0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
mi a neve annak a megrázom és képet csinál proginaknem jut eszembe
meg 3 man kerdezzetek meg konyorgom. DC kernelt felrakod bootol ugat kesz.
mit rontottam el? mert nem flashelt a kernel! mert elindítanám a tweak-t és aztírja h superusernek kell lennem h használjam(a leírtak szerint tettem fel)
shootme
erre vki vmit? vagy tegyem ujra fel a DC 3.1 vagy flesheljem egy progival?
Ezzel a market frissitessel megszunnek v3 mon az angry birds-ös frissitesek plYou are not allowed to view links. Register or Login
ne az ok ra nyomj hanem vissza lépés nyil
hát próbáld ki, vagy tedd vissza a régi marketet,
müködik,köszönöm,de miez a megoldás? hiányolom az chainfire 3d-t meg a titaniumot de akkor ezekkel kezdem (mert pl a samurai vegenance " höz kell nvidia tegra támogatás)
De nem hat probald ki Mondom megszunnek ezek a problemak :DD Hat nyilvan felraktam mielott postolom
jaa es ebbe mar be lehet allitani h kerjen pin kodot vasarlas elott
nem ehez a kernelhez kell.
vmi megoldás kéne lehet feltöröm vmi progival(mint a régi alap samu rendszerek kerneljét) mert titanium felmegy de nemtom használni mert azirja nincsen rootolva a teló :S
Mintha Bezke a fejembe látna Olyan lett ez a ROM amilyenre vágytam Egy kis változtatás a kinézetben és pörfikt!!!Köszönöm Szépen, hogy megosztottad velünk!
pedig neked nehéz a kedvedben járni
Hát egy kicsit elakadtam. A darcore féle kernelt feltettem, most elvileg le kellene töltenem a superusert és a busybox-ot, de a busybox installer jön be és nem tudok tovább menni. Valakinek ötlet?
hát nálam tökéletesen megy a titánium, biztos jol raktad fel a kernelt- meg hát eredetit kéne feltenni. titaniumotde nálam megy mindennél a rootrootexplorer mit ir?