0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Az IGO 8-hoz szereztem .txt-és poi-t. Pontossan hova másoljam hogy fel is ismerje?
Sziasztok!Nekem olyan problemam van, hogy amikor egy contact-hoz beirok egy cimet a geokodolas nem rakja be az igo-n belul.havernak minden tovabbi nelkul megcsinalja.mi lehet a gond?
Probaltam de semmi!!!Nem tudom mi lehet a baj?
Ha valaki szeretne betenni autó ill. út skineket annak ezt ajánlom:You are not allowed to view links. Register or Login
Dimka skinje helyett tudnátok valami szép és látványosat ajánlani ?
Tudja valaki, hogyan lehet kiiktatni, hogy a gprs automatikusan beinduljon??? Nálam majdnem mindig beindul, pedig érzésem szerint nincs szükség rá.
Hi,Tudja valaki, hogyan lehet kiiktatni, hogy a gprs automatikusan beinduljon??? Nálam majdnem mindig beindul, pedig érzésem szerint nincs szükség rá.Üdv.
probaltam betenni az igot a my storage-ba de sehogysem sikerult.visszatettem a kartzat es most akarhanyszor leallitom az igo-t ez a hibauzenet jelentkezik.Fatal error occurred in main threadAdress: 0x000dd268Exeption: 0x0000005le okezom es latszolag semmi gond.mi ez hogzan tudom orvosolni a hibat?
Sziasztok! Olyan gondom van a Igo8- al, hogy ha Moha bá osztja az igét időnként átvált 2d-s nézetbe (elég gyakran). Valakinek volt mát hasonló gondja? Esetleg valami 5let? Kösy
Sziasztok,Ha szeretnem modositani a nyilat kis autora, azt a gyari skinen belul nem lehetseges? Illetve ha uj skint telepitek fel nekem nem vilagos hogyan tudom kicserelni koszonom
Kösy!Nincs beállítva a madártávlat. Teljesen rapszodikus mikor vált át.Nagyon nem zavaró, hogy néha rá kell bökni az ikonra. Csak gondoltam rákérdezek.Kösy a segítséget