2024, 11 29, 13:30:18
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés  (Megtekintve 503983 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2425 Dátum: 2012, 05 08, 21:03:37 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Egy barátom feltette nekem az alábbi kérdést,és mivel nekem csak egy "tűzfal" szerűség jutna eszembe (lehet ez is nagy hülyeség winmon volt ilyen,meg gondolom ezt akkor rootolni kellene)ezért hátha nektek lenne egy ezeket elkerülő megoldásotok,íme a kérdés:

Előre is köszönöm a válaszaitokat. :D :D :D
Vagy felrakod az Onavo-t a play-ből, abban egyenként is meg lehet mondani, hogy melyik program milyen hálózatot használhat. Csak azt engeded mobilneten, ami az ingyenes csomagba belefér, a többit meg wifire korlátozod.

Tapatalk2

Nem elérhető ZORDOKIN

• Navigáció / Navigation: Igo primo
  • PDA: Note 4
Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2426 Dátum: 2012, 05 09, 20:42:22 »
Én is a kézi frissítési beállítást ajánlottam neki ...sötét nagyon a telefonokhoz,így nem igazán érti miről beszélek neki...na majd megpróbáljuk ezt az Onavo-t feltenni.

Köszönöm.
Nokia 2110 -3110-6110-6150-5110-8810-7110-8210-6210-6310I-9210i-9310-sony ericsson p900-p990-3650-7650-6600-6610-7610-6680-n70-n73-n82-samsung omnia2-htc desire hd-sajnos pár napig tulajdonosa voltam egy szifon 4s kukafonnak is-és most SIII... Note4 ...kb ennyi...  :D

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #2427 Dátum: 2012, 05 10, 22:01:10 »
Sziasztok!

A páromnak ma vettem egy Samsung Galaxy Ace-t T-Mobile-nál. Gyárilag 2.3.3-as ROM van rajta. Feltettük töltőre, teljesen fel lett töltve az akksi, de valamiért pár perc (kb. 10-15) alatt már 86%-on van és a You are not allowed to view links. Register or Login feszültségre valamiért 3 mV vagy 4 mV-ot ír. Valakinek valami ötlet? A segítséget előre is köszönöm!

Ez normális új akkumlátor jelenség. Több alkalom/hét után járódik be az akkumlátor.

Nos, eltelt egy hét, történt egypár töltés, de (szinte) semmi változás. Csináltam egy telefon nullázást is menüből. A készülék át lett állítva "Csak 2G hálózat" használatára, de még így is, ha kézbevesszük és egy picit használva van (pl. 1 db e-mail megtekintése) majd 10%-t vagy többet esik az akksiszint. Érdemes ezzel szervizhez fordulni? Ha igen, akkor a T-Mobile-ba vigyem vagy hivatalos Samsung szervizbe (nemrég nyílt nálunk)? Segítségeteket előre is köszönöm!

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #2428 Dátum: 2012, 05 10, 22:58:08 »
Nos, eltelt egy hét, történt egypár töltés, de (szinte) semmi változás. Csináltam egy telefon nullázást is menüből. A készülék át lett állítva "Csak 2G hálózat" használatára, de még így is, ha kézbevesszük és egy picit használva van (pl. 1 db e-mail megtekintése) majd 10%-t vagy többet esik az akksiszint. Érdemes ezzel szervizhez fordulni? Ha igen, akkor a T-Mobile-ba vigyem vagy hivatalos Samsung szervizbe (nemrég nyílt nálunk)? Segítségeteket előre is köszönöm!

Végülis én anno megkerültem a T-mobile-t, mert ha beviszed nekik, s úgy találják akkor úgyis felküldik Pestre a hivatalos Samsungba. Egy próbát megér egyből oda vinned ami nem rég nyílt. Ott többet tud segíteni a srác. Kiméri az akkumlátort, hogy azzal van-e baj pl..
De ha nem szeretnél rohangálni akkor megcsinálhatod a kalibrálást is. Veszteni nem tudsz. Mert utána tudod unrootlni. S semmi nyoma nem marad ennek. Hogy döntesz?
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tamu

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: S5830XWKPL
« Reply #2429 Dátum: 2012, 05 11, 12:50:31 »

Az én telefonomnál ha ráteszem töltőre éjjelre ás másnap lehúzom és felmegyek pl facebookra meg megnézem gmailt akkor nekem is egyből elkezd esni kb 5-8%.. ha mellette még zenét is hallgatok akkor duplája.. aztán egy darabig stagnál a %. Szoftverfrissités segíthet esetleg. Ezek a battery indicatorok is olyanok amilyenek.. csak saccra mondják meg és csak bizonyos időközönként frissítik az állapotot.. nekem az a tapasztalatom.

Nem elérhető kicsirobi

• PDA: HTC Desire S
« Reply #2430 Dátum: 2012, 05 14, 11:32:50 »
Sziasztok! Segítség kéne. Ha betörik a törhetetlen kijelző,azt javítják vajon garanciába? A válaszokat előre is köszönöm. Vagy tippeket, mit mondjak a szervizben , hogy miért tört be.

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
« Reply #2431 Dátum: 2012, 05 14, 17:41:31 »
Sziasztok! Segítség kéne. Ha betörik a törhetetlen kijelző,azt javítják vajon garanciába? A válaszokat előre is köszönöm. Vagy tippeket, mit mondjak a szervizben , hogy miért tört be.

Nem fogják. A kijelző GorillaGlass, ami nem törhetetlen, hanem jobban ellenáll a karcoknak, ami egyúttal azt is jelenti, hogy merevebb anyag, azaz törékenyebb. Sajnos, ez a helyzet. Egy próbát megér, de kétlem, hogy ezt garanciálisan kicserélnék. Asszem olyan 15-20 ezer körül van a kijelzőcsere.

Nem elérhető Wortex

• PDA: Xperia Z / Galaxy S Advance
  • PDA ROM: MIUI 4.8.15 / Pure Vanilla 4.1.2
« Reply #2432 Dátum: 2012, 05 15, 09:03:54 »
Nem fogják. A kijelző GorillaGlass, ami nem törhetetlen, hanem jobban ellenáll a karcoknak, ami egyúttal azt is jelenti, hogy merevebb anyag, azaz törékenyebb. Sajnos, ez a helyzet. Egy próbát megér, de kétlem, hogy ezt garanciálisan kicserélnék. Asszem olyan 15-20 ezer körül van a kijelzőcsere.

Cáfolnám :)
Nem hogy merevebb, rugalmasabb.

..és tényleg nem garis a kijelző törése sajnos, mert "nem rendeltetésszerű használat"

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
« Reply #2433 Dátum: 2012, 05 16, 09:43:13 »
Sziasztok!

Feleségem Ace-n szeretnék egy factory reset-et csinálni, de előtte kimentenék róla pár dolgot.
Gyári rom, nincs rootolva. (Sajnos nem engedi, hogy az övével is "játszadozzak")

Mivel szoktatok Ace-nél lementeni és utána visszapakolni a cuccokat?
Ha esetleg egy rövid leírás lenne is lenne, akár belinkelve is, azt nagyon szívesen venném! :)
Lehet, hogy vérláma a kérdésem, de nem tudom, hogy Ace-re van-e vmi spéci progi, vagy más eljárás, stb.

Előre is köszi.
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
« Reply #2434 Dátum: 2012, 05 16, 11:54:31 »
Sziasztok!

Feleségem Ace-n szeretnék egy factory reset-et csinálni, de előtte kimentenék róla pár dolgot.
Gyári rom, nincs rootolva. (Sajnos nem engedi, hogy az övével is "játszadozzak")

Mivel szoktatok Ace-nél lementeni és utána visszapakolni a cuccokat?
Ha esetleg egy rövid leírás lenne is lenne, akár belinkelve is, azt nagyon szívesen venném! :)
Lehet, hogy vérláma a kérdésem, de nem tudom, hogy Ace-re van-e vmi spéci progi, vagy más eljárás, stb.

Előre is köszi.
Titanium Backup
Van neki témája is,  keress rá!

Tapatalk 2

Nem elérhető balbence

• PFC Fan
  • PDA: galaxy ace
  • PDA ROM: CyanogenMod7.2 RC1 by vo-1 MIRACLE Edition V4,puremotive mod 2.0, ACE kernel beta 4.0
« Reply #2435 Dátum: 2012, 05 16, 17:07:07 »
a tibihez root kell,szal az nem lesz jó... ;)
playen vannak backup progik,amikhez nem kell root.a programokat pl elmentheted astroval,vagy es file explorerrel,elmenti az összes telepített program apk-ját,és nem kell újra letölteni őket.
smst,híváslistát pl a go launchernek van valami backupja,de van ilyen,hogy sms backup, ilyesmik. telkönyvet simán el tudod menteni az sdre,vagy szinkronizálhatod a gmaileddel,és automatikusan viiszateszi majd mindig.
én amúgy tibit használok,szal ha elakadnál,nem tudok segíteni  :D

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2436 Dátum: 2012, 05 16, 17:20:56 »
a tibihez root kell,szal az nem lesz jó... ;)
Jogos, nem figyeltem eléggé :-[
Viszont a MyBackup szerintem jó alternatíva, azzal mindent le lehet menteni, és root nélkül is megy. Külön SMS mentésre én az SMSbackup+ programot használom, teljesen jó.

Tapatalk 2

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #2437 Dátum: 2012, 05 16, 18:36:57 »
Nah, ha már ilyen jól benne vagyunk ebben a témában :) Van egy Titanium Backup mentésem a memóriakártyán. Meg lehet azt oldani valahogy, hogy kinyerjem onnan a programjaimat?
Másik készülékre menne, és nem szeretném még rootolni sem :) Erre tudtok valami megoldást?
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.

Nem elérhető szobesz01

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Google maps
  • PDA: Samsung galaxy ace
  • PDA ROM: Android 2,3,6
« Reply #2438 Dátum: 2012, 05 16, 18:49:08 »
Sziasztok!
2 hete vásároltam egy ilyen készüléket és a mai nap rászerettem volna rakni a Nightly for Samsung Galaxy Ace romot és a készülék bootolásnál addig jut, hogy behozza a Samsung feliratot, de az animáció már nem indul pls.  SEGÍTSETEK! A válaszokat előre is köszönöm. 

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #2439 Dátum: 2012, 05 16, 19:05:19 »
Sziasztok!
2 hete vásároltam egy ilyen készüléket és a mai nap rászerettem volna rakni a Nightly for Samsung Galaxy Ace romot és a készülék bootolásnál addig jut, hogy behozza a Samsung feliratot, de az animáció már nem indul pls.  SEGÍTSETEK! A válaszokat előre is köszönöm.

Aksi ki- aksi be. Csináld újra a frissítést. Ha működik a download mód addig nincs baj.

Nem elérhető balbence

• PFC Fan
  • PDA ROM: CyanogenMod7.2 RC1 by vo-1 MIRACLE Edition V4,puremotive mod 2.0, ACE kernel beta 4.0
« Reply #2440 Dátum: 2012, 05 16, 19:16:39 »
Nah, ha már ilyen jól benne vagyunk ebben a témában :) Van egy Titanium Backup mentésem a memóriakártyán. Meg lehet azt oldani valahogy, hogy kinyerjem onnan a programjaimat?
Másik készülékre menne, és nem szeretném még rootolni sem :) Erre tudtok valami megoldást?

Amit az előbb írtam,az astroval, vagy az es file explorerrel el tudod menteni az összes telón lévő progi apk-ját.Azt elmenti az sdre,a backups mappába.azt szerintem át tudod tenni ha minden jól megy.Ez így rootmentes.

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #2441 Dátum: 2012, 05 16, 19:19:43 »
Amit az előbb írtam,az astroval, vagy az es file explorerrel el tudod menteni az összes telón lévő progi apk-ját.Azt elmenti az sdre,a backups mappába.azt szerintem át tudod tenni ha minden jól megy.Ez így rootmentes.

Én értem. De egy másik telefonról készült a backup a titanium backup pro-val. Nincs lementve a .apk. Csak meg van a backup mappa a memória kártyán. De erre a készülékre nem tudom feltelepíteni, mert nincs rajta root. Anélkül meg ugye nem megy.

Nem elérhető balbence

• PFC Fan
« Reply #2442 Dátum: 2012, 05 16, 19:33:29 »
Én értem. De egy másik telefonról készült a backup a titanium backup pro-val. Nincs lementve a .apk. Csak meg van a backup mappa a memória kártyán. De erre a készülékre nem tudom feltelepíteni, mert nincs rajta root. Anélkül meg ugye nem megy.

ez így van.így nem fog menni,a tibi nem az apk-t menti sztem.

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #2443 Dátum: 2012, 05 16, 19:41:14 »
ez így van.így nem fog menni,a tibi nem az apk-t menti sztem.

Akkor keresek egy rootolt telefont :D visszaállítom és astroval lementem az apk-t :)

Nem elérhető balbence

• PFC Fan
« Reply #2444 Dátum: 2012, 05 16, 19:45:07 »
Akkor keresek egy rootolt telefont :D visszaállítom és astroval lementem az apk-t :)

most őszintén mennyi idő a root?megcsinálod,aztán unroot:).nem sok kattintás

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #2445 Dátum: 2012, 05 16, 19:55:06 »
most őszintén mennyi idő a root?megcsinálod,aztán unroot:).nem sok kattintás

Én tudom, de ennyit azért nem ér meg:) Meg, úgy vagyok vele, hogy ezen aztán semmi buhera. Kiéltem magam az Ace-en :)

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
« Reply #2446 Dátum: 2012, 05 16, 20:12:24 »
Én tudom, de ennyit azért nem ér meg:) Meg, úgy vagyok vele, hogy ezen aztán semmi buhera. Kiéltem magam az Ace-en :)
A Tibi beállításaiban a tömörítési szintet be lehet állítani. Van olyan is, hogy nincs tömörítés.
Nem próbáltam ugyan, de szerintem akkor nem gzipet csinál, hanem simán elmenti az apk-kat.
Esetleg próbálj meg úgy egy mentést csinálni, és ha minden jól megy az apk-kat már át tudod vinni a másik telefonra.

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
« Reply #2447 Dátum: 2012, 05 16, 20:23:40 »
A Tibi beállításaiban a tömörítési szintet be lehet állítani. Van olyan is, hogy nincs tömörítés.
Nem próbáltam ugyan, de szerintem akkor nem gzipet csinál, hanem simán elmenti az apk-kat.
Esetleg próbálj meg úgy egy mentést csinálni, és ha minden jól megy az apk-kat már át tudod vinni a másik telefonra.

köszönöm megnézem ezt is :)

Nem elérhető szabadgy

• Support-ER
  • PDA: Nexus 4, Nexus 7
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2448 Dátum: 2012, 05 16, 22:17:27 »
Jogos, nem figyeltem eléggé :-[
Viszont a MyBackup szerintem jó alternatíva, azzal mindent le lehet menteni, és root nélkül is megy. Külön SMS mentésre én az SMSbackup+ programot használom, teljesen jó.

Tapatalk 2

köszi a válaszokat!
még annyi kérdés, hogy egy olyan progi is kéne, amivel SD kártyára át tudom tenni a programokat. (nincs root)

nekem szerencsére nincs ilyen problémán, de Ace-nél jó lenne, ha át tudnám tenni, amit kell.

köszi
Nexus 4 - 4.4 Mahid + Franco kernel
Nexus 7 (2012) - 5.0.1 Euphoria + stock kernel

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2449 Dátum: 2012, 05 16, 22:27:51 »
köszi a válaszokat!
még annyi kérdés, hogy egy olyan progi is kéne, amivel SD kártyára át tudom tenni a programokat. (nincs root)

nekem szerencsére nincs ilyen problémán, de Ace-nél jó lenne, ha át tudnám tenni, amit kell.

köszi
App2sd, asszem nem kell hozzá root.

Tapatalk 2