0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
frissités után nem indult el a pda-n..pontosan nem emlékszem milyen hibát irt,de már nem is érdekel..elvileg el kelleet volna inditani,majd vissza a frissitésre,és akkor lettt volna jo..de addig sem jutott el..
És a mentést sem tudtad visszarakni?
Sziasztok!Samsung i900-onTudna valaki pü ben küldeni egy sys.txt-t, mert nem működik az igo8 a gps el. Igo* elindult de a gps-t nem látja, azaz a gps villog zölden az igo8ban de nemtalál műholdat....
Látom, nagy probléma a frissítés. Nekm sem akarta az új térképeket leszedni, de gondoltam, újrakezdem. Az application.dat fájlról szoktam csinálni egy másolatot amit iGO8.exe-re nevezek át, és visszamásolom a kártya iGO8 mappájába. Ezt a fájlt szoktam futtatni. NEM TELEPÍTEK.Kártya egy kártyaolvasóban (soha nem storage módban az Omnia). 8.0 mentés visszarak (szögezzük le: mentést SOHA nem a toolbox-szal csinálom, csak simán lemásolom az igo8 mappát). Toolbox indít, frissítés 8.3-ra. Kártya Omniába, iGO indít. Kártya olvasóba, térképek frissítése (2009.Q4-et ajánlotta fel). Kártya Omniába, iGO indít. Kártya olvasóba, toolbox indít és lám, ott figyelt a 2010.Q1 térképfrissítés.A 8.0 és 8.3 térképei nem kompatibilisek egymással. A 8.3 nem látja a 8.0 térképeit és fordítva.
Sziasztok!Találtam egy 8.3 as igo kártyát,frissítettem az extrason,de megint csak az a problémám,hogy nem látja az országokat!Mit csinálok rosszul?
Ha Magyarországot látja, csak a többit nem akkor a liszensz nem megfelelő
Semmit nem lát! Viszont van egy 8.0-m,azon csak a fentebb leírt módon tudom a térképeket frissíteni?Kicsit bonyolult:kártya ki,olvasóba,dat file átírás,vissza a pda-ba.....Nem hiszem el,hogy nem lehet egyszerűbben megoldanu!!!
Én olvasó nélkül csináltam, de működött.8.0-ról most a legfrissebb 8.3 van 2010Q1 térképpel.
És hogy csináltad,mert én már kezdek beleőrülni ebbe a frissítés mizériába!
Ahogy ott le van írva, csak olvasó nélkül.8.0 vissza, elindít, kilép, frissít, stb, amíg van mit.
Úgy már én is próbáltam,de minden egyes frissítést szoftver frissítéssel kezd.Az jó?
Had csinálja. Ameddig csak kéri, menjen a frissítés. Lezs vagy 3.
Hát akkor próbálom,remélem sikerülni fog!
Bízunk benned.
A hiba:Failed to open file:igo/240_400/loading.bmp exiting application.
sziasztok!olyan problémám van hogy a készülékhez kapott igo-t frissítettem a naviextras segítségével és olyanokat csinál hogy többször ujra indul egymás után meg ha gps beállításaihoz nyúlok rögtön kilép,de még csinál olyat is hogy hiába állítom be azt hogy a készülék forgatására forduljon a képernyő tartalma egy idö után visszaáll.
Ha kikukázok mindent, ami nem kell (hangok, nyelvi fájlok, stb) akkor az később simán, egy másolással visszarakható és használható is?Vagy csináljam toolbox-al?
Az egész memókártyát lemásolod (nem toolbox), utána bármit bármikor visszarakhatsz és használható lesz.