2024, 11 28, 00:05:48

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342568 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető o16v

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
Srácok mi a neve annak az apk-nak amivel az órát lehet widgetnek kitenni..
A nitralityben samsung s2 stock clock néven fut de sehonnan sem tudom kinyerni...
Mert nemtom mi az apk neve......

Nem elérhető poolbig

• Navigáció / Navigation: OSMAnd, Waze
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: 7.0
Hali!
A biztonság kedvéért a media/audio/ringtones és a sounds/ sőt a sounds/audio/ringtones mappába is betettem a saját csengőhangjaimat (tuti ami tuti). De ennek ellenére beállítok egy csengőhangot egy kontakthoz és másnapra már az alapértelmezett csengőhang szólal meg. Go Contact-ot használok, eddig nem volt baja, pár napja csinálja. Ötlet?

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
  • PDA: 6S
You are not allowed to view links. Register or Login
Srácok mi a neve annak az apk-nak amivel az órát lehet widgetnek kitenni..
A nitralityben samsung s2 stock clock néven fut de sehonnan sem tudom kinyerni...
Mert nemtom mi az apk neve......

én a fancy widgetet használom, óra és időjárás. szerintem a legprofibb. marketről leszedhető.  :ok:

bezke

• Vendég
Hy, akik még bíznak bennem azoknak üzenem : InnOvaTioN 5.2!!!

Tudom az 5.1 nem aratott nagy sikert nem tudom miért nem működött, a telepítésnél lehetett a baj, azaz a partícióhasználattal. Hála külföldi fejlesztőknek sikerült megírni egy scriptet ami a telepítés kezdetén átkonvertálja ext4-be a system-et is, így nem kavar be a S.A.S.6 tweak.

Update: /valamikor/

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +

Tudom az 5.1 nem aratott nagy sikert nem tudom miért nem működött, a telepítésnél lehetett a baj, azaz a partícióhasználattal. Hála külföldi fejlesztőknek sikerült megírni egy scriptet ami a telepítés kezdetén átkonvertálja ext4-be a system-et is, így nem kavar be a S.A.S.6 tweak.

én mindig is biztam benned ,,meg itt még sokan szerintem,,,az meg hogy 1 romod nem lett az igazi na bumm,,,mindenkivel elöfordul. :ok:

mégis csak az a hü.....e twak kavart be? jól gondoltam én.

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
én mindig is biztam benned ,,meg itt még sokan szerintem,,,az meg hogy 1 romod nem lett az igazi na bumm,,,mindenkivel elöfordul. :ok:

kipróbáljuk mindenképp!! csak találjam meg... :)

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/

Na, erről van szó!!!  :taps:

Csak lehessen témázni, legalább a GPS/Bluetooth//Wifi/GPS részt   :oops:

Nem elérhető wased007

• SGS Tulaj
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mostanában valamilyen JB
én a fancy widgetet használom, óra és időjárás. szerintem a legprofibb. marketről leszedhető.  :ok:

Szerintem a Beautiful Widget sokkal jobb én azt használom már nagyon rég.
Van hozzá Sens-es skin is amitől tök királyul néz ki.

Bezke te pedig ne hagyd abba a rommer-kedést minden rom-od nagyon tetszett amit kipróbáltam.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát... :-D

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári

Igen  :taps: Töretlen lelkesedéssel várom!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek

Reménykedtem, hogy így lesz!!  :ok:  :taps:  :D  :ima:
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető Ruckus

• Navigáció / Navigation: iGo 8.4
  • PDA: Samsung Galaxy SII, ASUS Memopad smart 10.1
  • PDA ROM: Gyári LSJ
Örömmel hallom Bezke a jó hírt !!!! Már majdnem nekiálltam Darky romjának, de megvárom a te főzelékedet inkább! Én azon az állásponton vagyok, hogy nem baj, ha nem kap 3000-et a quadrantban, legyen élvezhető a sebesség és ne rohadjon össze a sok app, ne legyenek fc-k. Eddig a te étlapodon lévő romok voltak fenn legtovább és tetszettek a legjobban. Darkynak a témái és a színvilága tetszik, esetleg te is tehetnél majd bele hasonló színeket, effekteket, persze, ha nem megy a minőség rovására.

Respect!

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Innovation 5.1 + DarkCore 4.0
Nah ennek en is örülök, jo lenne ha a kulfoldi fejlesztok a jvs wifi gondjat is megildanak mert idegesito hogy mindig le fel ugral a halozatrol.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető sastojas

• nk-photography.hu
Nah ennek en is örülök, jo lenne ha a kulfoldi fejlesztok a jvs wifi gondjat is megildanak mert idegesito hogy mindig le fel ugral a halozatrol.

folyamatosan használom a wifit órákon keresztül, soha semmi gondom nem volt vele.

bezke

• Vendég
JVS OK.... :taps: :taps: :taps: :taps:

Csak a telepítővel volt a baj, de most sima lagfix nélküli alap jvs-re kell feltenni és ennyi, a telepítéskor alapból konvertál ext4-be és telepíti a tweakek-et is.
Holnap upload.

Nem elérhető krs_one

• Navigáció / Navigation: iGo
  • PDA: Galaxy S4 white, Nexus 7 32Gb
  • PDA ROM: 4.3 MK8 stock, N7 4.4.2 stock

Csak a telepítővel volt a baj, de most sima lagfix nélküli alap jvs-re kell feltenni és ennyi, a telepítéskor alapból konvertál ext4-be és telepíti a tweakek-et is.
Holnap upload.

Ha most lehetne lájkolni akkor nyomnék rád egyet :)

Nem elérhető Ruckus

Holnap upload.
Halleluja.... Alig várom... Thx

Nem elérhető Ruckus

Na mivan, sehol senki?Hallo...

Nem elérhető lejszlo

• PDA: GalaxyS
  • PDA ROM: mikor mi 1.0
Skacok. En benyaltam Bezkenek a MIUI-s dumajat :) Feltettem egy Darky 10.2.2-ot. (5.1 eset-kelt ugye) Hat ez a kanyarba sincs  a Bezke romokhoz kepest... 2 nap utan tokre belassult, google maps nyomkodas kozben ujra indult.. Gondolkoztam is 3 nap utan, hogy valamire le kene cserelni, de hat itt a megoldas... az 5.2!  Mar nagyon varom!!!! :)

EL JEN BEZ KE ! :)

Es vegre megint lesz gyari weather widget.. ami nekem azert baromi jo, mert a widgeten van refresh "gomb", es igy nem menukben maszkalva kell refreshelni (mert amugy ritkan frissitem), hanem csak rabokok a sarkara, es mar frissul is :)

De jo, mar erdemes volt ma felkelni :D

Laca

Nem elérhető lejszlo

• PDA: GalaxyS
  • PDA ROM: mikor mi 1.0
Na mivan, sehol senki?Hallo...

Turelem, Bezke romot terem :) A "holnap" az eleg tag idointervallum, ha este 11-kor teszi fel sem lehet egy szavunk se.. sot ha kesik vele sem... :)

Laca

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
Én is várom, mert már nagyon tré a criskelo romom :(
Reggel ébresztés közben nem reagált semmilyen gombra, nem kapcsolt be. Ilyenkor akksi ki-be, majd restart. Néha napi 2*.
Unom. Kéne már 1 jó gyors és stabil rom...

Nem elérhető Ruckus

Én is várom, mert már nagyon tré a criskelo romom :(
Reggel ébresztés közben nem reagált semmilyen gombra, nem kapcsolt be. Ilyenkor akksi ki-be, majd restart. Néha napi 2*.
Unom. Kéne már 1 jó gyors és stabil rom...
Jol mondod baratom. Eddig Bezke romjai voltak a legjobb romok, amiket hasznaltam, jo lenne,ha ez igy is maradna. :)
Remelem este mar lehet flashelni.

Nem elérhető egeri

• PDA: Samsung Galaxy s
  • PDA ROM: 2.3.4 I9000XXJVR Kernel:#DarkCore_3.1_JVR Build száma:BEZKE innovation XXJVR GODEXED
Sziasztok

Engem az érdekelne a faq-ban ugyan is nem találtam róla semmit /esetleg átsiklottam felette nem tudom /hogy is működik a downgrade-elés pl.: bezke innovation v5-nél ?
2.3.4 darky core 3.1  bezke innovation-ról teszem azt szeretném visszatenni 2.2.1-re a telefonom akkor mit is kell tenni?

Nem elérhető pociboy

• PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
Sziasztok

Engem az érdekelne a faq-ban ugyan is nem találtam róla semmit /esetleg átsiklottam felette nem tudom /hogy is működik a downgrade-elés pl.: bezke innovation v5-nél ?
2.3.4 darky core 3.1  bezke innovation-ról teszem azt szeretném visszatenni 2.2.1-re a telefonom akkor mit is kell tenni?
Letöltesz a samfireware-ról egy 3 fájlos, 2.2.1 romot (XWJS5-JS7-JS8 pl.) és odinnal 512 pittel repartitionnal felrakod. Utána esetleg teszel hozzá kernelt, vagy amit akarsz.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető Ruckus

Sziasztok

Hy!

Ha jól tudom, akkor fel kell tenned Odinnal egy annak megfelelő gyári alapot, majd a hozzá való kernelt és úgy rá a főzeléket. Általában így szokott lenni, ez a tiszta sor. Konkrétumot nem tudok mondani, mit tölts le pontosan. Olvass visssza, talán lesz rá megoldás.

Nem elérhető pepe0420

• PDA: Galaxy S I9000
  • PDA ROM: I9000 XXJVT 4.2.1 AndroSlim
Nagyon bíztam benne, hogy folytatod a munkád, mert brutál jók a romjaid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :taps: :taps: :taps: :taps: