2024, 11 28, 13:27:47

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342580 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető fkarcsi

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsuna AOKP 4.3
You are not allowed to view links. Register or Login
Nincs gond. Lépj recoverybe és tedd fel újra. Nézd meg, hogy a lagfix be van-e kapcsolva.  Az első indulás van amikor 5 percnél is több.
Nekem is csinálta, de én csak egy párszor újra inditottam és jó lett.
elkezdtem előről ugyanaz, megpróbálom megint feltenni recoveryből
hátha
This way or that way?

Nem elérhető fkarcsi

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsuna AOKP 4.3
A gondokat az okozza szerintem, hogy a kernelben vissza kapcsol a lagfix. (azt nem tudom, hogy miért)
Én úgy csináltam, hogy amikor kiírta, hogy a bezke rom telepítés kész és inditsam a rendszert, akkor először vissza léptem a voodoo mappába és megnéztem a lagfixet. (kétszer volt disabled) Ha enabled volt akkor nyomtam egy reboot recovery-t és csak utána inditottam a rendszert.
Amikor nem jött fel rendesen a menű, csak simán újra inditottam.
Reggel 6-kor raktam fel az első bétára, most 94%-on áll az akis. Igaz csak két beszélgetésem volt, de a wifi folyamatosan be van kapcsolva, email ment rajta.

megnéztem Voodoo Lagfix is actually: enabled
viszont /system lagfix conversion: no -> ez jó?

tehát nem kapcsolt ki
This way or that way?

Nem elérhető tnorbi

• Nem: Férfi
  • PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
A gondokat az okozza szerintem, hogy a kernelben vissza kapcsol a lagfix. (azt nem tudom, hogy miért)
Én úgy csináltam, hogy amikor kiírta, hogy a bezke rom telepítés kész és inditsam a rendszert, akkor először vissza léptem a voodoo mappába és megnéztem a lagfixet. (kétszer volt disabled) Ha enabled volt akkor nyomtam egy reboot recovery-t és csak utána inditottam a rendszert.
Amikor nem jött fel rendesen a menű, csak simán újra inditottam.
Reggel 6-kor raktam fel az első bétára, most 94%-on áll az akis. Igaz csak két beszélgetésem volt, de a wifi folyamatosan be van kapcsolva, email ment rajta.

Ezzel csak annyi a bibi, hogy akkor is dumálnia kéne a csajnak...

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
Ezzel csak annyi a bibi, hogy akkor is dumálnia kéne a csajnak...

Nekem is dumált, a JVS felrakásánál. Aztán jött a v5.1 béta, erre meg simán ráment a végleges verza.

Most már csak egy másik "csajszi" dumál. Az is mögöttem.... :whistle:
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető pociboy

Egy kicsit jó eddig:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pociboy

Ez lemaradt.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
nálam a gyári jvs 1200-ra huzva.

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
köszönöm a bizalmat, és a kérdéseket miket priviben kérdeztek, de én nem tettem fel. nálam tökéletes a gyári jvs, ugyhogy sajna nemtudok válaszolni bizonyos kérdésekre. de itt a topicban ,biztos elöbb utobb kaptok választ.

csak sokat :olvass:-ni.

Ha még nem láttad, ezt azért a figyelmedbe ajánlom. Nálam ez nagyon jól fut most. Én a deodexed verziót tettem fel stock JVR-re. / lesz lockscreened, extended power menu, stb./

Nem elérhető Swenk

Persze a kíváncsiság azért hajt tovább: már jön le Bezke romja :)

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Ha még nem láttad, ezt azért a figyelmedbe ajánlom. Nálam ez nagyon jól fut most. Én a deodexed verziót tettem fel stock JVR-re. / lesz lockscreened, extended power menu, stb./

nekem is van betettem már mindent ami kell, szinte ugy néz ki mint a bezke rom, teljes átalakitás meg volt, és nagyon jól muzsikál, mindenféle tweak hokuszpokusz nélkül. ezért nem is probáltam az új bezkét,, pedig én mindig az elsök közt tettem fel,,, de nagyon jó ez a jvs,  alapon is, és ez a sima odex,már szinte ugy vagyok vele hogy ezt csak elcseszni lehet, kár hozzá nyulkálni.

amugy olvasgatom itt  a forumot egész nap,,, szerintem a tweak az pont ami bezavar,,,, ha valaki legközelebb teszi fel probálja már ki hogy elötte kiszedi belölle,majd anélkül teszi fel.  kiváncsi lennék.

Nem elérhető Swenk

nekem is van betettem már mindent ami kell, szinte ugy néz ki mint a bezke rom, teljes átalakitás meg volt, és nagyon jól muzsikál, mindenféle tweak hokuszpokusz nélkül. ezért nem is probáltam az új bezkét,, pedig én mindig az elsök közt tettem fel,,, de nagyon jó ez a jvs,  alapon is, és ez a sima odex,
De szívesen kipróbálnám a Te eszközödön lévő mod-ot.

Nem elérhető Swenk

nekem is van betettem már mindent ami kell, szinte ugy néz ki mint a bezke rom, teljes átalakitás meg volt, és nagyon jól muzsikál, mindenféle tweak hokuszpokusz nélkül. ezért nem is probáltam az új bezkét,, pedig én mindig az elsök közt tettem fel,,, de nagyon jó ez a jvs,  alapon is, és ez a sima odex,
De szívesen kipróbálnám a nálad lévő mod-ot, add-okat. Az nagy kérés, hogy leírnád mit tettél fel ill. mit módosítottál a stock JVS-ben? / nekem nem kellő app-okat persze már letöröltem.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
De szívesen kipróbálnám a Te eszközödön lévő mod-ot.

ez csak 1 sima jvs ezekkel mokolva.plusz átlátszó redöny, ennyi. és hasit , 1200-ra huzva 2900 körül mozog. minek ehez még bármi, már tul gyors is néha, na de nem akarom itt rontani a boltot ugyhogy figyelek és olvasok csendben tovább.

a redönyért külön köszönet tnorbinak :ok:

Nem elérhető poolbig

• Navigáció / Navigation: OSMAnd, Waze
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: 7.0
ez csak 1 sima jvs ezekkel mokolva.plusz átlátszó redöny, ennyi. és hasit , 1200-ra huzva 2900 körül mozog.

Nekem most Bezke v5 van fent CF-root kernellel, és nagyon jó. Végre a bluetooth-os eszközeimet is jól kezeli a telefon, az iránytűm megjavult, olyan érzékeny és pontos, hogy csak na, stb, stb. :) Szóval tök jól megvoltam, aztán olvasom a postjaidat, és elkezdett bizseregni az ujjam a download módot előhozó gombokon. :) Pedig nagyon nem szeretném ezt a jól működő konfigot lecserélni. Ha nem lenne felhúzva a procid, mennyit mutatna a quadrant. Ez az infó talán eldönti a sorsát a telefonomnak. :)

Nem elérhető f.janni

• PDA: GalaxyS5
  • PDA ROM: Lillipop 5.0 G900F XXU1BNL9
Sziasztok, tényleg valami probléma van ezzel az 5.1 rommal. A bekapcsolás/újraindulás sokkal tovább tart mint korábban, van úgy hogy felállás közben újraindul. A pin kódnál van úgy hogy 0 lehetőséget ír a 3 helyett már alapból. Ilyenkor újraindítás segít amit esetenként többször is meg kell tenni. Gyakran van úgy hogy ha a telefon ok, feláll a gép de nincs status bar. Emiatt megint újraindítás. Már többször föltettem a romot ahogy írva van. Ha jó a pin és jó a státusbar/redőny véletlenül, valamelyik indításkor, akkor pedig a TW alsó négy ikon közül hiányzik 1-3 db, illetve a program ikonok is eltűnnek. Ezen azzal tudtam segíteni hogy feltettem a GO launchert és töröltem a TW-t. Ezzel ez a gond megszűnt és egyébként pedig jobban is tetszik. Egyébként ha jól feláll a rendszer akkor nagyon gyors, 2600 húzás nélkül alapból és az akkut is kevésbé eszi mint a JVR.

Nem elérhető fjudors

• Navigáció / Navigation: samsung i9100 / i9100
  • PDA: samsung i9100 / i9100
  • PDA ROM: CM nightly leguccsó mindig..
Sziasztok, tényleg valami probléma van ezzel az 5.1 rommal. A bekapcsolás/újraindulás sokkal tovább tart mint korábban, van úgy hogy felállás közben újraindul. A pin kódnál van úgy hogy 0 lehetőséget ír a 3 helyett már alapból. Ilyenkor újraindítás segít amit esetenként többször is meg kell tenni. Gyakran van úgy hogy ha a telefon ok, feláll a gép de nincs status bar. Emiatt megint újraindítás. Már többször föltettem a romot ahogy írva van. Ha jó a pin és jó a státusbar/redőny véletlenül, valamelyik indításkor, akkor pedig a TW alsó négy ikon közül hiányzik 1-3 db, illetve a program ikonok is eltűnnek. Ezen azzal tudtam segíteni hogy feltettem a GO launchert és töröltem a TW-t. Ezzel ez a gond megszűnt és egyébként pedig jobban is tetszik. Egyébként ha jól feláll a rendszer akkor nagyon gyors, 2600 húzás nélkül alapból és az akkut is kevésbé eszi mint a JVR.

usb opciók ki vannak pipálva?
konkrétan az ismeretlen források?

Nem elérhető f.janni

• PDA: GalaxyS5
  • PDA ROM: Lillipop 5.0 G900F XXU1BNL9
usb opciók ki vannak pipálva?
konkrétan az ismeretlen források?
usb hibakeresés - pipa, ismeretlen források - pipa. Mit kellene még kipipálni?

Nem elérhető fjudors

• Navigáció / Navigation: samsung i9100 / i9100
  • PDA: samsung i9100 / i9100
  • PDA ROM: CM nightly leguccsó mindig..
usb hibakeresés - pipa, ismeretlen források - pipa. Mit kellene még kipipálni?

akkor passz..engem az szivatot

Nem elérhető bodoraudio

• PDA: sgs
  • PDA ROM: Norbi 3.6
Nem vagyok Bezke rajongó,de ez a rom kivételesen jól sikerült,semmi fc, egyéb hiba.
Azonnal felment minden hókusz-póók nélkül.
Talán bírhatná tovább az akksi,de akkor meg nem lenne ennyire pörgős.
Szerintem kényelmesebb mint a gyári jvs.
 :ok: :taps:

Nem elérhető pociboy

Nem vagyok Bezke rajongó,de ez a rom kivételesen jól sikerült,semmi fc, egyéb hiba.
Azonnal felment minden hókusz-póók nélkül.
Talán bírhatná tovább az akksi,de akkor meg nem lenne ennyire pörgős.
Szerintem kényelmesebb mint a gyári jvs.
 :ok: :taps:
Nálam a fogyasztás is lenyügöző.

Ez a többihez képest mintha generátorral lenne szerelve. 12 óra 45 perc alatt folyamat wifi, email, melett 10% esett a töltöttség.
Igaz ma elenyésző beszélgetéseim voltak kb. 6 hívás (30perc). De akkor is.

Nem elérhető axlfsi

• PDA: SGS
  • PDA ROM: 2.3.7 | JVS | CM7 7.1.0 | Platypus NEO 17 r18
Nálam a fogyasztás is lenyügöző.

Ez a többihez képest mintha generátorral lenne szerelve. 12 óra 45 perc alatt folyamat wifi, email, melett 10% esett a töltöttség.
Igaz ma elenyésző beszélgetéseim voltak kb. 6 hívás (30perc). De akkor is.

Majd 13h alatt 10%??? En ezt SOHA nem fogom megerteni, hogy csinaljatok! ... az ilyen fogyasztasu tulajok mire hasznaljak a telefonjukat? Mert azt NEM fogom elhinni,  hogy pl. be van allitva egy postafiok is vagy BARMILYEN adatforgalmat hasznalo alkalmazas es 10%-ot merul 13h alatt. Egyszeruen nonszensz!

Nem elérhető o16v

• Navigáció / Navigation: Motorola Xoom with Eos rom
  • PDA: Samsung Galaxy Nexus i9250
  • PDA ROM: AOKP b40,JameBond 3.1 kernel
Majd 13h alatt 10%??? En ezt SOHA nem fogom megerteni, hogy csinaljatok! ... az ilyen fogyasztasu tulajok mire hasznaljak a telefonjukat? Mert azt NEM fogom elhinni,  hogy pl. be van allitva egy postafiok is vagy BARMILYEN adatforgalmat hasznalo alkalmazas es 10%-ot merul 13h alatt. Egyszeruen nonszensz!
Ezt én sem értem..én valóban használom telefonálok,netezek,navigálok...de még 1 max másfél napnál tovább
nem bírta....ez a 10% szerintem is erős.Vagy ki volt kapcsolva... :D :D

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/

Adathálózatról nem is beszélve... Hihetetlen ahogy az szívja  >:(  + Power amp, és 5óra alatt sztem kampec lenne  >:(

13óra alatt úgy esik nekem 10%ot, hogy csak be van kapcsolva, de hozzá se nyúlok...

Nem elérhető pepe0420

• PDA: Galaxy S I9000
  • PDA ROM: I9000 XXJVT 4.2.1 AndroSlim
Sziasztok!  Jelezni szeretném, h nálam is gondok vannak az új rommal:( Bekapcsolásnál folyamatosan újraindul. 2-3 újraindulás kell neki.
Többször volt olyan, hogy a pin megadásnál 0 lehetőség volt. Használat közben eltűnt a főtálca. Háromszor raktam újra az egész telefont a leírtaknak megfelelően, de nem javultak a hibák:( Ezeket leszánítva gyönyörűen fut, semmi fc!

Nem elérhető K007

• PDA: N7100
  • PDA ROM: 4.1.2. official HUN
Sziasztok!
Ritkán szólok hozzá a fórumban, inkább olvasgatok, meg persze ROMolgatok. Mint ahogy ma is....
XJVS felrakásnál az odinban felcseréltem a pda és phone fájlt(eddig kb. 127x raktam már odinnal fel romot... :( ), kiírta, hogy fail, majd én nagy bátran akksi ki, majd be, azóta SEMMI... Szó szerint Semmi. Sem download, sem recovery, sem sima bekapcsolás.
Olvastam a téglásított topikot, de ott is feltétel a download mód, ami nekem nincsen.....
Szóval a lényeg:

H E L P!       H E L P!         H E L P !     :'( :'( :'(
PÁNGALAKTIKUS GÉGEPUKKASZTÓ