2024, 11 23, 15:06:47

Szerző Téma: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade  (Megtekintve 181147 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Artika

• PDA: ZTE Blade
  • PDA ROM: 2.1
Re: Re:ZTE Blade általános beszélgetés
« Reply #75 Dátum: 2011, 02 01, 20:50:39 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem a mostani legjobb.Froyo és magyar.
1. gond: telepítés után az ANDROID feliratnál nem megy tovább...
Meddig kell várni?

Illetve mit kell tenni hogy bootoljon?

Nem elérhető api29

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: ZTE Blade
  • PDA: ZTE blade
  • PDA ROM: 2.2 froyo
« Reply #76 Dátum: 2011, 02 02, 04:25:48 »
1. gond: telepítés után az ANDROID feliratnál nem megy tovább...
Meddig kell várni?

Illetve mit kell tenni hogy bootoljon?

Az első hozzászólás nem dísznek van itt!!!!WIPE FACTORY RESET A RECOVERY MENÜBEN A ZIP FELRAKÁSA ELŐTT IS MEG utána IS!!!!!

Másrészt csak két oldalt kéne visszaolvasni,és találnál romot is dögivel,mivel linkeltem egy párat! :hmm:
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető api29

« Reply #77 Dátum: 2011, 02 02, 04:37:01 »
Amúgy itt a legújabb magyarított Zsoca rom JJF9: You are not allowed to view links. Register or Login  nem teszteltem!

A készítő leírása:

Kelzsoca_JJ9_hun

Alapja: Japanese Jellyfish RLS9

A rom magyar nyelvre lett fordítva (téma nem)

A fordításban segítségemre voltak, és a segítségük nélkül nem készülhetett volna el a honosítás: Keeperv85, hjanos1, Empire fórumtársak!

Módosítások:

-alkalmazások nagyrésze eltávolítva
-fényképező hang törölve
-csengőhangok, üzenetjelző hangok megritkítva
-kamera hang finomítva (halk csippanás)
-bootanimáció eltávolítva
-betűtípus lecserélve (comfortaa)
-alap launcher (háttérkép lecserélve)
-gyári téma eltávolítva
-Gingerbread-thincircle téma beépítve
-nyelv és területi beállítások, időzóna átállítva: magyar
-heap size: 42M
-hwui bekapcsolva
-A2SD

letöltés
......................................................................................
A rom tesztelői fázisban van, hibák előfordulhatnak!
......................................................................................

Ami a Japanese Jellyfish RLS9 rommal ment, ezzel is fog (OC, témák stb..)

Ez pedig a saját véleményem:

Jelenleg az R11 Magyrosítottat használom én is,csak kicsit személyreszabtam!Eddig nagyon stabil!
ZTE BLADE+IGO AMIGO?+SYGIC DRIVE 10+NDRIVE 10+COPILOT LIVE 8+NAVIGON SELECT 3.5+SYGIC AURA

Nem elérhető Artika

• PDA ROM: 2.1
« Reply #78 Dátum: 2011, 02 02, 08:04:18 »
Az első hozzászólás nem dísznek van itt!!!!WIPE FACTORY RESET A RECOVERY MENÜBEN A ZIP FELRAKÁSA ELŐTT IS MEG utána IS!!!!!

Köszönöm a segítséget!!!

Nem elérhető api29

« Reply #79 Dátum: 2011, 02 02, 09:41:57 »
Még mindenkit óvok az előző JJF9-től,mert vannak még gondok vele!!!A fényerőbeállítás FC-zik,egyelőre!!!

Nem elérhető kazsemestor

• Navigáció / Navigation: Igo my way 8.4
  • PDA: ZTE Blade/Samsung Galaxy 3
  • PDA ROM: Eclair/Eclair
« Reply #80 Dátum: 2011, 02 07, 11:45:29 »
Sziasztok!

Valaki le tudná nekem írni lépésről lépésre privátban,hogy hogyan kell feltolnom a Froyo-t a Blade-re?
Milyen linkről tölsem le,mit futtassak,hogyan,stb!
Az első hozzászólás froyo linkjei nem működnek,nincs ott semmi! :S

Köszi előre is!
Ki korán kel,hamarabb iszik!

Nem elérhető api29

« Reply #81 Dátum: 2011, 02 07, 14:58:23 »
Sziasztok!

Valaki le tudná nekem írni lépésről lépésre privátban,hogy hogyan kell feltolnom a Froyo-t a Blade-re?
Milyen linkről tölsem le,mit futtassak,hogyan,stb!
Az első hozzászólás froyo linkjei nem működnek,nincs ott semmi! :S

Köszi előre is!

Olvasd el az első hozzászólást!!!Attól részletesebben nem lehet elmagyarázni,ha meg azt nem érted akkor kérdezz,ha úgy se megy akkor felejtsd el a FLASH-elést!

Nem elérhető bazsi1975hu

• Navigáció / Navigation: HannSpree
  • PDA: i900
  • PDA ROM: i900DXIF1
« Reply #82 Dátum: 2011, 02 08, 14:38:50 »
Indiant Settings.apk színes ikonokkal R11 magyarhoz.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Recovery-ből kell feltenni és utána nem árt egy dalvik cache wipe.
(kelzsoca féle update bővítve a színes Settings.apk-val)

Nem elérhető api29

« Reply #83 Dátum: 2011, 02 08, 14:49:51 »
Indiant Settings.apk színes ikonokkal R11 magyarhoz.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Recovery-ből kell feltenni és utána nem árt egy dalvik cache wipe.
(kelzsoca féle update bővítve a színes Settings.apk-val)

Láttam olvastam,de nincs lelkierőm kipróbálni!És mást is óvatosságra intek ezekkel az update-ekkel,mert könnyen lehet bootloop belőle!!!Aztán ha nincs mentés,akkor újrapakolás!!!De ha valakinek felmegy a belakott rendszerre akkor az ossza meg,hogy hogy ment!

Nem elérhető dobi003

• Navigáció / Navigation: a-gps
  • PDA ROM: T-Mobile
« Reply #84 Dátum: 2011, 02 10, 08:17:09 »
sziasztok,ezt láttátok már  You are not allowed to view links. Register or Login
ez ugyanaz lehet mint az itt sokat emlegetett csodazip csak PC-ről telepítős változat vagy valami más ,mert a T honlapján nem ír semmit ,hogy ez menyiben más mint az eredeti rajta levő,válaszokat THX

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #85 Dátum: 2011, 02 10, 08:44:31 »
sziasztok,ezt láttátok már  You are not allowed to view links. Register or Login
ez ugyanaz lehet mint az itt sokat emlegetett csodazip csak PC-ről telepítős változat vagy valami más ,mert a T honlapján nem ír semmit ,hogy ez menyiben más mint az eredeti rajta levő,válaszokat THX
Az, hogy a ramot megnöveli-e az nem derül ki a leírásból!

Viszont ettől letettem a hajam: :D

- Vegye ki az akkumulátort a készülékből
- Nyomja meg, és tartsuk lenyomva a hangerő le billentyűt
- Tartsa nyomva, és csatlakoztassa számítógépéhez USB-kábellel a készüléket
- Ha megjelent az FTM felirat a készülék kijelzőjén, elengedheti a hangerő le billentyűt
 - Ha aktív lett a START felirat a számítógépes programban, akkor annak megnyomásával indítsa el a frissítést
- Ha végigfutott a folyamat, és újra aktív a START gomb, húzza ki a készülékből az USB-kábelt

Ezt tényleg akksi nélkül kell frissíteni, vagy valami jóképességű elírta?  :D
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető api29

« Reply #86 Dátum: 2011, 02 11, 06:58:20 »
Na megszületett az újabb Kelzsoca és társai által magyarított 2.2 rom.Az alapja az FLB 8-as rom,amit a saját szám ízerint alakítottam az alábbiak szerint:

-GingerBread téma hozzáadva a Circle battery-val
-Magyar nyelvű billentyűzet
-Magyar nyelvű szövegfelolvasó
-RDS FM rádió az új OC-ható kernellel(tehát támogatja a procihúzást,bár én személyszerint nem ajánlom)
-Videócsengőhang támogatás
-Alkalmazások nagyrésze eltávolítva
-Csengő,és jelzőhangok kigyomlálva
-VM heapsize 42
-Szines beállítások menü
-Saját részemre fontos alkalmazások hozzáadva
-App2SD

Eddigi tapasztalat röviden tömören:piszokgyors,és stabil!!!MCR r11 se volt piskóta,de ez érzetre sokkal gyorsabb,és gördülékenyebb!

Ismét jelezném,hogy ezt a romot is sajátrészre raktam össze,a benne szereplő alkalmazások számomra fontosak,ezért építőjellegű kritikát,és észrevételt elfogadok,fikázást viszont nem!

A saját módosított rom linkje: You are not allowed to view links. Register or Login
A Kelzsóca féle rom linkje: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető api29

« Reply #87 Dátum: 2011, 02 11, 07:26:58 »
Megújjítottam a FASTBOOT leírást,valamint a Fastboot pakkot,és a hozzátartozó parancsot is!!!

Újjítás:Clockwork(recovery menü) 2.0.1.8 beleintegrálva a fastboot mappába,és mint írtam a leírásban szereplő parancsot is erre írtam át!

Letölthető: You are not allowed to view links. Register or Login

Kapcsold ki a telefonod vedd ki az akksit és húzd le az usb-t!
Pár másodperc után rakd bele az akksit és kapcsold be úgy,hogy közben folyamatossan nyomod a "Hangerő fel" gombot! A zöld androidos képernyőnél kell maradnia! Most usb be, gépbe bedug! Command prompt alatt! (Magyarúl parancssor win7ben cmd) lépkedj be abba a mappába ahova a fájlokat kicsomagoltad!

pl.: cd c:\fastboot\

itt írd be ezt

fastboot-windows flash boot boot.blade.superboot.mcri.r3.img

ha kész minden írd be ezt:

fastboot-windows reboot

Most már rootolva van a telefonod! Most jön a recovery!

Ugyanúgy akksi ki,pár másodperc múlva be,hangerő fel megnyomásával bekapcsolni és utána usbre rá miközben a telefon a zöld androidnál van! Most parancssor (cmd) és ott a c:\fastboot\ mappába belépve írd be ezt:

fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.8-blade.img

Ha kész utána megint írd be ezt:

fastboot-windows reboot

És már fent is van a recovery! Amit a hangerő le és a power gomb folyamatos együtt lenyomásával tudsz elindítani kikapcsolt telefonról!

Nem elérhető fincs

• Navigáció / Navigation: igen
  • PDA: zte blade
  • PDA ROM: 2.2
« Reply #88 Dátum: 2011, 02 11, 10:06:24 »
Szia Api!
Éppen tegnap ért meg bennem az elhatározás, hogy felrakom az előző saját 2.2es romodat, erre itt az új. :)
Ez egy jel. :)
És elég jól hangzik minden, amit leírtál. :)
Korábban ahogy olvastam, gondok voltak pár dologgal, ebben úgy látom már működik az RDS rádió.
Megy a live wallpaper és az automata fényerőszabályozás is? Ill. a rádióban lehet hangerőt is szabályozni?
Ha minden oké, este feltolom. :)
Ill. írtál az oveclockról, az az igazság, hogy szimpatizálok a gondolattal. Azt olvastam, hogy a blade automatikusan szabályozza a proci órajelét, 127MHztől 600MHzig, tehát ha fel is húzom, az aksit csak akkor eszi jobban, ha kell a teljesítmény, akkor meg úgy is a teljesítmény a prio, nem az aksi üzemidő.
Milyen tapasztalataid vannak erről, mik az elérhető sebességek, ill. hogyan működik az overclock?
Előre is köszi a választ. :)
Üdv!

Nem elérhető petozsolt

« Reply #89 Dátum: 2011, 02 11, 10:29:06 »
Tisztelt api !
Az elején leírt menetek alapján már itt megakadtam mivel a drivert letöltöm kicsomagolom és nincs benne kusza nevű mappa és hogymire nevezzem át ? Mit tegyekmert rákattintok és csak bevillan az ablak nem tudom mért segítesetek .
Erre a részre gondolok.

!Fontos ehez fent kell lennie a telefon drivereinek különben nem működik!!!!

Itt megtalálod őket: You are not allowed to view links. Register or Login Jelszó:sex1

Csomagold ki,nevezd át a benne lévő kusza nevű mappát mert a windows nem kezeli és utána inditsd el az exe-t!

Elöre is köszönöm.

Nem elérhető api29

« Reply #90 Dátum: 2011, 02 11, 10:53:24 »
You are not allowed to view links. Register or Login  Ezt szedd le,mert az már elavult,és kezdetleges!

Nem elérhető petozsolt

« Reply #91 Dátum: 2011, 02 11, 12:17:02 »
Api minden tiszteletem és elnézést kérek hogy ilyenekkel fárasztalak ... De nem értem a rom cserét . Tehát van az a rész amikor a hangerö fel és bekapcs gomb és megáll az androidos bábunál a rendszer . Letöltöttem az a progit amit ajánlottál de ott az instal nem indul semmit se tudok azzal se kezdeni vagy bekell másolni , vagy mi hogy ?
Csak azzal a progival van baj hogy beolvassa aközben a telefon miközben a zöld android bábu van ... a többit értem .

Várom válaszod !

Nem elérhető api29

« Reply #92 Dátum: 2011, 02 11, 13:44:59 »
Api minden tiszteletem és elnézést kérek hogy ilyenekkel fárasztalak ... De nem értem a rom cserét . Tehát van az a rész amikor a hangerö fel és bekapcs gomb és megáll az androidos bábunál a rendszer . Letöltöttem az a progit amit ajánlottál de ott az instal nem indul semmit se tudok azzal se kezdeni vagy bekell másolni , vagy mi hogy ?
Csak azzal a progival van baj hogy beolvassa aközben a telefon miközben a zöld android bábu van ... a többit értem .

Várom válaszod !

#429<---Ezt a hozzászólást olvasd át figyelemesen mellesleg vagy 3 hsz-el van fentebb!Nem kell semmit installálni elsőkörbe csak letöltöd amit ott linkeltem kicsomagolod bemásolod a C-meghajtó gyökerébe,és ennyi a többi le van írva lépésről lépésre!Nem ördöndősség!

Nem elérhető fincs

« Reply #93 Dátum: 2011, 02 11, 13:51:50 »
Szia Api!
Ne haragudj, hogy ismét kérdezek, de még van pár megválaszolatlan kérdésem az utolsó romoddal kapcsolatban. :)
Tehát:
Megy a live wallpaper és az automata fényerőszabályozás?
A rádióban lehet hangerőt is szabályozni?
Ill. írtál az oveclockról, milyen tapasztalataid vannak erről, mik az elérhető sebességek, ill. hogyan működik az overclock?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!

Nem elérhető fincs

« Reply #94 Dátum: 2011, 02 11, 14:00:56 »
Bocs hogy floodolok, csak az előbb elfelejtettem kérdezni még valamit:
Galaxy S-es fórumokon írnak olyasmit, hogy firmware frissítés előtt a telefon belső azonosítóit le kell menteni, hogy aztán vissza lehessen tölteni őket később (pl. IMEI).
Ha jól emléxem, erről itt a leírásokban nem volt szó, hogyan működik ez a Blade-nél?
Előre is köszönöm a válaszokat... :)

Nem elérhető névtelen

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Note
  • PDA ROM: ICS LQ3
« Reply #95 Dátum: 2011, 02 11, 15:08:22 »
Szia Api!
Ne haragudj, hogy ismét kérdezek, de még van pár megválaszolatlan kérdésem az utolsó romoddal kapcsolatban. :)
Tehát:
Megy a live wallpaper?
Nincs benne, de bele lehet tenni. Keress egy romot, amiben van és szedd ki a LiveWallpapers.apk-t és a LiveWallpapersPicker.apk-t. Ezeket csomagold bele Api romjába és mehet fel a rom a telóra. Valószínűleg ez a két fájl utólag is telepíthető, de úgy nem próbáltam.

Nem elérhető fincs

« Reply #96 Dátum: 2011, 02 12, 03:45:45 »
Sziasztok! Feltettem a 2.2-t, minden szép és jó, 2 dolog kivételével: az egyik, hogy a quadrant még 2.2-vel is csak 445 pontot csinál (valahol 950 körül olvastam 2.2vel ezen a készüléken), ill. hogy a kamerában a video módnál a vga opció ugyan ott van, de nem választható. Tudtok ezekről valamit? Előre is köszönöm a válaszokat!

Nem elérhető api29

« Reply #97 Dátum: 2011, 02 12, 06:00:13 »
Sziasztok! Feltettem a 2.2-t, minden szép és jó, 2 dolog kivételével: az egyik, hogy a quadrant még 2.2-vel is csak 445 pontot csinál (valahol 950 körül olvastam 2.2vel ezen a készüléken), ill. hogy a kamerában a video módnál a vga opció ugyan ott van, de nem választható. Tudtok ezekről valamit? Előre is köszönöm a válaszokat!

A Quadrant 950 az egy bugnak köszönhető a fele a valós érték!!!
A videó:belépsz a videokami módba jobb oldalt legalsó opció (az van ott halványan,hogy high) rátapizol és átállítod egyéni-re vagy custom-ra attól függ hogy Magyar-e rom!!!Ha ez megvan akkor már a beállításokban aktív lesz VGA felbontás is!De ajánlott a hang kódek átállítása is AAC-re mert úgy a frankó!!!

Nem elérhető api29

« Reply #98 Dátum: 2011, 02 12, 20:02:47 »
Ez sajnos telepítési,és vagy WIPE-olási hiba!!!Azért sajnos,mert vagy megtanulsz ezzel az üzenettel élni,vagy ujrapakold a telót(én ezt ajánlom)!Viszont az összes WIPE-ot betartva!!!Sőt a format system,format cache, format dalvik cache, format data,és és a format SD-ext2 -t se hagynám ki!!!Ha ilyen gond beugrik rendszerint egy teljes nagytakarítás szükséges+az hogy az itt linket romokból rakjál fel egyet mert ezek a romok amik itt linkelve vannak tesztelve is vannak!Azért nem linkelek minden lim-lom romot!

Nem elérhető petozsolt

« Reply #99 Dátum: 2011, 02 12, 20:23:57 »
Vicces de a fiam segitségével, én neki se mertem volna állni ,felkerült a 2.2. A gps probléma megoldodott) api29 segitségét is köszönöm. Szuper