2024, 11 30, 04:54:45
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés  (Megtekintve 504041 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Pydy

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Galaxy Ace
  • PDA ROM: Mindig más =)
Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2100 Dátum: 2012, 01 11, 23:51:51 »
720as filmet nagy nehezen rálehet varázsolni, de nagyon nem éri meg : Iszonyatosan akad, a kép és a hang teljesen elcsúszik. :/

Nem elérhető szabox

• PDA: Galaxy S2
« Reply #2101 Dátum: 2012, 01 12, 01:24:48 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Értem, köszönöm, akkor a mobo az ace:D

Divx mondjuk annyira nem is lényeg, videókat át szoktam konvertálni mp4-be hogy kevesebbet foglaljon, csak a felbontás érdekelne, 480x320 a max kajak?:S próbált már valaki ennél nagyobb felbontásu videót lejátszani ezzel? pl 640x480?:D

Egy 624x352 felbontású 700 megás film ment szépen rajta, viszont 720p (és felfelé) már stopmotion volt nálam, szaggatott.

Nem elérhető Tamu

• PFC Fan
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: S5830XWKPL
« Reply #2102 Dátum: 2012, 01 12, 17:01:53 »
Szevasztok!

Nekem egy olyan problémám van, hogy....:

Van ez az újabb facebook alkalmazás. De nekem nagyon meríti az akkumulátort... nem értettem h a telefonom miért nem bír egy napnál többet. Feltettem rá egy akkumulátorfigyelő alkalmazást, ami %-ban írja ki h meddig van az aksi. Mikor felmegyek FB-ra akkor kb egyből 8-9 %-ot visszaesik... aztán rövid időn belül megint 2-3 %-ot...
Ez kb minden egyes megnyitásnál hasonló..
Más is észrevette már, vagy csak engem zavar?

Ha nem használom a FB alkalmazást akkor 2-3 napot kibír a telefonom.

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #2103 Dátum: 2012, 01 12, 17:30:13 »
Szevasztok!

Nekem egy olyan problémám van, hogy....:

Van ez az újabb facebook alkalmazás. De nekem nagyon meríti az akkumulátort... nem értettem h a telefonom miért nem bír egy napnál többet. Feltettem rá egy akkumulátorfigyelő alkalmazást, ami %-ban írja ki h meddig van az aksi. Mikor felmegyek FB-ra akkor kb egyből 8-9 %-ot visszaesik... aztán rövid időn belül megint 2-3 %-ot...
Ez kb minden egyes megnyitásnál hasonló..
Más is észrevette már, vagy csak engem zavar?

Ha nem használom a FB alkalmazást akkor 2-3 napot kibír a telefonom.

Szia!
A sima facebook alkalmazást uninstalláld és tedd fel helyette a You are not allowed to view links. Register or Login alkalmazást. Jobb is az simánál, illetve talán evvel szerencséd lesz akku terén.

üdv

Nem elérhető kmarci

• Navigáció / Navigation: Google Maps Navigation
  • PDA: Samsung Galaxy Ace
  • PDA ROM: SGSII ICS v9
Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2104 Dátum: 2012, 01 12, 17:46:11 »
Szia!
A sima facebook alkalmazást uninstalláld és tedd fel helyette a You are not allowed to view links. Register or Login alkalmazást. Jobb is az simánál, illetve talán evvel szerencséd lesz akku terén.

üdv
Gyári böngészőben m.facebook.com. Ennyi. Nem fogyaszt sokat és jó. :)

Nem elérhető KendiAdam

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: Android 4.4.4 KitKat (stock)
« Reply #2105 Dátum: 2012, 01 12, 18:43:36 »
Sziasztok!

Felraktam a GingerReal 2.0-t, de ugyebár kipucolták belőle a samsung alkalmazásokat. Mindezt olyan hevesen, hogy az ébresztőórát is sikerült kirakni. Az a problémám, hogy a pack amit mellékeltek, hogy azzal vissza lehet tenni a samsung cuccokat, na azzal többször sem sikerült semmit sem elérni. Próbáltam Titanuimmal is, de hiába megyek a visszaállításra, csak dolgozik és nem csinál semmit. Volt, hogy negyed órát is hagytam dolgozni az ébresztőórás app-el, ami cirka 200 kbyte, és nem haladt semmire. Valakinek, valami ötlet? Az ébresztőóra viszonylag létszükséglet nekem :)

Nem elérhető kmarci

Re: Re: Samsung Galaxy Ace általános beszélgetés
« Reply #2106 Dátum: 2012, 01 12, 19:34:48 »
Sziasztok!

Felraktam a GingerReal 2.0-t, de ugyebár kipucolták belőle a samsung alkalmazásokat. Mindezt olyan hevesen, hogy az ébresztőórát is sikerült kirakni. Az a problémám, hogy a pack amit mellékeltek, hogy azzal vissza lehet tenni a samsung cuccokat, na azzal többször sem sikerült semmit sem elérni. Próbáltam Titanuimmal is, de hiába megyek a visszaállításra, csak dolgozik és nem csinál semmit. Volt, hogy negyed órát is hagytam dolgozni az ébresztőórás app-el, ami cirka 200 kbyte, és nem haladt semmire. Valakinek, valami ötlet? Az ébresztőóra viszonylag létszükséglet nekem :)

Tölts le egyet a marketről. :)

Nem elérhető Pydy

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #2107 Dátum: 2012, 01 12, 19:50:23 »
Sziasztok!

Nem próbáltam, de véletlenül nem Recoveryből kellene felrakni az egész packot ?

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #2108 Dátum: 2012, 01 12, 20:33:26 »
Szépen kérek mindenkit, hogy az arra fenntartott topicba kérdezzen, vagy írja le a véleményét.
Ne így, mert ennél is nehezebben lesz majd az átlátás. Előre is köszönöm. Pufi
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető KendiAdam

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: Android 4.4.4 KitKat (stock)
« Reply #2109 Dátum: 2012, 01 12, 20:35:14 »
Nem próbáltam, de véletlenül nem Recoveryből kellene felrakni az egész packot ?

Igen, elfelejtettem írni, hogy onnan csináltam. De próbáltam már egyébként mindenhogy. :S A gingerreal.info-n leírtakat követtem végig. A továbbiakat, a ROM-ok topicban folytassuk, a kérésnek megfelelően :)

Nem elérhető pappzs

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Mtech Atab5
« Reply #2110 Dátum: 2012, 01 13, 20:53:17 »
Sziasztok! Átléptem az Androidosok táborába hogyan lehet a főképernyőre kirakott gyorshívás képét nagyobbra állítani??? Mobile shellt használtam eddig winmo-val és most nagyon kicsinek találom a képeket.

Nem elérhető Over

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: teamhacksung ICS-CM9 Build-17, Devil 1.1.6_BFS_VC
« Reply #2111 Dátum: 2012, 01 13, 21:24:49 »
Sziasztok! Átléptem az Androidosok táborába hogyan lehet a főképernyőre kirakott gyorshívás képét nagyobbra állítani??? Mobile shellt használtam eddig winmo-val és most nagyon kicsinek találom a képeket.

Itt válaszoltam a kérdésedre: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha lehet több topikba már ne tedd fel ugyanezt a kérdést. :)
Köszönet!

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO, de mostanában inkább Googlemaps
  • PDA: G900F + Note 10.1 2014
  • PDA ROM: G900FXXU01 (4.4.2) + N8000XXCMA2 (4.1.2)
« Reply #2112 Dátum: 2012, 01 17, 22:08:55 »
Feltettem a legújabb stock xwkt7 romot. Tud valaki ehhez működő root-ot?

Köszi előre is!
Miért nincs tökéletes PDA???

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #2113 Dátum: 2012, 01 17, 23:13:56 »
Feltettem a legújabb stock xwkt7 romot. Tud valaki ehhez működő root-ot?

Köszi előre is!

Na, csak megtaláltam. Hátha érdekel valakit. (Mehetne a FAQ-ba...)

CF-Root-S5830-v3.7-b84.zip + b84-fixed.zip

forrás: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszönöm magamnak :D

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #2114 Dátum: 2012, 01 17, 23:32:52 »
Ja és még annyit, hogy keresés közben ezt találtam:

Mindenkinek alap, még régi romolóként is találtam benne új és értelmes magyarázatokat!

Nem elérhető szabox

« Reply #2115 Dátum: 2012, 01 18, 16:52:20 »
Ha valaki szeretne ingyenes office alkalmazást vagy leváltaná a think free-t, akkor:
(Ingyenessé tette a cég)

Nem elérhető dobolson

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLE1
« Reply #2116 Dátum: 2012, 01 18, 21:32:48 »
Ha valaki szeretne ingyenes office alkalmazást vagy leváltaná a think free-t, akkor:
(Ingyenessé tette a cég)

:ok:
Nem kell különösebben, de letöltöttem, még jól jöhet.:)

Nem elérhető szabox

« Reply #2117 Dátum: 2012, 01 18, 22:17:31 »
:ok:
Nem kell különösebben, de letöltöttem, még jól jöhet.:)

Igen, így voltam vele én is... Megfér a többi alkalmazás mellett. :)

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #2118 Dátum: 2012, 01 20, 13:41:29 »
Na ezután kapok a pofámra, de nem hergelésnek szánom, hanem tanulságnak (az én káromon):

Jelen pillanatban nagyon megbántam, hogy ACE-t vettem a feleségemnek, és aki csak tehet ne essen ebbe a csapdába.
Borzalmasan lassú, néha másodpercekre megáll, nem indul a telefon, várni kell amíg eljut a tárcsázóhoz, a fényképező mire bekapcsol oda a pillanat stb. Ezek nem hibák, csupán a lassúságból eredő elviselhetetlen kényelmetlenségek.

Kipróbáltam legalább 5 féle romot, 3 féle kernelt de egyik sem oldotta meg ezeket a problémákat, sőt újabbakat hozott elő (ami persze a romból fakadt gondolom).

A mai eszemmel nem vennék még 1x ilyet, mivel ennek az árából használtan kapnék egy SGS1-et, amit nem lehet egy napon említeni, annyival jobb.

Nem is értem, azért vettem ACE-t, mert kisebb mint egy SGS1 és gondoltam, hogy igaz, hogy csak 800mHZ proci van benne, viszont kisebb képernyő, nem lehet rossz. Hát dehogynem. Bűn rossz. Szégyen és lehúzás.
Ezt kb. 20-30 ezer forintért kellene adni, gyerektelefonnak.
Vagy valami iszonyat lebutított androidot kellett volna rátenni, ami még elketyeg rajta...

Persze mindezt megváltoztathatja, ha egyszer csak megjelenik rá valami bombasztikus frissítés, de nem hiszem, ez a hardver szerintem alul van tervezve android használatára, vagy nem találták meg az optimális felépítést...

Jelenleg kínomban visszatettem a KS2 gyári romot, amivel jött, mert az legalább kibír 1 napot és nem indul újra. Mondjuk lassúnak bűn lassú, de ez van...

Nem elérhető Pydy

• TOPIKGAZDA
  • PFC Fan
« Reply #2119 Dátum: 2012, 01 20, 14:58:11 »
Bizonyára rossz romokat próbáltál ki, ugyanis nekem még régóta nem akadt meg a telefon semminél.
Minden tökéletesen megy, ADW EX-el soha nem akadt meg, játékok/programok is elég jól ketyegnek rajta. Középkategóriás telefontól ne várd azt, hogy tökéletes lesz.
A modtani főzött romokban már sok scriptes/build prop os mod.

Nem elérhető kmarci

« Reply #2120 Dátum: 2012, 01 20, 15:15:56 »
Na ezután kapok a pofámra, de nem hergelésnek szánom, hanem tanulságnak (az én káromon):

Jelen pillanatban nagyon megbántam, hogy ACE-t vettem a feleségemnek, és aki csak tehet ne essen ebbe a csapdába.
Borzalmasan lassú, néha másodpercekre megáll, nem indul a telefon, várni kell amíg eljut a tárcsázóhoz, a fényképező mire bekapcsol oda a pillanat stb. Ezek nem hibák, csupán a lassúságból eredő elviselhetetlen kényelmetlenségek.

Kipróbáltam legalább 5 féle romot, 3 féle kernelt de egyik sem oldotta meg ezeket a problémákat, sőt újabbakat hozott elő (ami persze a romból fakadt gondolom).

A mai eszemmel nem vennék még 1x ilyet, mivel ennek az árából használtan kapnék egy SGS1-et, amit nem lehet egy napon említeni, annyival jobb.

Nem is értem, azért vettem ACE-t, mert kisebb mint egy SGS1 és gondoltam, hogy igaz, hogy csak 800mHZ proci van benne, viszont kisebb képernyő, nem lehet rossz. Hát dehogynem. Bűn rossz. Szégyen és lehúzás.
Ezt kb. 20-30 ezer forintért kellene adni, gyerektelefonnak.
Vagy valami iszonyat lebutított androidot kellett volna rátenni, ami még elketyeg rajta...

Persze mindezt megváltoztathatja, ha egyszer csak megjelenik rá valami bombasztikus frissítés, de nem hiszem, ez a hardver szerintem alul van tervezve android használatára, vagy nem találták meg az optimális felépítést...

Jelenleg kínomban visszatettem a KS2 gyári romot, amivel jött, mert az legalább kibír 1 napot és nem indul újra. Mondjuk lassúnak bűn lassú, de ez van...

Imádom ezeket a hsz-eket!  :taps: Gratulálok! Te, szerinted akkor a Mini-re, vagy az Y-ra milyen android kellene, ha az Ace-re totál lebutított? És azokat játéktelefonnak kellene adni? És tényleg, miért nem vettél használt SGS-t? Hmm? Ha megfelelően kitapasztalod, akkor nagyon is használható készülék ezért az árért. Vagy nagyon sok hülye van a világon, akik szerint nem rossz készülék az Ace. :D
A fényképezőjéről meg annyit, hogy aki nem fényképezőgéppel készít fényképeket, annak már tökmindegy. :D

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #2121 Dátum: 2012, 01 20, 17:31:59 »
Bizonyára rossz romokat próbáltál ki, ugyanis nekem még régóta nem akadt meg a telefon semminél.
Minden tökéletesen megy, ADW EX-el soha nem akadt meg, játékok/programok is elég jól ketyegnek rajta. Középkategóriás telefontól ne várd azt, hogy tökéletes lesz.
A modtani főzött romokban már sok scriptes/build prop os mod.

Neked a profilod szerinti KS2 ami bevált? Nekem is ezzel jött (vodás verzió), de mivel lassulások voltak, ekkor kezdtem el próbálkozni:
- CM7 RC1
- CM7 RC2
- GalaxySense-MODV1.0+LITE+by+TAZ
- TouchWiz4 ROM by Slaid480
- S5830XWKT7
- S5830 XEN S5830XXKB1
- S5830XXKP8

Kerneleket is próbálgattam. Végül, miután a legutolsó (KP8) naponta többször újraindult visszatettem a KS2-t ami az eredeti volt.

Nekem ez lassú, a fiam Galaxy3 is jobban megy ezért csalódtam. Mind1, várok egy kicsit, hátha csodát tesz valamelyik romoló, de szerintem ez megy a gyereknek és az asszony kap valami gyorsabb dolgot...

Nem elérhető ATom...

• DOUBLE CLUB
« Reply #2122 Dátum: 2012, 01 20, 17:43:29 »
Imádom ezeket a hsz-eket!  :taps: Gratulálok! Te, szerinted akkor a Mini-re, vagy az Y-ra milyen android kellene, ha az Ace-re totál lebutított? És azokat játéktelefonnak kellene adni? És tényleg, miért nem vettél használt SGS-t? Hmm? Ha megfelelően kitapasztalod, akkor nagyon is használható készülék ezért az árért. Vagy nagyon sok hülye van a világon, akik szerint nem rossz készülék az Ace. :D
A fényképezőjéről meg annyit, hogy aki nem fényképezőgéppel készít fényképeket, annak már tökmindegy. :D
Gondoltam, hogy lesz akit megsértek, de tényleg nem ez a célom. Szerintem aki készülékvásárlás előtt áll, nem baj ha minden szempontból meghallgatja a véleményeket.
Nem is nagyzolni akartam, és leszólni a készüléket, főleg nem lehülyézni azokat akit ezt szeretnék, tudják megvenni.

Hozzászólásom célja - a frusztráció kiélése mellett - az volt, hogy ha valaki hezitál, akkor szánjon rá +10ezer forintot és vegyen SGS1-et használtan, mert ár/érték arányban és bosszankodási mutatóban az jobban áll...

Hogy miért vettem én ACE-t a Feleségemnek, akit nagy nehezen váltott Nokia 6300-ról?

Mert androidos telefonban a HTC és a Samsungok számomra a mértékadók. Jelen esetben a Samu minőség, az áttekinthető TW mellett a méret számított, egy nőnek az SGS2 sőt néha még az SGS1 is nagy.

A választás okai:
- az ACE pont jó méretű
- kategóriájában az egyik (ha nem a) leggyorsabb procija van
- kijelzője az egyik legnagyobb felbontású a kategóriájában
- a design-ja tetszetős
- a fiam Galaxy3-mából kiindulva azt gondoltam, hogy ha ez drágább, újabb akkor pont annyival jobb is és akkor az már egy kezdő okostelefonosnak elég.

A fényképezőgépet félreértetted. Nem a képek minőségét, hanem a kamera applikáció elindulásának sebessége miatt írtam, hogy csalódást keltő.

És igen, bocsánat, de a középkategória tetején csücsülő, árában egy használt tavalyi csúcsmodellel vetekedő készüléktől többet várok. Épp ezért írtam...

Nem elérhető louiking

• PFC Fan
  • PDA: samsung galaxy ace
  • PDA ROM: S5830XXXKPH
« Reply #2123 Dátum: 2012, 01 20, 18:56:59 »
helo
galaxy ace telefon függetlenitésben tudtok segíteni?

Nem elérhető Pufi

• TOPIKGAZDA
    • Samsung Galaxy Ace Gy.I.K.
  • PDA: Apple iphone 11
  • PDA ROM: ios 15
« Reply #2124 Dátum: 2012, 01 20, 23:19:12 »
helo
galaxy ace telefon függetlenitésben tudtok segíteni?

Függetlenítés belefér?
Már csak azért is, mert ACE-ből nagyon könnyű papírnehezéket gyártani, ezért én is sokat olvastam mielőtt nekiláttam.
Itt van sok póruljárt ember (okulásként):

A működő megoldás pedig itt:
további kiegészítések

Én már 2x használtam a "bml5" módszert. Működik!
Itt mindent megtalálsz!: You are not allowed to view links. Register or Login
Ha mégsem, kérlek az oda tartozó topicba tedd fel a kérdésed. Ezzel megkönnyíted a többi segítségre szoruló ember dolgát is. Előre köszönöm.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login