0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Sziasztok, én azt szeretném tudni, hogy generál-e adatforgalmat a szolgáltatóm felé az xtra GPS vagyis amit letöltök ActiveSync en keresztül?[Speciális GPS vagy hogy van a menübe.] gazdasági okokból várom a választ :)
ha wifin vagy adatkábelen keresztül kap netet a készülék akkor egyértelműen nem generál.Ha van GPRS előfizetésed és azt használja a samu akkor igen!Egyébként nagyon csekély az adatforgalom mennyisége!
Köszönöm, adatkábelen keresztül szoktam , és kilőttem minden GPRS , mobilnetes adatkapcsolatot! Nagyon gyorsan talál így jelet.
Sziasztok!!!légyszives segítsetek problem iGO8_PDA_R1_Patch_R3_8.3.2.124260 hiba:out of memory requested:-811564 cache 323552 ha lehet kérek egy jól műkodő sys.txt-t mert már sok jól ismert eljárást végre hajtottam de nem ok.Köszönöm
Sziasztok!újra tettem az igo-t és szeretném beállitani a gps portot és sebességet de mikor rányomok valamelyikre akkor kilép és egymás után többször ujra indul.naviextrás frissités ota ezt csinálja.
Sziasztok!Van egy problémám.Ha a térképre vagy a navi indítom ezt írja ki "Out of memory.Requested 8154082 , Cache 235690 " és kifagy. A Gps jelet se találja, a gyári beállításokkal is próbálkoztam, de semmi...
Sziasztok ha felrakom a IGO8.3 at akkor az nem fog akadni mint a 6.1-en mert most 6.5-öt használok?
Sziasztok!!!kérek egy olyan sys.txt fájlt ami nem produkálja az out of memory hibát köszönöm
ezt nem komolyan mondod?? Nem a sys.txt produkálja ezt a hibát !!!
Hello!Miért fizetős a M.O térkép 2010Q1 (naviextra toolbox)?Anno IGO-val vettem [NEM TELCSI!]t.....Lehetséges hogy lejárt a licence?Valakinek hasonló tapasztalat?Köszi
Üdv! Igo 8 hibás volt letöröltem most újra akarom tenni és ezt írja Nav N Go IGO 8 autoupdate ha rányomok hogy igen akkor csak az igo uninstalt teszi fel ha nem re nyomok kilép mi lehet a gond?
igen
mi az a sr?