Szia Bezke, sziasztok!
Tegnap du. feltettem a v5-öt a telefonomra és tapasztaltam pár érdekes dolgot...
A ROM ebben az állapotában veszett gyors, tényleg pislogok, mint a hal
A böngészés flash, minden vajsimán működik, néhány dolog viszont nem működik.
Tételesen átfutva a feature list-et:
- Szokásos főzött rom /-Deodexelt , zip-align-elt,busybox....../
- Gyári Odex romon alapul, semmi laggEz stimmel!
- Kernel: Semaphore 1.6.0 /voodoo snd, bln, 1,2 ghz max/A kernel-re több hack is azt írja, hogy Kernel: Unknown
A voltage control el sem indul, mert azt mondja, hogy nem kompatibilis a kernellel.
- Mobilhálózati hozzáférések hozzáadvaEzt nem értem mi akar lenni, és azt, hogy hol kellene látnom.
- Extended power menüEz működik, de nem állítható!
- AOSP lockscreenEz nem működik, pontosabban sehol nincs meg a setup-ja.
- Akku kijelző százalékos, animált töltésEz stimmel.
- Mod üzemidő /Bezke secret hack/+ Simplicity charger hackEz talán igaz, eddig jól bírja.
- Tw3 launcher / 5 ikonos, elfordulós/5 ikonos, de nem fordul sehol semmi + gyk
- Magyar nyelvű swypeEz nem próbáltam, mert nem szeretem, de biztos jó.
- Hackelt kamera / gyorsabb+ power shoot/Hogy gyorsabb lett-e azt nem tudom, de a power gombos exponálás működik.
- Módosított alkalmazások: szinte mindNem tudom melyikekre gondolsz...., mert egyelőre a gingerb-et is szoknom kell.
- Alapból integrált S.A.S.6 Tweak /ext4 fájlrendszer megléte kötelező telepítés előtt/Ha ez az amitől veszett gyors, akkor működik. Egyébként a tweak ,ext4 Manager, CWM manager mind azt mondja, hogy
CF-Root kernel was not detected. Current kernel: Unknown
Elvileg mindent az új telepítési utasítás szerint csináltam 1.8-as Odinnal.
Én pluszban a Factory reset előtt nyomtam sdcard format-ot is, és utána másoltam fel a zip-et... ez lehet gond?
- Full laggmentes böngésző és phone/elforduló/ alkalmazásokEz is igaz /de továbbra sem tudom, hogy mi forog/.
Végezetül a Quadrant OC nélkül nekem max 2200-2400... létezhet, hogy ekkor a szórás az SGS-ek között?
Nekem elég korai darab van, mert a T-nél a Budafokin az elsőt én vettem meg
Az előző ROM-om az eggyel korábbi InnOvaTioN volt. ( Az teljesen instabil volt
)
A Bezke v5 ROM eddig nekem bevált!
Előre is köszönöm, ha tudtok megoldással szolgálni a furcsaságokra.