2024, 11 23, 11:45:05

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342213 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • PDA: Samsung note 10 +
You are not allowed to view links. Register or Login
A JVS-sel senni baj. SMS unread megy, Gmail unread count-ból pedig frissíteni kell, vagy downgrade-elni a Gmail alkalmazást.
Sent from my SGS using Tapatalk

nekem sincs már semmi bajom vele :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
na most sema kernelem van annál még nem huztam   voltage control kell ok....de ott hogy?

dc nél mennyivel egyszerübb.

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
A JVS-sel senni baj. SMS unread megy, Gmail unread count-ból pedig frissíteni kell, vagy downgrade-elni a Gmail alkalmazást.

ezt egy kicsit pontosabban ha lehet mert  a market -en ez a szöveg van
This application now works with latest Gmail version, currently 2.3.5!

légyszíves írd le hogy csináltad mert én már majdnem mindent kipróbáltam de nekem nem megy

köszi ga

Nem elérhető d0ky

• Support-ER
    • Honda CBF Egyesület
  • Navigáció / Navigation: Waze Community GPS
  • PDA: SGS7 Edge
  • PDA ROM: G935FXXU1APD1

ezt egy kicsit pontosabban ha lehet mert  a market -en ez a szöveg van

légyszíves írd le hogy csináltad mert én már majdnem mindent kipróbáltam de nekem nem megy

köszi ga
Miről beszélünk pontosan? Market link? Előfordul hogy ugyanolyan néven több alkalmazás is létezik...

Szerk: egyébként nem próbáltam, mert az egy fizetős app és nekem nincs rá szükségem. A leírás alapján, küldj üzenetet a fejlesztőnek, ha nem működik...
Doky...
<SGS7Edge,SGS4,SGSII,SGS,SGAD,SGYx2>

Nem elérhető kamikaze77

• PDA: Note 4 N910C
4.2 xxjvp nél egyre többször szarakodik a kamera, eltűnik a kezelőfelület csak a képet mutatja ,tudom hogy régebben volt rá valami megoldás de sajna nem nagyon találom... valaki segítene nekem hogy kéne megoldani ezt a problémát??
okos legyél hülyéből sok van !! :)

Miről beszélünk pontosan? Market link? Előfordul hogy ugyanolyan néven több alkalmazás is létezik...

Szerk: egyébként nem próbáltam, mert az egy fizetős app és nekem nincs rá szükségem. A leírás alapján, küldj üzenetet a fejlesztőnek, ha nem működik...

pontosan arról beszélünk , hogy semelyik unread count (sms, gmail)
(az sms unread count sms része működik csak a gmail nem )
alkalmazás nem megy a 2.3.5 jvs rom-al
tehát ha tudsz valami megoldást akkor oszd meg , hogy csináltad

ga

Nem elérhető d0ky

• Support-ER
    • Honda CBF Egyesület

pontosan arról beszélünk , hogy semelyik unread count (sms, gmail)
(az sms unread count sms része működik csak a gmail nem )
alkalmazás nem megy a 2.3.5 jvs rom-al
tehát ha tudsz valami megoldást akkor oszd meg , hogy csináltad
ga
Mielőtt teljesen szétoffoljuk a topikot:
a magyarázat az, hogy a Google módisította a Gmail alkalmazást, külső app nem férhet hozzá a Gmail app unread számlálójához. Az You are not allowed to view links. Register or Login és a You are not allowed to view links. Register or Login ezáltal nem működik. A Gmail Unread Count-ból van You are not allowed to view links. Register or Login-s változat, ami feltehetőleg működik, de ez fizetős, és engem nem érdekel annyira a probléma hogy fizessek érte. Csak megpróbáltam a fellelhető infók alapján segíteni. (És megvédeni a JVS-t mert mostanában divat azt fikázni, miközben én 2 hete probléma mentesen használom)

Teoretikus megoldás: downgrade-eld a Gmail alkalmazást, pl egy régebbi ROM-ból, vagy valahonnan a netről..
Doky...

Nem elérhető Pimpace

• PDA: Samsung Galaxy S, T-mobile
  • PDA ROM: Jelly Bean
A leírtak szerint raktam fel mindent, ami az első post-ban van, és a rom felrakása után nem ismeri fel a SIM-kártyát. Ilyenkor mi van?
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
A leírtak szerint raktam fel mindent, ami az első post-ban van, és a rom felrakása után nem ismeri fel a SIM-kártyát. Ilyenkor mi van?
IMEI rendben van?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Mielőtt teljesen szétoffoljuk a topikot:
a magyarázat az, hogy a Google módisította a Gmail alkalmazást, külső app nem férhet hozzá a Gmail app unread számlálójához. Az You are not allowed to view links. Register or Login és a You are not allowed to view links. Register or Login ezáltal nem működik. A Gmail Unread Count-ból van You are not allowed to view links. Register or Login-s változat, ami feltehetőleg működik, de ez fizetős, és engem nem érdekel annyira a probléma hogy fizessek érte. Csak megpróbáltam a fellelhető infók alapján segíteni. (És megvédeni a JVS-t mert mostanában divat azt fikázni, miközben én 2 hete probléma mentesen használom)

Teoretikus megoldás: downgrade-eld a Gmail alkalmazást, pl egy régebbi ROM-ból, vagy valahonnan a netről..

lassan de biztosan közelednek egymáshoz a vonalak :D
tehát a gmail unread count 2.0 -hoz külön sorban oda van irva , hogy a 2.3.5 jvs el nem müködik

és itt kérdeztem meg hogy te hogy érted el hogy legyen számlálód ???? mert és kipróbáltam (majdnem) mindent köztük a gmail downgrade is de nem sikerült

tehát neked működik vagy csak mondtad , hogy hogyan kellene ????

ga

Nem elérhető Pimpace

IMEI rendben van?

Rendben van... Probáltam más kerneleket is hátha az miatt. Úgy sem jó. A rommal van valami... :( CSC-t sem tudok váltani, mert kiírja hogy tegyek be SIM kártyát. De már van bent... Gáz.

Nem elérhető d0ky

• Support-ER
    • Honda CBF Egyesület
tehát a gmail unread count 2.0 -hoz külön sorban oda van irva , hogy a 2.3.5 jvs el nem müködik

ga
segítek magyarra fordítani: "Ez az alkalmazás most (már) működik a legutolsó Gmail verzióval, ami jelenleg a 2.3.5"

Én nem próbáltam a 2.0-t.
Te?

Doky...

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Rendben van... Probáltam más kerneleket is hátha az miatt. Úgy sem jó. A rommal van valami... :( CSC-t sem tudok váltani, mert kiírja hogy tegyek be SIM kártyát. De már van bent... Gáz.

recovery böl rakd ujra a romot,,,,,én még sosem vettem ki a sim-et rom-oláskor,,,,és sosem volt gond,,,,,nemis értem minek kivenni.  vagy nem vetted ki?  mindegy recovery és ujra.

Nem elérhető Pimpace

recovery böl rakd ujra a romot,,,,,én még sosem vettem ki a sim-et rom-oláskor,,,,és sosem volt gond,,,,,nemis értem minek kivenni.  vagy nem vetted ki?  mindegy recovery és ujra.

Persz hogy nem vettem ki, szerintem sem kell kivenni. Sőt, akksit sem szedem ki. Ha elég hosszan nyomod a power gombot, akkor újraindul még download módbol is. Megpróbálom recovery-ből megint... kösz. Írok mi van....

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Persz hogy nem vettem ki, szerintem sem kell kivenni. Sőt, akksit sem szedem ki. Ha elég hosszan nyomod a power gombot, akkor újraindul még download módbol is. Megpróbálom recovery-ből megint... kösz. Írok mi van....

akkor jó azt hittem kivetted,,,, nekem is elment elsö re ....aztán ujraraktam és minden oké.

segítek magyarra fordítani: "Ez az alkalmazás most (már) működik a legutolsó Gmail verzióval, ami jelenleg a 2.3.5"

Én nem próbáltam a 2.0-t.
Te?

:D :D igazad van majd megtanulok olvasni  :olvass: :olvass:  a now úgy olvastam hogy not

ga

ui kipróbáltam működik köszi

Nem elérhető Pimpace

akkor jó azt hittem kivetted,,,, nekem is elment elsö re ....aztán ujraraktam és minden oké.

Sikerült, bár nem úgy ahogy ajánlottad. Elkeseredésemben probáltam más romokat és ott cseréltem CSC-t. Majd ezt megint felraktam és lőn csoda... :) Azért köszi mégegyszer!

Nem elérhető dayton

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung G900 Galaxy s5
  • PDA ROM: Mindig más, mert szeretek kisérletezni.
Leszedtem az ajálott wi fi modemet ehez a romhoz.feltettem rar fájt a belső mem. na most recovery mód és utána? Hogy tudom lecserélni? kitörli automatikusan a régi modemet vagy nekem kell vagy átírja?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Leszedtem az ajálott wi fi modemet ehez a romhoz.feltettem rar fájt a belső mem. na most recovery mód és utána? Hogy tudom lecserélni? kitörli automatikusan a régi modemet vagy nekem kell vagy átírja?
modemre gondolsz?,,,,ha igen

instal zip,,,  megkeresed,,,,ugy mint a bezke rom-ot

megcsinál mindent magátol.

Nem elérhető dayton

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: samsung G900 Galaxy s5
  • PDA ROM: Mindig más, mert szeretek kisérletezni.
modemre gondolsz?,,,,ha igen

instal zip,,,  megkeresed,,,,ugy mint a bezke rom-ot

megcsinál mindent magátol.
Igen sikerült is és igazad volt amióta fagyasztottam a tw4 - et nem fagy!!! Köszönöm!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Igen sikerült is és igazad volt amióta fagyasztottam a tw4 - et nem fagy!!! Köszönöm!

nincs mit,,,,én már töröltem is :D

nemtudom minek bele,,,,csak bezavar még akkor is ha nem azt használod,

és ráadásul a leggagyib launcher amivel találkoztam,,,,,hogy mit csipnek rajta,,

Nem elérhető Ruckus

• Navigáció / Navigation: iGo 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy SII, ASUS Memopad smart 10.1
  • PDA ROM: Gyári LSJ
Hy. Nekem sincs semmi bajom az 5.2-vel. Egy kérdésem azért lenne. A Launcher pro miért nem tud elsőre elindulni ? Nem tölti be a widgeteket, nem reagál az érintésre, majd hibaüzi jön és újraindulás után rendesen elindul. Előfordult olyan is, hogy boot után megint úgy csinált, mintha bootolna, majd rendesen elindult. Valakinek hasonló tapasztalata ?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
na most sema kernelem van annál még nem huztam   voltage control kell ok....de ott hogy?

dc nél mennyivel egyszerübb.

közben megoldottam,,,,,nem láttam a fátol az erdőt. :D

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

quadrant dobott egy laza 3563-at  :D

Nem elérhető csizy

• PDA: S5
Sziasztok!

Most nagyon lámának fogok tünni,de nagy a bajom (én eddig mindent végig romoltam és a hozzászólásokból tanultam,nem kellett hülyeségekkel fárasztani titeket de...) bárhonnan töltöm is le az alap JVS romot az istennek se tudom kicsomagolni mert crc hibát jelez és hülye vagyok megoldani....próbáltam másik gép stb. Tud valaki valami normális linket,vagy más megoldást???

Köszi és bocsi a hülyeségemért...

Sziasztok!

Most nagyon lámának fogok tünni,de nagy a bajom (én eddig mindent végig romoltam és a hozzászólásokból tanultam,nem kellett hülyeségekkel fárasztani titeket de...) bárhonnan töltöm is le az alap JVS romot az istennek se tudom kicsomagolni mert crc hibát jelez és hülye vagyok megoldani....próbáltam másik gép stb. Tud valaki valami normális linket,vagy más megoldást???

Köszi és bocsi a hülyeségemért...

jelszót jól írod be ?

ga