2024, 11 28, 14:20:22

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342581 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető 1sasas

• Nem: Férfi
  • PDA: Galaxy S I9000, Tab P5100
  • PDA ROM: TsunamiX 3.0 Milestone1
You are not allowed to view links. Register or Login
Hát nekem másodjára sem sikerült, valami nem kerek ennél a romnál. Az előző, JVR-el nem volt semmi gond, de ez nem akar összejönni.

Mi az ami nem sikerül?  ;)

Nem elérhető laci643

• Navigáció / Navigation: Nüvi 765T
  • PDA: Galaxy S2
  • PDA ROM: JB
Ugyan az, amit feljebb is írtak. Felteszek mindent a leírás szerint, aztán elmegy a samsung felíratik, 2-3x megjelenik a boot kép, de onnan nem megy tovább.

Nem elérhető 1sasas

Sziasztok egy jérdés mielőtt a gyári jvs-t felteszem lagfix-et ki kell kapcsolni vagy így rátolom és kész? Most v5 van fent D3.1 el. Amúgy nincs bajom ezzel sem csak próbálkozom mivel sok barátom kér ,hogy frissítsek neki így mindig kipróbálom az újat. :taps:

Odinnal 512-es Pit repartitionnal tedd fel a gyári JVS-t. Nem kell előtte visszaparticionálni, megteszi a program.

Nem elérhető 1sasas

Ugyan az, amit feljebb is írtak. Felteszek mindent a leírás szerint, aztán elmegy a samsung felíratik, 2-3x megjelenik a boot kép, de onnan nem megy tovább.

Próbálj meg előtte mindent legyalulni és formázni. A factory reset nem elég.

Nem elérhető laci643

Ez alatt mit értesz pontosan?  Mert factory reset előtt töröltem a belső sd-t. Utána próbáltam.

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
Na most azért kérdeztem mert ha emlékeztek nemrég volt nálam egy teló és annak az E meghajtóját úgy lenullázták hogy repart sem segítet. És mindez állítólag azért volt mert  a lagfix be volt kapcsolva. Mi a vélemény most merjem vagy ne mert ez a teló pontosan azt csinálta amit az imént leírtak (csak bootol és bootol sam logóval és sehova tovább) amúgy meg úgy ,átszik mintha felment volna a rom nincs hiba az odin-nál. >:(
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető 1sasas

Ez alatt mit értesz pontosan?  Mert factory reset előtt töröltem a belső sd-t. Utána próbáltam.

Próbálj meg a gyári rom felrakása előtt mindent törölni(cache, dalvik cache, és a recovery advanced módjában formázni mindent.  Sdcard, data, datadata, stb.. ) A külső sd-t (ha van)nem kell törölni, én ki szoktam telepítéskor venni...
Ezután kapcsold ki a telót, majd bekapcsolva 3 gombos download módban kezdd el a gyári rommal, hátha sikerül... :)

Nem elérhető 1sasas

Na most azért kérdeztem mert ha emlékeztek nemrég volt nálam egy teló és annak az E meghajtóját úgy lenullázták hogy repart sem segítet. És mindez állítólag azért volt mert  a lagfix be volt kapcsolva. Mi a vélemény most merjem vagy ne mert ez a teló pontosan azt csinálta amit az imént leírtak (csak bootol és bootol sam logóval és sehova tovább) amúgy meg úgy ,átszik mintha felment volna a rom nincs hiba az odin-nál. >:(

Veszteni valód nincs, ha gondolod, particionáld vissza, 2 perc alatt megvan.

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
Próbálj meg a gyári rom felrakása előtt mindent törölni(cache, dalvik cache, és a recovery advanced módjában formázni mindent.  Sdcard, data, datadata, stb.. ) A külső sd-t (ha van)nem kell törölni, én ki szoktam telepítéskor venni...
Ezután kapcsold ki a telót, majd bekapcsolva 3 gombos download módban kezdd el a gyári rommal, hátha sikerül... :)

Én pontosan ezt csináltam kb40 szer de nem segített ha először nem volt repart akkor nem ismeri fel többé a belső E meghajtót ha ez történt úgy tudod meg hogy elindítod rekov ba és nyomsz egy format sd-t ehez olyan kernel kell amiben benne ez az opció és ha hibát ír ki akkor a teló nem tégla hanem törmelék. Remélem senki nem járt így!!!

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA

Veszteni valód nincs, ha gondolod, particionáld vissza, 2 perc alatt megvan.

Nem particionál vissza ez a baj.

Nem elérhető 1sasas

Nem particionál vissza ez a baj.

Ha a helyedben lennék, egy életem, egy halálom, 512 Pit-tel , friss Odinnal feltenném a gyári ROM-ot. Lehet, hogy mindent helyre rak.

Nem elérhető guifater

• PDA: Samsung Galaxy SIII (I9300)
  • PDA ROM: Galaxy SIII
Komolyan mondom, hogy ez már hihetetlen... Olvass utána vagy nézz szét pár oldallal előrébb... DC automatikusan elkezdi a lagfixet -> DUMÁL A CSAJ, Végén: Lagfix now activated(Láágfiksz náú áktivéjtid).......  :ima: :ima: :ima:

Kedves tnorbi!
Örülök, hogy neked sikerült már az anyatejjel magadba szívni a számítástechnika minden nyügét, hogy beszélni is előbb tanultál meg e nyelvezeten, de azért hidd el rajtad kívül vannak olyanok, akik autodidakta modon teszik mind ezt. O->-
Mivel nekem - és gondolom ezzel nem vagyok egyedül - annyira nem triviális minden első olvasatra, inkább kétszer is rákérdezek, kielőtt véglegesen téglásítanám, az egyébként nem olcsó telefonomat. :oops:
Minden esetre köszi a választ és igérem igyekszem  :olvass: :olvass:- csak sokszor hiába teszem,nem értem Ilyenkor kérdezek rá.
Még1x elnézésedet kérem. ;)
 :ima:
guifater

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
najo. Ha lesz idom felrakom mostmar en is. Feltunoen sokmindenkinek nem jo.

mas: nekem az utolso facebook update ota az folyamatosan fut, es szivja az akkut.

Nem elérhető laci643

Na, nagy nehezen összejött, de nekem nem tetszik. Az 5-ös jobban bejön, megy vissza minden.

Nem elérhető fkarcsi

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Tsuna AOKP 4.3
najo. Ha lesz idom felrakom mostmar en is. Feltunoen sokmindenkinek nem jo.

mas: nekem az utolso facebook update ota az folyamatosan fut, es szivja az akkut.
Én meg reggel óta gondolkodom, hogy kipróbáljam-e. Itt olvasva a hozzászólásokat még mindig nem sikerült döntenem.
This way or that way?

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
Kedves tnorbi!
Örülök, hogy neked sikerült már az anyatejjel magadba szívni a számítástechnika minden nyügét, hogy beszélni is előbb tanultál meg e nyelvezeten, de azért hidd el rajtad kívül vannak olyanok, akik autodidakta modon teszik mind ezt. O->-
Mivel nekem - és gondolom ezzel nem vagyok egyedül - annyira nem triviális minden első olvasatra, inkább kétszer is rákérdezek, kielőtt véglegesen téglásítanám, az egyébként nem olcsó telefonomat. :oops:
Minden esetre köszi a választ és igérem igyekszem  :olvass: :olvass:- csak sokszor hiába teszem,nem értem Ilyenkor kérdezek rá.
Még1x elnézésedet kérem. ;)
 :ima:

Szó sincs arról, hogy én valamilyen guru lennék, közelről sem  :D  Le van írva egy dolog, amit ha nem kezdesz el megcsinálni, nem fog felmenni a rom. Nem csak elméleti szinten kell csinálni a dolgokat-> OLVASGATÁSSAL ÉN SEM ÉRTETTEM MEG  :oops: 1* kell megcsinálni, úgy ahogy le van írva és kész. Az is, hogy "mikor dumál a csaj"... Felteszed a DC-t és nem hallod utána, vagy még bele se kezdtél?  :D

M1, nem akarlak baszogatni, csak gondolj bele, hogy milyen minden 2. oldalon a hasonló kérdéseket olvasni, úgy, hogy az oldal teli van segítségekkel...

Valaki még azt is megkérdezi, hogy kell e lagfix, amikor naaagy piros betűkkel ott van az első oldalon a válasz...

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
Na, nagy nehezen összejött, de nekem nem tetszik. Az 5-ös jobban bejön, megy vissza minden.

Hogy oldottad meg?? A kinézetet majd lehet orvosolni...

Nem elérhető KölyökGSi

Szó sincs arról, hogy én valamilyen guru lennék, közelről sem  :D  Le van írva egy dolog, amit ha nem kezdesz el megcsinálni, nem fog felmenni a rom. Nem csak elméleti szinten kell csinálni a dolgokat-> OLVASGATÁSSAL ÉN SEM ÉRTETTEM MEG  :oops: 1* kell megcsinálni, úgy ahogy le van írva és kész. Az is, hogy "mikor dumál a csaj"... Felteszed a DC-t és nem hallod utána, vagy még bele se kezdtél?  :D

M1, nem akarlak baszogatni, csak gondolj bele, hogy milyen minden 2. oldalon a hasonló kérdéseket olvasni, úgy, hogy az oldal teli van segítségekkel...

Valaki még azt is megkérdezi, hogy kell e lagfix, amikor naaagy piros betűkkel ott van az első oldalon a válasz...

Leirasomat is nyalazd at ha gondolod. Lehet belole tanulni

Nem elérhető lejszlo

• PDA: GalaxyS
  • PDA ROM: mikor mi 1.0
Én meg reggel óta gondolkodom, hogy kipróbáljam-e. Itt olvasva a hozzászólásokat még mindig nem sikerült döntenem.

Szerintem varjatok meg, amig megjon Bezke, es megszakerti azt a 2x-3x bootolo telefon meg eltuno notibar bajt. Max lesz 1-2 napon belul egy v5.2, aztan hajra :)

Amugy ha egyszer elindul, akkor mar popec :)

KolyokGSi Te tedd fel batran, amilyen makunk van Neked ugyis egybol jo lesz, erre mostmar tenyleg kivancsi vagyok :D

laca

Nem elérhető KölyökGSi

Szerintem varjatok meg, amig megjon Bezke, es megszakerti azt a 2x-3x bootolo telefon meg eltuno notibar bajt. Max lesz 1-2 napon belul egy v5.2, aztan hajra :)

Amugy ha egyszer elindul, akkor mar popec :)

KolyokGSi Te tedd fel batran, amilyen makunk van Neked ugyis egybol jo lesz, erre mostmar tenyleg kivancsi vagyok :D

laca

En is erre gondoltam :D

mas: Maradhatunk a kolyok megszolitasnal. Ez az eletkorombol adodo ragadvanynev. A GSi pedig az automnak az egyik kis jelzese, mivel kolyok user mindenhol van , ezert emiatt egyedibb :D

Nem elérhető lejszlo

• PDA: GalaxyS
  • PDA ROM: mikor mi 1.0
En is erre gondoltam :D

mas: Maradhatunk a kolyok megszolitasnal. Ez az eletkorombol adodo ragadvanynev. A GSi pedig az automnak az egyik kis jelzese, mivel kolyok user mindenhol van , ezert emiatt egyedibb :D
Mar elore utalom, hogy Neked porcre jo lesz :) De bizom benne, hogy nem :D Na megy mar fel az alap jvs? :)

Amugy nem lehet, hogy Odin fuggo, hogy ki mivel teszi fel a gyari JVS-t? Van Odinbol is 100 fajta...

mas: laca vagyok csapj bele  Kolyok! :) De telleg koszi :)

Nem elérhető fkarcsi

kippróbáltam, rosszul döntöttem, csak a boot screenig jut el folyamatosan újraindítja
This way or that way?

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
kippróbáltam, rosszul döntöttem, csak a boot screenig jut el folyamatosan újraindítja
Nincs gond. Lépj recoverybe és tedd fel újra. Nézd meg, hogy a lagfix be van-e kapcsolva.  Az első indulás van amikor 5 percnél is több.
Nekem is csinálta, de én csak egy párszor újra inditottam és jó lett.
"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"

Nem elérhető fkarcsi

Nincs gond. Lépj recoverybe és tedd fel újra. Nézd meg, hogy a lagfix be van-e kapcsolva.  Az első indulás van amikor 5 percnél is több.
Nekem is csinálta, de én csak egy párszor újra inditottam és jó lett.
elkezdtem előről :)
Jobb a békesség :)
This way or that way?

Nem elérhető pociboy

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SM-G900F, I9505 + I9195
  • PDA ROM: XXU1BOA3, XXUFNB9, XXUCNK4 by lackogyerek
A gondokat az okozza szerintem, hogy a kernelben vissza kapcsol a lagfix. (azt nem tudom, hogy miért)
Én úgy csináltam, hogy amikor kiírta, hogy a bezke rom telepítés kész és inditsam a rendszert, akkor először vissza léptem a voodoo mappába és megnéztem a lagfixet. (kétszer volt disabled) Ha enabled volt akkor nyomtam egy reboot recovery-t és csak utána inditottam a rendszert.
Amikor nem jött fel rendesen a menű, csak simán újra inditottam.
Reggel 6-kor raktam fel az első bétára, most 94%-on áll az akis. Igaz csak két beszélgetésem volt, de a wifi folyamatosan be van kapcsolva, email ment rajta.

"A kérdés, ami néha elbizonytalanít: én vagyok őrült, vagy mindenki más?"