2024, 11 28, 15:41:59
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés  (Megtekintve 503910 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető ssas

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2900 Dátum: 2012, 12 24, 08:46:53 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szia mindenki. segítségeteket kérném, mert nem igazán találtam választ a problémámra.
segítséged kérném, samsung s5830 készüléken recoveryben backup visszaállítást csináltam azaz eredeti romot(gingerbread 2.3.3. ) akartam visszaállítani végigzongoráztam a lépéseket megcsinálta és újraindítás után nem tölt  be az android 2.3.3. a samsung galaxy ace feliratnál megáll. Előzőleg cm7 2.3.6 volt és nem vált be.  Előtte csináltam biztonsági mentést cwm-ben. nem tudom hogyan lehetne az eredeti romot vagy valamilyen mást telepíteni hogy működjön a teló. Nem tudom behozni a cwm-et sem. Odinnal esetleg életre lehet e kelteni.  Várom válaszodat. Köszönöm.

Fözött romról gyári romot nem tudsz vissza állítani,hiába van mentésed.Odinnnal rakj fel egy gyárit és indulni fog a teló.

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2901 Dátum: 2012, 12 24, 08:56:07 »
Ezeket a romokat honnan tudom letölteni? Illetve hogy tudom feltelepíteni a mobilra? Köszi, üdv!

Szia!
Azt tudnod kell hogy ezek a romok meglehetősen szívják az aksit.Cm 10.1 még nem próbáltam,arról nincs tapasztalatom.CWM 5-el tudod flashelni a romokat.
Cm9:
Cm10:
Ez Bieltv3 által készített JB,állítólag stabilabb és nem eszi annyira az aksit,az eredetit ezért nem linkelem.Ő készített Cm9 es változatot is,ezen az oldalon az is fent van.
Cm10.1

Nem elérhető czifrajoco

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO My Way
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: mindig más :)
« Reply #2902 Dátum: 2012, 12 27, 10:32:40 »
Sziasztok!

Egyre inkább zavar a telóm, mégpedig azért, mert kb. a 20-40-ik másodperc körül rövid időre megáll a videó felvétel (tehát felvételekor).
Idáig azt hittem, hogy ez a rom hibája, de akármelyiket teszem fel, a hiba megmarad.
Ha más is tapasztalata ezt és tud megoldást, kérem írjon!

Köszönöm!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5830-ről

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #2903 Dátum: 2012, 12 27, 16:07:36 »
Sziasztok!
Hogy tudok a memória kártyáról hozzá csatolni a belső memóriához hogy több legyen?Mindig sipákol hogy kevés a hely.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #2904 Dátum: 2012, 12 27, 16:23:53 »
Sziasztok!
Hogy tudok a memória kártyáról hozzá csatolni a belső memóriához hogy több legyen?Mindig sipákol hogy kevés a hely.

Sehogy...csak áthelyezni tudsz

Tapatalk 2 @i9000 C-ROM BEAN 4.2.1 v1 (build date 12/12/25)+Semaphore 2.8.0b3
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
  • Okosabb vagyok a telefonomnál!
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F
  • PDA ROM: A510FXXS3BPJA
« Reply #2905 Dátum: 2012, 12 27, 16:29:36 »
Sziasztok!
Szevasz.
Előszöris győződj meg róla, hogy Class 10-es SD kártyád van.
Utána vagy CF-Root + Darktremor Apps2sd egy gyári ROMmal vagy pedig a PSN Clean XWKTS főzött ROM.
Ami működik, azt ne bántsd!
Ami nem működik, azt ne erőltesd!

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #2906 Dátum: 2012, 12 27, 17:33:48 »
Szevasz.
Előszöris győződj meg róla, hogy Class 10-es SD kártyád van.
Utána vagy CF-Root + Darktremor Apps2sd egy gyári ROMmal vagy pedig a PSN Clean XWKTS főzött ROM.
Nem nagyon értem amit ide le írtál.Pl. hogy tudhatom meg hogy Class 10 es kártyám van?Na meg az összes többit se nagyon értem.CF rootrol már hallottam fél füllel de az összes többi ismeretlen.

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2907 Dátum: 2012, 12 27, 18:13:09 »
Nem nagyon értem amit ide le írtál.Pl. hogy tudhatom meg hogy Class 10 es kártyám van?Na meg az összes többit se nagyon értem.CF rootrol már hallottam fél füllel de az összes többi ismeretlen.
Class 10 = garantált 10 MB/s írási sebesség. Legegyszerűbben az SD Tools nevű applikációval tudod lemérni.

A CF-Root egy kernel, amit 2.3.x verziójú gyári ROM-ra lehet ráhúzni. Többek között a következő dolgokat tudja:
- Ext4 fájlrendszer támogatás
- Teljeskörű root a SuperUser alkalmazás segítségével
- Rendszer finomhangolások
- Apps2sd támogatás - alkalmazások + adatok áthelyezése az SD kártya második particiójára (én emiatt használom)
- CWM alkalmazás a gyakori recovery feladatok kényelmes elvégzésére (szkriptek futtatása, teljes rendszer mentés, visszaállítás, kernel csere, stb.)
A CF-Root kernelről itt olvashatsz bővebben: You are not allowed to view links. Register or Login

A PSN Clean ROM egy módosított gyári ROM, az "ereje" abban rejlik, hogy speciális kernelt tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy a /data mappa (ami a felhasználói alkalmazásokat és rendszer/felhasználói adatokat tartalmazza és gyorsan betelik) ne a telefon belső tárhelyére mutasson, hanem az SD kártya tetszőleges méretű második partíciójára.
A PSN clean ROM-ról meg itt a hivatalos leírás: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #2908 Dátum: 2012, 12 27, 18:44:55 »
Class 10 = garantált 10 MB/s írási sebesség. Legegyszerűbben az SD Tools nevű applikációval tudod lemérni.

A CF-Root egy kernel, amit 2.3.x verziójú gyári ROM-ra lehet ráhúzni. Többek között a következő dolgokat tudja:
- Ext4 fájlrendszer támogatás
- Teljeskörű root a SuperUser alkalmazás segítségével
- Rendszer finomhangolások
- Apps2sd támogatás - alkalmazások + adatok áthelyezése az SD kártya második particiójára (én emiatt használom)
- CWM alkalmazás a gyakori recovery feladatok kényelmes elvégzésére (szkriptek futtatása, teljes rendszer mentés, visszaállítás, kernel csere, stb.)
A CF-Root kernelről itt olvashatsz bővebben: You are not allowed to view links. Register or Login

A PSN Clean ROM egy módosított gyári ROM, az "ereje" abban rejlik, hogy speciális kernelt tartalmaz, ami lehetővé teszi, hogy a /data mappa (ami a felhasználói alkalmazásokat és rendszer/felhasználói adatokat tartalmazza és gyorsan betelik) ne a telefon belső tárhelyére mutasson, hanem az SD kártya tetszőleges méretű második partíciójára.
A PSN clean ROM-ról meg itt a hivatalos leírás: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszönöm!Utána fogok nézni.De még egy kérdés,ha nem class 10 es a kártyám akkor nem működik az egész procedúra?

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2909 Dátum: 2012, 12 27, 19:10:04 »
Köszönöm!Utána fogok nézni.De még egy kérdés,ha nem class 10 es a kártyám akkor nem működik az egész procedúra?
Bármilyen Class-szal működik (2, 4, 6, 8 és 10 van egyébként), de 6-osnál kisebbel használhatatlanul lassú lesz a telefon. Mindenképp 10-zel érdemes kísérletezni.
És ha már, akkor a legnagyobb piacon elérhető változattal, a 32 GB-os Class 10 MicroSD-vel  8)

Nem elérhető rpeti

• PDA: Samsung Galaxy S4 Mini ( GT-I9195 ) , Samsung Galaxy S5
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 , Lolipoputálom :( GF900FXXU1BOE5
« Reply #2910 Dátum: 2012, 12 27, 22:24:19 »
Sziasztok!

Openvpn szeretnék használni fut itthon vpn server es tulajdonkeppen azt szeretnem , hogy a telefonomon minden elerjek ami itthon van, nameg ugye a vpn serveren menjen az adatforgalom ne a kliensen gepen ez meg is van csak az nincs mindig kéznél ezért gondoltam , hogy telefonra is alkalmaznam a dolgot odaig el is jutottam hogy openvpn lesz az en programom csak nem talalok semmi leirast a telepitesrol meg hogy mit merre hogyan?
A root sikeresen megtortent, de itt kicsit megtorpantam . Esetleg vpn-ezik valaki androidon? Kérem ha valaki csinal hasonlot vagy tud segitsen!
Koszonom!

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2911 Dátum: 2012, 12 28, 11:16:49 »
Sziasztok!

Openvpn szeretnék használni fut itthon vpn server es tulajdonkeppen azt szeretnem , hogy a telefonomon minden elerjek ami itthon van, nameg ugye a vpn serveren menjen az adatforgalom ne a kliensen gepen ez meg is van csak az nincs mindig kéznél ezért gondoltam , hogy telefonra is alkalmaznam a dolgot odaig el is jutottam hogy openvpn lesz az en programom csak nem talalok semmi leirast a telepitesrol meg hogy mit merre hogyan?
A root sikeresen megtortent, de itt kicsit megtorpantam . Esetleg vpn-ezik valaki androidon? Kérem ha valaki csinal hasonlot vagy tud segitsen!
Koszonom!
Csak elmélkedek:
Az Ace rendelkezik beépített VPN klienssel, amit a hálózati beállításokon keresztül érhetsz el. Ha van jól konfigurált VPN szervered, akkor működnie kéne.

Nem elérhető rpeti

• PDA: Samsung Galaxy S4 Mini ( GT-I9195 ) , Samsung Galaxy S5
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 , Lolipoputálom :( GF900FXXU1BOE5
« Reply #2912 Dátum: 2012, 12 28, 23:56:49 »
Csak elmélkedek:
Az Ace rendelkezik beépített VPN klienssel, amit a hálózati beállításokon keresztül érhetsz el. Ha van jól konfigurált VPN szervered, akkor működnie kéne.
Mukodik is ! A root meg tok felesleges volt ! Na most mar mindegy... igy jar aki kapkod :)
Koszi a tippet!

Nem elérhető robidusin

• PDA: Samsung Galaxy S Advanced
  • PDA ROM: CoCore 9.1, Harsh Jelly v5.1
« Reply #2913 Dátum: 2012, 12 31, 14:19:18 »
Sziasztok! Segítsetek ki kérlek! Nem jut eszembe, hogy hívják a spam szűrőt!!! :) Az ami kiszűri, ha egy progi reklám oldalakat húz le magával?!
Két dolog nem hagy nyugodni:
1,) Ki találta fel a munkát?
2,) A többiek miért nem verték nyomban agyon?

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2914 Dátum: 2012, 12 31, 14:40:32 »
Sziasztok! Segítsetek ki kérlek! Nem jut eszembe, hogy hívják a spam szűrőt!!! :) Az ami kiszűri, ha egy progi reklám oldalakat húz le magával?!
Ez kell neked:
Figyelem! Root-olt készülékkel működik csak!

Nem elérhető robidusin

« Reply #2915 Dátum: 2012, 12 31, 14:46:38 »
 :'( Sajna nem! :( Ezt ismerem, fent van, de amit én keresek, az más! Gondoltam, hogy nem jól fejezem ki magamat, pedig igyekszem! :) Felrakok egy apróságot a Marketről és az a progi, különböző reklámokat húz le maga után, de én már nem emlékszem rá, hogy melyik is lehet az! Na, ez a kis alkalmazás, kilistázza nekem azokat, amik ezeket a reklámszövegeket küldözgetik! Itt, az oldalon találtam, nagyon bejött, de én badar, nem mentettem el és most nem emlékszem a nevére!

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2916 Dátum: 2012, 12 31, 15:49:27 »
Sziasztok!

Ismerosomnek van egy Galaxy Ace S5830i tipusu vasa. Nyaron rootoltam neki es tettem fel ra egy fozott romot, igy nyert egy kis plusz tarhelyet. Elotte a gyari romrol csinaltam CWM-bol mentest. Frissitenem kellene neki, mert mostanaban valami tulsagosan zabalja az akkut. Meg az sms-ek sem erkeznek meg sokszor azt irja nincs eleg hely. Celszeru visszatenni a gyari szoftvert CWM-bol es ranezni van e OTA frissites? Nalunk pl a hboot szokott frissulni ezzel a driverek is frissulnek. Lattam XDA-n van mar veglegesen a gyarit felul iro CWM is. Meg van SD Script is. Mi a tapasztalat az sd script-el mukodik rendesen? Melyik romot ajanljatok a vasra? Ezt tettem fel neki nyaron: Retribution Beta 3.5 : You are not allowed to view links. Register or Login
Latom azota discontinued lett a project. Tapasztalatokat, valaszokat elore is koszonom.

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2917 Dátum: 2012, 12 31, 16:11:11 »
Sziasztok!

Ismerosomnek van egy Galaxy Ace S5830i tipusu vasa. Nyaron rootoltam neki es tettem fel ra egy fozott romot, igy nyert egy kis plusz tarhelyet. Elotte a gyari romrol csinaltam CWM-bol mentest. Frissitenem kellene neki, mert mostanaban valami tulsagosan zabalja az akkut. Meg az sms-ek sem erkeznek meg sokszor azt irja nincs eleg hely. Celszeru visszatenni a gyari szoftvert CWM-bol es ranezni van e OTA frissites? Nalunk pl a hboot szokott frissulni ezzel a driverek is frissulnek. Lattam XDA-n van mar veglegesen a gyarit felul iro CWM is. Meg van SD Script is. Mi a tapasztalat az sd script-el mukodik rendesen? Melyik romot ajanljatok a vasra? Ezt tettem fel neki nyaron: Retribution Beta 3.5 : You are not allowed to view links. Register or Login
Latom azota discontinued lett a project. Tapasztalatokat, valaszokat elore is koszonom.
Hát nem tudom, hogy áll az S5830i a belső tárhellyel (értsd nagyság), de én utána néznék valami jó kernelnek, amibe aksifogyasztás optimalizáció ill. belső tárhely->memkari átlinkelés funkciók vannak.
Konkrét példát kernelre nem tudok neked írni, mert nekem nem az "i" modell van, hanem a sima Ace.
Ajánlom az XDA Developers fórumot, ott biztosan találsz neked való megoldást.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2918 Dátum: 2012, 12 31, 16:21:48 »
Hát nem tudom, hogy áll az S5830i a belső tárhellyel (értsd nagyság), de én utána néznék valami jó kernelnek, amibe aksifogyasztás optimalizáció ill. belső tárhely->memkari átlinkelés funkciók vannak.
Konkrét példát kernelre nem tudok neked írni, mert nekem nem az "i" modell van, hanem a sima Ace.
Ajánlom az XDA Developers fórumot, ott biztosan találsz neked való megoldást.
Az XDA-t nezem en is napi szinten. Csak gondoltam hatha van itt valaki aki tapasztalatbol tud valamit mondani.

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
« Reply #2919 Dátum: 2013, 01 01, 11:51:59 »
:'( Sajna nem! :( Ezt ismerem, fent van, de amit én keresek, az más! Gondoltam, hogy nem jól fejezem ki magamat, pedig igyekszem! :) Felrakok egy apróságot a Marketről és az a progi, különböző reklámokat húz le maga után, de én már nem emlékszem rá, hogy melyik is lehet az! Na, ez a kis alkalmazás, kilistázza nekem azokat, amik ezeket a reklámszövegeket küldözgetik! Itt, az oldalon találtam, nagyon bejött, de én badar, nem mentettem el és most nem emlékszem a nevére!
Ha minden igaz, akkor ez kell neked:

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető robidusin

« Reply #2920 Dátum: 2013, 01 01, 12:19:29 »
Igen zolee7, ezt kerestem! Nagyon köszönöm a segítségedet!
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!!!

Nem elérhető visit

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: meztelen AOKP bulid5
« Reply #2921 Dátum: 2013, 01 04, 08:23:44 »
Üdv!

Munkatársam karácsonyra kapott egy ilyen S5830i telefont. Gond van vele, mégpedig, hogy nem írja ki bejövő hívásoknál a hívó fél számát. "Ismeretlen szám" --- ezt írja. Akár vonalasról, akár 20-as, vagy 70-es, vagy bármilyen szám, nem ismeri fel a számot. Tudja valaki a megoldást erre a problémára? (Gyári állapot, nincs rajta semmi telepített alkalmazás.)

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2922 Dátum: 2013, 01 04, 12:22:18 »
Üdv!

Munkatársam karácsonyra kapott egy ilyen S5830i telefont. Gond van vele, mégpedig, hogy nem írja ki bejövő hívásoknál a hívó fél számát. "Ismeretlen szám" --- ezt írja. Akár vonalasról, akár 20-as, vagy 70-es, vagy bármilyen szám, nem ismeri fel a számot. Tudja valaki a megoldást erre a problémára? (Gyári állapot, nincs rajta semmi telepített alkalmazás.)
Két dolog jut eszembe, ami miatt nem jelenik meg a hívó fél száma:
1.) A hívó letiltja a saját maga azonosítását. - Kilőve, nyilván nem mindenki vacakol ezzel.
2.) A kollégád szolgáltatójánál le van tiltva az ún. CLIP (Calling Line Identification Presentation). - Ez sem életszerű, mert az ilyesmi a mobilszolgáltatók hőskorában volt divat, ma már automatikusan kéne ennek működnie.

A telefon beállításaiban (már ami menün keresztül érhető) el, sincs semmi ilyen opció. Hacsak nem a tárcsázóban valami *#xxxyyyzzz# szerű kombináció.

Nem elérhető DennisX

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Galaxy Note3 / MiniX X7 MiniPC
  • PDA ROM: KitKat 4.4.2 BobCat v4.0
« Reply #2923 Dátum: 2013, 01 04, 20:17:57 »
Üdv!
Frissíteném a Párom telefonját, de hiába nyomom a hangerő le+home+power gombokat, de sehogy nem lép download módba. Még egyszer sem találkoztam ilyennel...
Valaki tudna segíteni? T-mós a telefon. Ennyire levédték volna? XD
Köszi!

Sent from GT-I9100 using Tapatalk

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
« Reply #2924 Dátum: 2013, 01 04, 23:03:37 »
Üdv!
Frissíteném a Párom telefonját, de hiába nyomom a hangerő le+home+power gombokat, de sehogy nem lép download módba. Még egyszer sem találkoztam ilyennel...
Valaki tudna segíteni? T-mós a telefon. Ennyire levédték volna? XD
Köszi!

Sent from GT-I9100 using Tapatalk
Tuti 5830-as? Nem 5830i?
Mert annak asszem más kombináció kell. Ha biztos S5830, és így sem megy, akkor próbáld meg JIG dugóval.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről