0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Igen mert van skin-ed... ird felül ott is... hátha... persze arról is bizt mentés előtte!
Amúgy letöltöttem azt a frissítő progit és nem akarja felismerni pedig mindent úgy csináltam ahogy írta csatlakoztatást kipróbáltam 2gépen is kártyaolvasóval mindennel! Sehogy se jó :S Azt hiszem feladom a harcot már két napja küzdök vele :'(
Esetleg egy ilyet ki lehetne próbálniYou are not allowed to view links. Register or Login
Ejj hát nem figyelsz? Pont ezt csinálta eddig...
sys.txt tartalma : [folders]app="%SDCARD%/IGO8"
Amúgy letöltöttem azt a frissítő progit és nem akarja felismerni pedig mindent úgy csináltam ahogy írta csatlakoztatást kipróbáltam 2gépen is kártyaolvasóval mindennel! Sehogy se jó :S Azt hiszem feladom a harcot már két napja küzdök vele
HaliTegnap meghibban a navi (igo8) mindent csinált csak nem normálisan navigált. Az aktuális poziciotol kb100 méterre rakta a kicsi kék nyilat. Még az volt a szerencsém hogy ismerős helyre mentem. SR után kb 10 percig jó volt. phone rész PUJA1. Este vissza raktam az IJJA-a phone részt és ma minden jól működött 200km keresztül. Még annyit, hogy hibásan is látott 10 holdat abból csatlakozva 7-hez.
Sziasztok!Olyan gondom lenne az IGO8-al, hogy minden induláskor kéri a nyelv, hang választást és a licensz elfogadását, valamit lehetne vele csinálni, hogy ezeket ne keljen minden alakommal?előre is köszönöm segítségeteket!
Eredeti iGo?
igen eredeti.
Mármint az SD kártya NavNGo-s??Próbáld meg újból telepíteni.
igen eredeti navngo kártya, próbáltam már többször telepíteni, új rommal is próbáltam de mindig ugyan ez...mintha nem tudná menteni normálisan a beállításokat....
Csinálj már légyszi egy képernyőmentést a save könyvtárad tartalmáról!
Köszi válaszod, az a helyzet hogy nincs save mappa... délután még biztos, hogy volt mert valahol olvastam hogy próbáljam meg kitörölni a benne mentett fájlokat...ami mégjobb most azt írja ki a windows, hogy formázni kell az sd-kártyát a használathoz....valahogy le tudom formázni úgy hogy később tudja frissíteni a Naviextras Toolbox-ból?
helotoktanács szeretnék kérni a hozzá értöktölleszedtem torent oldalrol az igo8.3 as verziot térképekkel poi-kal meg mindennel azt irták ott hogy csak felmásolod a memo karira és megy.....nos nekem nem megyforumon irták is hogy omnián tökéleteen müködikmég régebben volt rajta elvileg hivatalos igo a memo karin csak elözö tulaj letörölte esetleg én rontottam el valamit??segitsetek lécc!!
Sziasztok! Meg tudná valaki mondani ,hogy az eddig tökéletesen müködő igo-m most nem akar gps jelet találni,10 próbából 3,esetleg 4 alkalommal. Mi lehet vele,és mi rá a megoldás??? Sürgős lenne a megfejtés mert kéne a munkámhoz !!
Itt néz szét, szerintem találsz infót: You are not allowed to view links. Register or Login
Nem egyszer leírtam, SZÜNTESD MEG A KÁRTYA ÍRÁSVÉDETSÉGÉT!