Na ebben igazad van, most már ace után nem vennék én sem amolyan "átmeneti" telefont. Tényleg nagyon jó lenne egy w is ez után, de akkor már inkább gyűjtök és ja, veszek egy fél évig csúcsmodellt.
Tesómnak s2 van, és gyűlölöm érte, imádom azt a gépet.
na, igen... az átmeneti telefonok... Megvettem anno a Galaxy3-at 1 éve valamikor így januárban... Egy kisebb vagyon volt a büdzsémhez képest... Aztán 2-3 hónapra rá jött be az Ace - téptem az arcom... Persze, addig tepertem, amíg valahogy összevakartam rá a pénzt...
Most ez van, de egy időbe rajtam volt, hogy vegyek valami jobbat... mert mindig van jobb. De, aztán arra jutottam, hogy ez az Ace is teljesen jó most... Az SII se sokkal tud többet mint ez, csak erősebb, meg nagyobb.
Középkategóriába, véleményem szerint, ennek van a "legjobb" kamerája, ahogy néztem a különböző teszteket. Nekem most szempont még, pláne a vaku miatt, hogy lehet lámpának használni, ami olykor nem hátrány. Emiatt esett ki pl a galaxy s a lehetéges telefonok listájáról.
Persze, kijelző, meg proci az nem a legjobb az Ace-ben, de telefonál, zenét játszik akadozás nélkül, netezhetek rajta, trükkel még filmet is nézhetek, egy rakás 3d játék portolva van rá, flash player is megoldható, hát akkor meg?!
Én most úgy vagyok, hogy "kijátszottam" magam... Régen, nyavalyogtam a flash player miatt, hogy nincs... megcsináltam egy CM-es kernellel. Ment. Pipa! Párszor használtam, most már vissza se raktam, minek?! Nem használom! Régen, amikor még csak G3-am volt, akkor nyavalyogtam, hogy mi szép, 3d-s játékok vannak. Nekem is kell a telefonomra, pedig tudtam, hogy nem megy... Épp ezért "vágytam" rá.
Játszottam a nagy részével, ami érdekelt és Ace-re portolták/megírták... Megúntam! Pipa! Kielégítettem ezen "vágyamat"... Most, perpillanat nagyobb elvárásom nincs a telóval szemben, mert amit akartam elérhetővé vált ezen is és kész, tételek kipipálva...
Ha vennék is újat, akkor már csak azért, hogy csúcskészülékem legyen és egy jó darabig ne kelljen vele foglalkoznom, meg sóvárognom...
De ismered az érzést, mert írod is...