2024, 11 29, 15:35:09
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés  (Megtekintve 503995 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető miki15

• Nem: Férfi
  • PDA: nokia
  • PDA ROM: 800
Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2375 Dátum: 2012, 04 18, 17:10:35 »
4 napja wc-be esett az ace. és azota megszárítottam és müködik minden, csak hát a képernyő ilyen foltos lett.:S Most ott víz van a képernyő előtt  vagy hibás a kijelző? mit csináljak vele szárítsam még?

itt egy kép róla
You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2376 Dátum: 2012, 04 18, 18:32:37 »
4 napja wc-be esett az ace. és azota megszárítottam és müködik minden, csak hát a képernyő ilyen foltos lett.:S Most ott víz van a képernyő előtt  vagy hibás a kijelző? mit csináljak vele szárítsam még?

itt egy kép róla

Jaaaajjj...! Hát ez nem fest túl jól. Nem tudom mit lehetne tenni vele. Talán kijelző csere, csak az meg nem olcsó. Szárítgasd, hátha rendbe jön.

Küldve Samsung Galaxy Ace-ről Tapatalk 2 használatával / Sent from Samsung Galaxy Ace using Tapatalk 2

Nem elérhető Tamu

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: S5830XWKPL
Re: Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2377 Dátum: 2012, 04 18, 20:27:49 »
2.3.3-nál még nekem is működött ez, de aztán 2.3.5-től, az általam használt romoknál már csak a power+home.

Köszi a segítséget!

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
« Reply #2378 Dátum: 2012, 04 20, 20:21:28 »
Kedves ace tulajok.Találkozott e már valamelyiktök azzal a a jelenséggel hogy a visszanyíl nyomására véletlenszerűen elindít egy-egy programot?
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Benjoe70

• PFC Fan
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 4.2.2 Sense 5.0
« Reply #2379 Dátum: 2012, 04 20, 21:18:04 »
Sziasztok!
Elég régen nem jártam már itt, nem volt túl sok időm a telót buzerálni. Viszont egy komolyabb probléma merült fel. A gyári szoftvert 2.3.4-re cseréltem. Akkor ez tűnt logikusnak, mivel a wifit folyamatosan eldobta és csak újraindítás után lehetett újracsatlakozni. A gingerbread-del ez a probléma megszűnt. Jött viszont helyette másik: Időről időre a telefon látszólag kikapcsol. Azért látszólag, mert semmilyen gomb megnyomására nem reagál, viszont ha pölö a tetszhalott állapot rádióhallgatás közben történik, akkor a rádió tovább szól...Vagy ebben a látszólag kikapcsolt állapotban ha megcsörgetem egy másik telóról, akkor azt tapasztalom, hogy kicsörög, de az én telefonomon nem történik és nem is látszik semmi...
Az lenne a kérdésem, hogy a guruk - vagyis Ti - melyik androidot javasolnátok, illetve hogy van-e valami egyéb lehetőség, amivel a fent leírt problémát orvosolni lehet? Ha frissítéssel oldható meg, akkor szeretném kérni, hogy egy leírást is mellékeljetek. De szigorúan csak "for dummies" verziót!  ;)
Előre is köszönök minden segítséget!

Nem elérhető kmarci

« Reply #2380 Dátum: 2012, 04 20, 21:26:05 »
Sziasztok!
Elég régen nem jártam már itt, nem volt túl sok időm a telót buzerálni. Viszont egy komolyabb probléma merült fel. A gyári szoftvert 2.3.4-re cseréltem. Akkor ez tűnt logikusnak, mivel a wifit folyamatosan eldobta és csak újraindítás után lehetett újracsatlakozni. A gingerbread-del ez a probléma megszűnt. Jött viszont helyette másik: Időről időre a telefon látszólag kikapcsol. Azért látszólag, mert semmilyen gomb megnyomására nem reagál, viszont ha pölö a tetszhalott állapot rádióhallgatás közben történik, akkor a rádió tovább szól...Vagy ebben a látszólag kikapcsolt állapotban ha megcsörgetem egy másik telóról, akkor azt tapasztalom, hogy kicsörög, de az én telefonomon nem történik és nem is látszik semmi...
Az lenne a kérdésem, hogy a guruk - vagyis Ti - melyik androidot javasolnátok, illetve hogy van-e valami egyéb lehetőség, amivel a fent leírt problémát orvosolni lehet? Ha frissítéssel oldható meg, akkor szeretném kérni, hogy egy leírást is mellékeljetek. De szigorúan csak "for dummies" verziót!  ;)
Előre is köszönök minden segítséget!

Ez az úgynevezett SOD. sleep of death. Megoldás: kernel csere. Xda, galaxy ace topik, cf-root for gingerbread. Én a b83-ast javaslom. Asszem előtte kell ClockWorkMod is.

Küldve Samsung Galaxy Ace-ről Tapatalk 2 használatával / Sent from Samsung Galaxy Ace using Tapatalk 2

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google, waze
  • PDA: SGS3
  • PDA ROM: egyelőre gyári
« Reply #2381 Dátum: 2012, 04 20, 21:44:43 »
Kedves ace tulajok.Találkozott e már valamelyiktök azzal a a jelenséggel hogy a visszanyíl nyomására véletlenszerűen elindít egy-egy programot?
Olyankor találkoztam vele, ha behal az alap launcher. Launcher frissítés után is ez van, amíg a középső gombbal el nem indítasz egyet. Ilyenkor, ha a vissza gombot nyomkodod, akkor mindig valami más programot indít el.

Tapatalk2

Nem elérhető taki90

• PFC Fan
  • PDA: Samsung GT-S5830
  • PDA ROM: S5830XWKB4
« Reply #2382 Dátum: 2012, 04 21, 22:06:18 »
Sziasztok!

Tudtok adni nekem linket galaxy ace s5830 usb driverhez? win7-em van, de magától nem ismeri fel.

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2383 Dátum: 2012, 04 22, 07:01:36 »
Sziasztok!
Ismerosom vett egy Galaxy Ace-t. Elotte egy Samsung S5230 volt neki aminek bedoglott a digitizerje szoval hasznalhatatlan lett. Voltak a telefonon contactok azt a new pc studio program le is mentette a gepre. Gondopltam kiexportalom csv-be es egesz egyszeruen beinportalom a gmail cimtaraba. Csakhogy a gmail nem tudott vele mit kezdeni. Outlookba is csak ures nevjegyek inportalodtak. A sim kartyan is vannak nevjegyek. Gondoltam ez egyszeru lesz marketbol letoltottem a sim contact programot amivel majd atmasolom a telefonra es onnan szinten felszinkronizalodik a gmailbe, de nem igy lett. Azt irta, hogy failed nem tette at. Esetleg valami javaslat, megoldas? Elore is koszonom.

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #2384 Dátum: 2012, 04 22, 07:23:09 »
Sziasztok!

Tudtok adni nekem linket galaxy ace s5830 usb driverhez? win7-em van, de magától nem ismeri fel.

Samung Kies :)

Galaxy Ace + ICS 4.0.3 + Tapatalk :) No cam,no radio :(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #2385 Dátum: 2012, 04 22, 07:24:44 »
Sziasztok!
Ismerosom vett egy Galaxy Ace-t. Elotte egy Samsung S5230 volt neki aminek bedoglott a digitizerje szoval hasznalhatatlan lett. Voltak a telefonon contactok azt a new pc studio program le is mentette a gepre. Gondopltam kiexportalom csv-be es egesz egyszeruen beinportalom a gmail cimtaraba. Csakhogy a gmail nem tudott vele mit kezdeni. Outlookba is csak ures nevjegyek inportalodtak. A sim kartyan is vannak nevjegyek. Gondoltam ez egyszeru lesz marketbol letoltottem a sim contact programot amivel majd atmasolom a telefonra es onnan szinten felszinkronizalodik a gmailbe, de nem igy lett. Azt irta, hogy failed nem tette at. Esetleg valami javaslat, megoldas? Elore is koszonom.

Sim2contact Pro verziója teszi át telóra a számokat

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Rizsi

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: OnePlus 11
  • PDA ROM: Stock + Magisk
« Reply #2386 Dátum: 2012, 04 22, 07:35:28 »
Sim2contact Pro verziója teszi át telóra a számokat

Koszonom. A csv-re viszont jobban kellene a megoldas ugyanis ott van tobb nevjegy.

Nem elérhető kmarci

« Reply #2387 Dátum: 2012, 04 22, 08:04:18 »
Sziasztok!

Hagyd a kies-t. Nem mész vele semmire. Samfirmware.com és ott a driver szekció, lesz link win 7-hez, én is onnan szedtem.

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
Re: Re: Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2388 Dátum: 2012, 04 22, 09:16:41 »
Koszonom. A csv-re viszont jobban kellene a megoldas ugyanis ott van tobb nevjegy.
Csak halkan kérdezem, hogy a csv-be, ha belenézel, van adat? Csak azért, mert én is ugyanígy csináltam az asszonynak S5230-ról Ace-re, de nekünk csont nélkül sikerült.

Tapatalk2

Nem elérhető Benjoe70

• PFC Fan
  • PDA: HTC One X
  • PDA ROM: 4.2.2 Sense 5.0
« Reply #2389 Dátum: 2012, 04 24, 17:40:54 »
Ez az úgynevezett SOD. sleep of death. Megoldás: kernel csere. Xda, galaxy ace topik, cf-root for gingerbread. Én a b83-ast javaslom. Asszem előtte kell ClockWorkMod is.
Látod, ez az én bajom. Ha csak minden tizedik szavadat értem, valószínűleg ezt sem fogom tudni megcsinálni. De legalább a furcsa kifejezésekre rá tudok keresni. Hátha sikerrel járok...Mindenesetre köszi!

Nem elérhető kmarci

« Reply #2390 Dátum: 2012, 04 24, 19:57:40 »
Látod, ez az én bajom. Ha csak minden tizedik szavadat értem, valószínűleg ezt sem fogom tudni megcsinálni. De legalább a furcsa kifejezésekre rá tudok keresni. Hátha sikerrel járok...Mindenesetre köszi!

Dehogynem tudod! :) Xda-n rákeresel a clockworkmod 5-re, letöltöd. Ráteszed az sd-re. Telefont kikapcsolod, bekapcsoló gomb + home gombot nyomod együtt, bejön a recovery menü, itt install zip from sd card, és installálod a clockworkmod-ot. Ezek után xda-n megkeresed a cf-root topikot, letöltöd a b83-ast, megint bekapcsoló és home gomb, megint install zip from sd card, és kiválasztod a letöltött zip-et. Ezzel készen vagy... :)

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #2391 Dátum: 2012, 04 27, 08:56:02 »
Sziasztok!

Utóbbi 1-2 napban nem ismeri fel a Win7 a telót.Rá dugom usbre és nem történik semmi,az aksit azt tölti,de a memória kártyát nem tudom elérni,meg azt sem írja ki hogy usb csatlakoztatva.Az usb driver fent van a gépen,nem tudom hogy mi baja lehet.

Nem elérhető zolee7

• DOUBLE CLUB
« Reply #2392 Dátum: 2012, 04 27, 09:25:40 »
Sziasztok!

Utóbbi 1-2 napban nem ismeri fel a Win7 a telót.Rá dugom usbre és nem történik semmi,az aksit azt tölti,de a memória kártyát nem tudom elérni,meg azt sem írja ki hogy usb csatlakoztatva.Az usb driver fent van a gépen,nem tudom hogy mi baja lehet.
Nálam a kolléga Gio-jával volt ugyanez a helyzet. Kicseréltük a kábelt, és jó lett.
Az is lehet, hogy csak át kell dugni másik usb portra.

Tapatalk2

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #2393 Dátum: 2012, 04 28, 16:04:46 »
Nálam a kolléga Gio-jával volt ugyanez a helyzet. Kicseréltük a kábelt, és jó lett.
Az is lehet, hogy csak át kell dugni másik usb portra.

Tapatalk2

A hálózati töltőt sem érzékeli néha mikor olyanja van akkor tölt egy kicsit.

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #2394 Dátum: 2012, 04 28, 18:40:08 »
A hálózati töltőt sem érzékeli néha mikor olyanja van akkor tölt egy kicsit.

Nekem szerviz után nem érzékelte a töltőt, de az USB-t igen... Aztán egy másik töltő megoldotta a problémát, de ha nagyon nem megy, akkor szerviz segíthet, nem? Nem láttam az előzményeket, lehet voltál vele szervizbe ezzel.

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #2395 Dátum: 2012, 04 28, 21:10:23 »
Nekem szerviz után nem érzékelte a töltőt, de az USB-t igen... Aztán egy másik töltő megoldotta a problémát, de ha nagyon nem megy, akkor szerviz segíthet, nem? Nem láttam az előzményeket, lehet voltál vele szervizbe ezzel.

Nem voltam szervizben vele még soha.Agyba főbe pakolgattam rá különböző cm7 romokat,és azt akartam csinálni hogy alap romot és vissza egy cm7 romot,és utána nem piszkálom többet.Nekem az volt a gyanúm hogy ez a romolgatás csinált valami gebaszt a telefonnal,de nem tudom meg csinálni mert rá sem mozdul az usbre.Ha más nem marad akkor majd fel küldöm sógorral pestre.

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #2396 Dátum: 2012, 04 29, 03:19:17 »
Nem voltam szervizben vele még soha.Agyba főbe pakolgattam rá különböző cm7 romokat,és azt akartam csinálni hogy alap romot és vissza egy cm7 romot,és utána nem piszkálom többet.Nekem az volt a gyanúm hogy ez a romolgatás csinált valami gebaszt a telefonnal,de nem tudom meg csinálni mert rá sem mozdul az usbre.Ha más nem marad akkor majd fel küldöm sógorral pestre.

Próbáltál már valami cwm-ból telepíthető gyári romot? XDA-n van ilyen... nem tudom, hogy mennyire fogja felülírni a CM-es beállításokat, akármiket, ez is lehet egy opció, ha a driver-rel van a gond... Download Mode-ban sem ismeri fel? Ha ott sem, akkor az gáz egy picit... (lehet írtad, csak nem figyeltem a korábbi hsz-eket)

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #2397 Dátum: 2012, 04 29, 10:02:49 »
Próbáltál már valami cwm-ból telepíthető gyári romot? XDA-n van ilyen... nem tudom, hogy mennyire fogja felülírni a CM-es beállításokat, akármiket, ez is lehet egy opció, ha a driver-rel van a gond... Download Mode-ban sem ismeri fel? Ha ott sem, akkor az gáz egy picit... (lehet írtad, csak nem figyeltem a korábbi hsz-eket)

Nem tudok rá másik romot rakni semmilyen módon,mert nem érzékeli hogy be van dugva,downloadban sem.Szerintem nem szoftveres baja van neki.

Nem elérhető endru_one

• PDA: Samsung Galaxy Spica i5700
  • PDA ROM: ECLAIR.XXJH1 / SamdroidMod 1.3.1.d
« Reply #2398 Dátum: 2012, 04 29, 11:36:22 »
sziasztok!

most frissítettem gyári t-s romot (2.3.3) cm7-re(2.3.7).
van pár problémám, gondoltam megkérdem, hátha tudtok segíteni.

egyik a billentyűzet... smart keyboardot használok, de újraindítás után mindig újra
be kell kapcsolni és átváltani rá. ezt hogyan tudnám fixálni?

másik meg, hogy a google programok nem frissülnek. például a gtalk-bol az 1.3-as verzio van
és nem tudom frissíteni. ugyanígy a többinél is...

valakinek amúgy sikerült már összehozni a voice chat-et, gtalk-ban?

előre is köszönöm!

üdv.: andrás

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
« Reply #2399 Dátum: 2012, 04 29, 13:59:19 »
Az odin mobil változatát honnan tudom letölteni,és hogy kell használni,ugyan úgy mint a pc változatot?Vissza akarok rakni egy gyári romot,valamelyik froyot,hátha jó lesz,vagy legalább a garanciám vissza jönne.