2024, 11 27, 22:32:07

Szerző Téma: iGo8  (Megtekintve 607441 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Pugred306

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: HTC Desire HD
  • PDA ROM: Android v:2.3.5
Re: iGo8
« Reply #2975 Dátum: 2010, 04 18, 15:20:04 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Nem tudom , hogy jó topikba írok, de remélem igen :) Most készülök egy i900 vásárlására, és a fő ok hogy ezt a telefont vegyem az a GPS, mert jelenleg egy Mio C250-es GPS-em van amivel tökéletesen megvagyok elégedve. Viszont egy eszközzel kevesebbet szeretnék használni, azaz a telefon és a GPS egy dolog legyen és ne kelljen magammal hurcolni a Mio GPS-t.

A fő kérdés, hogy az i900 mennyire felel meg/jó egy igazi GPS helyettesítőként. Valaki azt mondja hogy az i900 lecsatlakozik, lassú, stb. stb. A kérdésem annyi, hogy mennyi idő alatt talál műholdat az autóban, és mennyire pontos az iGO8 az i900-on ?
Helló!
Bátran merem ajánlani,többek közt én is a navi miatt vettem meg.
Pontosságára semmi panaszom,csatlakozás nálam is max 1-2 perc,a jelet stabilan tartja,kivéve,ha kikapcsolom! :D
"Takarékoskodj a vízzel,fürödj a szomszédnál"

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #2976 Dátum: 2010, 04 18, 15:25:21 »
A fő kérdés, hogy az i900 mennyire felel meg/jó egy igazi GPS helyettesítőként. Valaki azt mondja hogy az i900 lecsatlakozik, lassú, stb. stb. A kérdésem annyi, hogy mennyi idő alatt talál műholdat az autóban, és mennyire pontos az iGO8 az i900-on ?

Csatlakozok a táborhoz, sose dobált még holdakat! max 1-3 perc alatt fog jelet, de ez még tovább szűkíthető módszerekkel másodpercekre! A pontosságra sincs panasz, nem is szokott elaludni, az i8000 am kicsivel pontosabb! (nyilván árban is húzósabb picit)
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Pugred306

« Reply #2977 Dátum: 2010, 04 18, 15:43:46 »
Csatlakozok a táborhoz, sose dobált még holdakat! max 1-3 perc alatt fog jelet, de ez még tovább szűkíthető módszerekkel másodpercekre! A pontosságra sincs panasz, nem is szokott elaludni, az i8000 am kicsivel pontosabb! (nyilván árban is húzósabb picit)
Helló!
A jelfogás időtartamának szűkítéséről tudnál írni privátban,érdekelne!
Köszönöm!

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #2978 Dátum: 2010, 04 18, 15:55:17 »
Helló!
Köszönöm!

Ment pü

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #2979 Dátum: 2010, 04 18, 15:59:07 »
Helló!
Köszönöm!
Annyira nem titkos, itt olvassgass!: You are not allowed to view links. Register or Login :olvass: :olvass: :olvass:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Pugred306

« Reply #2980 Dátum: 2010, 04 18, 16:09:30 »
Annyira nem titkos, itt olvassgass!: You are not allowed to view links. Register or Login :olvass: :olvass: :olvass:
Köszi!
Mindkettőtöknek. ;)

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • Navigáció / Navigation: Primo2
  • PDA: i900; HD2; O3D; Huawei S7; i9300
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #2981 Dátum: 2010, 04 18, 17:20:59 »
Sziasztok!

Nem tudom , hogy jó topikba írok, de remélem igen :) Most készülök egy i900 vásárlására, és a fő ok hogy ezt a telefont vegyem az a GPS, mert jelenleg egy Mio C250-es GPS-em van amivel tökéletesen megvagyok elégedve. Viszont egy eszközzel kevesebbet szeretnék használni, azaz a telefon és a GPS egy dolog legyen és ne kelljen magammal hurcolni a Mio GPS-t.

Azért én nem vagyok ennyire megelégedve. A mio-t vidd magaddal tartalékként. Már régen nemhasználom naviként az Omniát. Egy 35km-es utat nem bír töltéssel és töltés nélkül sem. Töltéssel a melegedés miatt, töltés nélkül a lemerülés miatt. 3x volt alaplapcsere, és ez a probléma mindíg megvan. Én is azért vettem, hogy 1 készüléket hordjak.
Az érvek súlyát a legtöbb esetben az érvelőjével együtt mérik.

Nem elérhető szabo33

• PDA: SGS III
  • PDA ROM: I9300XXLFB
« Reply #2982 Dátum: 2010, 04 18, 18:27:03 »
Azért én nem vagyok ennyire megelégedve. A mio-t vidd magaddal tartalékként. Már régen nemhasználom naviként az Omniát. Egy 35km-es utat nem bír töltéssel és töltés nélkül sem. Töltéssel a melegedés miatt, töltés nélkül a lemerülés miatt. 3x volt alaplapcsere, és ez a probléma mindíg megvan. Én is azért vettem, hogy 1 készüléket hordjak.

Sziasztok!

Ezt a 35km-t cáfolnám. Nemrég 985km-t navigáltam vele folyamatosan hazáig, persze megfelelő töltő kell hozzá (700-1000 mA) lehetőleg a légbeömlő környékére kell helyezni a túlmelegedés elkerülése miatt.

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
  • PDA ROM: DXID1/HIDE23 WM65B23547; PACman v1.2a; ThiaiZO3D v2.8; PFC 4.0.3 v5; R2D2 v5.1
« Reply #2983 Dátum: 2010, 04 18, 19:33:40 »
Sziasztok!

Ezt a 35km-t cáfolnám. Nemrég 985km-t navigáltam vele folyamatosan hazáig, persze megfelelő töltő kell hozzá (700-1000 mA) lehetőleg a légbeömlő környékére kell helyezni a túlmelegedés elkerülése miatt.

Ott ülsz mellettem hogy cáfolod??? Meg nehogymár a légbeömlő elé tegyem. Tegyem inkább hűtőtáskába. Szóval érted. Nem szemrehányás, és nem kaptam fel a vizet. Azt szoktam mondani, ne én tegyek egy tecnikai cuccért, hanem az szolgáljon.

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
« Reply #2984 Dátum: 2010, 04 18, 19:47:22 »
Ott ülsz mellettem hogy cáfolod??? Meg nehogymár a légbeömlő elé tegyem. Tegyem inkább hűtőtáskába. Szóval érted. Nem szemrehányás, és nem kaptam fel a vizet. Azt szoktam mondani, ne én tegyek egy tecnikai cuccért, hanem az szolgáljon.

Szerintem simán kibír annyit... töltővel használom nem melegszik szinte semmit, csak nagyon hosszú utakon, de akkor nekem a hűtő előtt van... egy klassz tartóban hálás készülék... Miért ne tennéd a légbeömlő elé? Olyan tartót kell hozzá venni... ennyi...

Nem elérhető sada0604

• Navigáció / Navigation: IGO8 AMIGO
  • PDA: Samsung OMNIA
  • PDA ROM: 28227_clean_ office_HUN
« Reply #2985 Dátum: 2010, 04 18, 19:48:58 »
Igazad van a melegedés és az aku a leggyengébb pontja. Gyári töltővel merülés nélkül lehet vele navigálni ha nem melegszik túl. Budapesten nekem a mioc250 megfagy persze igo van azon is. Az telo az simán visz.

Nem elérhető djxp01

• Navigáció / Navigation: i9000
  • PDA: i9000
  • PDA ROM: Alap-gyári
« Reply #2986 Dátum: 2010, 04 18, 19:59:57 »
Ú Gyerekek most meg mindenki ír mindent :D Csak azért kérdeztem meg, mert kaptam egy jó ajánlatot, és holnap döntenem kéne, és nem nagyon van időm több 10-100 oldalt végigolvasni.

Mivel használtan vennék i900-at, mire figyeljek oda? Ne legyen buherálva? Vagy eredeti legyen az iGO rajta? Hogy tudom ezeket lecsekkolni ? A romok között melyik verziót nézzem ami jó ? 6.5.ös win verzió a legújabb?

Nem elérhető gyurkahurka

• PDA: Samsung galaxy S2
  • PDA ROM: I9100XXLS8
« Reply #2987 Dátum: 2010, 04 19, 08:28:27 »
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A készülékemen lévő igo csak magyarország térképet tartalmaz és europai főutakat. Szerettem volna bővíteni ezt a tudást. Találtam is az interneten térképet hozzá amiket le is szedtem. Ezek a file-ok fbl kiterjesztésűek. Bemásoltam őket az igo content/map könyvtárába. Itt voltak az eredeti térképek is ugyanezzel a kiterjesztéssel. Ezért gondoltam, hogy ide kell másolni ezeket is. De az igo nem látja csak ugyanazokat a térképeket amík eddig is. Mi lehet a baj?

Nem elérhető appia

• Navigáció / Navigation: WAYTEQ X950
  • PDA: Galaxy S-i9000
« Reply #2988 Dátum: 2010, 04 19, 08:35:23 »
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A készülékemen lévő igo csak magyarország térképet tartalmaz és europai főutakat. Szerettem volna bővíteni ezt a tudást. Találtam is az interneten térképet hozzá amiket le is szedtem. Ezek a file-ok fbl kiterjesztésűek. Bemásoltam őket az igo content/map könyvtárába. Itt voltak az eredeti térképek is ugyanezzel a kiterjesztéssel. Ezért gondoltam, hogy ide kell másolni ezeket is. De az igo nem látja csak ugyanazokat a térképeket amík eddig is. Mi lehet a baj?
Csak térképvásárlással tudod megoldani
A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret  téged saját magánál.

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
« Reply #2989 Dátum: 2010, 04 19, 08:50:58 »

Jóhelyre másoltad. Csak ugye a többi  :warez:

Nem elérhető csuti12

• PDA: asus p526
  • PDA ROM: v6.0.29.wwe
iGo8
« Reply #2990 Dátum: 2010, 04 19, 10:19:11 »
Sziasztok!
Bocs ha már volt ilyen kérdés, de a keresőben, és a böngészésben sem találtam.
Asus P526-om van, használtan vettem, igo8 hiv. navival.
El is indul az igo, de vagy a cím beírásánál már, vagy a térkép elindulása után egyszerűen lefagy. Hibaüzenet nincs, de semmi sem történik.
Reset után a pda újraindul, működik. Szeretném használni a navigációt, hisz emiatt vettem a készüléket. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.

Nem elérhető Syd69

• Support-ER
  • PDA: LG Nexus 4
  • PDA ROM: gyári - gondolom :D
« Reply #2991 Dátum: 2010, 04 19, 12:34:42 »
Nincs liszenszed az "új" térképekhez!!!

A Nav'nGo szívesen ad: You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #2992 Dátum: 2010, 04 19, 14:32:47 »
Sziasztok!
Bocs ha már volt ilyen kérdés, de a keresőben, és a böngészésben sem találtam.
Asus P526-om van, használtan vettem, igo8 hiv. navival.
El is indul az igo, de vagy a cím beírásánál már, vagy a térkép elindulása után egyszerűen lefagy. Hibaüzenet nincs, de semmi sem történik.
Reset után a pda újraindul, működik. Szeretném használni a navigációt, hisz emiatt vettem a készüléket. Ha valaki tudna segíteni, megköszönném.

Próbáld meg első körben törölni a Save könyvtár tartalmát az SD-n, ha nem használ, akkor újratelepíteni az iGO-t!
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #2993 Dátum: 2010, 04 19, 14:39:12 »
Ú Gyerekek most meg mindenki ír mindent :D Csak azért kérdeztem meg, mert kaptam egy jó ajánlatot, és holnap döntenem kéne, és nem nagyon van időm több 10-100 oldalt végigolvasni.

Mivel használtan vennék i900-at, mire figyeljek oda? Ne legyen buherálva? Vagy eredeti legyen az iGO rajta? Hogy tudom ezeket lecsekkolni ? A romok között melyik verziót nézzem ami jó ? 6.5.ös win verzió a legújabb?

Az i900-nak a melegedésen kívül egyetlen gyenge pontja van, méghozzá a kijelzője. Próbálj meg egyenes vonalakat rajzolni a hozzá kapott cerkával a kijelzőre vízszintesen és függőlegesen. Nem szabad görbének lenniük és a cerka hegye alatt kell megjelenniük. Ha nem így van, számíthatsz egy érintőpanel cserére. You are not allowed to view links. Register or Login
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető csuti12

« Reply #2994 Dátum: 2010, 04 19, 15:06:16 »
Próbáld meg első körben törölni a Save könyvtár tartalmát az SD-n, ha nem használ, akkor újratelepíteni az iGO-t!

Köszi, az újratelepítést már próbáltam.
Az igazság, mikor megkaptam a készüléket az igo hibaüzenetet küldött:
"Program application database cannot be found.Please insert original application SD card." Itt olvasottak alapján, módosítottam a A sys.txt-t
([folders]
app="%SDCARD%/IGO8" )
Ezután a progi elindul már, csak navigálni nem tudok még vele, eddig mindig lefagyott. (a pda is) Még a Save törlést megpróbálom.Mindent törölhetek belőle?

Nem elérhető sz.roland76

• Örökös tag
  • PDA: Iphone 6S
  • PDA ROM: iOS10
« Reply #2995 Dátum: 2010, 04 19, 16:04:36 »

Ezután a progi elindul már, csak navigálni nem tudok még vele, eddig mindig lefagyott. (a pda is) Még a Save törlést megpróbálom.Mindent törölhetek belőle?

Igen!!
„Ha sokáig nézel a szakadékba, a szakadék visszanéz beléd.” (Nietzsche).

Nem elérhető gyurkahurka

• PDA: Samsung galaxy S2
  • PDA ROM: I9100XXLS8
« Reply #2996 Dátum: 2010, 04 20, 00:27:35 »
Megfogadtam a tanácsotokat és nem küzdöttem tovább a magyar igo-val. Felraktam a gépre egy eu verzióst (8.3.4.117940 verzió számút). Ez valóban látja egész európát. Nagyon örültem a sikernek. A pofára esés akkor történt mikor ki szerettem volna próbálni. Ugyanis ez meg nem látja a gps vevőt. testvériesen bevallom, hogy fenthagytam a magyar verziót is, így most kettő igo van a gépen. Lehet, hogy az elsőnek telepített nem engedi kibontakozni az eu-s verziót? Vagy mi a JóIsten lehet a baj?

Nem elérhető kiskutya

• Support-ER
« Reply #2997 Dátum: 2010, 04 20, 07:51:56 »
Megfogadtam a tanácsotokat és nem küzdöttem tovább a magyar igo-val. Felraktam a gépre egy eu verzióst (8.3.4.117940 verzió számút). Ez valóban látja egész európát. Nagyon örültem a sikernek. A pofára esés akkor történt mikor ki szerettem volna próbálni. Ugyanis ez meg nem látja a gps vevőt. testvériesen bevallom, hogy fenthagytam a magyar verziót is, így most kettő igo van a gépen. Lehet, hogy az elsőnek telepített nem engedi kibontakozni az eu-s verziót? Vagy mi a JóIsten lehet a baj?

Kereséssel sem talál gps-t??  Nyomd meg a készülék tetején, a bekapcsgomb melletti reset lyukban található gombot (a ceruza jó hozzá). A készülék újraindul. Most próbáld a full eu-t.

Nem elérhető csuti12

« Reply #2998 Dátum: 2010, 04 20, 08:11:31 »
Igen!!

Töröltem a Save mappa teljes tartalmát, tegnap hazafelé elindítottam a navit,
cím beírás után műholdakat, pozíciót megtalálta, utána viszont újra lefagyott.
Nincs valami új ötlet? Megköszönném.
Esetleg az lehet gond, hogy a kártyára én mentettem mást is? Természetesen nem az igo mappáiba.

Nem elérhető sada0604

• Navigáció / Navigation: IGO8 AMIGO
  • PDA: Samsung OMNIA
  • PDA ROM: 28227_clean_ office_HUN
« Reply #2999 Dátum: 2010, 04 20, 09:26:35 »
Ezt olvastad?