2024, 11 25, 18:33:18

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607227 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
Re: iGo8
« Reply #525 Dátum: 2009, 03 24, 14:41:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
kitöröltem, igysem megy viszont most a méret megváltozott amit kért 6403415-re :S

Mennyi a szabad helyed a készülékben?? Talán nem 6,4 Mb??  Ennyi kevés.

Szerk: "Theres isn't enough free space on your device. navngo etc.... 6403526 bytes. szabad hely van bőven nem az a gond"

Ezek szerint nincs elég szabad helyed. A device-be telepít. ott kell helyet csinálnod.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #526 Dátum: 2009, 03 24, 14:44:54 »
A NaviExtras Toolboxot használom, a Saját frissítéseknél mindenen vaskos összegek vannak, az NNG iGo 8-at választottam regisztrációkor, iGo 8.0.0.55127 2008.11.06 a verzióm.

A honlapjukon regiszrláltad magad? Visszaigozoltad?

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: IGO Prime, Navigon
  • PDA: Iphone 5 [FW: 1.01.00]
  • PDA ROM: IOS 6.0.1
« Reply #527 Dátum: 2009, 03 24, 14:46:34 »
Mennyi a szabad helyed a készülékben?? Talán nem 6,4 Mb??  Ennyi kevés.
:D megbocsáss, azért nem vagyok ennyire primitiv :D majdnem 7 GB a szabad hely a 8GB-os omniából. memoria kezelő alapján: Teljes kap: 7676MB használt 976,75 Szabad: 6699,25MB A program memoriában teljes 97,23mb, használt 35,23mb Szabad: 62MB

a mostani állapot szerint 6253MB-ra van szükségem ami persze megvan  :'(

Nem elérhető szroman

• PDA: Omnia
  • PDA ROM: i900xxhhc/cjhhc
« Reply #528 Dátum: 2009, 03 24, 14:47:29 »
igen, igen, ezen már mind túl vagyok. Az R1 Patchet sikeresen letöltöttem és installáltam, a térképek viszont mind pénzbe kerülnek.

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
« Reply #529 Dátum: 2009, 03 24, 14:48:33 »
:D megbocsáss, azért nem vagyok ennyire primitiv :D majdnem 7 GB a szabad hely a 8GB-os omniából. memoria kezelő alapján: Teljes kap: 7676MB használt 976,75 Szabad: 6699,25MB A program memoriában teljes 97,23mb, használt 35,23mb Szabad: 62MB

a mostani állapot szerint 6253MB-ra van szükségem ami persze megvan  :'(

Nem nézlek primitívnek. De a storage memo mennyi?

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
« Reply #530 Dátum: 2009, 03 24, 14:50:16 »
igen, igen, ezen már mind túl vagyok. Az R1 Patchet sikeresen letöltöttem és installáltam, a térképek viszont mind pénzbe kerülnek.

Lehet hogy "frissek" a térképeid? Ehez én már h.ülye vagyok.

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #531 Dátum: 2009, 03 24, 14:51:36 »
Samanric!
Én is a storage memóriát kérdeztem. Erre beírtad a my storage memóriáját. :D Nem is SD kártya szabad helyét kérdeztük :D
Az igo azt írja ki, hogy kevés a hely. Tehát szabadíts fel helyet a storage memóriából mert 6,4 mega kell neki. Ezért nem tudod installálni. Általában ha valami konkrét hibát ír ki az úgy is van. :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #532 Dátum: 2009, 03 24, 14:51:41 »
Nem nézlek primitívnek. De a storage memo mennyi?
ha Storage Card -ra gondolsz amin az IGo van teljes kap 1953,63 haszn 821,82 szabad 1131,8 de ez miért számit ez csak az igo8 telepitője, vagy rosszul tudom?

uuuuuuu közbe jött egy másik válasz, nah ezért mondom ezt a sok SD memoriát, nah várjatok, s bocs igazad van kiskutya primitiv vagyok :D

Nem elérhető szroman

« Reply #533 Dátum: 2009, 03 24, 14:51:54 »
Nincs Megyeri hídam :-( a kollégámnak viszont van.

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #534 Dátum: 2009, 03 24, 14:54:03 »
nos igazatok van, gondolom magyar nyelven az a Tárolás nah ott tényleg csak 5,17 van  :-X  de onnan hogy tudok felszabaditani. Meg akkor kezdem az alapkérdéssel ez az Omnia memoriája lenne? meg akkor miért 6GB követel?

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
« Reply #535 Dátum: 2009, 03 24, 14:54:46 »
ha Storage Card -ra gondolsz amin az IGo van teljes kap 1953,63 haszn 821,82 szabad 1131,8 de ez miért számit ez csak az igo8 telepitője, vagy rosszul tudom?

uuuuuuu közbe jött egy másik válasz, nah ezért mondom ezt a sok SD memoriát, nah várjatok, s bocs igazad van kiskutya primitiv vagyok :D

Van 4db memória.
A my storage: 8 v 16 GB
A program memo:  mikor mennyi
Az sd kártya: mikor mennyi
És van a LÉNYEG a STORAGE memo. Ide telepít az igo

Szerk: már írtam hogy nem vagy primitív. Valahol el kell kezdeni. Csak hallgatni kell a másikra.

Nem elérhető polonic

« Reply #536 Dátum: 2009, 03 24, 14:55:34 »
nos igazatok van, gondolom magyar nyelven az a Tárolás nah ott tényleg csak 5,17 van  :-X  de onnan hogy tudok felszabaditani. Meg akkor kezdem az alapkérdéssel ez az Omnia memoriája lenne? meg akkor miért 6GB követel?
Cleartemp-el pucold ki, ne oda telepíts minden programot. Helyezd át az opera cahce-t. Eoldalon megtalálod a leírásokat. 6 GB-ot nem követel az igo, 6,4 megát követel :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető androaaa

• Navigáció / Navigation: Nav n iGO 8
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: 28205_PFC_V4
« Reply #537 Dátum: 2009, 03 24, 14:56:07 »
hello sziasztok!

lehet hogy már valahol kérdezték, de én nem találtam végülés konkrét választ arra hogy naviextras-os térképfrissítés az ingyenes vagy fizetős?

Nem elérhető polonic

« Reply #538 Dátum: 2009, 03 24, 14:58:17 »
hello sziasztok!

lehet hogy már valahol kérdezték, de én nem találtam végülés konkrét választ arra hogy naviextras-os térképfrissítés az ingyenes vagy fizetős?
Üdv!
A patch ingyenes az igohoz. A térképekből a TopMap térképeket lehet ingyenesen frissíteni. Ami a 7 térképes verzióból 4-et jelent. Hazánk térképe, Románia, Szlovákia és Lengyelország.

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #539 Dátum: 2009, 03 24, 15:00:13 »
Van 4db memória.
A my storage: 8 v 16 GB
A program memo:  mikor mennyi
Az sd kártya: mikor mennyi
És van a LÉNYEG a STORAGE memo. Ide telepít az igo

Szerk: már írtam hogy nem vagy primitív. Valahol el kell kezdeni. Csak hallgatni kell a másikra.

Rendben, köszönöm kipucoltam, elindult s itt a következő hiba: aztirja hogy szükség va nez eredeti igo kártyára, pedig eredeti. ja meg nem találja az adatbazist. most kéne szerkesztenem a sys.txt-t?

és még egy másik kérdés, hogy települhetnek ide dolgok ha mindent a My Storage-ra telepitek?

Nem elérhető androaaa

• Navigáció / Navigation: Nav n iGO 8
  • PDA: Samsung I900 Omnia
  • PDA ROM: 28205_PFC_V4
« Reply #540 Dátum: 2009, 03 24, 15:00:40 »
Üdv!
A patch ingyenes az igohoz. A térképekből a TopMap térképeket lehet ingyenesen frissíteni. Ami a 7 térképes verzióból 4-et jelent. Hazánk térképe, Románia, Szlovákia és Lengyelország.

hogy érted hogy a pach? mondom nekem csak az kellene hogy i900 szerint megcsináljam a frissítést ami nem áll másból csak abból hogy megfrissítsem az mo. térképemet a kávén

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #541 Dátum: 2009, 03 24, 15:05:31 »
Rendben, köszönöm kipucoltam, elindult s itt a következő hiba: aztirja hogy szükség va nez eredeti igo kártyára, pedig eredeti. ja meg nem találja az adatbazist. most kéne szerkesztenem a sys.txt-t?

és még egy másik kérdés, hogy települhetnek ide dolgok ha mindent a My Storage-ra telepitek?

Itt van egy sys.txt, sokaknak működött ezzel. You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető polonic

« Reply #542 Dátum: 2009, 03 24, 15:06:25 »

Ez legyen az sd kártya igo mappájában lévő sys.txt-ben és utána telepítsd.

Nem elérhető samanric

• DOUBLE CLUB
« Reply #543 Dátum: 2009, 03 24, 15:08:32 »
Ez legyen az sd kártya igo mappájában lévő sys.txt-ben és utána telepítsd.

igen ezt akartam kérni pont mert a folders mappa sor törlése után ez ures maradt. köszönöm mindenkinek, a linket is pedig átolvastam már mielőtt megvettem volna a [NEM TELCSI!]t igaz akkor egy kukkot se értettem belőle de mostmár vhogy jobban fogom a dolgokat. elnézést pda-t :) sikerült müködik.

Nem elérhető szroman

« Reply #544 Dátum: 2009, 03 24, 15:35:31 »
Üdv!

Szia!
Nekem semmilyen térképet nem ajánl fel ingyenesen sajnos. Mi lehet a probléma?

Köszi

Szilvi

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #545 Dátum: 2009, 03 24, 19:09:15 »
Üdv!
Szia Polonic !
Látom elég aktív vagy az IGO témában és ami fontos Neked sikerült a frissítés. Én már vagy 10-szer töröltem a túlboxot, registryt tisztítottam újratelepít, R1 Patch mindig lejött oszt semmi. Most épp levelezésben vagyok a Naviextras-szal ha valakit érdekel majd elmesélem.
A lényeg az ország bármely részéről elfogadok segítséget, hogy nekem is sikerüljön, mert meg szeretném oldani :shock:
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #546 Dátum: 2009, 03 24, 19:11:42 »
Szia Polonic !
Látom elég aktív vagy az IGO témában és ami fontos Neked sikerült a frissítés. Én már vagy 10-szer töröltem a túlboxot, registryt tisztítottam újratelepít, R1 Patch mindig lejött oszt semmi. Most épp levelezésben vagyok a Naviextras-szal ha valakit érdekel majd elmesélem.
A lényeg az ország bármely részéről elfogadok segítséget, hogy nekem is sikerüljön, mert meg szeretném oldani :shock:
Egerbe akár holnap is át tudok ugrani :D
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető polonic

« Reply #547 Dátum: 2009, 03 24, 20:03:30 »
Egerbe akár holnap is át tudok ugrani :D
Csak hétvégén tartózkodom Egerben. Egyébként szerintem nálam sem működne a tiédnek a frissítése. Mert amikor elindult a naviextras, nekem is volt ilyen problémám és két gépen is megpróbáltam és ugyanúgy csak a patch jelent meg. Én is leveleztem a naviextras-szal és megoldódott a probléma.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #548 Dátum: 2009, 03 24, 20:15:39 »
Csak hétvégén tartózkodom Egerben. Egyébként szerintem nálam sem működne a tiédnek a frissítése. Mert amikor elindult a naviextras, nekem is volt ilyen problémám és két gépen is megpróbáltam és ugyanúgy csak a patch jelent meg. Én is leveleztem a naviextras-szal és megoldódott a probléma.
Hali. Megoszthatnád velem, hogy oldódott meg akár PÜ-ben. Nekem most ennyit válaszoltak 2. körben előtte kérték a reg. adataimat.

"Kérjük, törölje az SD-kártya licence könyvtárából a device.nng és
package.dat fájlokat, valamint távolítsa el a Naviextras Toolbox
alkalmazást teljesen (törölje a meglévő profilokat és mentéseket is -
ezekről azonban érdemes manuálisan egy másolatot csinálni egy másik
könyvtárba), majd a legfrissebb verziót letöltve
(You are not allowed to view links. Register or Login ), telepítse azt újra.

Amennyiben a probléma a teljes újratelepítést követően is fennáll, kérjük,
jelezze ezt egy válaszlevélben."
Package.dat nem is volt benne ??

Nem elérhető polonic

« Reply #549 Dátum: 2009, 03 24, 20:43:45 »
Hali. Megoszthatnád velem, hogy oldódott meg akár PÜ-ben. Nekem most ennyit válaszoltak 2. körben előtte kérték a reg. adataimat.

"Kérjük, törölje az SD-kártya licence könyvtárából a device.nng és
package.dat fájlokat, valamint távolítsa el a Naviextras Toolbox
alkalmazást teljesen (törölje a meglévő profilokat és mentéseket is -
ezekről azonban érdemes manuálisan egy másolatot csinálni egy másik
könyvtárba), majd a legfrissebb verziót letöltve
(You are not allowed to view links. Register or Login ), telepítse azt újra.

Amennyiben a probléma a teljes újratelepítést követően is fennáll, kérjük,
jelezze ezt egy válaszlevélben."
Package.dat nem is volt benne ??
Huhh, őszintén, már nem emlékszem mit leveleztünk, november-december táján volt. Nekem is ilyesmiket írtak, hogy töröljek ezt-azt, aztán meg is jelent új verzió a toolbox-ból.