2024, 11 28, 17:53:59
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés  (Megtekintve 503918 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Pixi

• PFC Fan
  • PDA: Navon
  • PDA ROM: IGO 8.3.2
Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2850 Dátum: 2012, 11 26, 17:08:43 »
Sziasztok!

Újabb gond merült fel, igaz nem újkeletű, mert az andoridos táblagépem is ugyan ezt csinálja!
A gyári levelező alkalmazás mind a két készüléknél azt csinálja, hogy X ideig lekéri és elküldi a leveleket, de utána semmi, csak van! A tábla esetén ha bezártam a mailt akkor utána újra működött egy darabig, de a teló esetén ez nem vált be! Valaki tudja miért csinálja ezt mindegyik?
Vagy ha valakinek lenne egy jó levelező app akkor annak a neve is érdekelne!
Előre is köszi a segítséget!

üdv
PIXI

Nem elérhető langi

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: S5830XWKPY
« Reply #2851 Dátum: 2012, 11 26, 18:59:58 »
xda:[ROM] [Update-26/11/2012] StockLite v8

Nem elérhető Pixi

• PFC Fan
« Reply #2852 Dátum: 2012, 11 26, 19:41:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
xda:[ROM] [Update-26/11/2012] StockLite v8

Hát ez mi? :shock: :shock:

Nem elérhető ixorn01

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: Cyanogenmod 7.2.0 coopet
« Reply #2853 Dátum: 2012, 11 27, 05:48:43 »
Sziasztok.
 Most cyan 7.2 van a telomon,de nagyon gyorsan merül az akksi. Tudtok vmi uj roomot ami stabil és nem zabálja az akksit?köszi

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5830-ről

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #2854 Dátum: 2012, 11 29, 22:11:27 »
Sziasztok.
 Most cyan 7.2 van a telomon,de nagyon gyorsan merül az akksi. Tudtok vmi uj roomot ami stabil és nem zabálja az akksit?köszi

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5830-ről

a legjobb aksi idővel a gyári stock romok bírnak sajnos :( ics is 1 nap ha nem piszkálod
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

peti84

• Vendég
« Reply #2855 Dátum: 2012, 12 01, 11:26:31 »
Sziasztok!

Azzal a kérdésel fordulok hozzátok, hogy barátnőm kapott egy használt.Galaxy Ace-t. De nem működik rajta a proximity szenor. Hívásnál nem kapcsolja le a kijelzőt. Jelenleg 2.3.3-as szoftver van rajta. Volt már valakinek hasonló problémája, esetleg egy szoftverfrissítés megoldhatja ezt a gondot? Köszönöm válaszotokat.

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2856 Dátum: 2012, 12 01, 14:07:21 »
Sziasztok!

Azzal a kérdésel fordulok hozzátok, hogy barátnőm kapott egy használt.Galaxy Ace-t. De nem működik rajta a proximity szenor. Hívásnál nem kapcsolja le a kijelzőt. Jelenleg 2.3.3-as szoftver van rajta. Volt már valakinek hasonló problémája, esetleg egy szoftverfrissítés megoldhatja ezt a gondot? Köszönöm válaszotokat.
Egy próbát megérhet, de ha a szenzor hibás, azt semmilyen rom nem fogja javítani. Én kapásból factory resettel indítanék egyébként is használt telefon esetén.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

peti84

• Vendég
« Reply #2857 Dátum: 2012, 12 01, 15:09:45 »
Egy próbát megérhet, de ha a szenzor hibás, azt semmilyen rom nem fogja javítani. Én kapásból factory resettel indítanék egyébként is használt telefon esetén.

A factory reset már megvolt. Az sem segített. Nem marad más hátra megpróbálok feltenni egy újabb ROM-ot.
Köszönöm

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2858 Dátum: 2012, 12 01, 15:48:45 »
A factory reset már megvolt. Az sem segített. Nem marad más hátra megpróbálok feltenni egy újabb ROM-ot.
Köszönöm
Esetleg CWM alól a wipe-okat még megpróbálhatod, de szerintem is romolás lesz a vége :))
Ha úgy sem működik, akkor szerviz.

peti84

• Vendég
« Reply #2859 Dátum: 2012, 12 01, 22:28:15 »
Esetleg CWM alól a wipe-okat még megpróbálhatod, de szerintem is romolás lesz a vége :))
Ha úgy sem működik, akkor szerviz.

Rendben, köszönöm az eddigi segítségeteket. Holnap a tettek mezejére lépek és adok neki egy szoftverfrissítést.

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #2860 Dátum: 2012, 12 05, 08:22:10 »
Sziasztok!
Tudtok valamilyen eljárást arra hogy a kamerát hogy lehet felhúzni egy kicsit?Mert olvastam valamelyik Motorola telefonon fel lehet húzni,meg a videó rögzítést is 720p-re.

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
  • Okosabb vagyok a telefonomnál!
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A5 (2016) SM-A510F
  • PDA ROM: A510FXXS3BPJA
« Reply #2861 Dátum: 2012, 12 05, 13:26:26 »
Sziasztok!
Tudtok valamilyen eljárást arra hogy a kamerát hogy lehet felhúzni egy kicsit?Mert olvastam valamelyik Motorola telefonon fel lehet húzni,meg a videó rögzítést is 720p-re.
Ez a dolog driverfüggő. Márpedig a drivereket a Qualcomm szállítja az SGA-hoz, ha jól tudom.
Ami működik, azt ne bántsd!
Ami nem működik, azt ne erőltesd!

Nem elérhető jules13

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s2
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #2862 Dátum: 2012, 12 05, 23:28:54 »
Sziasztok.Engem egy s5830-as szívat nem enged romot felrakni sehogy,rengeteggel próbálkoztam de semmi eddig eljut a progi "odin mode...check plcatform verifcation" itt megáll mindegyiknél.
Vajon mi lehet a baj?jelenleg 2.3.3 van rajta ami igen elkezdett butáskodni sok lett a kényszer bezárás ,de ami aggaszt hogy az aksirol nem tudja mi történik vele hol látja a töltést hol nem, hol töltésen marad töltő nélkül is,
ujj reakciója pár napja hogy csak akkor tudom bekapcsolni ha töltőn van.
Másik aksival lett próbálva ugyan az a jelenség.Unrootolva van,resetek és a vissza állítás megvolt.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.

Probald mobil odinnal,jobb mint a pc s! :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető d0ky

• Support-ER
    • Honda CBF Egyesület
  • Navigáció / Navigation: Waze Community GPS
  • PDA: SGS7 Edge
  • PDA ROM: G935FXXU1APD1
« Reply #2863 Dátum: 2012, 12 11, 06:01:08 »
Probald mobil odinnal,jobb mint a pc s! :)
Csak éppen egyik ACE sem támogatott
Sent from my SGSII using Tapatalk 2 & Swype

Doky...
<SGS7Edge,SGS4,SGSII,SGS,SGAD,SGYx2>

Nem elérhető jules13

• PFC Fan
« Reply #2864 Dátum: 2012, 12 11, 17:09:14 »
Csak éppen egyik ACE sem támogatott
Sent from my SGSII using Tapatalk 2 & Swype

ez bizti? nem gondoltam,hogy csak bizonyos telokhoz jo,azt hittem mindegyik kajázza! :(

Nem elérhető ludcsa01

• PFC Fan
  • PDA: Samsunng Galaxy Ace
  • PDA ROM: S5830XWKB4
« Reply #2865 Dátum: 2012, 12 11, 22:05:31 »
Üdv Mindenkinek!

Hatalmas gondban vagyok, van egy T-mobilos Ace-m 2.2.1-es szoftverrel és az istennek sem tudom lefrissíteni a Kies-sel. Ha be van kapcsolva az USB hibakeresés akkor kapcsolódik a Kieshez de akkor az írt írja ki hogy nem támogatja a szoftverfrissítést. Ha pedig kiveszem a pipát az USB hibakeresés mellől akkor pedig nem is kapcsolódik. Azt szeretném megtudni, hogy van e valami más és egyszerűbb módja a szoftverfrissítsének, mert már az agyamra megy. 
Olvastam itt egy másik módszert, de nem igazán tudtam rajta elmenni, ha esetleg ki tudnátok rakni mégegyszer azt megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat.

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2866 Dátum: 2012, 12 11, 23:57:58 »
Üdv Mindenkinek!

Hatalmas gondban vagyok, van egy T-mobilos Ace-m 2.2.1-es szoftverrel és az istennek sem tudom lefrissíteni a Kies-sel. Ha be van kapcsolva az USB hibakeresés akkor kapcsolódik a Kieshez de akkor az írt írja ki hogy nem támogatja a szoftverfrissítést. Ha pedig kiveszem a pipát az USB hibakeresés mellől akkor pedig nem is kapcsolódik. Azt szeretném megtudni, hogy van e valami más és egyszerűbb módja a szoftverfrissítsének, mert már az agyamra megy. 
Olvastam itt egy másik módszert, de nem igazán tudtam rajta elmenni, ha esetleg ki tudnátok rakni mégegyszer azt megköszönném.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Előszöris:
1. Exportáld a névjegylistád az SD kártyára (.vcf fájlba teszi) és biztos ami biztos, onnan másold ki a PC-dre is.
2. Nézd meg a telefonon a WAP/MMS/MobilNet beállításait (ha van/használod) és írd le valahova a paramétereket.
3. Jegyezd meg jól (az ikonok alapján is), hogy melyik menüből lehet állítani a nyelvet magyarra.

Ezután:
4. Töltsd le ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
5. Csomagold ki valahova. Csak a .tar.md5 fájlra lesz szükség.
6. Kapcsold ki a telefonod. Ha fut a Kies, lépj ki belőle!
7. Kikapcsolt állapotban tartsd lenyomva a HangerőLe + Home + Power gombokat amíg meg nem jelenik egy sárga Downloading felirat.
8. Csatlakoztasd a telefonod az USB kábellel a PC-dre.
9. Mellékeltem az Odin nevű progit, csomagold ki valahova és indítsd el (ha csatlakoztatva van a telefonod Download módban, az Odin kijelzi felül az egyik négyzetben).
10. A mellékelt ábra mutatja, hogy kell kinéznie, mielőtt a frissítést indítanád.
11. Katt a Start gombra és várj amíg a telefon magától újraindul.
12. Amikor az Odinban megjelenik kék mezőben a Pass felirat, leveheted a kábelről az Ace-t. Kb. 5 perc amíg idáig eljutsz.
13. Amint bepötyögted a PIN-t és bejött a kezdőkép, állítsd át a nyelvet magyarra (olasz nyelvről indul eredetileg).
14. Importáld vissza a névjegyeket.
15. Állítsd be a WAP/MSS cuccokat és hajrá! Kész is vagy.

Nem elérhető jules13

• PFC Fan
« Reply #2867 Dátum: 2012, 12 12, 00:45:16 »
Előszöris:
1. Exportáld a névjegylistád az SD kártyára (.vcf fájlba teszi) és biztos ami biztos, onnan másold ki a PC-dre is.
2. Nézd meg a telefonon a WAP/MMS/MobilNet beállításait (ha van/használod) és írd le valahova a paramétereket.
3. Jegyezd meg jól (az ikonok alapján is), hogy melyik menüből lehet állítani a nyelvet magyarra.

Ezután:
4. Töltsd le ezt: You are not allowed to view links. Register or Login
5. Csomagold ki valahova. Csak a .tar.md5 fájlra lesz szükség.
6. Kapcsold ki a telefonod. Ha fut a Kies, lépj ki belőle!
7. Kikapcsolt állapotban tartsd lenyomva a HangerőLe + Home + Power gombokat amíg meg nem jelenik egy sárga Downloading felirat.
8. Csatlakoztasd a telefonod az USB kábellel a PC-dre.
9. Mellékeltem az Odin nevű progit, csomagold ki valahova és indítsd el (ha csatlakoztatva van a telefonod Download módban, az Odin kijelzi felül az egyik négyzetben).
10. A mellékelt ábra mutatja, hogy kell kinéznie, mielőtt a frissítést indítanád.
11. Katt a Start gombra és várj amíg a telefon magától újraindul.
12. Amikor az Odinban megjelenik kék mezőben a Pass felirat, leveheted a kábelről az Ace-t. Kb. 5 perc amíg idáig eljutsz.
13. Amint bepötyögted a PIN-t és bejött a kezdőkép, állítsd át a nyelvet magyarra (olasz nyelvről indul eredetileg).
14. Importáld vissza a névjegyeket.
15. Állítsd be a WAP/MSS cuccokat és hajrá! Kész is vagy.

Örömmel látom h van aki ilyen részletes és mindenre kiterjedő választ tud adni :) jol jön mikor vki tanácstalan! :)

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9100-ről

Nem elérhető Pixi

• PFC Fan
« Reply #2868 Dátum: 2012, 12 12, 18:57:33 »
Sziasztok!

Újabb idegesítő dologba botlottam a használtat közben! Ami az lenne, hogy hívás közben lezár a készülék, és nem tudom letenni a beszélgetés végén, így meg kell várnom mindig mire a másik fél leteszi, mert mire előjön a kép ugye a feloldáshoz addig eltelik 3-4mp is simán! Ezzel a feloldás dologgal, és a hívás közbeni lezárással nem lehet kezdeni valamit, mert így ettől a telefontól egyre inkább elmegy a kedvem! Na meg a másik, hogy mikor hívnak szintén 3-4mp mire bejön a kép, és látom ki hív, és fel tudom venni!  :o
Ez a kijelző zár téma több mint idegesítő!

üdv
PIXI

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2869 Dátum: 2012, 12 13, 09:26:01 »
Sziasztok!

Újabb idegesítő dologba botlottam a használtat közben! Ami az lenne, hogy hívás közben lezár a készülék, és nem tudom letenni a beszélgetés végén, így meg kell várnom mindig mire a másik fél leteszi, mert mire előjön a kép ugye a feloldáshoz addig eltelik 3-4mp is simán! Ezzel a feloldás dologgal, és a hívás közbeni lezárással nem lehet kezdeni valamit, mert így ettől a telefontól egyre inkább elmegy a kedvem! Na meg a másik, hogy mikor hívnak szintén 3-4mp mire bejön a kép, és látom ki hív, és fel tudom venni!  :o
Ez a kijelző zár téma több mint idegesítő!

üdv
PIXI
1. Beállítások / Hívás / További beállítások / Közelítésérz. bekapcs - Vedd ki a pipát innen
2. Beállítások / Kisegítő lehetőségek / Hívás befejezése gyorsan - Rakd be a pipát ide, ezzel azt éred el, hogy a hívás végén leteheted a telefont a Power gombbal ;-)

Nem elérhető Pixi

• PFC Fan
« Reply #2870 Dátum: 2012, 12 13, 17:08:57 »
1. Beállítások / Hívás / További beállítások / Közelítésérz. bekapcs - Vedd ki a pipát innen
2. Beállítások / Kisegítő lehetőségek / Hívás befejezése gyorsan - Rakd be a pipát ide, ezzel azt éred el, hogy a hívás végén leteheted a telefont a Power gombbal ;-)

Hali!

Nekem az első menüpont nincs! A második meg be van pipálva! Már a kijelző kikapcsolása időt is 30 percre tettem, de ugyanúgy kikapcsol kb fél percen belül!

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2871 Dátum: 2012, 12 14, 01:34:18 »
Hali!

Nekem az első menüpont nincs! A második meg be van pipálva! Már a kijelző kikapcsolása időt is 30 percre tettem, de ugyanúgy kikapcsol kb fél percen belül!
Nekem is kikapcsol, de igazából le...-om, mert telefonálás közben úgysem nézem a kijelzőt. A végén meg a Power gombbal teszem le.
Egyébként ha még nem tetted meg, frissíts 2.3.6-os firmware-re. Találsz rá itt a fórumon leírást.

Nem elérhető Pixi

• PFC Fan
« Reply #2872 Dátum: 2012, 12 14, 06:54:26 »
Nekem is kikapcsol, de igazából le...-om, mert telefonálás közben úgysem nézem a kijelzőt. A végén meg a Power gombbal teszem le.
Egyébként ha még nem tetted meg, frissíts 2.3.6-os firmware-re. Találsz rá itt a fórumon leírást.

Nekem ha lezár akkor a power gombbal sem teszi le míg elő nem jön a kijelzőn a kép! Amúgy 2.3.6 van rajt, és pár napja levette a legújabb szoftvert is! Nekem nem az a lényeg hogy lássam a kijelzőt telefonálás közben, hanem hogy le tudjam tenni, vagy ha kell ne kelljen a kihangosításra is 5-6 másodpercet várni!

Nem elérhető lackogyerek

• Support-ER
« Reply #2873 Dátum: 2012, 12 14, 08:37:17 »
Nekem ha lezár akkor a power gombbal sem teszi le míg elő nem jön a kijelzőn a kép! Amúgy 2.3.6 van rajt, és pár napja levette a legújabb szoftvert is! Nekem nem az a lényeg hogy lássam a kijelzőt telefonálás közben, hanem hogy le tudjam tenni, vagy ha kell ne kelljen a kihangosításra is 5-6 másodpercet várni!
Ha 2.3.6-od van, akkor kéne hogy legyen az a másik beállítás is, amit írtam. Csak azért mondom, mert nekem is 2.3.6 van.

Nem elérhető Pixi

• PFC Fan
« Reply #2874 Dátum: 2012, 12 14, 09:01:22 »
Ha 2.3.6-od van, akkor kéne hogy legyen az a másik beállítás is, amit írtam. Csak azért mondom, mert nekem is 2.3.6 van.

Neked is Ace Duos van?