2024, 11 25, 18:39:19

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607228 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
Re: iGo8
« Reply #550 Dátum: 2009, 03 24, 20:46:59 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Huhh, őszintén, már nem emlékszem mit leveleztünk, november-december táján volt. Nekem is ilyesmiket írtak, hogy töröljek ezt-azt, aztán meg is jelent új verzió a toolbox-ból.
A toolbox már majdnem naponta frissül :( . De tegnaphoz képest mára biztosan, lehet sokat és sokdzor van vele gond :-X
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Gabissimo

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: i900BSHI1/BSHI1
« Reply #551 Dátum: 2009, 03 24, 21:00:31 »
Sziasztok!
Az e-oldalon találtam egy oldalt, melynek a címe: Gyors pozíciófogás az iGo-ban Xdata  és GPRS internet nélkül. Itt eljutottam az SR-ig, (5. pont) utána egy kicsit elakadtam... A 6. pontban nyissam meg a my device-t és töröljem a két GPSID_log filet és az xtra filet. De nem találom sehol ezt a my device-t.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #552 Dátum: 2009, 03 24, 21:06:07 »
Sziasztok!
Az e-oldalon találtam egy oldalt, melynek a címe: Gyors pozíciófogás az iGo-ban Xdata  és GPRS internet nélkül. Itt eljutottam az SR-ig, (5. pont) utána egy kicsit elakadtam... A 6. pontban nyissam meg a my device-t és töröljem a két GPSID_log filet és az xtra filet. De nem találom sehol ezt a my device-t.
Ha a fájlkezelőben látod a my storage és a storage card mappát...na akkor vagy a my device-ben. :)
Itt az utolsó a windows mappa,és alatta kell keresni a fájlokat.

Nem elérhető Gabissimo

• Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung I900 Omnia
« Reply #553 Dátum: 2009, 03 24, 21:14:28 »
Ha a fájlkezelőben látod a my storage és a storage card mappát...na akkor vagy a my device-ben. :)
Itt az utolsó a windows mappa,és alatta kell keresni a fájlokat.

Köszönöm szépen! Megvan minden! :)

Nem elérhető hetn

• Navigáció / Navigation: Sygic Waze
  • PDA: GT-i9300, LG G4
« Reply #554 Dátum: 2009, 03 25, 14:23:14 »
Sziasztok!
Igo-ban van-e olyan lehetőség mint pl a Garminban, hogy a telefonkönyben rögzített nevekhez rendelt címekhez navigáljon? Azaz ne kelljen először megnézni XY lakcímét a telefonkönyvben aztán elindítani az iGO-t aztán emlékezetből bepötyögni a címet...

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #555 Dátum: 2009, 03 25, 14:43:19 »
Sziasztok!
Igo-ban van-e olyan lehetőség mint pl a Garminban, hogy a telefonkönyben rögzített nevekhez rendelt címekhez navigáljon? Azaz ne kelljen először megnézni XY lakcímét a telefonkönyvben aztán elindítani az iGO-t aztán emlékezetből bepötyögni a címet...
Van. Ha rendesen elmented a címet a névjegyzékben, akkor működik asszem a poi-knál saját címek alatt van. De a telefonkönyvben ha rányomsz a névjegy tulajdonságaira, akkor megjelenik egy új opció: "Menj" - az odanavigál.
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #556 Dátum: 2009, 03 25, 14:47:31 »
Van. Ha rendesen elmented a címet a névjegyzékben, akkor működik asszem a poi-knál saját címek alatt van. De a telefonkönyvben ha rányomsz a névjegy tulajdonságaira, akkor megjelenik egy új opció: "Menj" - az odanavigál.

Ez így nem teljes. Ha sd-ről v. a my storage-ről fut az igo, akkor nem müxik.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető harsanyid

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: X10 Mini
  • PDA ROM: CM 7
« Reply #557 Dátum: 2009, 03 25, 15:48:41 »
Hali mindenkinek! Új vagyok errefelé... az a kérdésem , h külön vásárolt iGo8-at fel lehet-e applikálni omniára ? Vagy a felbontásbeli különbségek miatt felejtős ?
..egyik szemem sír a másik meg üveg... mondta Colombo

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #558 Dátum: 2009, 03 25, 15:56:44 »
Hali mindenkinek! Új vagyok errefelé... az a kérdésem , h külön vásárolt iGo8-at fel lehet-e applikálni omniára ? Vagy a felbontásbeli különbségek miatt felejtős ?
Üdv!
Menni fog, ha a verzió 8.0.0.49xx vagy az utáni. Azok már támogatják az omnia felbontását.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #559 Dátum: 2009, 03 25, 15:58:11 »

Igen fel lehet. HA a data.zip fájlban ui_igo8 mappájában van 400_240 v 240_400 mappa.
És ha micro sd-n van.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető harsanyid

• PDA: X10 Mini
  • PDA ROM: CM 7
« Reply #560 Dátum: 2009, 03 25, 16:01:55 »
Üdv!
Menni fog, ha a verzió 8.0.0.49xx vagy az utáni. Azok már támogatják az omnia felbontását.

Köszi a gyors válasz!
..egyik szemem sír a másik meg üveg... mondta Colombo

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #561 Dátum: 2009, 03 25, 17:24:00 »
Ősömnek van egy ASUS R300 PDA-ja, ami 1 év körüli, rajta jogtiszta IGO 8.
A frissítő progi "not connected"-et lát, bármit is követek el vele. (Gépet ilyen/olyan módban, USB kártyaolvasót, akármit csatlakoztatva.)

A PDA-k lelkivilágát nem ismerem, a könyvtárstruktúrája egész más mint az Omniáé.

Van valaki, aki tud segíteni frissítésben? Az se baj, ha priviben :warez:, bár én sem szeretem, de a szükség nagy úr, és jó lenne már - akár csak a térképet is - (vagy 2 helyről töltöttem le, nem látja :'( ) frissíteni, mert ez a "Te úgyis meg tudod csinálni :ok:" most valahogy nem jött be...

Köszönöm.

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO Prime, Navigon
  • PDA: Iphone 5 [FW: 1.01.00]
  • PDA ROM: IOS 6.0.1
« Reply #562 Dátum: 2009, 03 25, 19:24:04 »
nah a tegnapi ügyességemen felbuzdulva ma frissiteni szerteném az igo-t :D toolbox lejött, r1 patch feltelepit az ingyenes útbiztonsági rész is felment, viszont semmi mást nem tudok énsem frissiteni minden fizetős. vki mondhatná hogy az lentebb irt fájlok törlése segit-e a dolgon.

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO Prime, Navigon
  • PDA: Iphone 5 [FW: 1.01.00]
  • PDA ROM: IOS 6.0.1
« Reply #563 Dátum: 2009, 03 26, 11:59:12 »
megszereztem egy másik oldalról a frisitett térképeket, a magyarországgal kipróbáltam, persze a igo sd kártyámról biztonsagi másolatot csináltam, kicseréltem a map poi fájlokat de az igo nemismeri el az uj térképeket, sztetek mely fájlokat kellene lecserélni hogy működjön?

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #564 Dátum: 2009, 03 26, 15:55:29 »
Ősömnek van egy ASUS R300 PDA-ja, ami 1 év körüli, rajta jogtiszta IGO 8.
A frissítő progi "not connected"-et lát, bármit is követek el vele. (Gépet ilyen/olyan módban, USB kártyaolvasót, akármit csatlakoztatva.)

A PDA-k lelkivilágát nem ismerem, a könyvtárstruktúrája egész más mint az Omniáé.

Van valaki, aki tud segíteni frissítésben? Az se baj, ha priviben :warez:, bár én sem szeretem, de a szükség nagy úr, és jó lenne már - akár csak a térképet is - (vagy 2 helyről töltöttem le, nem látja :'( ) frissíteni, mert ez a "Te úgyis meg tudod csinálni :ok:" most valahogy nem jött be...

Köszönöm.
Lehet ingyen frissíteni?
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #565 Dátum: 2009, 03 27, 06:25:22 »
Lehet ingyen frissíteni?

Erről annyit tudok, hogy a vásárlás után nemsokkal kaptunk egy emilt', hogy így - meg így lehet, és akkor frissítettem is. A baj az, hogy term. nem mentettem le a lehetőséghez tartozó infót (- azt hittem rendszeres lesz - és akkor még Nokiás voltam és azt se tudtam merre járok...).
Azóta már több frissítés is  megjelent, de a Speedshop (remélem nem reklám, ha igen bocsi és töröljük) fórumán se találtam okosságot a tárgykörben.

A másik nagy probléma - és ezért írtam, hogy nem ismerem a PDA-k lelkivilágát, hogy a frissítő programnál  nem tudok "csatlakoztatva" módba lépni. Ha tudnék, akkor legalább felkínálná, hogy mi az ingyenes - mi a pénzes, mint pl. az Omnia esetében.
Próbáltam már azt is, hogy lementettem a memókártya' tartalmát, majd -miután a hardverkucs maga a kártya - visszamásoltam az egészet olyan struktúrában, mint az Omniáé- hátha megeszi. Hát nem....  ezért gondoltam, hogy a programot egye fene, de legalább azt a tizenvalahánymegás' friss térképet rárakom, ami itt s' ott fellehető >:(  - a progi elindul, de kis országunk helyén sárga mező :shock: van, tehát nem látja a térképet.... jelenleg itt tartok.

TUDOM, hogy írtátok a  cég címét és a külső Váci út nincs is olyan messze, csak az időm -  főleg munkaidőben - kicsit kevés.... ezért próbálkoztam itt.

Bocsi' ha kicsit hosszú voltam. :ok:

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #566 Dátum: 2009, 03 27, 11:51:39 »
Erről annyit tudok, hogy a vásárlás után nemsokkal kaptunk egy emilt', hogy így - meg így lehet, és akkor frissítettem is. A baj az, hogy term. nem mentettem le a lehetőséghez tartozó infót (- azt hittem rendszeres lesz - és akkor még Nokiás voltam és azt se tudtam merre járok...).
Azóta már több frissítés is  megjelent, de a Speedshop (remélem nem reklám, ha igen bocsi és töröljük) fórumán se találtam okosságot a tárgykörben.

A másik nagy probléma - és ezért írtam, hogy nem ismerem a PDA-k lelkivilágát, hogy a frissítő programnál  nem tudok "csatlakoztatva" módba lépni. Ha tudnék, akkor legalább felkínálná, hogy mi az ingyenes - mi a pénzes, mint pl. az Omnia esetében.
Próbáltam már azt is, hogy lementettem a memókártya' tartalmát, majd -miután a hardverkucs maga a kártya - visszamásoltam az egészet olyan struktúrában, mint az Omniáé- hátha megeszi. Hát nem....  ezért gondoltam, hogy a programot egye fene, de legalább azt a tizenvalahánymegás' friss térképet rárakom, ami itt s' ott fellehető >:(  - a progi elindul, de kis országunk helyén sárga mező :shock: van, tehát nem látja a térképet.... jelenleg itt tartok.

TUDOM, hogy írtátok a  cég címét és a külső Váci út nincs is olyan messze, csak az időm -  főleg munkaidőben - kicsit kevés.... ezért próbálkoztam itt.

Bocsi' ha kicsit hosszú voltam. :ok:
Ne izgulj én tudok csatlakozni , még sincs frissítés. Komoly levelezésben vagyok a navival eddig 3 levélváltás történt  :zzz:
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #567 Dátum: 2009, 03 27, 12:50:17 »
Ne izgulj én tudok csatlakozni , még sincs frissítés. Komoly levelezésben vagyok a navival eddig 3 levélváltás történt  :zzz:

KÖSZÖNÖM!!!
:ok:

Ha lesz valami újság, kérlek értesíts! :ima: :olvass:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #568 Dátum: 2009, 03 27, 21:34:16 »
Mindannyiunkat bosszantott, hogy iGO-ból kilépés után más GPS vevőt használó programot nem tudtunk soft reset nélkül futtatni.

Cheoppy You are not allowed to view links. Register or Login

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #569 Dátum: 2009, 03 27, 21:39:45 »
Mindannyiunkat bosszantott, hogy iGO-ból kilépés után más GPS vevőt használó programot nem tudtunk soft reset nélkül futtatni.

Valóban tökéletesen működik Cheoppy módszere, pár perce próbáltam ki és tényleg elengedi végre az IGO8 a GPS portot  :D. Nem kell többé reszetelni egy másik GPS alkalmazás megnyitása előtt :taps:.

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #570 Dátum: 2009, 03 27, 21:43:24 »

Kipróbáltam,működik.
Tesztprogramok:
-Igo8
-WMMiniGPS

Igo elindít,holdak+pozició fogás megvolt.
Kilépés után egyből indítottam a fenti gps progit,és lám...ez a kép fogadott.
Ötszöri próbálkozás SR nélkül,ugyanaz a helyzet. :ok:
Az én esetemben ezt kellett törölni:
[gps]
source="nmea"

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #571 Dátum: 2009, 03 27, 21:54:17 »
Kipróbáltam,működik.
Tesztprogramok:
-Igo8
-WMMiniGPS

Igo elindít,holdak+pozició fogás megvolt.
Kilépés után egyből indítottam a fenti gps progit,és lám...ez a kép fogadott.
Ötszöri próbálkozás SR nélkül,ugyanaz a helyzet. :ok:
Az én esetemben ezt kellett törölni:
[gps]
source="nmea"
Nálam szintén ez volt a tesztkörnyezet, és a

[gps]
source="virtserial"
bejegyzést

töröltem. Azóta már a Google Maps-on is kipróbáltam ott is jól működik a dolog.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #572 Dátum: 2009, 03 27, 21:55:54 »
Cheoppy, le a kalappal előtted, gratulálok!  :taps: :ok:

(További feladatok:  :D
- flight módban is működjön a GPS
- Soft reset után ne kapcsolja ki a Wifit, ha előtte be volt kapcsolva  >:( )
 :ima: :ima:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető cheoppy

• PDA: Samsung Omnia
  • PDA ROM: DXID1 WM 6.1.4
« Reply #573 Dátum: 2009, 03 27, 23:04:04 »
Örülök, hogy működik. :D
Valójában csak egy kósza péntek délutáni gondolat volt hazafele, hogy mi lenne, ha megnézném mi változott meg a jó meg a rossz verzió között, aztán összehasonlítás után már adta magát, hogy mit lehet variálni.  :)

(A flight módos GPS zavart már engem is, de szerintem az hardverszinten megy, mert a service manual-ban megnézve, a telefonkapcsolatért és a GPS-ért felelős rész egybe van építve, és valószínűleg egyszerre lehet csak kikapcsolni.)

Nem elérhető Kabi

• Navigáció / Navigation: iGo 8
  • PDA: samsung omnia
« Reply #574 Dátum: 2009, 03 27, 23:51:25 »
Sziasztok.Nem találom a törlendő részt.Segítenétek?