0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
Sziasztok! Ma mentem Székesfehérvárra Pestről az M7-en. Az Igo8 szerint a balatoni tájakon jártam, sebességem 320-330 között volt. Vissza már jó volt. Most amikor előttem fekszik a készülék, akkor az Igo8 szerint az alföldi tájakon robogok igaz csak 170-nel, pedig az asztalon van és meg sem mozdul!!! A két jelenség között leszedtem, majd vissza raktam az Igo-t. Tapasztaltatok már ilyet? Előre is kösz a segítséget! Hermasz
Elvileg akkor csinál ilyet, amikor már nem túl friss a GPS Xtra által letöltött műhold adat. Nem ez volt nálad is?
Pár napja /2-3/ töltöttem le. De holnap megint megyek Fehérvárra, előtte újra letöltöm.
Szevasztok!Van 1 olyan problémám, hogy nem tudom csatlakoztatni a toolbox-hoz a kütyümet így nem is sikerül a frissítés sem. Amikor meg lecsatlakoztatom a számítógépről akkor meg azért panaszkodik hogy a memória kártyán egy régebbi verzió van, és akarom-e downgrade-ni?... ha rákattintok hogy nem akkor működik minden mint addig, ha pedig azt nyomom hogy igen akkor végig csinálja a telepítési folyamatot majd a végén azt írja ki hogy a memória kártyán egy újabb verzió van, és akarom-e upgradelni?... És innentől bármit is csinálok nem tudom futtatni az iGO-t....Ha lenne valakinek valami épkézláb ötlete azt szívesen veszem. Az itteni megoldási javaslatokon már végig rágtam magam egy kivételével: a navigon szervizbe még nem küldtem el a memória kártyát.Előre is köszönőm a válaszokat!!!(613)Spawn_;)
Sziasztok!Tudna nekem vki abban segíteni, hogy hogyan tudom a jogtiszta iGO8 software-t frissíteni Samsung i900 Omnia-n? Végigcsináltam, amit a naviextras írt, amit az i900.eoldal írt, de azon kívül, hogy lejön az iGO8 R1 patch és azt telepíteni tudom, nem jelenik megy a K-EU térképfrissítés. Próbáltam azt is, hogy az Omnia-t kötöm össze pc-vel usb kábellel ill. hogy a kártyát teszem be a pc olvasójába, de semmi eredmény. Egyszerűen tanácstalan vagyok. Vkinek volt hasonló tapasztalata, ami megoldódott? Előre is köszi!
USB kapcsolatot átállítottad AS-ről storage cardra ?
Tehát valami új gondolat?THX(613)Spawn_;)
Lehet, hogy csak én nem értem, de ezt is megcsináltad? You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Én az iGo8-cal nagyon meg vagyok elégedve, de valamelyik nap az Omniám fogta magát és mindent letörőlt a memoriakártyáról (az iGo telepítő fájlt és az összes létező térképpel valamint minden adattal ami a kártyán mentve volt) A készülékem még garanciás és visszavittem hátha tudnak vele mit kezdeni de ott a navigációs programra sajnos nem él a garancia! Ti mit tennétek a helyembe?
Hali!Vedd fel a kapcsolatot a naviextras support-al azok elmondanak mindent!A honlapon fent van az elérhetőség.Valószínűleg bekérik a memeória kari-t és újra telepítik.
Hali!Volt már ezt megelőzően sikeres frissítésem, így megcsináltam azt is külőnben nem kapcsolódik a toolbox-hoz a kütyü. De a megfelelő beállítások mellett se kapcsolodik össze a kettő. Reinstall, SR, HR, SPB back up, stb minden itt és az e-oldalon szereplő eddigi javasolt megoldást próbáltam az elmúlt 2,5 hétben mielőtt kérdeztem volna. Lassan már tényleg azon vagyok, hogy küldőm javításra mivel a toolbox nem érzékeli így azzal nem is tudom a back up-t visszarakni...amikor meg vettem akkor nem mentettem le az egész kártyát Tehát valami új gondolat?THX(613)Spawn_;)
Hi,Egy kis segitség kellene, a kereskedelmi ikonokat raktam fel, a poiknál megjelenik, hogy áruház,benzinkút stb, de a kis (kép)ikonját pl.: shell , tesco stb nem látom a naviban, mindent ugy csinaltam ahogy szeszo leirt.
Nekem is hasonló gondjaim voltak, plusz vásároltam még térképeket, aztán egy idő után megzavarodott a Tollbox. Írtam az ügyfélszolgálatnak (tikett felvétel és válasz), a Tolbox korábbi verziójában hibák voltak, ezért le kell szedni a tollboxot, aztán a PC regisztiből kitörölni minden bejegyzést (pld: You are not allowed to view links. Register or Login egy jó segédeszköz (ingyenes) a naviextrahoz, maj letölteni az oldalon található új verziót (ez már magyarul is tud), majt bejelenzkezni és megjelennek a frissítések, ingyenes és a korábban vásároltak frissítései is.
a ccleaner programmal hol kell a registryt törölni?
Ok, ezt megcsináltam, de továbbra is lefagy