0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
tudom de ha lecseréled ki kel kapcsolni mert szivsz......ugy néztem , akadozott mint a nyavaja.......felraktam a dc-ét dumált de a lagfixet nem kapcsolta be ,,,nem tom miért,,,,, de vigan futott ,semmi akadás,,,, aztán néztem a voodoot és be sem volt kapcsolva a lagfix........nem vitatkozni akarok de nálam a sema emlitésére is égnek áll a ször a hátamon,,,,,,idáig 2 szer volt fent és csak szivatott.....soha többet.
quadrant 5.2 dc kernel.You are not allowed to view links. Register or Login sajna nem igazán látszik de 2918
Hello!Esetleg van egy linked hozzá?Most raktam fel eddig funkcional csak Sema kernelel...
1,Nos, mivel a rom telepítéskor egy scriptet használ ext4-be konvertáláshoz, így a lagfix alapból be lesz kapcsolva. Amikor lecseréled darkcore-ra ,-mivel az voodoo alapú- úgy érzékeli, hogy ki van kapcsolva a lagfix, holott az be van.... 2, Tehát ha lecserélitek az "alap" kernelt előtte ext4 program segítségével mindenképpen kapcsoljátok ki a lagfixet, utána mehet a kernel odinból.
Na végre, egy értelmes segítség. Nekem most települ fel negyedik alkalommal. Épp bootol , remélem lesz hálózat is. Aztán kernel csere.Sent from my IDEOS S7 Slim using Tapatalk
miért én nem ezt irtam? hogy ki kell kapcsolni
Köszi Jelentem pont most szeretném a kernelt cserélni Fiam meg végignézte a Romcserét, ugyan csak 7 hetes, de tetszett neki mosolygott (persze nem a bénázásomon )
You are not allowed to view links. Register or Loginde nehogy a c-ét töldsd.
ext 4 managerrel vissza kell konvertálni akkor rfs-be, ha jól értettem és utána odinból megy a dc4utána pedig a dc4 konvertál visssza ext4 be,magától vagy cwm-ből kell kézzel?
ugy ahogy irodnekem dumált a dc szokásosan és hosszab ideig tartott mint rendesen,,,,,de nem volt bekapcsolva a lagfixem,,,nem tom miért,,,,voodoo-ban kapcsoltam be,,,,,de majd meglátod.
THX, jelenleg konvertál... restoring files...
Nekiersztem az odint, hajrá DC4, eddig jó, el sem hiszem...Odinban mehet az auto reboot?
Meg volt...elindult, megnézem a fájlrendszert....
Nem akkor megy az IMEI ha AUTO reboot van berakva, vagy valamit félre olvashattam?
jó de nekem a sok szir szar fagyasztva van,,,,,,bizti számit az is....bár a quadrant nem igazán mérvadó..az a fö hogy minden szépen akadás mentesen fusson,
Na srácok most már teljes képzavarban vagyok. Rakjam az 5.2 vagy marad az 5.0 esetleg a JVS simán? Vajon melyik a stabilabb jobb? Vagy sokan esküsznek a v3-ra. Szeretnék egy stabil romot ami nem fagyogat. Javaslat?