2024, 11 25, 10:44:28

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607177 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
Re: iGo8
« Reply #350 Dátum: 2009, 03 14, 11:01:07 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ez mit jelent? N-W-S-E helyett É-Ny-D-K van rajta? Vagy mitől angol ill. magyar egy iránytű? ???

pl igen...illetve olyan skin is volt ami rendesen kiirta hogy hány kilométert milyen irányba...
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
  • PDA: Samsung A5+ Iphone 6
« Reply #351 Dátum: 2009, 03 14, 18:36:10 »
Vannak friss, ingyenes topmap térképek igohoz, naviextras toolboxba ma néztem meg, és megjelentek nálam. 2008 Q4-et ír ki a toolbox, az igo-ba megnézve mindegyikhez 2009-es februári vagy márciusi dátum van írva.
Bocsi, ha már nem újdonság nektek. :D Nekem az volt.
Én ezt nem találom  :hmm:
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

irmes

• Vendég
« Reply #352 Dátum: 2009, 03 14, 21:44:09 »
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy az igo nem találja meg holdakat. Szerintem valamit el állíthattam a portoknál és ez okozhatja a problémát. Ha valaki tud segíteni szóljon!   :oops:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #353 Dátum: 2009, 03 14, 22:27:02 »
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy az igo nem találja meg holdakat. Szerintem valamit el állíthattam a portoknál és ez okozhatja a problémát. Ha valaki tud segíteni szóljon!   :oops:
Mit csináltál eddig a helyreállításért? :D

Com3-ra állítsd.
A Settings, system, external gps-t nem piszkáltad, ugye?
Törölheted a Save könyvtárből a system.ini file-t is.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #354 Dátum: 2009, 03 15, 10:50:49 »
Hali !
Mindenki tudja frissíteni az új Topmap térképeket ingyenesen ? Nekem csak a spedcam jött le...
Életed forgatókönyvében Te játszod a főszerepet ! Nem mindig hálás a szerep, de ez van :D

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #355 Dátum: 2009, 03 15, 19:40:50 »
Hali !
Hát nem igen pörög a topic....

Megnéztem és nekem semmi frissítést nem kínál a toolbox. Láttam egy két embernek 8.2.3...... akármilyen verziója van. Az enyém 8.0.0 ötvenvalahányezer.
Ilyenkor mit lehet tenni ? :shock:

irmes

• Vendég
« Reply #356 Dátum: 2009, 03 15, 19:53:26 »
Hali !

Megnéztem és nekem semmi frissítést nem kínál a toolbox. Láttam egy két embernek 8.2.3...... akármilyen verziója van. Az enyém 8.0.0 ötvenvalahányezer.

A 8.2.3 verziósoknak nem az omniához kapott igojuk van. Az omniához kapottat valamiért nem lehet így frissíteni.

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #357 Dátum: 2009, 03 15, 20:11:00 »
A 8.2.3 verziósoknak nem az omniához kapott igojuk van. Az omniához kapottat valamiért nem lehet így frissíteni.
Az jó :(

És , hogy lehet idei febr. márciusi térképet frissíteni? Itt írták, hogy elérhető. Én jó sokat megyek legalább a magyart meg kellene szerezni.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #358 Dátum: 2009, 03 15, 20:16:06 »
Hali !

Várni >:(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #359 Dátum: 2009, 03 15, 20:30:05 »
Vannak friss, ingyenes topmap térképek igohoz, naviextras toolboxba ma néztem meg, és megjelentek nálam. 2008 Q4-et ír ki a toolbox, az igo-ba megnézve mindegyikhez 2009-es februári vagy márciusi dátum van írva.
Bocsi, ha már nem újdonság nektek. :D Nekem az volt.
Szia syd69 !

Ezt írta polonic. Arra gondoltam nálam okosabbak (sokan vannak !) megmondják mit csinálhatok rosszul. Nekem pl a magyar térkép 08.07 havi asszem. Az ördög nekem szól vagy az ájgónak ? :)

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #360 Dátum: 2009, 03 15, 20:43:43 »
Szia syd69 !

Ezt írta polonic. Arra gondoltam nálam okosabbak (sokan vannak !) megmondják mit csinálhatok rosszul. Nekem pl a magyar térkép 08.07 havi asszem. Az ördög nekem szól vagy az ájgónak ? :)
A fájlnév ne tévesszen meg. Az október-novemberi frissítésnek 200807 a neve. Azt nézd meg, hogy Megyeri híd rajta van-e!
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #361 Dátum: 2009, 03 15, 20:51:30 »
Szia syd69 !

Ezt írta polonic.
Az ördög nekem szól vagy az ájgónak ? :)
Ájgó :'(
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #362 Dátum: 2009, 03 15, 20:57:35 »
Ájgó :'(

Köszi mindenkinek a hozzáállást :ok:

OFF: Megyek készülök a Barca meccsre :D  ON

M.70

Nem elérhető Maci70

• DOUBLE CLUB
« Reply #363 Dátum: 2009, 03 15, 21:08:14 »
A fájlnév ne tévesszen meg. Az október-novemberi frissítésnek 200807 a neve. Azt nézd meg, hogy Megyeri híd rajta van-e!

Ha jól vizsgálódtam nincs Megyeri híd  :(

Nem elérhető polonic

• Navigáció / Navigation: HERE Drive+ Beta
  • PDA: Nokia Lumia 920
  • PDA ROM: WP8
« Reply #364 Dátum: 2009, 03 15, 22:15:40 »
Üdv!
Én már egyszer frissítettem az igot, amikor megjelent a toolbox, akkor. Már akkor is volt megyeri híd nekem. Most a múlt héten megint megnéztem toolbox-szal a speedcam-ek miatt, erre kiírta a toolbox, hogy van 4 új topmap térképem, amit frissíthetek, 2008 Q4-el jelölte. Letöltöttem, elindítottam az igot, és azon belül néztem meg a térképeknél a dátumot. Magyarországhoz 090306 van írva, Lengyelországhoz, Romániához és Szlovákiához 090123. Tehát ebből gondolva tényleg frissebbek lettek a térképek. Csinálnék screenshot-ot is, de a shake and save nem működik, ha elindítom az igo-t hibával leáll.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #365 Dátum: 2009, 03 15, 22:28:22 »
Üdv!
Én már egyszer frissítettem az igot, amikor megjelent a toolbox, akkor. Már akkor is volt megyeri híd nekem. Most a múlt héten megint megnéztem toolbox-szal a speedcam-ek miatt, erre kiírta a toolbox, hogy van 4 új topmap térképem, amit frissíthetek, 2008 Q4-el jelölte. Letöltöttem, elindítottam az igot, és azon belül néztem meg a térképeknél a dátumot. Magyarországhoz 090306 van írva, Lengyelországhoz, Romániához és Szlovákiához 090123. Tehát ebből gondolva tényleg frissebbek lettek a térképek. Csinálnék screenshot-ot is, de a shake and save nem működik, ha elindítom az igo-t hibával leáll.
My Mobiler? You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető polonic

« Reply #366 Dátum: 2009, 03 15, 22:38:48 »
My Mobiler? You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi nézem. Holnap akkor megmutatom screenshot-tal is.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: ASUS Zenfone 2
  • PDA ROM: Mindíg a legfrissebb gyári
« Reply #367 Dátum: 2009, 03 16, 06:16:02 »
Előrebocsátom - nem  :warez: és nem én használom (Nekem az Omnián a 8.0.xxx-van) de látókörömben van egy PDA, amin a 8.3.2.xxx verziójú IGO-t használják, rendszerint a Gurjon féle skin-nel. (nekem is teszik.... kár, hogy ilyen jót a miénkhez (már) nem fejlesztenek...)

A legújabb - azt hiszem a 6.xxx-től felfelé a sebességmérő órára bökve azt írja ki hibaüzenetként, hogy a spedometer alkalmazás nem installált. Külön megtalálható GJ letöltési oldalán az utility és a spedometer fájl is, de nem  tudom őket "összedolgozni."

-Tudja valaki, hogy mit és hogyan kellene tennem, hogy segíthessek?

:ok:

Nem elérhető polonic

« Reply #368 Dátum: 2009, 03 16, 12:37:58 »
Itt vannak a screenshot-ok. Ezek tényleg friss térképek. Tsaby76-nak is frissültek.

Nem elérhető aliasrobi

• PDA: HTC HD2 Leo
« Reply #369 Dátum: 2009, 03 16, 15:20:07 »
Sziasztok!

Jócskán beleolvasgattam az eddigi hozzászólásokba, de nem találtam arról semmit, hogy miként kell pontosan az új skin-t beimplementálni az applikációba...  :D

Szóval olvastam én az eoldalon lévő leírást is már, meg máshol is, de egyszerűen nem megy. Mi lehet a baj?  :(

Letöltöttem a .zip filet a tanácsolt helyről. Aztán bemásoltam azt kitömörítve/betömörítve a SD/iGO8/Content/Skin könyvtárba.
Figyeltem arra, hogy 8.0-s verzóhoz valót töltsek le és legyen benne 240x400 (oda-vissza), oszt meg mégse nem!  :'(

Mit ronthattam el?  :ima:

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #370 Dátum: 2009, 03 16, 15:44:42 »
Sziasztok!

Jócskán beleolvasgattam az eddigi hozzászólásokba, de nem találtam arról semmit, hogy miként kell pontosan az új skin-t beimplementálni az applikációba...  :D

Szóval olvastam én az eoldalon lévő leírást is már, meg máshol is, de egyszerűen nem megy. Mi lehet a baj?  :(

Letöltöttem a .zip filet a tanácsolt helyről. Aztán bemásoltam azt kitömörítve/betömörítve a SD/iGO8/Content/Skin könyvtárba.
Figyeltem arra, hogy 8.0-s verzóhoz valót töltsek le és legyen benne 240x400 (oda-vissza), oszt meg mégse nem!  :'(

Ha valóban így csináltad - akkor semmit. Nem kell kitömöríteni, zip formátumban MEG KELL találnia.
A felület - menűben látnia kell. Ha nem látja - akkor bizony nem ahhoz való...

Nézz körül (pl.) itt:

Itt van több típushoz is, de a 8.0.xxx- nem látja a 8.3.xx és viszont. Nézd meg ugyanakkor, hogy neked milyen a verziód.

Nem elérhető szeszo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: HTC Ameo (IGO)
  • PDA: Samsung Galaxy Note 8
« Reply #371 Dátum: 2009, 03 16, 15:53:40 »
Sziasztok!

Arra gyanakszom, hogy egy skin "csomagot" töltöttél le (Dimka oldalon is ilyen van). Ez azt jelenti, hogy ki kell tömörítened ( van sok más is benne), mert abban található a zipelt skin és azt kell bemásolni a Skin könyvtárba. Elismerem kicsit bonyolultan hangzik, de nem az ;). (zip a zipben :D)

Nem elérhető aliasrobi

• PDA: HTC HD2 Leo
« Reply #372 Dátum: 2009, 03 16, 16:47:47 »
Arra gyanakszom, hogy egy skin "csomagot" töltöttél le (Dimka oldalon is ilyen van). Ez azt jelenti, hogy ki kell tömörítened ( van sok más is benne), mert abban található a zipelt skin és azt kell bemásolni a Skin könyvtárba. Elismerem kicsit bonyolultan hangzik, de nem az ;). (zip a zipben :D)

Köszönöm a segítségeteket, sikerült!

Nem elérhető kisgida88

• Support-ER
« Reply #373 Dátum: 2009, 03 16, 16:49:59 »
Esetleg Walaki' a #368-amra?  ;)

:zzz: :olvass:

Az az igazság, hogy angolból Qka vagyok, és itt azt írja:

Half-Patches  (only for GJ6.Xp skin versions.)

Bigger part of algorithms were moved to "half-patch", so it's now possible to remove them mechanically, and in the same time that "half-patch" won't get loaded.
    If you want to disable the "half-patch", just remove or rename it's directory.
    If you use "half-patch", don't delete the files of other resolutions, because it won't load. It doesn't work like skin do.
    To install all "half-patches", extract "gjX.Xp_skin_fullPack.rar" contents to iGo root directory.
    All "half-patches" should be in "extension" directory, and in their own subfolders.

Amit értettem - eljátszottam, de nemműxik.

Hogyan???? Köszi.... :ok:

Nem elérhető hermasz

• PDA: SII
  • PDA ROM: 2.3.3
« Reply #374 Dátum: 2009, 03 16, 19:17:56 »
Sziasztok!
Ma mentem Székesfehérvárra Pestről az M7-en. Az Igo8 szerint a balatoni tájakon jártam, sebességem 320-330 között volt. Vissza már jó volt.  Most amikor előttem fekszik a készülék, akkor az Igo8 szerint az alföldi tájakon robogok igaz csak 170-nel, pedig az asztalon van és meg sem mozdul!!! A két jelenség között leszedtem, majd vissza raktam az Igo-t. Tapasztaltatok már ilyet?
Előre is kösz a segítséget! Hermasz