0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Bakker segitsetek.. kitoroltem a com.android.veding akarmit a /data/app-bol, de valoszinuleg nem azt,amit kellett volna, tehat nem volt utanna -1, es most nem indul el a regi marketem.. egy ilyen data/app-ps vendinges file-t a Bezke rombol tudnatok kitenni valahova? Vagy a 5.2-es zipben is megtalalom valahol?Koszilaci
felraktam az 5.2 fc-zik a google+ (ez nem nagy baj) és fc-zik az sms unread count -nak a gmail része na ez már baj gamod: a google+ egy reinstallal javult ga
nálam a nitrality fc-zik,,,,ha újratelepitem akkor is.bár annyira nem fontos ,,,de valakinél még.
nálam is ga
akkor jó már azt hittem nálam a hiba mondjuk nekem nem sok szükségem van rá,,,ugyhogy törlöm is.
knock-knock-knock nekem de kellett eddig ezzel az új gmail-al vannak gondjaim ga
ezzel az új gmail-al vannak gondjaim ga
Hello. Fel akartam tenni a DC4 -et, de nem bootolt be utána a teló. Először SGS kernel flasherrrel csináltam, utána odinnal, elindult a konverzió, de nam fejezte be. Megpróbálom visszatenni a az eredetit, hátha megjavul. Nem akarom újra belakni.
Semaphore-al bebootol , ez elég érdekes...
Elindult, de nem jó Nem a launcher pro val indult, hanem a tw4-el és egy csomó app helyén egy sd ikon van, nem indíthatóak el, csak a gyáriak. Mi tegyek, asszem mehet elölről az egész. A faxom kivan....
Akkor ezek szerint nem ajánlott cserélni?
én cseréltem és semmi gond,,,,kicsit tovább tartott,,,,és utána konvertálni kellet ex4-re de vigan fut.mert a semaphorban ki kell elötte kapcsolni a lagfixet.
Köszi az infót. Megpróbálom.
Ez az info előbb kellett volna. Eddig kernel csere előtt nem kellett kikpcsonli a lagfixet.
Nqgyon remélem, hogy hamarosan Bezke visszatér a témázható ROMokhoz(nem mellékesen, nagyobb közönséget vonzana, mint egy kötött kibézet) és újra feldohatom a ROMját