2024, 11 29, 15:45:32
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés  (Megtekintve 503996 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető ssas

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2400 Dátum: 2012, 04 29, 15:38:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Az odin mobil változatát honnan tudom letölteni,és hogy kell használni,ugyan úgy mint a pc változatot?Vissza akarok rakni egy gyári romot,valamelyik froyot,hátha jó lesz,vagy legalább a garanciám vissza jönne.

Utána néztem a Mobile Odin nem fut SGA-n.Kellene nekem egy link flashelhető gyári romhoz,ha tudtok ilyet valahol.

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #2401 Dátum: 2012, 04 29, 20:37:28 »
Sziasztok!Akadt egy kis gubanc Párom SGA-val!Mégpedig a következő probléma lépett fel!A kütyü kemény 20perc működés után kikapcsol és egy darabig nem lehet be kapcsolni!Miután viszont be lett kapcsolva kifogástalanul működik addig amíg el nem telik az a bizonyos 20perc!Így 20percenként elég nehéz használni!Régebben volt root-va de már egy pár hónapja nincs,minden gyári rajta!
Valakinek esetleg akadt-e hasonló problémája vagy tudtok-e valamiféle irányt mutatni hogy mi legyen mielőtt újra rakom a rom-ot ami valószínűleg elkerülhetetlen!
Még nem néztem hogy van-e download mod mert nincs nálam a kütyü!
Segítségeteket előre is köszönöm!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2402 Dátum: 2012, 04 30, 07:59:38 »
Utána néztem a Mobile Odin nem fut SGA-n.Kellene nekem egy link flashelhető gyári romhoz,ha tudtok ilyet valahol.

Itt nézz körül:

Remélem jó lesz...

Küldve Samsung Galaxy Ace-ről Tapatalk 2 használatával / Sent from Samsung Galaxy Ace using Tapatalk 2

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #2403 Dátum: 2012, 04 30, 16:33:35 »
Itt nézz körül:

Remélem jó lesz...

Küldve Samsung Galaxy Ace-ről Tapatalk 2 használatával / Sent from Samsung Galaxy Ace using Tapatalk 2

Szia!
Ami az első linken van az mi lenne nem értem.Stock recowery,recoweryt állítja vissza gyárira?Meg van ott egy froyo link is,de az is csak 6.5 mega.Nem merek neki kezdeni mert nem tudom hogy mit csinál,vissza rakja a telót 2.2.1 re?

Nem elérhető kmarci

Re: Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2404 Dátum: 2012, 05 01, 07:32:04 »
Szia!
Ami az első linken van az mi lenne nem értem.Stock recowery,recoweryt állítja vissza gyárira?Meg van ott egy froyo link is,de az is csak 6.5 mega.Nem merek neki kezdeni mert nem tudom hogy mit csinál,vissza rakja a telót 2.2.1 re?

Igen, bocs az első link tényleg a stock recovery-t teszi vissza. A többi viszont szerintem jó...

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #2405 Dátum: 2012, 05 01, 20:53:28 »
Találtam egy másik fórumon.Kérdésem az hogy nektek van olyan hogy phone util?
Akinek USB problémája van (nem csatlakozik PC-hez):

1. Tárcsázd a következőt: *#7284# ezzel elindítod a PhoneUtil alkalmazást.
2. Az USB résznél váltsd át PDA-ról MODEM-re majd vissza PDA-ra
3. Zárd be az alkalmazást
4. Öröm és boldogság,újra működik rendesen az USB

venta94

• Vendég
« Reply #2406 Dátum: 2012, 05 01, 22:47:41 »
Hello,

még mindig megvan a régi problémám: felteszek egy sammobile.com -ról letöltött romot pl.: DDKQ8 azután XDA -ról leszedek egy modot pl.: CM9. Felteszem wipeolok, formatolok mindent stb. azután install zip from sd card és kiválasztok az aktuális modot. Feltelepül és MINDIG UGYANAZ a kijelző használhatatlan mert félrenyom minden 2-3. lenyomásnál. Tehát ha gépelek akkor ilyen: Smasd1una Galxadsa Acasd :D

Ha valaki tudja hol rontottam el valamit írja meg plz! :D

Nem elérhető dobolson

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLE1
« Reply #2407 Dátum: 2012, 05 02, 08:36:43 »
Hello,

még mindig megvan a régi problémám: felteszek egy sammobile.com -ról letöltött romot pl.: DDKQ8 azután XDA -ról leszedek egy modot pl.: CM9. Felteszem wipeolok, formatolok mindent stb. azután install zip from sd card és kiválasztok az aktuális modot. Feltelepül és MINDIG UGYANAZ a kijelző használhatatlan mert félrenyom minden 2-3. lenyomásnál. Tehát ha gépelek akkor ilyen: Smasd1una Galxadsa Acasd :D

Ha valaki tudja hol rontottam el valamit írja meg plz! :D

Így első ránézésre szerintem semmit nem rontasz el. Én is így telepítettem mindig a főzött vagy moddolt romokat. Nem tudom, mi lehet a baj, nekem még sosem jelentkezett ez a probléma.

venta94

• Vendég
« Reply #2408 Dátum: 2012, 05 02, 10:41:57 »
Akkor ezek szerint ez egy egyedi problema.. :D

Nem elérhető kmarci

« Reply #2409 Dátum: 2012, 05 02, 19:39:44 »
Akkor ezek szerint ez egy egyedi problema.. :D

Ez a kernel hibája... Olvastam xda-n, hogy bizonyos készülékek (ennyire különbözik Ace és Ace) így reagálnak bizonyos kernelekre. Én a helyedben írnék a CM9 topikba, hogy melyik kernelt használd, vagy nyálazd át alaposan inkább előbb, lehet hogy másnak is volt ilyen problémája.
Sőt inkább a Generalba írj, ha mindenképp szükséges, a development topikban mostanában kicsit forró a talaj. :)

venta94

• Vendég
« Reply #2410 Dátum: 2012, 05 02, 19:48:12 »
Ez a kernel hibája... Olvastam xda-n, hogy bizonyos készülékek (ennyire különbözik Ace és Ace) így reagálnak bizonyos kernelekre. Én a helyedben írnék a CM9 topikba, hogy melyik kernelt használd, vagy nyálazd át alaposan inkább előbb, lehet hogy másnak is volt ilyen problémája.
Sőt inkább a Generalba írj, ha mindenképp szükséges, a development topikban mostanában kicsit forró a talaj. :)
Rendben írok majd. Rákerestem azóta XDA-n a problémára és kernelekről írnak. Na most én nem tudtom pontosan mi az a kernel, írtak egy ilyet: cm-7.1-kernel-2.6.35.7-perf-CL56211 ezt feltettem, de még most se jó de mint ha jobb lenne már

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #2411 Dátum: 2012, 05 02, 20:43:37 »
Sziasztok!

A páromnak ma vettem egy Samsung Galaxy Ace-t T-Mobile-nál. Gyárilag 2.3.3-as ROM van rajta. Feltettük töltőre, teljesen fel lett töltve az akksi, de valamiért pár perc (kb. 10-15) alatt már 86%-on van és a You are not allowed to view links. Register or Login feszültségre valamiért 3 mV vagy 4 mV-ot ír. Valakinek valami ötlet? A segítséget előre is köszönöm!

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #2412 Dátum: 2012, 05 02, 20:56:10 »
Sziasztok!

A páromnak ma vettem egy Samsung Galaxy Ace-t T-Mobile-nál. Gyárilag 2.3.3-as ROM van rajta. Feltettük töltőre, teljesen fel lett töltve az akksi, de valamiért pár perc (kb. 10-15) alatt már 86%-on van és a You are not allowed to view links. Register or Login feszültségre valamiért 3 mV vagy 4 mV-ot ír. Valakinek valami ötlet? A segítséget előre is köszönöm!

Ez normális új akkumlátor jelenség. Több alkalom/hét után járódik be az akkumlátor.
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Crvsh3R

• PFC Fan
  • PDA: Sony Xperia SP
  • PDA ROM: 4.1.2 (stock)
« Reply #2413 Dátum: 2012, 05 02, 20:58:46 »
Ez normális új akkumlátor jelenség. Több alkalom/hét után járódik be az akkumlátor.

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!  :ok:

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #2414 Dátum: 2012, 05 02, 21:04:49 »
Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!  :ok:

Sztem megéri várni vele. Majd talán később lehet az akkumlátort újra kalibrálni. De ahhoz root, kell, meg még pár okosság :) Először használjátok így, utána ráértek szórakozni vele, ha vmi nem stimmel :)
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.

Nem elérhető gabben94

• PFC Fan
  • PDA: galaxy ace
  • PDA ROM: cyanogenmod 7.1 rc1 cooperkang-grif07
« Reply #2415 Dátum: 2012, 05 03, 16:27:04 »
Üdv!

Nos barátom acere anno még felraktam a cm 7.1 első verzióját, de mostanság panaszkodik hogy fagyogat meg lassú. Felszeretném rakni neki a 7.2 es cm et, de ugye ehhez 5.0cmw kell mert ugye most 4.0 van, a kérdésem az lenne hogy  nyugodtan felrakhatom a 4.0 cmwre vagy teljesen ujra kell raknom odinnal az egészet.
(mert van tapasztalatom odin és flashelés, csak bizonytalan vagyok, mert ez csak nem galaxy spica és nem igazán tudom mennyiben térnek el a műveletek :O )

venta94

• Vendég
« Reply #2416 Dátum: 2012, 05 03, 19:09:19 »

VÉGRE SIKERÜLT! :D

Ahogy tanácsoltad írtam XDA-n és egy indiai segített. A lényeg, hogy a régebbi Ace-k, tehát amik először jöttek le a gyártósorról azoknál lehet 1-2 probléma az újabb moddolt romok, custom romok stb. feltelepítése után. Ezért fel kell tenni egy kernelt a MOD telepítése után: keressetek rá a zImage kernel by anonymus -ra és töltsétek le a legújabbat, és CWM5-el flasheljétek!

Tehát ha van még más akinek ilyen problémája van, annak ez segít! It works :D

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #2417 Dátum: 2012, 05 05, 06:12:26 »
Üdv!

Nos barátom acere anno még felraktam a cm 7.1 első verzióját, de mostanság panaszkodik hogy fagyogat meg lassú. Felszeretném rakni neki a 7.2 es cm et, de ugye ehhez 5.0cmw kell mert ugye most 4.0 van, a kérdésem az lenne hogy  nyugodtan felrakhatom a 4.0 cmwre vagy teljesen ujra kell raknom odinnal az egészet.
(mert van tapasztalatom odin és flashelés, csak bizonytalan vagyok, mert ez csak nem galaxy spica és nem igazán tudom mennyiben térnek el a műveletek :O )

spica és ace között ugyan az az odin műveletek vannak :) csak másik odin van rá és másik OPS
Spica: odin 4.03+spica_jc3.ops
Ace : odin 4.38+cooper.ops

Küldve az én GT-S5830-emről Tapatalk használatával.

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #2418 Dátum: 2012, 05 05, 14:16:03 »
Üdv!

Persze, tedd rá nyugodtan... Nem lesz belőle semmi baj...

Nem elérhető proxfromcod

• PFC Fan
« Reply #2419 Dátum: 2012, 05 06, 07:56:07 »
Miért van az hogy ha restoreolnék akkor kiírja h md5micmatch?

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #2420 Dátum: 2012, 05 06, 10:15:49 »
Miért van az hogy ha restoreolnék akkor kiírja h md5micmatch?

Mert a CWM-ed hibás mentést csinált... Gondolom az 5-ös verzióval csináltad... :) Ha igen, akkor ennek akad ilyen hibája és én is futottam már bele. Azóta, ha mentés van vissza szoktam ellenőrizni. (elindítom és ha ok, akkor indítom újra a telót, mert akkor tuti jó a mentés)

Nem elérhető proxfromcod

• PFC Fan
« Reply #2421 Dátum: 2012, 05 06, 10:18:13 »
Mert a CWM-ed hibás mentést csinált... Gondolom az 5-ös verzióval csináltad... :) Ha igen, akkor ennek akad ilyen hibája és én is futottam már bele. Azóta, ha mentés van vissza szoktam ellenőrizni. (elindítom és ha ok, akkor indítom újra a telót, mert akkor tuti jó a mentés)
És most mit csináljak? mert visszaszeretném rakni az alap 2.3.3-at

Nem elérhető Pydy

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: Mindig más =)
« Reply #2422 Dátum: 2012, 05 06, 11:53:37 »
Akkor végig kell játszanod  : vissza 2.2re odinnal, majd rá egy 2.3.3-ast.

Pénteken ügyesen eláztattam a telefonom :D A Nagy esőben tekertem egy keveset. Zenehallgatás volt, amikor megálltam száradni egy picit akkor látom, hogy a telefon úszik a kabátzsebemben a vízben O.o a vicc, hogy még mindig ment a zene xD kamera beázott, bekapcsológomb nem működött, külső hangszóró megse szólalt :/

Hazaérve teljesen szétszedtem a telefont annak ellenére, hogy garanciális, ugyanis ilyen esetekben nem érvényes .... -.- Szétszedés után láttam egy kis indikátoros pappírt belülre ragasztva ami szép rózsaszínben pompázott, vagyis valóban beázott :D Kb fél órán át szárítottam, majd nagy nehezen összeraktam xD, végül minden működőképes *lekopogom*, egyedül a bekapcsológomb makacsolja meg magát néha. Egyszóval szerencsésnek mondhatom magam (Bocs, úgy éreztem ezt jobb ha megosztom veletek :D)

Nem elérhető ZORDOKIN

• Navigáció / Navigation: Igo primo
  • PDA: Note 4
« Reply #2423 Dátum: 2012, 05 08, 20:09:20 »
Sziasztok!

Egy barátom feltette nekem az alábbi kérdést,és mivel nekem csak egy "tűzfal" szerűség jutna eszembe (lehet ez is nagy hülyeség winmon volt ilyen,meg gondolom ezt akkor rootolni kellene)ezért hátha nektek lenne egy ezeket elkerülő megoldásotok,íme a kérdés:

Idézet
Egy olyan komoly kérdéssel fordulok hozzád, hogy t-mobile domino csomagban androidon hogy lehet használni az ingyenes facebook (0.facebook.com) weboldalt? Ha kikapcsolom az adathálózatot, akkor ugye nincs semmiféle net, ha viszont bekapcsolom, akkor valszeg percek alatt 0-ra szalad az egyenleg a frissítések és egyéb szarok miatt :S !!! Gondolom, létezik erre is valami megoldás....

Köszi

Előre is köszönöm a válaszaitokat. :D :D :D
Nokia 2110 -3110-6110-6150-5110-8810-7110-8210-6210-6310I-9210i-9310-sony ericsson p900-p990-3650-7650-6600-6610-7610-6680-n70-n73-n82-samsung omnia2-htc desire hd-sajnos pár napig tulajdonosa voltam egy szifon 4s kukafonnak is-és most SIII... Note4 ...kb ennyi...  :D

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #2424 Dátum: 2012, 05 08, 20:16:37 »
Sziasztok!

Egy barátom feltette nekem az alábbi kérdést,és mivel nekem csak egy "tűzfal" szerűség jutna eszembe (lehet ez is nagy hülyeség winmon volt ilyen,meg gondolom ezt akkor rootolni kellene)ezért hátha nektek lenne egy ezeket elkerülő megoldásotok,íme a kérdés:

Előre is köszönöm a válaszaitokat. :D :D :D

marketben/google playben ki lehet kapcsolni az automatikus frissítést illetve azt is hogy értesítsen új frissítésről ergon azt sem fogja figyelni hogy minek van elérhető frissítése ERGO 2 :D azzal sem zabálja a mobil netét a srácnak :) az emaileket meg úgy lehet letiltani hogy a Fiókok és sync menüpont alatt található google account-jából kiveszi a pipákat a szinkronizálandó dolgoktól...Picasa,email,névjegytár,naptár