Sziasztok!!
Van egy 5 hónapos Galaxy Acem, annyira nemvagyok megelégedve de ost nem ez a lényeg.' hónapja vettem hozzá egy füllhallgatót (sonyt) ,mert a barátom szerint neki is aceja van és ugyanez a fülese és szerinte nagyon jó cucc.Ezért énis vettem ,de van egy kleine Problem vele.Amikor bevan kapcsolva a teló kb már 1 órája akkor bedugom a fülest és ha akarok zenét hallgatni akkor recseg ropog a zene közbe nem vészes de megőrít .Ha meg akkor dugom be a fülest,amikor beüzemelem a telót akkor semmi baja szépen szól a minden . Próbáltam már másik fülest de azmég jobban recsget ennyire szar lenne az ace?? nemtudomfontos -e de elmondom h rootolva van és 2.3.4-esverzió van rajta.A másik hogy kijött -e már az Acera a 2.3.4-es magyar verzió?
Üdv!
Hát nem tudom, mi lehet a probléma, én még ilyesmit nem tapasztaltam. Igaz, nem sokat hallgatok zenét rajta, de eddig mindig szépén szólt a megfelelő fülessel. Ha a fülessel nincs baj, próbálj meg egy frissebb romot tenni rá. A magyarországi legújabb rom novemberi és vodafone-os és 2.3.5-ös. Ettől persze ráteheted a telódra akkor is, ha te nem vodás vagy. De van rengeteg másik szoft is rá, már van 2012-es is, az egy spanyol 2.3.6-os.
Itt egy link a hivatalos romokkal, tedd fel, amelyiket gondolod. A portugált és a hollandot is dícsérték többen, illetve szerintem a spanyol is frankó. Ha ez sem fog segíteni, szerintem vidd szervizbe.
You are not allowed to view links.
Register or
Login