0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Oksa,s köszi.EFS mentést csináltál elötte?Csak mert hiába olvasom a blogbejegyzést hogyan kell EFS patriciót menteni,nem értem.:-(Remélem ha megpróbálom megint ezt feltenni,most már sikerül.:-)Ennél alapból rootolt lesz a teló?
Hogy kell a mentést csinálni,hol kell paracssort beírni?Nem elég,ha root exprolerrel átmentem az efs filokat memó karira?
Az egész efs mappát mentsd ki (copy) SD-re és utána PC-re is
A telepítés után közvetlenül nem bootol be a telefon, hanem recovery módban áll meg. Ezt írja a leírás is. Ott a hangerőgombokkal navigálsz fel-le home-al pedig kiválasztasz, előbb wipe factory reset majd wipe cache. Ha megvan akkor reboot now. Ezután újraindul és bebootol rendesen.
Juhhééééééééééééé!!!!!Sikerült feltenni:-)Mindenkinek köszönet a segítségért!!!!!!!!!!
Köszönet a ROM-ért,hogy feltetted.:-)Eddig zökkenőmentesen megy:-)
Letölthető a 2.0 / 2.1-es változat! Részletek az 1. és 2. hozzászólásban.
Szia!Ezt ugyan ugy kell feltenni,mint az 1.0-át?Nem tudod véletlenül hogy kell feltenni a kiegészítő progikat,amik a két alatt találhatók?Ugyan ugy recovery-nél megáll,s ugyan ugy kell csinálni onnantól,mint az 1.0-nál?
Köszi a segítséget.Igazából eddig egy hibát észleltem 1.0-nál,már amennyire hiba:Ha bent vagyok a menűben,s azon belül belemegyek valamelyik progiba,s ki szeretnék vissza lépni csak a menűbe (jobb gombbal),akkor van hogy kilép a teljes menűből a főképernyőre.Eddig csak ennyit vettem észre.:-)
Lehet kétszer nyomtál rá a vissza gombra véletlenül.
Hát ez a 2.1 programügyileg elég gyér az 1.0-hoz képest:-)
Ez igaz,de nem minden tölthető le onnan sem,ahogy észrevettem:-)de a legjobb telóm,pedig kb 3,5 éve winmobilom van(omnia 1),de ez felülmúlja,pedig csak 1/3-ába került annak:-)
Mi nem tölthető le pl? Én nem tudok ilyenről.
Pl:SocialHub,AllShareNem találta a market keresőm:-)Nem rossz ez a 2.1-es verzió,bár gáz hogy nem tudok angolul,de elég sok mindent lehet vele állítani:-)Majd még tesztelem.Nem tudod hogy lehet beállítani a 3d-s menűt ennél?Egyébként az .apk filet nem tudom feltelepíteni,mert Astro nem engedi,esetleg valami ötlet rá?
FAQ-ban megtalálod az összes programot.Nincs benne magyar nyelv Marketből ha letöltöd a HomeSwitcher for Froyo progit, azzal tudod változtatni, hogy melyik home-ot használja.Astro mit ír? Miért nem engedi? (Bár sajnos Astrohoz nem értek annyira)
Astro csak annyit enged,hogy átnevezzem,a kicsomagolást,installert be sem adja:-(az sdcard gyökerébe tetetm fel az .apk-t,az ugy jó,nem?Magyar nyelv meg van benne:-)