Mobil KRESZ You are not allowed to view links.
Register or Login
Nagyon jó, meg is nézem!
(1. Ma éppen a kerékpárosokon gondolkoztam. Én félek tőlük. Berobbannak a zebrára épp amikor már szétnyíltak a gyalogosok, és elindulnának az autósok. Nem csak tolniuk szabadnia a gyalogátkelőhelyen?
2. Biciklisáv mellettem, ő menne egyenesen én kanyarodnék jobbra. Szerintem neki van elsőbbsége, szépen várok, ő nem megy mert látja hogy kanyarodnék, felesleges időpocsékolás. Ha bekanyarodnék előtte elüthetném, mehetnék a dutyiba.
3. Gyalogátkelőhely, autó megáll, gyalogos elindul, kerékpáros ezerrel el az autó mellett, a gyalogos éppen csak meg tudott állni. Nekik nem kell megállni a zebra előtt? A kerékpár nem jármű, ugye?
4. Biztos nagyon jó a hallásuk a kerékpárosoknak, mert mindnek füles van bedugva, és még azon keresztül és érzékeli a forgalom zaját...
5. Kikötném a lámpaoszlopra azt, aki kitalálta hogy a kerékpáros az egyirányú utcában szemből is jöhet... Gondolom neki van elsőbbsége, én tolassak vissza.
6. Kiépített kerékpárút, de a biciklis futár az úttesten megy
7. Széles járda, sehol egy gyalogos, de a biciklis az úttesten megy és nagy ívben kerülgeti a csatornafedeleket. 2 sáv az autóknak, mire figyeljek? A biciklisre, hogy vajon kikerüli-e anélkül, hogy látná jön-e mögötte autó, (hogy hallaná az kizárt, mert be van dugva a fülébe a dugó) a belső sávban elzúgó autóra, vagy a sajátomra? )