Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani egy olyan romot, amiben nem merül az akksi cefetül?? Úgy hogy a kezemben tartottam a telót és néztem a képernyőt 5mp alatt 8%-ot esett az akksi szint. Ez szvsz. nem annyira normális. Majd ezek után 48-ról 2perc alatt 60%-ra feltöltötte. Össze vissza ugrál.
XXKP8 van rajta.
Előre is köszi.
Hát, szokott ilyet produkálni szerintem mindenkinél, hogy hirtelen ennyit esik, persze attól függően, hogy éppen mit csinálsz vele. Ha netezel pl közben, akkor simán megcsinálja, főleg 3g-nél. De akkor is csinálja, ha pl egész éjjel ugye megy, nincs bántva, aztán reggel első babrálásnál neki esve hirtelen zuhan akár 8 %-ot is.
De kalibrálhatod is az aksit, sokak szerint az segíthet ezen. A battery calibration nevezetű appal tudod ezt elvégezni, többen is esküsznek rá, hogy ettől jobban bírja az aksi.
Az, hogy melyik az a rom, aminek nagyon kellemes a fogyasztása, eléggé eltérő a felhasználók körében, nem is igazán tudok erre mit írni. Én most a 2.3.6-os kt6-os gyárit használom, szerintem ez kellemesen fogyaszt. Ha nem babrálom folyton, szóval kevés net - játszani mostanában nem játszom -, néha facebook, ha nincs net akkor csak 2g-n megy, így már két napot is kibír simán. De talán ezt a legtöbb stock rommal nagyjából meg lehet csinálni talán.