Ez valóban jó ,de még mindíg nem tudom mi a recept ha manualba kell megoldanom .
Plíz help. Mit és hova ?
köszönöm
.zip fájlt megnyitod. A benne található META-INF mappával nem kell foglalkozni, csak a systemmel.
Kimásolod az etc és media mappákat az archívumból, és felmásolod az SGS belső memóriájára. A mappákkal NE írj felül semmit, mivel a .zip fájlban található könyvtárak csupán 1-2 fájlt tartalmaznak, így a többi file, ami eredetileg az SGS-ed van, elveszne.
Az etc mappában lévő PowerOn.wav a bekapcsolás hangja - ha szeretnél ilyet, akkor másold be fájlt a system/etc mappába Root Explorerrel, R/W-ként mountolva.
A media könyvtárban lévő két darab .qmg fájlt szintén Root E.-vel másold be a system/media mappába, azaz írd velük felül a régi fájlokat.
Az audio mappában lévő zenefájl a kikapcsolás hangja, ha ilyet is szeretnél akkor azt a system/media/audio/ui könyvtárba kell tenned.
A video mappában található egy "shutdown" nevezetű almappa, ami a kikapcsolási animációt tartalmazza. Ha szeretnél kikapcs. animációt is (szeretnél
), akkor másold be a FÁJLOKAT a system/media/video/shutdown nevezetű alkönyvtárba, és készen is vagy.