0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hali!Eddig teljesen jól működött a telefonom, de a mai nap rémálom. Reggel 6.15-kor levettem a töltőről, 10 perc múlva már 70%-on volt, aztán olyan zuhanórepülést végzet, hogy délután 4-re kikapcsolt. Mindezt nulla használattal! Megnéztem az akku használatot 65% kijelző! Kijelző??? Végig az övemen volt a telefon, nem is használtam! Ötlet?
én kb egy hete frissítettem le 2.6.35.7-I9000XXJVR Semaphore kernelre és az aksim az eddigi gyári 1 nap helyett most 2-3 napot megy el!!! nagyon kemény!!!
Semaphore? Dob valaki linket? Köszi.
Tettyék:You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Felraktam a v3-at és elmászott az imei,már egy órája kínlódok vele! Mindent kipróbáltam ami le van írva,de semmi! Segítsetek légyszi,vagy viszem holnap a telenorhoz!
Tegyél fel 3 fileos JVR odinnal repartition-nal, és meg kell hogy javuljon.
Segíts Bezke! Légyszi!
...Korábbi romoknál néhányan panaszokdtak, hogy az internetmegosztás nem működik, de sajna olyan hozzászólást nem találtam ahol valami megoldás lenne rá. Tegnap feltettem én is az Innovation v3-at és hasonló hibám van. Se az USB-s, se a Wifi-s internetmegosztás nem megy, mindegyik hibát jelez. Mit csináljak? Tegyem fel újra a rom-ot?...
1 tedd fel simán a romit bármi wipe nélkül és sim nélkül.2 ha nem ok akkor egy 3 fájlos rom sum nélkül re partitionnalJa és ellenöeizd jol van e benne a sim kari
Köszönöm! Holnap kipróbálom ma már nem,mert túl ideges vagyok! Még egyszer,köszönöm!
Sasoljátok:You are not allowed to view links. Register or Login
Nah,viszem az sgs-t a telenorhoz ,nem jött össze
hát pedig vissza kéne annak jönni.nekem 1 szer ment el nyomtam a 2 wipot aztán ujra bezke és vissza is jött.efs mentésed nincs?és mikor elment nekem is a semaphor kernel volt fent. ehhez csak dc kernelt javaslok azzal sosem volt semmi gond
Van efs mentésem! Hogy wipeoljak?
rootexplorel-el cseréld le a mostanival az efs mappát azt hiszem igy kell, nemtom még sosem kellet hál istennek.
Volt az is. Sim kari nem lehet hibás?
nem tudod kipróbálni 1 másikkal?