Lehet ingyen frissíteni?
Erről annyit tudok, hogy a vásárlás után nemsokkal kaptunk egy emilt', hogy így - meg így lehet, és akkor frissítettem is. A baj az, hogy term. nem mentettem le a lehetőséghez tartozó infót (- azt hittem rendszeres lesz - és akkor még Nokiás voltam és azt se tudtam merre járok...).
Azóta már több frissítés is megjelent, de a Speedshop (remélem nem reklám, ha igen bocsi és töröljük) fórumán se találtam okosságot a tárgykörben.
A másik nagy probléma - és ezért írtam, hogy nem ismerem a PDA-k lelkivilágát, hogy a frissítő programnál nem tudok "csatlakoztatva" módba lépni. Ha tudnék, akkor legalább felkínálná, hogy mi az ingyenes - mi a pénzes, mint pl. az Omnia esetében.
Próbáltam már azt is, hogy lementettem a memókártya' tartalmát, majd -miután a hardverkucs maga a kártya - visszamásoltam az egészet olyan struktúrában, mint az Omniáé- hátha megeszi. Hát nem.... ezért gondoltam, hogy a programot egye fene, de legalább azt a tizenvalahánymegás' friss térképet rárakom, ami itt s' ott fellehető
- a progi elindul, de kis országunk helyén sárga mező
van, tehát nem látja a térképet.... jelenleg itt tartok.
TUDOM, hogy írtátok a cég címét és a külső Váci út nincs is olyan messze, csak az időm - főleg munkaidőben - kicsit kevés.... ezért próbálkoztam itt.
Bocsi' ha kicsit hosszú voltam.