Trükk nem kell, csak egy FULL-WIPE, és már mehet is fel!
Ha felment a rom, ne csinálj restartot, rögtön tedd fel a kamma v2.0 kernelt is, aztán jöhet a restart!
kernelt még sose csináltam viszont a gyik-ban találtam egy leírást ami nekem nem egyértelmű.
íme:
"
1.Szedd le a Kernel Update Utility -t, majd csomagold ki valahová a pc-re.
Töltsd le azt a kernelt, amire szükséged van (cwm formátum,vagy fastboot zip).
[Kernel] Buzz 1.22Ghz
[Kernel] Buzz 1.51Ghz
[Kernel] kAmMa's Lightweight Kernel for Enthusiasts
Tedd a zip-et a Kernel Update Utility (KUU) mappába, majd
- Nyisd meg a KUU-ban a hasonló nevű exe-t (kövesd a számozott utasításokat).
- Fogadd el a figyelmeztetést: Next
- Select cwm zip > tallózd be a kernelt, Next
ITT ELVESZTETTEM A FONALAT! RÁ KELL KAPCSOLNI A TELEFONT A PC-RE, VAGY VMIT. ÁT KELL MÁSOLNI AZ SD-RE VAGY MIT KELL PONTOSAN CSINÁLNI?
- Go to fastboot: várd meg, amíg a dhd bootlodaerben/fastbootban újraindul, majd
- Flash
- Ha készen van, akkor Next, várd meg amíg a dhd felépül (teljesen), majd
- Apply modules (ez a wifi működéséhez szükséges.Ha először használod a KUU-t, akkor figyeld a DHD-t, mert az alkalmazás Superuser-engedélyt fog kérni:Hagyd jóvá!!!)
- Finish :beállításokban a wifit újra kell indítanod!(Nagyon ritkán előfordul, hogy a wifi "néma" marad a modulok alkalmazása után is.Ilyenkor az újraindítás, vagy az egész folyamat megismétlése a megoldás.)
2.Az arra alkalmas kernel-zip-et (cwm) recoveryből (Install zip from sd card), vagy a Rom Manager Install Rom From SD Card menüjéből is flashelhetjük.(Buzz kernelek esetén inkább az 1. módszert ajánlom, ugyanis páran bootloop-ról számoltak be.)"
Ennél a kernelnél amit javasoltál lehet e a 2. verziót alkalmazni?