Tegnap le formáztam barátom zte telefonjának a micro sd kártyáját ext2 particióra 1 gigát, másik 1 giga meg maradt normál. Mikor elindítottam a telefont ezek után vártam hogy át lehessen rakni sd-re mindenféle programot. De sajnos nem engedi továbbra sem. Bele mentünk a beállítások, alkalmazások, alkalmazások kezelése menüben és ott akartuk áthúzgálni sd-re a programokat. Egy kettő programot ugyan engedett, de a nagy részét sajnos nem. Ezt az egykét programot hozzáteszem ext2 partició előtt is engedte sd-re húzni. De igazából nekem az kellene hogy mindent áthúzzon az sd-re tehát legyen jó sok hely és sd-re is telepítsen, mert így most csak olyan 30 megát tudtam neki felszabadítani és még így is csak 40 megája van szabad. Valaki le írná nekem részletesen a menetét ennek hogy most akkor mit csináljak? Mert innentől már nem értem a dolgot. Újra kéne rakni esetleg a romot? Vagy svéd rommal van valami baj? Milyen romot tudtok még ajánlani amivel tutira megy ez az sd-re való áthelyezés? Linket tudtok adni hol találok zte-re romokat? Mert svédet is csak nagy nehezen googleban találtam meg.
Formázd 512-esre... annyi elég lesz
Nekem is 1,5 giga lett hagyva a programoknak, de overkill volt. Most több hónap használat után 380 mega van az sd-ről illetve 110 mega az internal storage-ből használatban, szóval az 512 is bőven elég lett volna.
Szóval:
You are not allowed to view links.
Register or
LoginItt találod meg, hogy jelen pillanatban milyen ROM-ok érhetőek el,
You are not allowed to view links.
Register or
Loginés innen tudod letölteni a svéd ROM-ot.
Tehát 1. Format SD - 512-re
2. letölt svéd RLS5 zip SD-re
3. recovrey-ben wipe data, wipe cache meg wipe mittoménmi, vagy factory reset, vagy a jó ég tudja mi a neve, utána az advancedben wipe dalvik
4. install .zip from SD, kiválasztod a svédet
5 örülés
- az első indításkor lassú lehet, hagyd úgy 20 percre, aztán indítsd újra!
Ja, és mindezt feltöltött akksi mellett - akár egy akksi formázást is beiktathatsz kezdetnek, feltöltöd bekapcsolva a telefont maxra, aztán lehúzod töltőről, lekapcsolod, vissza a töltőre amíg zöld lesz, utána belépsz recoverybe, az advancedben van wipe battery stats, utána lekapcsol, tölt megint zöld-ig. Azt mondják, így lehet a legnagyobb kapacitást kicsiholni az akksiból, ezt elég egyszer megcsinálni.
Illetve még egy fontos infó: elérhető már (a fenti linken) a Cyanogénnek a stabil 7-es verziója, ami egy stabil 2.3-as Androidot jelent. Ma este szerintem kipróbálom haveromén, kíváncsi leszek, hogy mit sikerült alkotniuk
Remélem érthetőt, minden részletre kiterjedőt sikerül alkotnom.