0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
megelőztelek
Mert 1. nem küldtem el Aztán mégis bebiggyesztettem, hátha lesz belőle valami
elöbb utobb bizti, mindig lett.
Le vagytok maradva kicsit. GB topic... Már ki is próbáltuk Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
már rég irtuk,de ha annyi a változás ,mint a 2.3.3 és a 2.3.4 között akkor nem is érdekel
Pedig nagy változás volt a 2.3.4...
Pedig nagy változás volt a 2.3.4... Am most néztem az XDA-t és van egy ROM aminek szintén Innovation a neve... Már nevet is lopnak? (vagy az volt előbb?)
oszt miben?
Stabilitásban, gyorsaságban...
halihó!épp kezdtem kétségbe esni, de nagyon. bemásoltam az init.d cuccot a telóra ahogy limahl írta, újra indítottam és itt el is akadt! hétszer indult újra a teló, utána töltött csak be. de minden müxik hál istennek. iszom egy sört.....
Hát nekem nem akar lejönni ez a jvs, lassú a netem a hotfile-t nem szereti.Megtenné valaki aki letöltötte h. feltenné multiuploadra?
Próbáld ki az Internet Download Managert. Nálam sokat gyorsít a letöltésen, és megauploadon nincs korlát vele... Ha még nem kezdte el valaki, feltöltöm neked.
IDM-et használok, de a hotfile-t nem akarja.
Toltom fel. Varj par perc
You are not allowed to view links. Register or LoginAhh, en elcsusztam, kozbe a tutorialbol kivettem a v3 linket mert szoltak hogy warez. Ami miatt sirtak a kulfoldiek is. Az is frissul majd az uj rom mellett