Na ezután kapok a pofámra, de nem hergelésnek szánom, hanem tanulságnak (az én káromon):
Jelen pillanatban nagyon megbántam, hogy ACE-t vettem a feleségemnek, és aki csak tehet ne essen ebbe a csapdába.
Borzalmasan lassú, néha másodpercekre megáll, nem indul a telefon, várni kell amíg eljut a tárcsázóhoz, a fényképező mire bekapcsol oda a pillanat stb. Ezek nem hibák, csupán a lassúságból eredő elviselhetetlen kényelmetlenségek.
Kipróbáltam legalább 5 féle romot, 3 féle kernelt de egyik sem oldotta meg ezeket a problémákat, sőt újabbakat hozott elő (ami persze a romból fakadt gondolom).
A mai eszemmel nem vennék még 1x ilyet, mivel ennek az árából használtan kapnék egy SGS1-et, amit nem lehet egy napon említeni, annyival jobb.
Nem is értem, azért vettem ACE-t, mert kisebb mint egy SGS1 és gondoltam, hogy igaz, hogy csak 800mHZ proci van benne, viszont kisebb képernyő, nem lehet rossz. Hát dehogynem. Bűn rossz. Szégyen és lehúzás.
Ezt kb. 20-30 ezer forintért kellene adni, gyerektelefonnak.
Vagy valami iszonyat lebutított androidot kellett volna rátenni, ami még elketyeg rajta...
Persze mindezt megváltoztathatja, ha egyszer csak megjelenik rá valami bombasztikus frissítés, de nem hiszem, ez a hardver szerintem alul van tervezve android használatára, vagy nem találták meg az optimális felépítést...
Jelenleg kínomban visszatettem a KS2 gyári romot, amivel jött, mert az legalább kibír 1 napot és nem indul újra. Mondjuk lassúnak bűn lassú, de ez van...