2024, 11 23, 23:42:47

Szerző Téma: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade  (Megtekintve 181168 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető M

• Navigáció / Navigation: a-gps, iGÓÓÓ8
  • PDA: Omnia i900
  • PDA ROM: 23060 Nabis M2D
Re: ROM, ROOT, RECOVERY - ZTE Blade
« Reply #225 Dátum: 2011, 04 27, 11:26:54 »
Sziasztok AndroidMesterek  :ok:

Most szereztem be egy ZTE Bladet (Orange San Francisco szlovákiai Orange -ból származik ) teljesen más azonosítója van mint amit a neten találtam amivel be lehetne azonosítani LCD vagy OLED de szerintem LCD lesz... na mindegy így is rohadt szép! azonosítója OSK_P729BV1.0.0B02 ha valaki tud róla valamit LCD vagy OLED nekem nyugodtan megmondhatja  ;)

3 halott pixel háttér világítás ami csak feketénél látszik hosszas szőrszál hasogatás után, jobb fölső sarokba pedig kicsit világosabb (gondolom bevilágítási gond) ennek ellenére nem zavaró sőt észre se vettem csak Teszt programmal.... ebből később lehet gondom?

Azért kérdem mert még nem rootoltam és vissza tudnám vinni reklamációra de ... nem igazán akarom mert még szarabbat kapok, én úgy gondolom hogy olcsó készülék és ezért örülhetek hogy nagyobb gondja nincs.

GPS EDGE 3G iránytű giroszkóp fény érzékelő (elsötétedik a fülem közelébe ) tökéletesen funkcionál!

Tudok backupot csinálni (és hogyan) rom ról , ID-ről, antenna (baseband) rom ról vagy is vissza tom e állítani gyárira ha komojabb baj lenne hogy a jótállás ne száljon el?

Amúgy olvastam hogy valamelyik rom kinyírja tochpanelt főleg a LCDseknél .... de szerintem ez így hüleség.

Amúgy kinéztem magamnak ezt a romot You are not allowed to view links. Register or Login gondolom nem kell bemutatni  :) mit szoltok hozzá LCDésre felmehet vagy ha tudtok jobbat mondjátok meg Mesterek!

Amúgy meg első Androidos telefonom (WinMo6.5ről jöttem le 1000köszönet Anzo nak és romjainak elviselhetővé tették a WindózWarázst) szóval n00b vagyok és csak utána olvasgattam pár dolognak ... de nem mindenre találtam választ.

Előre is köszönöm!

Nem elérhető Steffy105

• Navigáció / Navigation: iGO8
  • PDA: Samsung GT-I9505
« Reply #226 Dátum: 2011, 04 28, 11:36:14 »
Sziasztok

Tud valaki mondani valami biztatót Telenoros ZTE Blade frissités ügyében,írták,hogy ne próbáljak costum romot rátenni!!Esetleg valaki aki már csinált ilyent segíthetne,mindig megtelik szegény teló!!!
Azt hiszem rootoltam is meg a clokwork is megcsináltam,de sehogy nem akarózik bejönni a reckovery menü!!!!

Segítség!!!!

Nem elérhető M

« Reply #227 Dátum: 2011, 04 30, 11:36:32 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok AndroidMesterek  :ok:

Most szereztem be egy ZTE Bladet (Orange San Francisco szlovákiai Orange -ból származik ) teljesen más azonosítója van mint amit a neten találtam amivel be lehetne azonosítani LCD vagy OLED de szerintem LCD lesz... na mindegy így is rohadt szép! azonosítója OSK_P729BV1.0.0B02 ha valaki tud róla valamit LCD vagy OLED nekem nyugodtan megmondhatja  ;)

3 halott pixel háttér világítás ami csak feketénél látszik hosszas szőrszál hasogatás után, jobb fölső sarokba pedig kicsit világosabb (gondolom bevilágítási gond) ennek ellenére nem zavaró sőt észre se vettem csak Teszt programmal.... ebből később lehet gondom?

Azért kérdem mert még nem rootoltam és vissza tudnám vinni reklamációra de ... nem igazán akarom mert még szarabbat kapok, én úgy gondolom hogy olcsó készülék és ezért örülhetek hogy nagyobb gondja nincs.

GPS EDGE 3G iránytű giroszkóp fény érzékelő (elsötétedik a fülem közelébe ) tökéletesen funkcionál!

Tudok backupot csinálni (és hogyan) rom ról , ID-ről, antenna (baseband) rom ról vagy is vissza tom e állítani gyárira ha komojabb baj lenne hogy a jótállás ne száljon el?

Amúgy olvastam hogy valamelyik rom kinyírja tochpanelt főleg a LCDseknél .... de szerintem ez így hüleség.

Amúgy kinéztem magamnak ezt a romot You are not allowed to view links. Register or Login gondolom nem kell bemutatni  :) mit szoltok hozzá LCDésre felmehet vagy ha tudtok jobbat mondjátok meg Mesterek!

Amúgy meg első Androidos telefonom (WinMo6.5ről jöttem le 1000köszönet Anzo nak és romjainak elviselhetővé tették a WindózWarázst) szóval n00b vagyok és csak utána olvasgattam pár dolognak ... de nem mindenre találtam választ.

Előre is köszönöm!

Gen1 LCD készüléken tökéletesen megy! R00tolása Universal Androot  + CyanogenMod 7.0.0 tökéletessen fut (leszámítva FM)
de a market nem megy pedig már jo pár fajtát kipróbáltam maradtam 1MobileMarketnél
esetleg valaki valami más romot tud ajánlani?

Nem elérhető aron1994

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S4 GT-I9505
  • PDA ROM: XXUEMK8 4.3 + root
« Reply #228 Dátum: 2011, 05 01, 09:28:10 »
Sziasztok!
Láttam videókon hogy a Gangstar MW meg a BIA 2 is múködik rajta de tesómnak ilyen van és nem megy rajta... Van valami megoldás erre? Köszi előre is:)

Nem elérhető donner

• PDA: ZTE BLADE
  • PDA ROM: 2.2 froyo MCR r11
« Reply #229 Dátum: 2011, 05 07, 10:24:33 »
Sziasztok!

Az kijelző "kinyírása" valós dolog! Csak azért modom, mert most pont ez a gondom. Nem jól pozícionál a kijelző. Más helyen érzékeli az érintést, illetve más alkalmazást indít el a készülék, mint amit megérintek.
Van köztetek olyan aki ismeri a problémát, vagy inkább aki tudja rá a megoldást!?
Mert én már majdnem kihajítom a pengét!!!  :shock:

Nem elérhető Borote

• PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
« Reply #230 Dátum: 2011, 05 07, 11:36:37 »
Sziasztok!

Az kijelző "kinyírása" valós dolog! Csak azért modom, mert most pont ez a gondom. Nem jól pozícionál a kijelző. Más helyen érzékeli az érintést, illetve más alkalmazást indít el a készülék, mint amit megérintek.
Van köztetek olyan aki ismeri a problémát, vagy inkább aki tudja rá a megoldást!?
Mert én már majdnem kihajítom a pengét!!!  :shock:

Gen1 vagy Gen2 a készüléked?
Szerk.: mondjuk ez lehet, hogy nem is számít... Mit csináltál vele mostanában, azaz mikor jelentkezett a probléma? Próbáltál új ROM-ot feltenni?

Nem elérhető donner

« Reply #231 Dátum: 2011, 05 07, 11:45:09 »
Független Gen1. Több ROM volt rajta. Csodazip-et is kapott. A T-s hivatalos frissítés után jelentkezett először. Azóta mindegyiknél...

Nem elérhető Borote

« Reply #232 Dátum: 2011, 05 07, 14:21:08 »
Független Gen1. Több ROM volt rajta. Csodazip-et is kapott. A T-s hivatalos frissítés után jelentkezett először. Azóta mindegyiknél...

Őőőőm, az a frissítés rootolás előtt vagy után történt?  :oops:
Esetleg megpróbálhatsz Gen2-re áttérni, ha már semmi más nem segít, mondjuk egy CM7.0.2-vel. Én legalábbis ezt próbálnám, aztán vagy bejön, vagy nem :D

Nem elérhető donner

« Reply #233 Dátum: 2011, 05 07, 14:34:53 »
Őőőőm, az a frissítés rootolás előtt vagy után történt?  :oops:
Esetleg megpróbálhatsz Gen2-re áttérni, ha már semmi más nem segít, mondjuk egy CM7.0.2-vel. Én legalábbis ezt próbálnám, aztán vagy bejön, vagy nem :D

Köszi! Megpróbálom. Egyébként root után.

Nem elérhető Borote

« Reply #234 Dátum: 2011, 05 07, 14:44:16 »
Köszi! Megpróbálom. Egyébként root után.

Ez mondjuk simán lehet probléma, én úgy tudom, hogy rootolt készülékeket a legkevésbé sem ajánlatos frissíteni...

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
« Reply #235 Dátum: 2011, 05 07, 15:13:28 »
Ez mondjuk simán lehet probléma, én úgy tudom, hogy rootolt készülékeket a legkevésbé sem ajánlatos frissíteni...
...hivatalossal! ;)
Mivel ezt a készüléket nem kell unlockolni mint a nexust, nem hiszem, hogy ne lehetne visszaállni hivatalos romra! Ha a cyanogen rom elég stabil, akkor azt raknám fel, recoveryből full wipe és akkor esélyes, hogy megoldódik a probléma! Ha meg nem, akkor fel rá egy hivatalost és szerviz!
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Borote

« Reply #236 Dátum: 2011, 05 07, 15:19:42 »
...hivatalossal! ;)
Mivel ezt a készüléket nem kell unlockolni mint a nexust, nem hiszem, hogy ne lehetne visszaállni hivatalos romra! Ha a cyanogen rom elég stabil, akkor azt raknám fel, recoveryből full wipe és akkor esélyes, hogy megoldódik a probléma! Ha meg nem, akkor fel rá egy hivatalost és szerviz!

Én úgy értettem, hogy frissítés telepítése, nem pedig hivatalos rom flashelése. De aztán lehet, hogy rosszul tudom :D Csak még nem láttam sok olyan ROM-ot a gyáriakon kívül, ami szeretné, ha frissítik.

Nem elérhető donner

« Reply #237 Dátum: 2011, 05 07, 15:31:55 »
Lehet hogy szerviz lesz, mert full wipe után is fennáll a bibi.
Konkrétan tudtok ajánlani egy stabil magyar nyelvű cyanogen ROM-ot?

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #238 Dátum: 2011, 05 07, 16:06:54 »
Én úgy értettem, hogy frissítés telepítése, nem pedig hivatalos rom flashelése. De aztán lehet, hogy rosszul tudom :D Csak még nem láttam sok olyan ROM-ot a gyáriakon kívül, ami szeretné, ha frissítik.
Sima romfrissítésre gondoltál? Vagyis arra, hogy azt nem szereti root után? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Borote

« Reply #239 Dátum: 2011, 05 07, 16:16:19 »
Sima romfrissítésre gondoltál? Vagyis arra, hogy azt nem szereti root után? :hmm:

Beállítások, Telefon, Szoftver frissítése - vagy valami ilyesmi :D

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #240 Dátum: 2011, 05 07, 16:23:05 »
Beállítások, Telefon, Szoftver frissítése - vagy valami ilyesmi :D
:D Értem!
Rootolás után már azt csinálsz vele amit akarsz, nem kavar be semmilyen frissítés!
Viszont egy rossz rom-kernel páros nagyon is elronthatja a működését! Mondjuk ehhez elég egy selejtes rom is! :D
Én a kijelző hibájára tippelek, vissza kell vinni garanciába!

Nem elérhető M

« Reply #241 Dátum: 2011, 05 15, 09:54:26 »
Valamelyik android pápa írhatna nekem egy értelmes gen1 to gen2 es leírást  (tudom hogy mit kockáztatok, simán fél téglát csinálok belőle ami mehet az alapba =) sóvárgok              2.3.4 es rom ért! segítsetek !

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #242 Dátum: 2011, 05 15, 10:11:55 »
Valamelyik android pápa írhatna nekem egy értelmes gen1 to gen2 es leírást  (tudom hogy mit kockáztatok, simán fél téglát csinálok belőle ami mehet az alapba =) sóvárgok              2.3.4 es rom ért! segítsetek !
A ram növelésére gondolsz? :hmm:

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #243 Dátum: 2011, 05 15, 10:25:10 »

Akkor neked is egy link: You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem ettől jobb leírás nincs :D
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető M

« Reply #244 Dátum: 2011, 05 15, 22:36:04 »
Akkor neked is egy link: You are not allowed to view links. Register or Login
Szerintem ettől jobb leírás nincs :D

:taps: köszönöm segítséget ....  :olvass: leírást és már gen2es készülékem van !

melyik gen2es romot ajánlanád cyanogenmod vagy a swédet?

Nem elérhető mviktor

• Droidista :-)
  • Navigáció / Navigation: Google
  • PDA: S8 Plus
  • PDA ROM: Nougat U1AQF7
« Reply #245 Dátum: 2011, 05 16, 05:09:09 »
:taps: köszönöm segítséget ....  :olvass: leírást és már gen2es készülékem van !

melyik gen2es romot ajánlanád cyanogenmod vagy a swédet?

Ha a stabil,megbízható rendszer a cél akkor svéd ,a cm romok még csinálnak bosszantó dolgokat ..
Lehet hogy a gólya hozott......de az ördög visz el.....

Nem elérhető szimat

• DOUBLE CLUB
  • PDA: galaxy note
« Reply #246 Dátum: 2011, 05 20, 19:36:07 »
helló, gondolkodom a nejemnek egy blade-n a tesztekben írták hogy akad a proci miatt? Mik a tapasztalatok?
Telenorosat vennék, van már rá hivatalos 2.2 ?
Ha nincs van rá megoldás? 512 Rom?
Mi? Tapasztalataitokra hagyakozva mit lehet rá tenni? (link?)

köszi üdv

Nem elérhető tjaczko

• PDA: Galaxy S i9000
  • PDA ROM: XWJVQ
« Reply #247 Dátum: 2011, 05 30, 22:20:39 »
Sziasztok!

Most vettem a Trétől egy nem telót. De nem sikerül root-ni. Próbáltam Z4root programmal is. Mi lehet a gond? Megoldás van rá? Köszi

Nem elérhető Borote

« Reply #248 Dátum: 2011, 05 31, 02:06:05 »
Sziasztok!

Most vettem a Trétől egy nem telót. De nem sikerül root-ni. Próbáltam Z4root programmal is. Mi lehet a gond? Megoldás van rá? Köszi

Szia!

Hogyan próbáltad a rootolást? Honnan vetted észre, hogy nem sikerült? (Szinte semmi infót nem adtál meg, így nehéz rájönni a problémádra.... :D )

Ask Mr Pigfish program a Marketből mit mond, Gen1 vagy Gen2 a gép?

Nem elérhető tjaczko

• PDA: Galaxy S i9000
  • PDA ROM: XWJVQ
« Reply #249 Dátum: 2011, 05 31, 09:21:56 »
Szia!

GEN2-s, kalóz ikon megjelenik. De az adfree-t telepítettem, de azt mondja rootoljam a készüléket. Feltettem még egy wifi programot (root kell hozzá) az sem működik.