Hmm... olvasgatom itt a hozzászólásokat.
Igaz én nem vagyok nagy ROMmoló, mert ha stabilan és gyorsan müxik én nem cserélgetek.
Szerintem a legtöbb esetben nincs kitakarítva a ROM. Illetve a backup és a restore az ami szovathat. Ugyanis feltételezem, hogy config file-okkal együtt megy vissza a restore, ami tartalmazhat olyan beállításokat amik FC-ket lassabb működést okozhatnak. Futottam már bele olyan szerver pl. Debian Linux upgrade alatt, hogy tele volt hibákkal és kénytelen voltam teljes gyalut csinálni. Utána gyönyörűen működött...
Én azt tudom javasolni, aki nem hetente cserél ROM-ot hanem csak egyszerűen egy használható rendszer kell, hogy gyaluljon le mindent teljesen és a programokat amikre szükség van tegye fel ismét. NE BACKUP-al!!! Teljesen tiszta lappal.
Nálam egyik ROM-nál se voltak hibák amiket leírtak egyesek. Más ROM-oknál sem voltak hibák(Darky, Cyanogenmod), de én minden esetben "Format c:"-al indítottam. Igaz Cyanogenmod-nál az akksi üzemideje elég kevés...
Most Bezke 6.0 V1-es verziója van fent. Tökéletesen fut tegrak kernel-lel, ezért nincs is értelme V2-t feltennem. 5-ös is szépen futott, de ez mintha gyorsabban, gördülőkényebben futna....