Sziasztok AndroidMesterek
Most szereztem be egy ZTE Bladet (Orange San Francisco szlovákiai Orange -ból származik ) teljesen más azonosítója van mint amit a neten találtam amivel be lehetne azonosítani LCD vagy OLED de szerintem LCD lesz... na mindegy így is rohadt szép! azonosítója OSK_P729BV1.0.0B02 ha valaki tud róla valamit LCD vagy OLED nekem nyugodtan megmondhatja
3 halott pixel háttér világítás ami csak feketénél látszik hosszas szőrszál hasogatás után, jobb fölső sarokba pedig kicsit világosabb (gondolom bevilágítási gond) ennek ellenére nem zavaró sőt észre se vettem csak Teszt programmal.... ebből később lehet gondom?
Azért kérdem mert még nem rootoltam és vissza tudnám vinni reklamációra de ... nem igazán akarom mert még szarabbat kapok, én úgy gondolom hogy olcsó készülék és ezért örülhetek hogy nagyobb gondja nincs.
GPS EDGE 3G iránytű giroszkóp fény érzékelő (elsötétedik a fülem közelébe ) tökéletesen funkcionál!
Tudok backupot csinálni (és hogyan) rom ról , ID-ről, antenna (baseband) rom ról vagy is vissza tom e állítani gyárira ha komojabb baj lenne hogy a jótállás ne száljon el?
Amúgy olvastam hogy valamelyik rom kinyírja tochpanelt főleg a LCDseknél .... de szerintem ez így hüleség.
Amúgy kinéztem magamnak ezt a romot You are not allowed to view links.
Register or
Login gondolom nem kell bemutatni
mit szoltok hozzá LCDésre felmehet vagy ha tudtok jobbat mondjátok meg Mesterek!
Amúgy meg első Androidos telefonom (WinMo6.5ről jöttem le 1000köszönet Anzo nak és romjainak elviselhetővé tették a WindózWarázst) szóval n00b vagyok és csak utána olvasgattam pár dolognak ... de nem mindenre találtam választ.
Előre is köszönöm!