Üdv Mindenkinek!
Hatalmas gondban vagyok, van egy T-mobilos Ace-m 2.2.1-es szoftverrel és az istennek sem tudom lefrissíteni a Kies-sel. Ha be van kapcsolva az USB hibakeresés akkor kapcsolódik a Kieshez de akkor az írt írja ki hogy nem támogatja a szoftverfrissítést. Ha pedig kiveszem a pipát az USB hibakeresés mellől akkor pedig nem is kapcsolódik. Azt szeretném megtudni, hogy van e valami más és egyszerűbb módja a szoftverfrissítsének, mert már az agyamra megy.
Olvastam itt egy másik módszert, de nem igazán tudtam rajta elmenni, ha esetleg ki tudnátok rakni mégegyszer azt megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Előszöris:
1.
Exportáld a névjegylistád az
SD kártyára (
.vcf fájlba teszi) és biztos ami biztos, onnan másold ki a PC-dre is.
2. Nézd meg a telefonon a
WAP/MMS/MobilNet beállításait (ha van/használod) és írd le valahova a paramétereket.
3. Jegyezd meg jól (az ikonok alapján is), hogy melyik menüből lehet állítani a nyelvet magyarra.
Ezután:
4. Töltsd le ezt: You are not allowed to view links.
Register or
Login5. Csomagold ki valahova. Csak a
.tar.md5 fájlra lesz szükség.
6.
Kapcsold ki a telefonod. Ha fut a Kies, lépj ki belőle!
7. Kikapcsolt állapotban tartsd lenyomva a
HangerőLe + Home + Power gombokat amíg meg nem jelenik egy sárga
Downloading felirat.
8. Csatlakoztasd a telefonod az
USB kábellel a PC-dre.
9. Mellékeltem az
Odin nevű progit, csomagold ki valahova és indítsd el (ha csatlakoztatva van a telefonod Download módban, az Odin kijelzi felül az egyik négyzetben).
10. A mellékelt ábra mutatja, hogy kell kinéznie,
mielőtt a frissítést indítanád.
11. Katt a
Start gombra és várj amíg a telefon magától újraindul.
12. Amikor az Odinban megjelenik kék mezőben a
Pass felirat, leveheted a kábelről az Ace-t. Kb. 5 perc amíg idáig eljutsz.
13. Amint bepötyögted a PIN-t és bejött a kezdőkép, állítsd át a nyelvet magyarra (olasz nyelvről indul eredetileg).
14. Importáld vissza a névjegyeket.
15. Állítsd be a WAP/MSS cuccokat és hajrá! Kész is vagy.