2024, 11 23, 03:06:42

Szerző Téma: TEGRAK Lagfix kernel (build 19, Voodoo sound 7)  (Megtekintve 33814 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető oldman

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100 - CM10.1-121223 Spitya
Re: TEGRAK Lagfix kernel
« Reply #175 Dátum: 2011, 02 23, 17:44:33 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A méretek ott vannak az 1. hszben.

Köszi. Akkor ez alapján további kérdéseim (Ha jól gondolom a Stock ROM a gyári kiosztás):
  • Mi a MoviNAND particionálási mód?
  • Mindezek a partíciók a belső 512MB memóriában léteznek?
oldman

Nem elérhető freetaki

• Navigáció / Navigation: Aura szigics
  • PDA: Samsung Galaxy S I9000
  • PDA ROM: 2.2.1 doc+sm
« Reply #176 Dátum: 2011, 02 23, 19:39:19 »
Köszi. Akkor ez alapján további kérdéseim (Ha jól gondolom a Stock ROM a gyári kiosztás):
  • Mi a MoviNAND particionálási mód?
  • Mindezek a partíciók a belső 512MB memóriában léteznek?
első kérdésedre a válasz az első hszben megtalálod részletesen.
Másodikra pedig nem. Amire te gondolsz az ram. Abból van 512 az sgsben. És az nem partícionálható

Nem elérhető oldman

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100 - CM10.1-121223 Spitya
« Reply #177 Dátum: 2011, 02 23, 20:05:35 »
első kérdésedre a válasz az első hszben megtalálod részletesen.

OK, hagyjuk. Köszi hogy válaszoltál.
oldman

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #178 Dátum: 2011, 02 23, 20:30:49 »
nos kedves fórumozók. én is felraktam tegrk legújabb kerneljét. a sebessége jó, de a fogyasztás az kritikán alluli. 11 óra alatt 80% evett meg az aksiból... 20% maradt csak a kapacitás, bezzeg gpst nem is használtam. kb 1 óra wifin való netezés volt benne ebben  a használatban.
Szóval bár tényleg nagyon szépen teljesit, azért ez a fogyasztás nagyon sok... ha kiszámoljuk akkor óránként 0.4W ami rengetek.

Nem elérhető Raistlin31

• Navigáció / Navigation: Garmin ZUMO 390LM , Wayteq 980Bt, Waze, IGO szulinApp
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 910C + SGS
  • PDA ROM: stock 5.0.1
« Reply #179 Dátum: 2011, 02 23, 23:52:13 »
SM k13c-ről váltottam most lettem kész, hát nem hiszem el ez már fénysebesség.  :taps:
Nem gondoltam volna hogy ez a kütyü ilyen sebességre is képes  :shock: (quadrant 1700 körül, de ez nem is lényeg), nagy kár a jelenlegi 300 MB határ  :'(

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #180 Dátum: 2011, 02 24, 00:02:32 »
SM k13c-ről váltottam most lettem kész, hát nem hiszem el ez már fénysebesség.  :taps:
Nem gondoltam volna hogy ez a kütyü ilyen sebességre is képes  :shock: (quadrant 1700 körül, de ez nem is lényeg), nagy kár a jelenlegi 300 MB határ  :'(

Nálam a SM k13c500hz : 1318
voodoo_stable_5.4.1    : 1589

Nem elérhető zorromoto

« Reply #181 Dátum: 2011, 02 24, 00:51:51 »

Én is sajnálom ezt a 300 mb határt mert lehet emiatt vissza térek a sm-hoz. Kár érte mert tényleg gyors.

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: CM10.1 - vagy bármi más JB 4.2
« Reply #182 Dátum: 2011, 02 24, 06:37:53 »
A szó szoros értelmében nincs!  :) De a Changelog alapján már .zip állományokat is fel lehet tenni az "update" mappából, szóval a CWM egyik legfontosabb funkciója már elérhető benne, ami mindenképpen jó hír.
Gondoltam személyesen is meggyőződöm a dolgokról:
- a Tegrak recovery-ben megjelent egy új sor: "UPDATE: from zip package", ezt kell választani
- kiválasztás után megjelenik a /tegrak/update könyvtárban lévő zip-ek listája (ha más is olyan boci, mint én: ennek semmi köze a 00, 01.. könyvtárakhoz)
- telepítés után back gombbal lépünk vissza
Villámgyors volt, gond nélkül felrakta. (Mondjuk megnézném, mit szólna, ha egy cwm-es sm kernel-t próbálnék meg innen felrakni, a választ sejtem, de ha elkap a sirokkó, lehet, hogy tesztelem  :D)
J á n o s   h á r o m   t i z e n h a t

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #183 Dátum: 2011, 02 24, 07:47:05 »
Gondoltam személyesen is meggyőződöm a dolgokról:
- a Tegrak recovery-ben megjelent egy új sor: "UPDATE: from zip package", ezt kell választani
- kiválasztás után megjelenik a /tegrak/update könyvtárban lévő zip-ek listája (ha más is olyan boci, mint én: ennek semmi köze a 00, 01.. könyvtárakhoz)
- telepítés után back gombbal lépünk vissza
Villámgyors volt, gond nélkül felrakta. (Mondjuk megnézném, mit szólna, ha egy cwm-es sm kernel-t próbálnék meg innen felrakni, a választ sejtem, de ha elkap a sirokkó, lehet, hogy tesztelem  :D)

nem hiszem, hogy gond lenne, a zimage-t be tudta flashelni már update-ből is....esetleg egy rom az érdekes lehet a wipe scriptekkel...
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető zorromoto

« Reply #184 Dátum: 2011, 02 24, 23:58:36 »
Az app-ba ha manualisan kapcsolom be a lagfixeket akkor az ua. mind amikor a lagfix(all)-ra nyomok?Magyarul ugyanúgy 300 megas lesz a data és megcserélődnek a mappák?Ha ezt nem szeretném akkor melyik lagfixeket lehet bekapcsolni?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #185 Dátum: 2011, 02 25, 00:43:04 »
Az app-ba ha manualisan kapcsolom be a lagfixeket akkor az ua. mind amikor a lagfix(all)-ra nyomok?Magyarul ugyanúgy 300 megas lesz a data és megcserélődnek a mappák?Ha ezt nem szeretném akkor melyik lagfixeket lehet bekapcsolni?

nem. a cserélős csak az első, a onenand.

a többinél nincs csere, csak ext 4 a megfelelő partíciókon
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

« Reply #186 Dátum: 2011, 02 25, 12:47:34 »
Valaki fel tudta már tenni a 17es verziót? Nem tudom letölteni. Hülye helyre mutat a link. Pedig találtam egy jó kis dolgot. Autómata felvevő.  Aki tudja próbálja ki. You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bony

• Navigáció / Navigation: Waze,Igo
  • PDA: S7 edge
  • PDA ROM: Android 7.0
« Reply #187 Dátum: 2011, 02 25, 13:49:19 »
Emlékeim szerin én innen töltöttem le:  You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető freetaki

« Reply #188 Dátum: 2011, 02 25, 13:53:57 »
Valaki fel tudta már tenni a 17es verziót? Nem tudom letölteni. Hülye helyre mutat a link. Pedig találtam egy jó kis dolgot. Autómata felvevő.  Aki tudja próbálja ki. You are not allowed to view links. Register or Login
Remekül műkszik. Csak létre kell hozni neki sounds/callrecords mappát mert addig nem menti a dolgokat

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #189 Dátum: 2011, 02 25, 21:16:29 »
Emlékeim szerin én innen töltöttem le:  You are not allowed to view links. Register or Login

Én is innen szedtem le!  :)

Lenne egy pici kérésem bony... kérlek módosítsad a fórum profilodat, mert erőteljesen belelóg az oldalba. Lehetőleg ne csak ;-t használj, hanem [space]-t is, és akkor máris megoldottuk a problémát!  ;) Köszi!  :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #190 Dátum: 2011, 02 25, 22:20:42 »
Én is innen szedtem le!  :)

Lenne egy pici kérésem bony... kérlek módosítsad a fórum profilodat, mert erőteljesen belelóg az oldalba. Lehetőleg ne csak ;-t használj, hanem [space]-t is, és akkor máris megoldottuk a problémát!  ;) Köszi!  :ok:
hamár a fórumprofilnál tartunk: Kedves Szerkesztő úr! Ezúton gratulálok!  :ok: kár, hogy nem tudtál jönni!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #191 Dátum: 2011, 02 25, 22:33:42 »
hamár a fórumprofilnál tartunk: Kedves Szerkesztő úr! Ezúton gratulálok!  :ok: kár, hogy nem tudtál jönni!

Köszönöm szépen htzs!  :)  :taps: Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ezen a talin részt venni, de nem rajtam múlott. Betettek reggeltől fél héttől este 6-ig ügyeletbe egy @&x!*¤ rendezvény miatt, és hiába próbáltam meggyőzni őket, hogy most az egyszer osszanak be mást helyettem, a vasszigorból nem engedtek, kirúgatni pedig nem akartam magam az utolsó évemben!  :p Úgyhogy a mai napom borzalmas volt, de örülök, hogy ti jól éreztétek magatokat a találkozón! Volt romolás ezerrel?  :D Szívinfarktus-közeli állapotba ugye senki sem jutott?  :D

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #192 Dátum: 2011, 02 25, 22:56:34 »
Köszönöm szépen htzs!  :)  :taps: Én is nagyon sajnálom, hogy nem tudtam ezen a talin részt venni, de nem rajtam múlott. Betettek reggeltől fél héttől este 6-ig ügyeletbe egy @&x!*¤ rendezvény miatt, és hiába próbáltam meggyőzni őket, hogy most az egyszer osszanak be mást helyettem, a vasszigorból nem engedtek, kirúgatni pedig nem akartam magam az utolsó évemben!  :p Úgyhogy a mai napom borzalmas volt, de örülök, hogy ti jól éreztétek magatokat a találkozón! Volt romolás ezerrel?  :D Szívinfarktus-közeli állapotba ugye senki sem jutott?  :D
Marcedli felpusszantott pár doc-ot pizzafogyasztás közben, de ezzel kész is.
Éppen ezért, hiánypótlás céljából (show must go on):
Tricky - New Release for 25/02/11
A new Rom XFJS3 v1.6 XFJS3 With GTO
v1.6 XFJS3 With K13c
v1.6 XFJS3 With tegraks + app
Ez utóbbit ajánlanám az úri közönség figyelmébe.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #193 Dátum: 2011, 02 25, 23:00:54 »
Maercedli felpusszantott pár doc-ot pizzafogyasztás közben, de ezzel kész is.
Éppen ezért, hiánypótlás céljából (show must go on):
Tricky - New Release for 25/02/11
A new Rom XFJS3 v1.6 XFJS3 With GTO
v1.6 XFJS3 With K13c
v1.6 XFJS3 With tegraks + app
Ez utóbbit ajánlanám az úri közönség figyelmébe.
így lerészegedve már ne romolj ma! :D

Nem elérhető yodabacsi

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Samsung Galaxy S6 edge
  • PDA ROM: Eredei ROM
« Reply #194 Dátum: 2011, 02 25, 23:05:34 »
Én még épp hogy hazaértzem a pizzázásból, ti meg már romoltok?:)

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #195 Dátum: 2011, 02 26, 01:13:55 »
így lerészegedve már ne romolj ma! :D
Bocs, Cimbi, csak most olvasom a figyelmeztetést, idő közben a tegrakos recoveryből felpusszantottam a tricky1.6 + tegrak1.7 kombót. Nem volt minden zökkenőmentes, de hát már nem elsőbálozók vagyunk (csak első pfc talizók [amúgy idegbajt kapok a gügyögő beszédtől, de ebben meghajlok a közösségi szokásjog előtt :-) ])
Ja, hogy milyen? Konyhás update zippel nem tudtam felrakni hiányzó appokat (de ez már múltkor sem jött össze, amikor sm-mel tettem fel a tricky-t). /system méretét nem látom kisebbnek, mint doc-nál, szóval még inkább csak a macera volt vele, mellette szól, hogy tegrak eleve benne van.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #196 Dátum: 2011, 02 26, 11:33:20 »
Bocs, Cimbi, csak most olvasom a figyelmeztetést, idő közben a tegrakos recoveryből felpusszantottam a tricky1.6 + tegrak1.7 kombót. Nem volt minden zökkenőmentes, de hát már nem elsőbálozók vagyunk (csak első pfc talizók [amúgy idegbajt kapok a gügyögő beszédtől, de ebben meghajlok a közösségi szokásjog előtt :-) ])
Ja, hogy milyen? Konyhás update zippel nem tudtam felrakni hiányzó appokat (de ez már múltkor sem jött össze, amikor sm-mel tettem fel a tricky-t). /system méretét nem látom kisebbnek, mint doc-nál, szóval még inkább csak a macera volt vele, mellette szól, hogy tegrak eleve benne van.

Én most jelenleg a Voodoo 5.4-gyel sz****, mivel rejtélyes körülmények között tönkrement a giroszenzorom, és csak egy teljes Factory + Wipe ROM tudta rendbehozni, amihez ugye egy jól működő CWM kellett, így ment vissza egy kis időre a Voodoo (mivel a 16-os Tegrakban még nem működött ez a .zip-es telepítés). Borzalmasan lassú a Tegrakhoz képest, főleg lagfix nélkül... viszont most nincs nálam az USB kábelem, így estig még szenvednem kell vele  >:(  :D

Nem elérhető htzs

• TOPIKGAZDA
« Reply #197 Dátum: 2011, 02 26, 12:22:10 »
Én most jelenleg a Voodoo 5.4-gyel sz****, mivel rejtélyes körülmények között tönkrement a giroszenzorom, és csak egy teljes Factory + Wipe ROM tudta rendbehozni, amihez ugye egy jól működő CWM kellett, így ment vissza egy kis időre a Voodoo (mivel a 16-os Tegrakban még nem működött ez a .zip-es telepítés). Borzalmasan lassú a Tegrakhoz képest, főleg lagfix nélkül... viszont most nincs nálam az USB kábelem, így estig még szenvednem kell vele  >:(  :D
Kéne rendszeresíteni egy kulcstartóra akasztható kicsinyke usb-micro usb kábelkát, hogy seműnki közülünk ne kerüljön olyan lehetetlen helyzetbe, mint te, ifjú padawan barátom. Veled vagyunk, kitartás! :-)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #198 Dátum: 2011, 02 26, 12:40:59 »
Kéne rendszeresíteni egy kulcstartóra akasztható kicsinyke usb-micro usb kábelkát, hogy seműnki közülünk ne kerüljön olyan lehetetlen helyzetbe, mint te, ifjú padawan barátom. Veled vagyunk, kitartás! :-)

Pl. egy You are not allowed to view links. Register or Login? Nem lenne rossz ötlet... amúgy köszönöm a szupportot, délután már visszatérek a Tegrakos táborba, aztán kártyázhatunk tovább!  :D

Nem elérhető legjobbtaxis

• Navigáció / Navigation: Iphone 5S - IGo + éleslátás
  • PDA: Iphone 5S Nexus 5
  • PDA ROM: *mindig a legjobb (?) kellene*
« Reply #199 Dátum: 2011, 02 26, 18:12:58 »
Pl. egy You are not allowed to view links. Register or Login? Nem lenne rossz ötlet... amúgy köszönöm a szupportot, délután már visszatérek a Tegrakos táborba, aztán kártyázhatunk tovább!  :D

új(ra) beszállónak jegyet venni.... !
 :taps: :taps: :taps: