2024, 11 30, 05:45:03

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342653 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem bírom én ezt az ideget. Nem romolok most se. A fájlokat se tudom, honnan kéne kivadászni, mert a samfirmware-es JVR hiányos, úgyhogy inkább hagyom a francba mielőtt kidobom a negyedikről az SGS-t. Nem nekem való ez. Lehet ájfónt kéne vennem. >:(

Mi hiányzik belőle?
Meg milyen fájlokat?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
  • PDA: OnePlus 5, TabS 8.4
A gyári modem meg a csc. Bár igazából nem is értem, mert valójában Phone sincs benne, lövésem sincs, hogy a kicsomagolt .tar mi pontosan (én a phone-ra tippeltem).

Nem elérhető GriM

• Navigáció / Navigation: nincs
  • PDA: Samsung GT-i9000
  • PDA ROM: Tiger 4.8+Sema 3.0

"A JPU rom után a samfirmware-en megjelent ROM-ok nem minden esetben teljes romok, ám sok szempontból jobbak, gyorsabbak mint a JPU. Az egy file-ból álló ROM-okat (JPY, JS3) .PIT nélkül kell feltenni Odinnal úgy, hogy az egy .tar file-t a PDA-hoz tallózzuk be. A re-partition NE legyen bepiválva! "

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
"A JPU rom után a samfirmware-en megjelent ROM-ok nem minden esetben teljes romok, ám sok szempontból jobbak, gyorsabbak mint a JPU. Az egy file-ból álló ROM-okat (JPY, JS3) .PIT nélkül kell feltenni Odinnal úgy, hogy az egy .tar file-t a PDA-hoz tallózzuk be. A re-partition NE legyen bepiválva! "
Igen, tisztában vagyok ezzel, de én full újrahúzást akarok, amúgy is ez illik egy régi ROM-ról való átálláskor.
Viszont nem fogok letölteni 10 ROM-ot, hogy melyikben van épp a legutolsó használható 3 fájl. Akkor inkább így marad. Sajnálom az indulatosságot, egyszerűen szétvet az ideg ROM-oláskor, nem bírom. Rühellem, hogy előre tudom, napokba telik mire újra belakom normálisan.

bezke

• Vendég
Igen, tisztában vagyok ezzel, de én full újrahúzást akarok, amúgy is ez illik egy régi ROM-ról való átálláskor.
Viszont nem fogok letölteni 10 ROM-ot, hogy melyikben van épp a legutolsó használható 3 fájl. Akkor inkább így marad. Sajnálom az indulatosságot, egyszerűen szétvet az ideg ROM-oláskor, nem bírom. Rühellem, hogy előre tudom, napokba telik mire újra belakom normálisan.

szedd le a darky 10.2 res verziót.

Nem elérhető olajcsere

• Navigáció / Navigation: valtozo
  • PDA: sgs,sgs2
Sziasztok ,en sem romolok 1 ideig ,visszatettem a Darkyt  ,megvarom mig lesz 1 kiforrott  verzio ...(az 5-ben  van osszesen  4 hiba !!?? de ezek legalabb ismertek es javitva vannak es megy rendesen:) )

-johetnek a beszolasok,hogy biztosan en nem csinaltam valamit jol,vagy nem tudok romolni meg ilyenek  , ez  a 6-os nem mukodik rendesen  (egyik valtozat sem ) ugyhogy nekem sem jon be .....

U.I osztom HTZS  fentebb (elorebb) irt velemenyet!!!

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
szedd le a darky 10.2 res verziót.
Nem köszi, maradok a te ROM-jaidnál. Majd ha túlteszem ezen magam és lenyugszom, vakarok fájlokat a samfirmware-ről.

Nem elérhető Lenny

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Nexus 5
  • PDA ROM: Gyári stock
Hmm... olvasgatom itt a hozzászólásokat.
Igaz én nem vagyok nagy ROMmoló, mert ha stabilan és gyorsan müxik én nem cserélgetek.

Szerintem a legtöbb esetben nincs kitakarítva a ROM. Illetve a backup és a restore az ami szovathat. Ugyanis feltételezem, hogy config file-okkal együtt megy vissza a restore, ami tartalmazhat olyan beállításokat amik FC-ket lassabb működést okozhatnak. Futottam már bele olyan szerver  pl. Debian Linux upgrade alatt, hogy tele volt hibákkal és kénytelen voltam teljes gyalut csinálni. Utána gyönyörűen működött...

Én azt tudom javasolni, aki nem hetente cserél ROM-ot hanem csak egyszerűen egy használható rendszer kell, hogy gyaluljon le mindent teljesen és a programokat amikre szükség van tegye fel ismét. NE BACKUP-al!!! Teljesen tiszta lappal.

Nálam egyik ROM-nál se voltak hibák amiket leírtak egyesek. Más ROM-oknál sem voltak hibák(Darky, Cyanogenmod), de én minden esetben "Format c:"-al indítottam. Igaz Cyanogenmod-nál az akksi üzemideje elég kevés...

Most Bezke 6.0 V1-es verziója van fent. Tökéletesen fut tegrak kernel-lel, ezért nincs is értelme V2-t feltennem. 5-ös is szépen futott, de ez mintha gyorsabban, gördülőkényebben futna....

Nem elérhető Utao

• Support-ER
  • PDA: iPod Touch 4th 64GB; Nexus S (i9023 )
  • PDA ROM: MIUI v4 legfrissebb
1-2 oldallal korábban írtam.
Systemmediaaudio

Itt van az összes rendszerhang. HA pedig másik tárcsázót használsz, akkor annak a saját könyvtárában is lehet.
Köszi. Visszaolvasgattam, de fel se tűnt.

Sent from my Galaxy S using BezkeROM&Tapatalk
Eddig volt: Spica, Milestone, Omnia 7, HD7, Optimus 2X, Galaxy S, Milestone 2.
Jelenleg pedig egy Nexus S a szemem fénye :)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
A gyári modem meg a csc. Bár igazából nem is értem, mert valójában Phone sincs benne, lövésem sincs, hogy a kicsomagolt .tar mi pontosan (én a phone-ra tippeltem).

Úgy látom, kettő JVR van fent.
Amit én feltettem, abban a következők vannak:

CODE_I9000XXJVR_CL425308_REV03_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9000XXJVR_REV_00_CL1044379.tar.md5
CSC.tar

Meg a pit fájl.
Nem tudom, ez segít-e, én ezt tettem fel a főzött alá.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető KölyökGSi

• PDA: Galaxy Note 2 N7100
  • PDA ROM: Rooted DLL7
Hmm... olvasgatom itt a hozzászólásokat.
Igaz én nem vagyok nagy ROMmoló, mert ha stabilan és gyorsan müxik én nem cserélgetek.

Szerintem a legtöbb esetben nincs kitakarítva a ROM. Illetve a backup és a restore az ami szovathat. Ugyanis feltételezem, hogy config file-okkal együtt megy vissza a restore, ami tartalmazhat olyan beállításokat amik FC-ket lassabb működést okozhatnak. Futottam már bele olyan szerver  pl. Debian Linux upgrade alatt, hogy tele volt hibákkal és kénytelen voltam teljes gyalut csinálni. Utána gyönyörűen működött...

Én azt tudom javasolni, aki nem hetente cserél ROM-ot hanem csak egyszerűen egy használható rendszer kell, hogy gyaluljon le mindent teljesen és a programokat amikre szükség van tegye fel ismét. NE BACKUP-al!!! Teljesen tiszta lappal.

Nálam egyik ROM-nál se voltak hibák amiket leírtak egyesek. Más ROM-oknál sem voltak hibák(Darky, Cyanogenmod), de én minden esetben "Format c:"-al indítottam. Igaz Cyanogenmod-nál az akksi üzemideje elég kevés...

Most Bezke 6.0 V1-es verziója van fent. Tökéletesen fut tegrak kernel-lel, ezért nincs is értelme V2-t feltennem. 5-ös is szépen futott, de ez mintha gyorsabban, gördülőkényebben futna....
Lenyegeben ez szerepel a leirasomban ugy. Hogy titaniummal nem mentjuk a rendszerfajlokat. Amik pirossal vannak. Ennyi

Sent from my GT-I9000

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
Nem vagyok egy nagy észlény , de nem megy a fejembe az hogy, miért van az hogy nem mindenkinek megy normálisan ez a nagyszerű rom .
Eddig majdnem minden romot kiprobáltam mindig a leirásnak megfelelően és soha sem volt semmi probléma, ha valamibe nem voltam biztos akkor inkább kérdeztem ...
Szerintem akinek valami nem jó ebbe a romba kezdje elölröl az egészet ..
Minden esetben ha romolok teljesen letakaritom az SGS t és inkább rászánom azt a fél órát amig belakom .
csak igy tovább Bezke !!!
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető wased007

• SGS Tulaj
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: mostanában valamilyen JB
Total Commander?Van beta androidra.Szerintem tuti.
az es explorerben is van root explorer és az teljesen ingyenes
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát... :-D

Nem elérhető poolbig

• Navigáció / Navigation: OSMAnd, Waze
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: 7.0

Egyetértek. Én is így csinálom. Azt a 40-50 programot fél óra alatt simán felinstallálgatom. Amelyik program pedig adatokkal dolgozik, annak van saját backup-ja (pl. Astrid), miután feltelepítettem, a programból restore, és már semmit nem kell állítgatnom rajta.

Nem elérhető poolbig

• Navigáció / Navigation: OSMAnd, Waze
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: 7.0
Úgy látom, kettő JVR van fent.
Amit én feltettem, abban a következők vannak:

CODE_I9000XXJVR_CL425308_REV03_user_low_ship.tar.md5
MODEM_I9000XXJVR_REV_00_CL1044379.tar.md5
CSC.tar

Meg a pit fájl.
Nem tudom, ez segít-e, én ezt tettem fel a főzött alá.

Így van, én is ezt tettem eddig minden alá, teljesen jó. 3 fájlos, a samfirmware-en ez az utolsó a táblázatban (csak hogy könnyebb legyen megtalálni). :D

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
Szeretettel várom a v3at... Repcsiben, reggelre 40X %ról merült le teljesen a teló  >:(

Android oprendszer 16%, android rendszer 9...  :(

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
Így van, én is ezt tettem eddig minden alá, teljesen jó. 3 fájlos, a samfirmware-en ez az utolsó a táblázatban (csak hogy könnyebb legyen megtalálni). :D
Bocs, de az utolsó az 1 file-os .tar. :)

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
Bocs, de az utolsó az 1 file-os .tar. :)
Igen, ez kavart meg engem is. De nem gond, megy fel a héten Darky.  :zzz:
Köszi azoknak, akik itt vagy priviben segítettek! :)

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
Igen, ez kavart meg engem is. De nem gond, megy fel a héten Darky.  :zzz:
Köszi azoknak, akik itt vagy priviben segítettek! :)
Azt a Darky-t teszerd fel, ami a samfirmwaren volt egy ideig?

Nem elérhető kleingy

• Support-ER
Azt a Darky-t teszerd fel, ami a samfirmwaren volt egy ideig?
Nem tudom, mi volt fenn. Darky RE alapra megy az Extreme. Csak azért nem raktam fel este, mert piszok lassú volt a szerver, este tíz után jött le.

Nem elérhető KölyökGSi

Re: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v2 XXJVR 10 Lockscreen OnAir 2011.08.23.
« Reply #4445 Dátum: 2011, 08 29, 10:09:43 »
Nekem at akku meglepoen jol birja. Amit erdekesnek talaltam h 5 ora alatt toltodott fel 0 rol 100 ra. Tegnap este 8 ota megy a telo, zenehallgatas forum facebook stb es 70%

Sent from my GT-I9000

Nem elérhető vagyula

• PDA: Galaxy S 2
  • PDA ROM: MIUI
Enyém is elég fainul bírja:
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

(1óra a telefonálás, tehát lájtos volt a vasárnap :) )

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #4447 Dátum: 2011, 08 29, 10:20:48 »
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Sent from my GT-I9000

Nem elérhető KölyökGSi

« Reply #4448 Dátum: 2011, 08 29, 10:38:58 »
Telefonrol eselytelen ide kepet linkelni... itt a dropbox link.

Sokat nyomkodom, rengeteget netezek smsezek. Mindig max fenyeron van a kijelzo. Zenehallgatas voodooval megmagasabb hangeron stb stb.

Sent from my GT-I9000

Nem elérhető tnorbi

• PDA: Note3
  • PDA ROM: Telenoros 4.3 :/
« Reply #4449 Dátum: 2011, 08 29, 10:42:50 »

Sent from my GT-I9000

Azért nem kell ennek mindent elhinni... Legalábbis az időszámítást... :D Nálam jó párszor adott fals adatot :D