Sziasztok!
Nektek pontos jelenleg az igo 8.3? Mert engem 2 utcával mindig arrább rak,mintha ott lennék. Jó 200 métert téved és ez csak mától van így. Olvastam hogy új műholdakat helyeztek üzembe csütörtökön az európai gps még pontosabbá tételére. Ehhez képest 200 méterrel arrább rak alapból. Hogy van ez?
Azt hiszem megvan a megoldás
Előzetesen annyit, hogy tegnap du. mentem az iGOval és tökéletesen müxött.
Tegnap este frissítettem a XTRA adatait. Ma reggel csak kiváncsiságból benyomtam az iGO-t, aminek vagy 3 perc kellett, míg talált fix pozíciót, meg elveszítette a jelet és legjobb esetben is csak 4 holdat látott. Most hazafele jövet gondoltam újra kipróbálom. Aránylag gyorsan volt fixem, de csak 4 holddal, madj egy perc múlva már csak 3-mal, majd 2-vel. Mielőtt elvesztette végleg a jelet, még utoljára azt mondta az ájGÓ, hogy "Túl gyorsan mész!" Ránéztem a kijelzőre és azt mutatta, hogy valahol a nagy zöld közepén
650-nel száguldozom.
, pedig én az M0-on voltam és már a forgalom miatt se mehettem annyival, az egyéb gátló tényezőket figyelmen kívül hagyva. Ezután már a piros pöttyök is eltüntek és nem is jöttek többet vissza. Na mondom ez vagy HR vagy szerviz. Még megpróbáltam a GMaps-sal és a GPS SpeedSentry-vel is, de semmi. Mikor megálltam a ház előtt, megnéztem, hogy hátha rosszul emlékszem az XTRAra és nem frissítettem, de az 6nap 7órát írt lejáratig. Azért rányomta az XTRA frissítésre és újra elindítottam az iGO-t. Erre 5 mp-en belül volt fix pozícióm és 8 holdat látott.
Szóval elképzelhető, hogy az XTRA néha fals adatokat tartalmaz és azért pakol mindenféle egzotikus helyekre minket.