0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
bezke csak a jvo-ra lehet rakni a 3.0 vagy mehet a jvh-ra is ?gaui: milyen kernel van benne ?
Nem tudom, hogy benne van abban az egy két hibába, de azért szólok, hogy nekem mik fordultak elő:-BT néha nem működik-WI-FI néha nem működik-Az első bekapcsolásnál a ismertető kifagy ha magyarra van állítva
Bármelyik jó, de az előbbit ajánlom.
ok. köszi. a tw4 romban lesz vagy javításként? mert ha az első akkor várok még estig.közben már elolvastam a választ a kérdésemre.köszi Bezke
Akkor ehhez a romhoz lesz még update Bezke Ginger 2.5 XXJVO Vagy inkább rakjam fel a 3.0 BUJV9 OnAir-t
Aki leszedte a romot felejtse is el, mert este jön az update. Találtam még 1-2 hibát de kijavítottam, így most már majdnem tökéletes romot kaptok. Mert ugyebár tökéletes nincs.
Szerintem a 2. Bezke ROMjai csak javulnak egyre jobban.Szóval szerintem várd meg a BUJV9-et.
Megoldva Wifi megy!
Hogytudom elővarázsolni azt a telepítő részt amikor elöször bekapcsolom a ROM uploadja után bejövő képet?!mert ott nemállítottam be vmit és most nincsen NET! wifit érzékeli stb de gps-t meg internete nem pls help
mit tudok akkor most tenni? semmilyen oldalt nem nyit meg nincsen adatforgalom
Én feltennék egy 3 fájlos gyári romot odinnal, reparttal, hogy megnézzem azzal megy-e.
Menni fog, csak a romban volt a hiba. sorry. Már javítottam, arra felteheted majd az újat. Reggelig fennt lesz. sorry