Sziasztok!
Elég régen nem jártam már itt, nem volt túl sok időm a telót buzerálni. Viszont egy komolyabb probléma merült fel. A gyári szoftvert 2.3.4-re cseréltem. Akkor ez tűnt logikusnak, mivel a wifit folyamatosan eldobta és csak újraindítás után lehetett újracsatlakozni. A gingerbread-del ez a probléma megszűnt. Jött viszont helyette másik: Időről időre a telefon látszólag kikapcsol. Azért látszólag, mert semmilyen gomb megnyomására nem reagál, viszont ha pölö a tetszhalott állapot rádióhallgatás közben történik, akkor a rádió tovább szól...Vagy ebben a látszólag kikapcsolt állapotban ha megcsörgetem egy másik telóról, akkor azt tapasztalom, hogy kicsörög, de az én telefonomon nem történik és nem is látszik semmi...
Az lenne a kérdésem, hogy a guruk - vagyis Ti - melyik androidot javasolnátok, illetve hogy van-e valami egyéb lehetőség, amivel a fent leírt problémát orvosolni lehet? Ha frissítéssel oldható meg, akkor szeretném kérni, hogy egy leírást is mellékeljetek. De szigorúan csak "for dummies" verziót!
Előre is köszönök minden segítséget!