2024, 11 28, 08:24:45
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés  (Megtekintve 503883 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető DjBIG

• Nem: Férfi
    • -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #3050 Dátum: 2013, 02 12, 19:51:15 »
You are not allowed to view links. Register or Login
xda n olvastam hogy valami ext patriciót is létre kell hozni most nem igen értem nem szeretnék téglát csinálni  :)

A build számodnak megfelelő kell amit a settings/about phone....build alatt találsz

Tapatalk 2 (latest version) @i9300 XXELLA Custom 4.1.2 /+root/

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Wortex

• PDA: Xperia Z / Galaxy S Advance
  • PDA ROM: MIUI 4.8.15 / Pure Vanilla 4.1.2
Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #3051 Dátum: 2013, 02 12, 20:49:10 »
Köszi meglestem az XDA-n de a google fordító egy katyvaszra fordítja le így érthetetlen az egész!! És amúgy mi a Különbség a 5830 és az 5830i között?

Ezt találtam:
talán segít

Nem elérhető Wortex

« Reply #3052 Dátum: 2013, 02 12, 20:52:29 »
xda n olvastam hogy valami ext patriciót is létre kell hozni most nem igen értem nem szeretnék téglát csinálni  :)

Itt találsz Pufitól egy jó kis leírást:
Többet olvasni, olvasni, olvasni!
Vagy esetleg: :)

Nem elérhető Benjoe70

• PFC Fan
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 4.2.2 Sense 5.0
« Reply #3053 Dátum: 2013, 02 12, 21:10:17 »
Hali! Akadt egy problémám, amin nem tudok egyedül túljutni... XDA-ról leírás szerint telepítettem a DMCR-Firekernel ROM-ot. Telepedés rendben lemegy, újraindítás után ANDROID feliratnál lefagy és se tőlem, se hozzád. A helyzet az, hogy tegnap este óta ez már nem az első ROM-csere, de mindig ezt csinálja. Nem tudom, mennyire lehet köze a dologhoz annak, hogy a ROM telepítése előtt Win8 alatt MiniTool Partition Wizarddal töröltem az SD-kártya összes particióját és létrehoztam egy ext4-es particiót kb. 600MB területtel. Mindkét partició primary és a fő partició sima FAT. (2GB-os a kártya)
Szóval ez a helyzet éppen. Ha valaki tud, kérem segítsen!
Hálás köszönet Wortexnek! Újra van telefonom. Végigjátszottam mindent. Unroot - 2.2.1 - 2.3.6 - root - CWM5. Most jönne az a rész, hogy a Wortex által ajánlott Slim_CM7_R1_Cooper ROM felkerüljön. (Már az új akksit is megrendeltem) Időközben viszont eszembe jutott, hogy kb. így qrtam el a telót múlt szombaton is. Valakinek van valami ötlete, hogy mindez miért történt? Mert nem szeretnék újra ugyanabba a hibába beleesni. Okozhatta az, hogy több főzött ROM-ot is kipróbáltam aznap? Vagy az akkor fenn lévő CWM 4.0.0.9 nem tetszett neki? Jó lenne megtalálnom a választ ezekre a kérdésekre, mert most éppen nem merem nyugodt szívvel újra feltenni a custom romot... :D
Még egyszer köszönöm a segítséget!

Nem elérhető tothjani

• Navigáció / Navigation: Igo Primo
  • PDA: Huawei Mate 9 & Alcor Acess Q 819M
« Reply #3054 Dátum: 2013, 02 12, 21:36:46 »
köszi szépen.

Nem elérhető Wortex

« Reply #3055 Dátum: 2013, 02 12, 22:05:22 »
Szívesen, hisz ezért van a fórum ;)

Tapatalk 2-vel küldve az én ST18i-ről

Nem elérhető tothjani

« Reply #3056 Dátum: 2013, 02 13, 07:31:36 »
Hát ez nagyon jó!!! Elolvastam végig az irományt és a tag valami orosz romot pakolt fel a telójára!! Ezt én inkább kihagynám.  VAN ESETLEG VALAKI AKINEK 5830i ACE-e  van????? Ha igen segíthetne nekem.
ELŐRE IS KÖSZI

Nem elérhető Wortex

« Reply #3057 Dátum: 2013, 02 13, 07:58:12 »
Hát ez nagyon jó!!! Elolvastam végig az irományt és a tag valami orosz romot pakolt fel a telójára!! Ezt én inkább kihagynám.  VAN ESETLEG VALAKI AKINEK 5830i ACE-e  van????? Ha igen segíthetne nekem.
ELŐRE IS KÖSZI

Nagyon sok fejlesztő orosz. Nincs azokkal semmi baj.
Megváltoztatod a nyelvet és kész

Nem elérhető tothjani

« Reply #3058 Dátum: 2013, 02 13, 14:12:55 »
Na mostmár totál káosz van az agyamban!!!!!!! Mást se csinálok csk böngészem a mindenféle irományokat az ACE-el kapcsolatban. Lehet már az elején ostobán kérdeztem. NEM FELTÉTLEN akarokromot cserélni teszek rá milyen rom van a telón. Amit konkrétan szeretnék az az, hogy sd-re tudjak telepítgetni és ne a teló parányi memóriáját használjam. Na meg egy csomó proginál ami torrenteken van azt írják rootolt kütyü kell hozzá.
Újbóli nekifutásra a profilomnál jelen vanm a romverzióm meg a droid száma is ami 2.3.6 os. Tehát ezt tudo-e rootolni.Amúgy bocs ha nagyon macerázok de tényleg tök süket vagyok a droidhoz mert 4 évig win mobilom volt.

Nem elérhető tothjani

« Reply #3059 Dátum: 2013, 02 13, 14:21:39 »
Amúgy meg mellékesen aki kitalta ezt az  """i""" mizériát a fa........t kéne csalánnal csapkodni egy hétig. Kemény 32 mhz CPU teljesítmény ez igen ezért megérte nagyon. Aztán aki belefut öhöm...... mint én az meg szív mint a torkos borz 1000-rel.

Nem elérhető kirusz

• PDA: Samsung S4
« Reply #3060 Dátum: 2013, 02 13, 15:54:43 »
Megldodott a gond rotoltam és feldobtam egy fözöttet

Nem elérhető Wortex

« Reply #3061 Dátum: 2013, 02 13, 16:55:36 »
Na mostmár totál káosz van az agyamban!!!!!!! Mást se csinálok csk böngészem a mindenféle irományokat az ACE-el kapcsolatban. Lehet már az elején ostobán kérdeztem. NEM FELTÉTLEN akarokromot cserélni teszek rá milyen rom van a telón. Amit konkrétan szeretnék az az, hogy sd-re tudjak telepítgetni és ne a teló parányi memóriáját használjam. Na meg egy csomó proginál ami torrenteken van azt írják rootolt kütyü kell hozzá.
Újbóli nekifutásra a profilomnál jelen vanm a romverzióm meg a droid száma is ami 2.3.6 os. Tehát ezt tudo-e rootolni.Amúgy bocs ha nagyon macerázok de tényleg tök süket vagyok a droidhoz mert 4 évig win mobilom volt.

Az általad telepített programokból van amit át tudsz rakni az SD kártyára, és van amit nem.
Ezt simán az alkalmazások menüpontban tudod megtenni.
A gyári ROM-okban megvan ez a lehetőség, viszont ha átrakod, akkor ha van is widget-e a programnak, az nem fog működni.
Csak a custom ROM-oknál van olyan lehetőség, hogy SD-EXT2,3,4 partícióra rakd át a programot.
Ez az A2SD script.
Tudod root-olni a telefonod, de más módszerrel mint a GT-S5830-at.

Igen, az "i" az szopiii :)

A rootolás, és sok más egyéb itt van, és ha jól láttam nem bonyolult.
Letöltöd a ZIP-et felmásolod a kártyára, recovery, install, és kész is.

Nem elérhető tothjani

« Reply #3062 Dátum: 2013, 02 13, 18:26:15 »
Na volna még kérdésem.

Mivel akkor én csak rootolni akarom a kütyüt így csak az update zipet szedjem le és tegyem az sd-re és kövessem az xda-n leírtakat. Az unroot meg ami utána van az már nekem nem kell?

Nem elérhető Wortex

« Reply #3063 Dátum: 2013, 02 13, 20:31:43 »
Na volna még kérdésem.

Mivel akkor én csak rootolni akarom a kütyüt így csak az update zipet szedjem le és tegyem az sd-re és kövessem az xda-n leírtakat. Az unroot meg ami utána van az már nekem nem kell?

Az neked nem kell
Az akkor kell ha le akarod szedni a rootot

Nem elérhető tothjani

« Reply #3064 Dátum: 2013, 02 13, 22:31:28 »
Oké. Köszi szépen:))

Nem elérhető tothjani

« Reply #3065 Dátum: 2013, 02 14, 13:34:04 »
Na a root sikerült mükszik meg minden. De így mostmár hogy rootolt a kütyü feltoltam az Ad Free programot ugye reklámmentesítés céljából de akármit csinálok a reklám az jön folyamatosan. Kérdés ez minden programot hivatott szűrni a reklámtól vagy csak párat? az is kérdés még , hogy azokat is szűri-e amik már régebb óta fent vannak vagy csak azokat amik az add free után kerülnek telepítésre?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #3066 Dátum: 2013, 02 15, 21:44:10 »
Na a root sikerült mükszik meg minden. De így mostmár hogy rootolt a kütyü feltoltam az Ad Free programot ugye reklámmentesítés céljából de akármit csinálok a reklám az jön folyamatosan. Kérdés ez minden programot hivatott szűrni a reklámtól vagy csak párat? az is kérdés még , hogy azokat is szűri-e amik már régebb óta fent vannak vagy csak azokat amik az add free után kerülnek telepítésre?

Az ad free-nek adszem van pro verziója ami tényleg reklám mentesít.Keresd meg azt ès vedd meg ha gondolod

Tapatalk 2 (latest version) @i9300 XXELLA Custom 4.1.2 /+root/

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tothjani

« Reply #3067 Dátum: 2013, 02 16, 11:07:42 »
Üdv. Sose fogyok ki a kérdésekből.:))))

Erre kérnék magyarázatot valakitől.
Letöltöttem torrentről az Spb Mobile Shell 3D-t plussz hozzá a Luky Pachert Nos követve az utasításokat feltoltam a spb-t majt  a lukyt mindent úgy csináltam ahogy le volt írva. Nem sikerült mert magyarázott a kütyü hogy nem talál regisztrációt a marketen. Na kb 3x letöröltem és újraraktam mindezt sikertelenül sajnos. És itt jön a lényeg azóta kitöröltem még pár progit  és most amikor fel akarom rakni az spb-t azt írja ki hogy elfogyott a szabad hely töröljek pár alkalmazást Na ilyenkor ennek mi baja van???? Kevesebb helyre felment mos  atöbbre nem akar.

Nem elérhető Wortex

« Reply #3068 Dátum: 2013, 02 16, 15:56:06 »
Üdv. Sose fogyok ki a kérdésekből.:))))

Erre kérnék magyarázatot valakitől.
Letöltöttem torrentről az Spb Mobile Shell 3D-t plussz hozzá a Luky Pachert Nos követve az utasításokat feltoltam a spb-t majt  a lukyt mindent úgy csináltam ahogy le volt írva. Nem sikerült mert magyarázott a kütyü hogy nem talál regisztrációt a marketen. Na kb 3x letöröltem és újraraktam mindezt sikertelenül sajnos. És itt jön a lényeg azóta kitöröltem még pár progit  és most amikor fel akarom rakni az spb-t azt írja ki hogy elfogyott a szabad hely töröljek pár alkalmazást Na ilyenkor ennek mi baja van???? Kevesebb helyre felment mos  atöbbre nem akar.

A Galaxy ACE kevés az SPB SHELL futtatásához amúgy is. Szerintem ne is akard felrakni. RAM és akksi evő alkalmazás.
A torrentről letöltött, buherált programokban nem fogunk segíteni, mert Warez!!
Mikor mindenfélét felraksz és leszedsz a memóriában megmaradnak dolgok. Ha újraindítod a telefont akkor törlődnek. (remélhetőleg)
Az SPB nagy program, rengeteg helyet használ. Ha marketről megveszed akkor működik hiba nélkül.

Nem elérhető tothjani

« Reply #3069 Dátum: 2013, 02 16, 16:03:16 »
OK. Köszi. Értettem. Én még mindig a win mob világba élek ahol mindent bárhova mindenhonnan ugye.

Nem elérhető Sajtipajti

• PFC Fan
  • PDA: galaxy ace
  • PDA ROM: froyo 2.2
« Reply #3070 Dátum: 2013, 02 16, 19:47:30 »
Sziasztok!

A kérdésem a következő volna:

Kaptam a tesómtól egy telenoros Galaxy Acet. Én vodás vagyok ezért függetlenítenem kell. Telenornál azt mondták, h 7.600 pénzért megcsinálják. Egy gsm boltos srác azt mondta, h 5000.-! Na most a kérdés a következő. Az utóbbi helyen azt mondta a srác, h nem tudok custom romot felrakni, csak a gyárit lehet függetleníteni. Ha megpróbálok rootolni és új romot felrakni, akkor visszazár. Ez valóban így van és nincs mit tenni? Pedig az eddigi telómon már úgy megszoktam a Cyanogenmod rom nyújtotta lehetőségeket. Ha valaki tud vmi itthon elvégezhető és biztos megoldást azt is szívesen veszem!

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Nem elérhető fercsi007

• PFC Fan
  • PDA: LG G2
  • PDA ROM: 4.4.2 D80220b-216-70
« Reply #3071 Dátum: 2013, 02 18, 14:07:00 »
Valaki tud valami jót erről a ROM-rol:  You are not allowed to view links. Register or Login

Mennyire megbízható illetve mennyire eszi az aksit a gyárihoz képest  és mennyi idő alatt ébred fel a telo?

Nem elérhető Wortex

« Reply #3072 Dátum: 2013, 02 18, 14:20:16 »
Valaki tud valami jót erről a ROM-rol:  You are not allowed to view links. Register or Login

Mennyire megbízható illetve mennyire eszi az aksit a gyárihoz képest  és mennyi idő alatt ébred fel a telo?

Szia!
Próbáltam, elején hűdenagyonjónak tűnt, aztán elkezdett pár nap után random újraindulgatni, fagyni.
Nem ajánlom.

Nem elérhető tom18

• PFC Fan
  • PDA: -
  • PDA ROM: -
« Reply #3073 Dátum: 2013, 02 24, 18:40:12 »
Sziaztok! Van egy s5830i telcsim, szeretném felrakni cm-10.1-20130224-NIGHTLY-galaxysmtd.zip fájlt, nagy nehezen sikerül recovery módba tenni és onnét feltenni, ha rányomok, hogy install zip file sdcard, kiírja, hogy nincs mount-olva az sdcard, miért? Gyári recovery van rajta.

Nem elérhető Tomikaa

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: 5616
  • PDA: sony
  • PDA ROM: 2.1
« Reply #3074 Dátum: 2013, 02 24, 19:17:41 »
Üdv  :D most kaptam meg a telót, raknám is rá a 4.0ás romot.. csak félek picit :S korábban X10mini pro-ra raktam pár romot, és ott volt suite.. :D ha elrontottam visszarakta az eredeti romot.. itt is van olyan? //bocsi de ilyen témában nagyon kezdő vagyok // :)