2024, 11 26, 02:58:52

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607253 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető hAliG

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: MotoNav
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: Gyári 2.3.3
Re: iGo8
« Reply #700 Dátum: 2009, 04 14, 11:26:16 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Jó hírek. Remélem hamarosan kész lesz. :)
A magyar tmc szolgáltatás viszont még nem a legjobb, azt olvastam egy tesztben nem régen, ez is fejlődik remélem.

Igen, reméljük, hogy minél hamarabb feltölti a srác a bétát és ki tudjuk próbálni!

Nekem már az is elég, hogy az autópályákon működjön jól (elvileg ott már jól müxik), hogyha valami dugó van, akkor időben le tudjak menni, ne álljak ott órákat.

Aztán ha fejlődik tovább, akkor még jobb! A legjobb az lenne, ha a rendőrségi diszpécserek, akik a leghamarabb megtudják a baleset helyszínét, továbbítanák a rádiókhoz, akik a TMC adást adják..

Nem elérhető zoli34

• Navigáció / Navigation: igo8 8.3.2.138649
  • PDA: Samsung OMNIA i900
  • PDA ROM: 28227_CLEAN_anzoHUN Phone: PUJA1
« Reply #701 Dátum: 2009, 04 14, 14:38:22 »
Sziasztok! Ha jól követtem a dolgokat, akkor az Omnia antennája lesz a TMC antenna. Ha ez így van, hova dugom a töltőt? :oops:
Igen, reméljük, hogy minél hamarabb feltölti a srác a bétát és ki tudjuk próbálni!

Nekem már az is elég, hogy az autópályákon működjön jól (elvileg ott már jól müxik), hogyha valami dugó van, akkor időben le tudjak menni, ne álljak ott órákat.

Aztán ha fejlődik tovább, akkor még jobb! A legjobb az lenne, ha a rendőrségi diszpécserek, akik a leghamarabb megtudják a baleset helyszínét, továbbítanák a rádiókhoz, akik a TMC adást adják..

Nem elérhető appia

• Navigáció / Navigation: WAYTEQ X950
  • PDA: Galaxy S-i9000
« Reply #702 Dátum: 2009, 04 14, 15:10:58 »
Sziasztok.

Egy tapasztalat.Nekem gyári samu gktöltöm van ami 700mA rel tud tölteni/gyári adat/Az igot használva  töltő rajta szépen töltött semmi probléma ne volt.Kb 2óra mulva megszünt a töltés s csökkent az akuszint, az omnia rendessen meleg volt :D
kikapcsoltam s 15-20 perc után megin töltött.
Érdekes?Az akkuban + a pda ba van biztonsági védelem hömegfutás ellen.
Felhívtam a nagytudásu Aradi utcai szervizt,s ott azt mondták hogy biztos nem gyári a töltő,Pedig az erre ők azt mondták hogy gyári csomagolásba s gyári cimkés töltő nem Gyári NEMSEMMI !!!!! És ne használjam a töltöt vegyek gyárit,vagy vigyem bevizsgálásra a pannonhoz.
Most probálom kinyomozni mi az igazság.

Igérem beszámolok róla
A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret  téged saját magánál.

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #703 Dátum: 2009, 04 14, 15:16:07 »
Sziasztok.

Egy tapasztalat.Nekem gyári samu gktöltöm van ami 700mA rel tud tölteni/gyári adat/Az igot használva  töltő rajta szépen töltött semmi probléma ne volt.Kb 2óra mulva megszünt a töltés s csökkent az akuszint, az omnia rendessen meleg volt :D
Érdekes?Az akkuban + a pda ba van biztonsági védelem hömegfutás ellen.
Felhívtam a nagytudásu Aradi utcai szervizt,s ott azt mondták hogy biztos nem gyári a töltő,Pedig az erre ők azt mondták hogy gyári csomagolásba s gyári cimkés töltő nem Gyári NEMSEMMI !!!!! És ne használjam a töltöt vegyek gyárit,vagy vigyem bevizsgálásra a pannonhoz.
Most probálom kinyomozni mi az igazság.

Igérem beszámolok róla

Nekem is volt gondom autóstöltővel. De ahogy látom egyre többeknek.
Nagyon az inverter felé kezdek hajlani, mert itt valami nem stimmel ezekkel a töltőkkel.

Nem elérhető appia

« Reply #704 Dátum: 2009, 04 14, 16:10:57 »
Amit hozzáfüznék még ez a hiba csak a meleg beköszöntésével lépett fel.
Eddig tökéletessen müködött többórán át.

Nem elérhető Dundy

• Navigáció / Navigation: Samsung Omnia
  • PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: XDHK1/XDHK2, XXHJ2
« Reply #705 Dátum: 2009, 04 14, 21:25:15 »
Az alábbi üzenetemre nincs senkinek sem ötlete?

Sziasztok!

Hogyan tudnám megoldani, hogy amikor az iGO-t a háttérbe helyezem és a Today-t látom, akkor a jobb alsó sarokban levő pici IGO ikon - amivel vissza tudok lépni az IGOba- nagyobb legyen?

Nagyon kényelmetlen - főleg vezetés közben - megpróbálni eltalálni azt az aprócska kis ikon.

Ötleteket köszönöm előre is!  :ok:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #706 Dátum: 2009, 04 14, 21:27:43 »
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető csonkasz

• Navigáció / Navigation: OnePlus One
  • PDA: OnePlus One
  • PDA ROM: 13.1.2-ZNH2KAS3P0-bacon
« Reply #707 Dátum: 2009, 04 14, 21:31:11 »

Valaki már írta, de lehet, hogy elkerülte a figyelmedet.
Sztem ez az egyik legegyszerűbb. Rakd ki egy hardvergombra az iGo indítását, és háttérből azzal hozd vissza.
Nálam a fényképező gombján van pl.

Nem elérhető Dundy

« Reply #708 Dátum: 2009, 04 14, 21:35:11 »
Valaki már írta, de lehet, hogy elkerülte a figyelmedet.
Sztem ez az egyik legegyszerűbb. Rakd ki egy hardvergombra az iGo indítását, és háttérből azzal hozd vissza.
Nálam a fényképező gombján van pl.

Nagyon jó ötlet, köszönöm!  :ok:

És, ha esetleg tényleg nem vettem volna észre a választ, akkor elnézést kérek.

Nem elérhető Dundy

« Reply #709 Dátum: 2009, 04 14, 21:37:18 »
Sziasztok.

Nekem is ugyanezt produkálja és nekem is csak a meleg beköszöntével kezdte el.

Amúgy nekem egy újraindítás is segít, nem kell 10-20 percet várnom.

Nem elérhető appia

« Reply #710 Dátum: 2009, 04 14, 21:41:42 »
Sziasztok.

Most probálkozok megoldásal. már 2 órája megy az igomost kezdem tölteni .
Majd meglátjuk mi alakul ki. :D

Nem elérhető Dundy

« Reply #711 Dátum: 2009, 04 15, 11:42:25 »
Akkor most a Toolboxon keresztul mi a legfrissebb elerheto verzio?

Legutobb, amikor frissitettem, akkor olyan igo.exe-t tett fel, ami kilepeskor nem lepett ki. Irtam az ugyfelszolgalatnak, ok tovabbitottak a fejlesztoknek, de semmi valasz nem jott.

Erdemes mar magat a szoftver a legujabb, Toolboxon keresztul elerheto legfrissebbre frissiteni, vagy meg mindig nem ok?

Ha a "hosszabb" postra gondolsz a sys módosítással másolással, fálj törléssel akkor azt megcsináltam és semmi. Gond lehet hogy kártyaolvasót használok? nincs itt a kábelem az as-t meg kizártam...

mod: jahh a szoftvert felismeri Igo my way 8 akármi.. csak nincs hozzá frissités csak ez az R1 patch

Nem elérhető appia

« Reply #712 Dátum: 2009, 04 15, 14:50:14 »
Sziasztok.
most probálom az invertereket.Remélem bejön !!!!
 :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :taps: :taps: :taps: :taps: :ok:

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #713 Dátum: 2009, 04 15, 15:00:41 »
Akkor most a Toolboxon keresztul mi a legfrissebb elerheto verzio?

Legutobb, amikor frissitettem, akkor olyan igo.exe-t tett fel, ami kilepeskor nem lepett ki. Irtam az ugyfelszolgalatnak, ok tovabbitottak a fejlesztoknek, de semmi valasz nem jott.

Erdemes mar magat a szoftver a legujabb, Toolboxon keresztul elerheto legfrissebbre frissiteni, vagy meg mindig nem ok?

:olvass: d el Pati 647 HSZ. Az ott leírtakkal többünknek sikerült frissíteni
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető appia

« Reply #714 Dátum: 2009, 04 15, 16:32:33 »
Sziasztok.

Ingyenes csereakció a régi iGO 8-ra!
A Nav N Go bejelentette, hogy április 15-től csereakciót biztosít a 2009-ben vásárolt, első generációs Nav N Go iGO 8 navigációs szoftverekre.

A Nav N Go 2008 áprilisában kezdte meg a Nav N GO iGO 8 PDA navigációs szoftver Európa térképes verziójának forgalmazását, melyet 8.0 verziószámmal (8.0.0.31442) és 2008. első negyedévi térképekkel kínált.

A szoftver ezt követően több fejlesztésen is átesett, majd 2008 végére elkészült a 8.3 verzió (8.3.2.64029), mely nemcsak hibajavításokat, de új funkciókat is tartalmazott. A Nav N Go iGO 8 Európa termék 8.3 verziójú, 2008 harmadik negyedévi térképpel szállított változata először 2009. január 28-án került forgalomba Magyarországon.

Az elmúlt két hónapban néhány magyarországi kiskereskedelmi egységben előfordult, hogy a régi és az új verzió egyaránt kapható volt, így számos felhasználónk tudtán kívül a régebbi verziót vásárolta meg. Ezért döntött úgy a Nav N Go, hogy ingyenes végfelhasználói kártyacsere akciót hirdeti meg, mely 2009. április 15-től május 30-ig tart.

A csereakció csak a 2009. január 1. után vásárolt Nav N Go iGO 8 Európa termék 8.0.0 verziójú, 2008 első negyedévi térképpel ellátott változatára érvényes, melyeket blokk vagy számla ellenében térítésmentesen kicserélnek a 8.3 verzióra, melyben már a 2008. harmadik negyedévi térképek találhatók. Az akció feltételeinek pontos leírása itt található: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha a csereakcióra jogosult felhasználó a kártya bolti megvásárlása óta a You are not allowed to view links. Register or Login térképfrissítő portálon térképfrissítéseket vagy plusz térképeket vásárolt, és azokat az új kártyára át szeretné emelni, akkor még a csere bolti lebonyolítása előtt ezt a naviextras.com weboldal „Támogatás" menüpontján keresztül, a kártya licencének elküldésével együtt jeleznie kell a portál ügyfélszolgálatának, majd a cserét csak az ügyfélszolgálat visszaigazolása után végezheti el.

A csereakcióval egy időben a Nav N Go visszarendelte az üzletekből a korábbi, 8.0 verziószámú, dobozos Nav N Go iGO 8 Európa szoftvereket, és kicseréli azokat a friss termékre, hogy mostantól az üzletekben csak az új, 8.3-as verzió legyen kapható

Nem elérhető DannyL

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung i900 Omnia,Apple iPhone 4 16 GB
  • PDA ROM: ock Eclipse 23118
« Reply #715 Dátum: 2009, 04 15, 17:15:00 »
sziasztok!

Az a problémám merült fel h romot frissítettem és utána nem tudom az igot feltelepíteni mert azt írja ki hogy nem eredeti kártyát tettem be, mikor ez a készülékhez volt a csomagba és romfrissítés előtt semmi baj nem volt. Lehet e abba valami összefüggés hogy a régiókódot átállítottam magyarra, mert eddig szlovákon volt és mint kiderült onnan lett behozva a készülék.

Köszi a segítséget előre is!
Az életben törekedj arra, hogy ne a pénzért dolgozz, hanem a pénz dolgozzon neked!!;)

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #716 Dátum: 2009, 04 15, 17:22:37 »
sziasztok!

Az a problémám merült fel h romot frissítettem és utána nem tudom az igot feltelepíteni mert azt írja ki hogy nem eredeti kártyát tettem be, mikor ez a készülékhez volt a csomagba és romfrissítés előtt semmi baj nem volt. Lehet e abba valami összefüggés hogy a régiókódot átállítottam magyarra, mert eddig szlovákon volt és mint kiderült onnan lett behozva a készülék.

Köszi a segítséget előre is!
Szia!
Keresd meg az 543-as hozzászólást. Ez megoldja elvileg.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető DannyL

• Navigáció / Navigation: IGO 8
  • PDA: Samsung i900 Omnia,Apple iPhone 4 16 GB
  • PDA ROM: ock Eclipse 23118
« Reply #717 Dátum: 2009, 04 15, 17:24:03 »
köszönöm a segítséged!
Az életben törekedj arra, hogy ne a pénzért dolgozz, hanem a pénz dolgozzon neked!!;)

Nem elérhető appia

« Reply #718 Dátum: 2009, 04 15, 17:50:27 »

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
  • Nem: Férfi
  • PDA: sl4+j720+note3
« Reply #719 Dátum: 2009, 04 15, 18:06:15 »
Nekem is volt gondom autóstöltővel. De ahogy látom egyre többeknek.
Nagyon az inverter felé kezdek hajlani, mert itt valami nem stimmel ezekkel a töltőkkel.
no végre, valaki végre felfigyelt az inverteres lehetőségre...

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
« Reply #720 Dátum: 2009, 04 15, 18:07:34 »
Sziasztok.

Ingyenes csereakció a régi iGO 8-ra!
A Nav N Go bejelentette, hogy április 15-től csereakciót biztosít a 2009-ben vásárolt, első generációs Nav N Go iGO 8 navigációs szoftverekre.

A Nav N Go 2008 áprilisában kezdte meg a Nav N GO iGO 8 PDA navigációs szoftver Európa térképes verziójának forgalmazását, melyet 8.0 verziószámmal (8.0.0.31442) és 2008. első negyedévi térképekkel kínált.

A szoftver ezt követően több fejlesztésen is átesett, majd 2008 végére elkészült a 8.3 verzió (8.3.2.64029), mely nemcsak hibajavításokat, de új funkciókat is tartalmazott. A Nav N Go iGO 8 Európa termék 8.3 verziójú, 2008 harmadik negyedévi térképpel szállított változata először 2009. január 28-án került forgalomba Magyarországon.

Az elmúlt két hónapban néhány magyarországi kiskereskedelmi egységben előfordult, hogy a régi és az új verzió egyaránt kapható volt, így számos felhasználónk tudtán kívül a régebbi verziót vásárolta meg. Ezért döntött úgy a Nav N Go, hogy ingyenes végfelhasználói kártyacsere akciót hirdeti meg, mely 2009. április 15-től május 30-ig tart.

A csereakció csak a 2009. január 1. után vásárolt Nav N Go iGO 8 Európa termék 8.0.0 verziójú, 2008 első negyedévi térképpel ellátott változatára érvényes, melyeket blokk vagy számla ellenében térítésmentesen kicserélnek a 8.3 verzióra, melyben már a 2008. harmadik negyedévi térképek találhatók. Az akció feltételeinek pontos leírása itt található: You are not allowed to view links. Register or Login

Ha a csereakcióra jogosult felhasználó a kártya bolti megvásárlása óta a You are not allowed to view links. Register or Login térképfrissítő portálon térképfrissítéseket vagy plusz térképeket vásárolt, és azokat az új kártyára át szeretné emelni, akkor még a csere bolti lebonyolítása előtt ezt a naviextras.com weboldal „Támogatás" menüpontján keresztül, a kártya licencének elküldésével együtt jeleznie kell a portál ügyfélszolgálatának, majd a cserét csak az ügyfélszolgálat visszaigazolása után végezheti el.

A csereakcióval egy időben a Nav N Go vis censored endelte az üzletekből a korábbi, 8.0 verziószámú, dobozos Nav N Go iGO 8 Európa szoftvereket, és kicseréli azokat a friss termékre, hogy mostantól az üzletekben csak az új, 8.3-as verzió legyen kapható
ez szép és jó, de ez a mi árukapcsolásos igo-nkra is vonatkozik vajon?

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #721 Dátum: 2009, 04 15, 18:25:21 »
ez szép és jó, de ez a mi árukapcsolásos igo-nkra is vonatkozik vajon?
Hali !
Kiderül, irtam a Naviextrasnak. Én januárban vettem elküldtem a "Támogatás" menüpontra a kérést és a licensz számot . Frissítettem is és kértem, hogy át szeretném rakni a 8.3-as kártyára. ???
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #722 Dátum: 2009, 04 16, 09:00:31 »
no végre, valaki végre felfigyelt az inverteres lehetőségre...

Biztos sokan figyelnek. Szerintem nekem (és sokmindenkinek) ez sem oldaná meg a problémát. Amint írtam már: lakásban, hálózati töltőről, berepülésnél ugyan azt műveli, mint a kocsiban autós töltővel. Ezekszerint felesleges az inverter. Aki ilyenbe akar beruházni, próbálja meg úgy, ahogy én és ha jó, csak akkor vegyen invertert
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető pimpu

• Örökös Tag
  • *
« Reply #723 Dátum: 2009, 04 16, 10:44:36 »
Biztos sokan figyelnek. Szerintem nekem (és sokmindenkinek) ez sem oldaná meg a problémát. Amint írtam már: lakásban, hálózati töltőről, berepülésnél ugyan azt műveli, mint a kocsiban autós töltővel. Ezekszerint felesleges az inverter. Aki ilyenbe akar beruházni, próbálja meg úgy, ahogy én és ha jó, csak akkor vegyen invertert
napsütéses igőben nem szabad kitenni a szélvédő mögé, így is eléggé melegszik. egy jó megoldás lehet, ha engedélyezzük az energiatakarékos módot (vagy mi a csuda a neve) így csak akkor kapcsol be a kijelző ha valami akció lesz.
az inverter sokkal költséghatékonyabb megoldás mint az autós töltő, főleg ha nem csak egy készülékünk van amit tölteni kell a kocsiban. egyszeri beruházás (pld belkin 300w-osat már lehet venni 4-6e között, 220-as töltőt meg ugye mindenhez adnak) ráadásul a gyári hálózati töltő tutira jól működik, az az adott készülékhez van kitalálva. nem kell mindenféle kétes cuccal kínlódni :p

Nem elérhető Dundy

« Reply #724 Dátum: 2009, 04 16, 12:02:23 »
Szia!

Kuldenel egy linket erre az inverterre? Kicsit , de mivel a szivargyujtos toltovel tobbeknek van baja, ezert lehet, hogy megsem annyira . Koszi!

egyszeri beruházás (pld belkin 300w-osat már lehet venni 4-6e között, 220-as töltőt meg ugye mindenhez adnak) ráadásul a gyári hálózati töltő tutira jól működik, az az adott készülékhez van kitalálva. nem kell mindenféle kétes cuccal kínlódni :p