Jajj...jöhetne már az új ROM, már nagyon várom. Minden nap többször nézegetem, hátha már fent van, de még mindig semmi. De biztos jó lesz.
Vettem winchestert a gépembe, így már tudok dolgozni ott vagyok ahol abbahagytam, viszont volt időm gondolkodni az akksi fogyasztást illetően. kismilió beállítást vagy inkább adathalmazt át....sztam mire úy néz ki találtam valamit. És ki merem jelenteni, Az AKKSI FOGYASZTÁS KIVÁLLÓ lesz ebben a romban. Tegnap volt szerencsém Pesten Igo-val navigálni, 91%-on állt amikor elkezdtem, a cigány vajdával utaztam kb. 40 percet és kapaszkodjatok 82 %-ra esett csak le. Szerintem ez nem rossz, mert eddig a navi ette a legjobban. Ma pedig 6-kor keltem, töltőről le, egész nap mobilnet kb 1 óra összesen 10 perc teló, 10 perc navigálás, 1 videó lejátszás 5 perc és most 76. nekem ez már majdnem tökéletes.
1, Tehát akksi --- jobbat már nem tudok:-)
2, Böngésző előre láthatólag nem kockásodik és kicsit gyorsabb
3, A téma maradt /ne haragudjatok, ha sok embernek nem válaszolok privátba témázással kapcsolatban, de millióan kérdezgetnek, nics 1 perc időm se / 9 vizsga miatt/és arra ott a metamorph topic.
4, A telefon nem egy Cyanogen /nekem eddig az a tuti/ de most már nálam nem csinálja azt a 2-3 mp-es csendet. Max 1. de ritkán.
5, gps config eu-ra állítva /ugyan az szerintem mint a hu- /
6, Modded Sony E. launcher /nekem bejön/
7, APN sorok újra tördelve- sok embernek nem volt jó a mobilhálótata.
És még sok minden. A romot előre láthatólag holnap tolom fel este, még tesztelem.
Ja és quadrant rajongóknak lagfixxel nálam nem megy 1700 alá. /nincs is sok minden rajta/