Kedves tnorbi!
Örülök, hogy neked sikerült már az anyatejjel magadba szívni a számítástechnika minden nyügét, hogy beszélni is előbb tanultál meg e nyelvezeten, de azért hidd el rajtad kívül vannak olyanok, akik autodidakta modon teszik mind ezt.
Mivel nekem - és gondolom ezzel nem vagyok egyedül - annyira nem triviális minden első olvasatra, inkább kétszer is rákérdezek, kielőtt véglegesen téglásítanám, az egyébként nem olcsó telefonomat.
Minden esetre köszi a választ és igérem igyekszem - csak sokszor hiába teszem,nem értem Ilyenkor kérdezek rá.
Még1x elnézésedet kérem.
Szó sincs arról, hogy én valamilyen guru lennék, közelről sem
Le van írva egy dolog, amit ha nem kezdesz el megcsinálni, nem fog felmenni a rom. Nem csak elméleti szinten kell csinálni a dolgokat-> OLVASGATÁSSAL ÉN SEM ÉRTETTEM MEG
1* kell megcsinálni, úgy ahogy le van írva és kész. Az is, hogy "mikor dumál a csaj"... Felteszed a DC-t és nem hallod utána, vagy még bele se kezdtél?
M1, nem akarlak baszogatni, csak gondolj bele, hogy milyen minden 2. oldalon a hasonló kérdéseket olvasni, úgy, hogy az oldal teli van segítségekkel...
Valaki még azt is megkérdezi, hogy kell e lagfix, amikor naaagy piros betűkkel ott van az első oldalon a válasz...