Sziasztok!
Már lassan 2 éve gyűröm a kis ACE-emet, szeretem, vagyis szerettem. Nem tudom... Mostanában nagyon sokat laggol, 2.3.6-os van rajta, a samfirmware oldalról tettem rá a magyar T-mobile-os verziót. Amúgy gyárilag kártyafüggetlen a készülék.
Tudnátok valami jó romot javasolni? Annyit látok a samfirmware.com-on, hogy nem tudom eldönteni, melyiket kéne feltenni...
Eddig mindig volt valami bajom a ROM-mal, főleg a WiFi-vel: első körben ha "aludt" a telefon, és kimentem a WiFi hatóköréből, akkor lefagyott teljesen, újra kellett indítani. Alapvetően ezért kezdtem el frissítgetni a szoftvert, de nem vagyok túl jártas a témában, sajnos nincs túl sok időm ezzel foglalkozni
Most viszont már zavar nagyon, hogy időnként hívnak és nem tudom felvenni, meg tök lassú, a nem fogadott hívásokat olyan lassan hozza be, hogy nemigaz. Néha random újra is indul. Kb. 4 naponta újra kell indítanom a telefont, mert nem hajlandó bekapcsolni a WiFi.
Szóval végeredményben egy használható telefont szeretnék, semmi extrákkal. Mit javasoltok?
Köszönöm a segítséget előre is!
Üdv:
bala90