2024, 11 23, 16:12:22

Szerző Téma: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade  (Megtekintve 181151 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető spica69

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • PDA: Galaxy spica
  • PDA ROM: nemtudom
Re: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade
« Reply #550 Dátum: 2013, 01 07, 00:41:03 »
Már megoldottam!:) most már csak valami stabil romot kéne találnom!:) esetleg nincs valami tippetek?! :) Köszönöm a segítséget!:)

Nem elérhető spica69

• PFC Fan
  • PDA: Galaxy spica
  • PDA ROM: nemtudom
« Reply #551 Dátum: 2013, 01 07, 21:54:38 »
már csak azt nem értem  custom rommal miért nem inditja el a játékokat amiket gyári rendszerrel simán vitt :shock: :ima:
örületbe kerget ez a telefon  :D >:(  valaki aki esetleg tudja mi a probléma segítsen kérem szépen!  :'( :oops:

Nem elérhető Cservi

• PFC Fan
  • PDA: I570EXXJD2
  • PDA ROM: CSC:I570EXEHJE1
« Reply #552 Dátum: 2013, 01 17, 09:09:36 »
Helló!ZTE Atlas W telom van és azt kellene rootolni.Segítsen valaki!!!!!!!!!!!!Privát üzenetben léci ott előbb észreveszem,hogy írtál.Előre is köszi.Üdv Lac

szizso

• Vendég
« Reply #553 Dátum: 2013, 01 17, 12:01:19 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Helló!ZTE Atlas W telom van és azt kellene rootolni.Segítsen valaki!!!!!!!!!!!!Privát üzenetben léci ott előbb észreveszem,hogy írtál.Előre is köszi.Üdv Lac
itt van a leírás

Nem elérhető Robrobzon

• Navigáció / Navigation: IGO,Wazee,google
  • PDA: OnePlus 6
« Reply #554 Dátum: 2013, 02 10, 11:01:07 »
4.0.0.5 CWM recoverym van .
Töltötem le Zip.ben recovery-clockwork-6.0.1.2-blade-t.
 Csak simán telepítem cwm-ből,mintha romot tennék fel?
VAgy van újabb jobb?

szizso

• Vendég
« Reply #555 Dátum: 2013, 02 10, 11:22:22 »
4.0.0.5 CWM recoverym van .
Töltötem le Zip.ben recovery-clockwork-6.0.1.2-blade-t.
 Csak simán telepítem cwm-ből,mintha romot tennék fel?
VAgy van újabb jobb?
van 6.0.1.5 teszt ver. recoverys és fastbootos változata is van gen1.2.3-ra is telepíthető

Nem elérhető Robrobzon

• Navigáció / Navigation: IGO,Wazee,google
  • PDA: OnePlus 6
« Reply #556 Dátum: 2013, 02 10, 21:13:32 »
Köszi feltettem:-)

Nem elérhető kuzo

• PDA: GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUAMJ1
« Reply #557 Dátum: 2013, 02 13, 14:56:46 »
sziasztok!
adott egy ZTE Blade gen2 telefon jelenleg Android 2.3.5 (2.6.35.7-perf+zte kernel) rendszerrel. Próbáltam egy z4 root féle rootolást, hogy rámenjen a CWM, de nem sikerült. van rá más mód, hogy (akár átmenetileg) root jogot kapjon a készülék?
köszi!

szizso

• Vendég
« Reply #558 Dátum: 2013, 02 13, 19:23:55 »
sziasztok!
adott egy ZTE Blade gen2 telefon jelenleg Android 2.3.5 (2.6.35.7-perf+zte kernel) rendszerrel. Próbáltam egy z4 root féle rootolást, hogy rámenjen a CWM, de nem sikerült. van rá más mód, hogy (akár átmenetileg) root jogot kapjon a készülék?
köszi!
a z4 root miért nem ment? kiírt valamít?véletlenűl nem kapcsoltad ki utána, mert a z4 csak addig ad root jogot, mig ki nem kapcsolod. van fastbootos megoldás is 1 h.sz.-ban de én megpróbálnám SuperOneClick-el. bővebben itt
nem tudom, hogy ezzel megy-e és kipróbálni sem tudom, mert nincs már bladem, de hátha

Nem elérhető kuzo

• PDA: GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUAMJ1
« Reply #559 Dátum: 2013, 02 14, 20:13:58 »
a z4 root miért nem ment? kiírt valamít?véletlenűl nem kapcsoltad ki utána, mert a z4 csak addig ad root jogot, mig ki nem kapcsolod. van fastbootos megoldás is 1 h.sz.-ban de én megpróbálnám SuperOneClick-el. bővebben itt
nem tudom, hogy ezzel megy-e és kipróbálni sem tudom, mert nincs már bladem, de hátha
nem tudom. egyszerűen lefutott, aztás semmi. sima temporary root-ot próbáltam, de root checker szerint sem kaptam root jogot és a CWM sem ment fel. akkor a SuperOne-t kipróbálom még. köszi!

Nem elérhető Jandris

• PFC Fan
  • PDA: ZTE Blade
« Reply #560 Dátum: 2013, 03 14, 18:50:41 »
Hali!
Lenne egy kis problémám a telefonommal (ZTE Blade). Egy ismerősöm kb 3 hónapja feltett egy romot, 4-es android felettit de már pontosan nem emlékszem a számra, eleinte szépen ment, és kb 1 hete elkezdett lefagyogatni, ami odáig fajult, hogy ma hajnalban hívtak telefonon ekkor hangerőgombal lecsitítottam a telefont és visszaaludtam, miután felébredtem akkor látom, hogy a telefon a hívóképpel le van fagyva, akkor kivettem az aksit és újraindítottam a telefont. Azóta a telefon nem indult el, már reggel óta olvasok és próbálkozok rájönni miként orvosolható a probléma, de csak odáig jutottam, hogy már a droid figuránál sem áll meg hanem FTM módban indul a telefon csak, recoweryben pedig nem is volt hajlandó elindulni. Végigcsináltam már több variációt minden honnan, de semmi, remélem itt lesz valaki aki tudna segíteni, mert aki előzőleg telepítette a telefonom, Ő most költözött külföldre. Előre is köszi!

szizso

• Vendég
« Reply #561 Dátum: 2013, 03 15, 14:18:32 »
Hali!
Lenne egy kis problémám a telefonommal (ZTE Blade). Egy ismerősöm kb 3 hónapja feltett egy romot, 4-es android felettit de már pontosan nem emlékszem a számra, eleinte szépen ment, és kb 1 hete elkezdett lefagyogatni, ami odáig fajult, hogy ma hajnalban hívtak telefonon ekkor hangerőgombal lecsitítottam a telefont és visszaaludtam, miután felébredtem akkor látom, hogy a telefon a hívóképpel le van fagyva, akkor kivettem az aksit és újraindítottam a telefont. Azóta a telefon nem indult el, már reggel óta olvasok és próbálkozok rájönni miként orvosolható a probléma, de csak odáig jutottam, hogy már a droid figuránál sem áll meg hanem FTM módban indul a telefon csak, recoweryben pedig nem is volt hajlandó elindulni. Végigcsináltam már több variációt minden honnan, de semmi, remélem itt lesz valaki aki tudna segíteni, mert aki előzőleg telepítette a telefonom, Ő most költözött külföldre. Előre is köszi!
próbáld meg helyreállítani a recoveryt.itt megtalálsz mindent:
a fastboot zip-ben benne van a recovery img is, csak a parancsokat kell kiadni.
ha már van recovery akkor egyenesbe vagy.

Nem elérhető Jandris

• PFC Fan
« Reply #562 Dátum: 2013, 03 15, 17:35:37 »
próbáld meg helyreállítani a recoveryt.itt megtalálsz mindent:
a fastboot zip-ben benne van a recovery img is, csak a parancsokat kell kiadni.
ha már van recovery akkor egyenesbe vagy.

Köszönöm a segítséget! A probléma megoldva!  :)

Nem elérhető Ravasz

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Mobile maps 10
  • PDA ROM: 2.2 T-mobile
« Reply #563 Dátum: 2013, 03 18, 13:05:04 »
Sziasztok!

Köszönöm a részletes "szájbarágós" leírást az elején.

Mindazon által már folyamat legelején elakadtam!

Kapcsoljam ki a telefont, aksi ki usb ki. (Eddig oké)
Pár másodperc múlva aksi be kapcsoljam be a telefont a hangerő up (fel) folyamatos nyomása közben. (eddig is oké)
Zöld androidnál megáll majd usb be
Na ez már nem megy mivel nem áll meg a zöld androidnál, indul a betöltés és feléled a telefon.

Ilyenkor mi a teendő?

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
  • PDA: iPhone 7 Plüss
  • PDA ROM: iOS 11.3
« Reply #564 Dátum: 2013, 03 18, 16:33:59 »
Sziasztok!

Köszönöm a részletes "szájbarágós" leírást az elején.

Mindazon által már folyamat legelején elakadtam!

Kapcsoljam ki a telefont, aksi ki usb ki. (Eddig oké)
Pár másodperc múlva aksi be kapcsoljam be a telefont a hangerő up (fel) folyamatos nyomása közben. (eddig is oké)
Zöld androidnál megáll majd usb be
Na ez már nem megy mivel nem áll meg a zöld androidnál, indul a betöltés és feléled a telefon.

Ilyenkor mi a teendő?
Mit szeretnél egész pontosan csinálni? Milyen verzión vagy most? A legelső leírás nekem se ment rendesen, de van más mód, ezért kérdezem.  :)
Aláírás

Nem elérhető Ravasz

• PFC Fan
« Reply #565 Dátum: 2013, 03 18, 17:34:49 »
Jelenleg a gyári 2.2 T-mobilos android van rajta és semmi más.
Nem volt még soha buherálva és szervizelve sem.
De most már szeretnék egy picivel jobb romot rá valamint a SD kártyára is szeretnék új particiot, hogy több helyem legyen.

szizso

• Vendég
« Reply #566 Dátum: 2013, 03 18, 18:52:03 »
De most már szeretnék egy picivel jobb romot rá valamint a SD kártyára is szeretnék új particiot, hogy több helyem legyen.
próbáld meg rootolni aztán, felrakni a recoveryt
leírás pl itt
ha ezzel megy akkor mehet fel utána az új rom.

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #567 Dátum: 2013, 03 19, 11:20:42 »
-Tedd fel az ask mr pigfish nevű appot marketből, és indítsd el, hogy megtudd, hogy gen 2-es e a telefonod. Valszeg a gyári 2.2-es miatt az lesz, de nem árt róla meggyőződni.
-Töltsd le a netről és telepítsd a z4root.apk nevezetű programot, valamint isntalláld Google play-ből a rom managert. Másold fel a telepíteni kívánt romot az SD kártyádra.
-Ha ezekkel megvagy, akkor indítsd el a z4root-ot, és ha jól emlékszem 2 opciót fogsz látni: temporary root és permanent root (fejből írom, a pontos elnevezés különbözhet, a lényeg, hogy az egyik végleg rootol, a másik pedig csak újraindításig. Neked az kell, ami újraindításig)
-Azt végigcsinálod, onnan fogod tudni, hogy sikerült, hogy ebben az appban megjelenik egy unroot opció, valamint a programjaid közt lesz egy új "superuser" nevű. NE indítsd újra a telefont!
-Nyisd meg a rom managert. ott lesz olyan menüpont felül, hogy install recovery. Azon belül kiválasztod a ZTE Blade-t, és install.
-Ha ez sikerült, akkor van recovery-d, rootolva vagy, és recoveryből telepíthető a rom is.

Kérlek titeket azért olvassátok át, mert fejből írtam. Jópárszor volt alkalmam végigcsinálni, de én is tévedhetek :)
Aláírás

Nem elérhető Ravasz

• PFC Fan
« Reply #568 Dátum: 2013, 03 19, 11:53:04 »
próbáld meg rootolni aztán, felrakni a recoveryt
leírás pl itt
ha ezzel megy akkor mehet fel utána az új rom.

Hálás köszönetem!

Az általad megadott linken lévő leírással úgy ment minden mint a karikacsapás.
Most már csak az új rom telepítése van hátra.

szizso

• Vendég
« Reply #569 Dátum: 2013, 03 19, 13:24:21 »
Hálás köszönetem!

Az általad megadott linken lévő leírással úgy ment minden mint a karikacsapás.
Most már csak az új rom telepítése van hátra.
:) :taps:

Nem elérhető Ravasz

• PFC Fan
« Reply #570 Dátum: 2013, 03 19, 22:05:00 »
Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítségét.

Sikerült minden, a rom telepítése és az SD kártya particionálása is.

Sokat olvastam már arról mennyivel gyorsabb és többre képes ez a telefon nem gyári romokkal de még így is meglepett engem az a sebesség, hang és képminőség javulás amit tapasztaltam. :)

Ha tudtam volna, hogy ennyit jelent már sokkal régebben lecseréltem volna a romot.

Nem elérhető kistacskó

• PDA: Vertis 01
  • PDA ROM: 4.2.1
« Reply #571 Dátum: 2013, 04 07, 19:04:21 »
Sziasztok. Nem tudom hogy jó helyre írok de segítséget szeretnék kérni ZTE Arizonához. nem találok drivert hozzá, hogy win7 alatt működjön, ill lehet e romot frissíteni odinnal. köszönöm

Nem elérhető olika11121

• PFC Fan
  • PDA: lg
  • PDA ROM: 2451
« Reply #572 Dátum: 2013, 04 16, 15:01:43 »
Sziatok
Na van olyan gondom hogy az én bladem önállo életet él.
telenoros 2.2androiddal.
Szitu
nekem ilyet hogy a hengerő fel +bekapcs gomb azt megáll a zöld android ikonnál felejtős mint az első bicikli.
aztán ha a fastboot os okosságal inditom adb reboot bootloader parancsal akkor már megáll valoban ahhol kell de innentől kezdve ha megcsinálom vele fastboot-windows flash boot boot.blade.superboot.mcri.r3.img ezt a parancsot kiirjah hogy ok ok aztán reboot parancs.- na aztán lehet ftm modban a gyári romot visszarakni mert innentől ismeretlen ezköz lesz a win számára.tehát a recoveryt már nem kell rárakni mert waiting for device atz pá.
ha valaki segiten mert az ideg sét vág már komolyan nagyon szeretem a telot de egy moslék ilyen téren  más telot pl sonny ericsson x8 vagy lg gt540 ilyen 5-8 perc volt tők kezdőként de ez orák ota szivat és már azon vok hogy repül az emeletről:-)na jó nem de közel áll hozzá
Az e mailom You are not allowed to view links. Register or Login
bármilyen segitséget szívesen veszek és előre is nagyon szépen köszönöm ;)!

Nem elérhető Náhó

• TOPIKGAZDA
« Reply #573 Dátum: 2013, 04 16, 22:44:39 »
Sziatok
Na van olyan gondom hogy az én bladem önállo életet él.
telenoros 2.2androiddal.
Szitu
nekem ilyet hogy a hengerő fel +bekapcs gomb azt megáll a zöld android ikonnál felejtős mint az első bicikli.
aztán ha a fastboot os okosságal inditom adb reboot bootloader parancsal akkor már megáll valoban ahhol kell de innentől kezdve ha megcsinálom vele fastboot-windows flash boot boot.blade.superboot.mcri.r3.img ezt a parancsot kiirjah hogy ok ok aztán reboot parancs.- na aztán lehet ftm modban a gyári romot visszarakni mert innentől ismeretlen ezköz lesz a win számára.tehát a recoveryt már nem kell rárakni mert waiting for device atz pá.
ha valaki segiten mert az ideg sét vág már komolyan nagyon szeretem a telot de egy moslék ilyen téren  más telot pl sonny ericsson x8 vagy lg gt540 ilyen 5-8 perc volt tők kezdőként de ez orák ota szivat és már azon vok hogy repül az emeletről:-)na jó nem de közel áll hozzá
Az e mailom You are not allowed to view links. Register or Login
bármilyen segitséget szívesen veszek és előre is nagyon szépen köszönöm ;)!
Z4 roottal ugorj neki. Nem is értem miért az a régi leírás van még elöl. z4roottal kb 2 perc, 2-3 kattintás telefonon, már rootolva is vagy. Arra figyelj, hogy a temporary root megy csak vele, azaz újraindítás után elméletileg elveszne a root. DE:
-z4root--->temporary root
-Google play-ből rom manager leszed
-ROM Manager elindít, recovery telepítése, kiválasztod az eszközt, és felrakja, újraindul és kész is vagy a roottal és a recovery telepítéssel, innentől Recoveryvel felrakod a kívánt romot, de onnantól már ismered :)
Aláírás

Nem elérhető olika11121

• PFC Fan
  • PDA: lg
  • PDA ROM: 2451
« Reply #574 Dátum: 2013, 04 17, 08:53:09 »
Z4 roottal ugorj neki. Nem is értem miért az a régi leírás van még elöl. z4roottal kb 2 perc, 2-3 kattintás telefonon, már rootolva is vagy. Arra figyelj, hogy a temporary root megy csak vele, azaz újraindítás után elméletileg elveszne a root. DE:
-z4root--->temporary root
-Google play-ből rom manager leszed
-ROM Manager elindít, recovery telepítése, kiválasztod az eszközt, és felrakja, újraindul és kész is vagy a roottal és a recovery telepítéssel, innentől Recoveryvel felrakod a kívánt romot, de onnantól már ismered :)
:taps: :D
Nagyon  szépen Köszönöm :taps: :taps: :taps: