0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
igen azóta látom! későn olvastam(hamarabb írtam/sírtam minthogy utánanéztem vna )nembaj ugyis fősulin lemerítettem ma elég rendesen addig töltön van h este nekelljen ezzel foglalkozni köszönöm
semmi gond még csak most került fel, én szabin vagyok oszt unatkozom,ezért láttam egyböl.
Hat a v4-el mi lett? Amugy V2-re lehet telepiteni a V5-ot, vagy inkabb gyalu alap JVR es utanna az uj telepitesi moddal?Feltettem ezt az OnCallEnd-et, kivancsi vagyok jobb lesz-e, de eddig amugy tetszik hogy visszadob a fokepernyore hivas utan Koszi
hali a nitrality hova menti az efs-t ga
Sziasztok lenne egy gyors kérdésem. Bezke romba hol tudom azt beállítani h ha microsdre másolok bárhova zenét képet akkor azt alapesetbe megkeresse és lássa a galéria is ill. a zenelejátszo is. Mert ugye a gyári rom megkereste mi hol van és ment na most ennél próbáltam bemásolni a DCMI be vagy mibe egy külön mappába képeket nem látja próbáltam a music mappába tenni zenét azt se látja.mitévő legyek? beállításokat már végig nyálaztam de sehol nem találtam olyasmit h melyik mappákat scannelje végig h van e ott zene kép vagy bármi.
Vkinek esetleg 5let?
nem tom de szedd ki rootexplo-val aztán oda mented ahová akarod
Fent van a rom.
nekem már a telon is.
Na kaja utan nekiesek. Amugy a tema jkay stb ugyan olyan mint a tobbi romba? Mert nekem igy szupi minden ahogy most van.Elolvastam az elso oldalt, csak hogy odexed deodexed kozott kinezeti kulonbseg van e.
Mivel ez stock odexed rom, ezért nem akartam elrontani a hatást, és 1 lockscreen /AOSP/ van benne.Cserébe egy atombiztos romot kapsz....
ááá!! Elhiszem, hogy atombiztos meg gyors, viszont a te kreativitasod teszi szeppe a telefont, igy akkor en most maradok. Illetve: meghallgatom a velemenyeket :DD Sokat szamit amugy nekem h h nez ki a telo. A % os akku stb.. Talan ossze fozom magamnak ha ugy adodik majd
nekem fent van az on call end,lehet ezért de sosincs ilyenem,ez ugye magától zárja a hívás után a tárcsázot, és visszalép az alap képernyöre, na nekem igy még egyszer sem volt.mondjuk én nálam az one call end alap progi lehet ezért nincs, és nem vettem észre.
sdcard/insanity
Nekem is fent van az On call End és az imént mégis fc-zett a phone. Este megy fel a v5.
Most milyen kernel van benne? A leiras szerint Semaphore, de nekem tovabbra is DC3.1-et ir a nevjegynel....Vagy valamit rosszul csinaltam....Egyebkent koszonom Bezke a munkad, kituno ROM.