2024, 11 30, 07:47:42

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342656 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető jagusz01

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXALE8
You are not allowed to view links. Register or Login
Valaki segítsen nekem Twlaunchernél eltüntettem alülról az üzenetek mappát.
Hogyan tudom vissza állítani, mert 4 mappa helyett, most csak három van...

Na ezt szépen megcsináltam:(

Titániummal nem tudtam vissza tenni pedig meg van az üzi mappa.

Alkalmazások menü szerkeszt majd fent megfogva a mappát vissza kell húzni a helyére.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Valahol itt olvastam hogy megcsinálták a böngészőt hogy jól müködjön, de nem találom ..
valaki tudja esetleg hogyan kell??
Bemásolod a system/app könyvtárba, felülírod az eredetit.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető hiei11

• TOPIKGAZDA
  • PDA: Samsung Galaxy Note 9 512gb Blue
  • PDA ROM: Pie Beta3
Sziasztok már pár napja nyúzom a V2-t és semmi baja a net is megy operával semmi akadás. Nagyon jó!!! :taps:
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
Bemásolod a system/app könyvtárba, felülírod az eredetit.

avagy tedd fel a skyfire-böngészöt, tud mindent mint a gyári, plussz még sokkal többet,

nálam most ez a legjobb böngészö, marketen ingyenes ;)

Nem elérhető Pimpace

• PDA: Samsung Galaxy S, T-mobile
  • PDA ROM: Jelly Bean
Te meg megtanulsz romot telepiteni kritizalas elott ;))

Sent from my GT-I9000

Nekem dudálsz kisautó????

Lehet hogy több romot raktam fel Mr. Okostojás. Azt írom amit tapasztalok. Azért mert felraksz egy romot, kiprobálsz 3 alkalmazást, aztán örülsz hogy a valamelyik benchmark proggy milyen szépet mutat, még nem tesztelsz alaposan, bár ahogy látom hogyan szopjátok itt egymás farkát úgytűnik ez van itt.

Akadnak hibák itt-ott. Nincs tökéletes én is tudom. Pont ezért hogy itt mindenki csak "jókat" ír, az is nonszensz.

Én arra keresek megoldást hogy vas alapból a "gyári" (persze ez nem igaz, mert már minden mókolt) app-okkal menjen jól. Szóval ne gyertek nekem azzal hogy "tegyé fel másik brózert hülye gyerek... mit számít nekeed milyen van a rombaaaaaa"

Eldurran az agyatok, olyan okos itt egy-két ember!

Értékelem az erőfeszítést és tisztában vagyok vele, mennyi munka van egy ilyen rom összeállítással. De szerintem Bezke-nek volt már tudás/verzió szempontból jobb munkája.

S ha most már igazán úgy vagytok vele hogy mekkora  keöcsög vagyok, mert lemertem írni a véleményem, akkor Ti meg gondolkodjatok el azon hogy mekkora sux egy forum akkor, ha csak mindíg "jókat szabad írni, mert elveri ám a kezedet a moderátor bácsi és/vagy a többiek egyből lehülyézneeeek" történés van.

(akinek nem inge ne vegye magára)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
tudna valaki segíteni swype magyar verzióval?

te megnézted már egyáltalán ezt a romot? :shock:

mert nálam tök magyar. :D

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag

Lehet hogy több romot raktam fel Mr. Okostojás. Azt írom amit tapasztalok. Azért mert felraksz egy romot, kiprobálsz 3 alkalmazást, aztán örülsz hogy a valamelyik benchmark proggy milyen szépet mutat, még nem tesztelsz alaposan, bár ahogy látom hogyan szopjátok itt egymás farkát úgytűnik ez van itt.

Akadnak hibák itt-ott. Nincs tökéletes én is tudom. Pont ezért hogy itt mindenki csak "jókat" ír, az is nonszensz.

Én arra keresek megoldást hogy vas alapból a "gyári" (persze ez nem igaz, mert már minden mókolt) app-okkal menjen jól. Szóval ne gyertek nekem azzal hogy "tegyé fel másik brózert hülye gyerek... mit számít nekeed milyen van a rombaaaaaa"

Értékelem az erőfeszítést és tisztában vagyok vele, mennyi munka van egy ilyen rom összeállítással. De szerintem Bezke-nek volt már tudás/verzió szempontból jobb munkája.

S ha most már igazán úgy vagytok vele hogy mekkora  keöcsög vagyok, mert lemertem írni a véleményem, akkor Ti meg gondolkodjatok el azon hogy mekkora sux egy forum akkor, ha csak mindíg "jókat szabad írni, mert elveri ám a kezedet a moderátor bácsi és/vagy a többiek egyből lehülyézneeeek" történés van.

ne kezdjük el már megint, nincs értelme.

pedig te szurtál el valamit ,még ha fáj is, mert nekem minden frankon müxik, és még nem találkoztam olyannal ami nem ;) és még sok mindenkinek nem csak nekem. pl. akinek jol van fen

lehet véleményt mondani persze de nem igy

leirhattad volna egyszerüen hogy neked nem jött be ozt kész. nem kell pontozgatni meg stb.

Nem elérhető Pimpace

• PDA: Samsung Galaxy S, T-mobile
  • PDA ROM: Jelly Bean
eme gyárit is browsert  is proszálhatjátok nálam idáig ez a legjobb.

adatokat töröld browser-böl aztán sys ,,app  -ba másold,felül irja az eredetit, majd restart.

bár mint irtam nálam ez számit a legkevésbé.

köszi amúgy, sajnos nálam ez sem vált be. Sajnálom, nem jut eszembe melyik romot raktam itt fel egyszer, még 2-3 hónappal ezelőtt és abban volt egy baromi gyors hackelt browser, vagy a rom volt máshogy összerakva nemtom... ezért keresem hogy melyik rommal lehetne lagmentes az alap browser.

"leirhattad volna egyszerüen hogy neked nem jött be ozt kész. nem kell pontozgatni meg stb."

LOOOOOOOOOOL na ne mááááár! Most akkor ki a gyerekes, meg "ne így"......

Köszi, jót röhögtem.

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
köszi amúgy, sajnos nálam ez sem vált be. Sajnálom, nem jut eszembe melyik romot raktam itt fel egyszer, még 2-3 hónappal ezelőtt és abban volt egy baromi gyors hackelt browser, vagy a rom volt máshogy összerakva nemtom... ezért keresem hogy melyik rommal lehetne lagmentes az alap browser.

"leirhattad volna egyszerüen hogy neked nem jött be ozt kész. nem kell pontozgatni meg stb."

LOOOOOOOOOOL na ne mááááár! Most akkor ki a gyerekes, meg "ne így"......

Köszi, jót röhögtem.

jvq- jvr- ben ha deodexeled a romot akkor sajna ilyen lesz a böngésző
 ,nem igazán van rá megoldás, nem bezke hibája, a többiben is ilyen,használd a skyfire-t sokkal jobb mint a gyári, és tudja mindazokat amit az is tud,

nekem idáig amugy a gyári böngészö jött be idáig a legkevésbé, nemtudom miért ragaszkodtok hozzá ennyire.

Nem elérhető benceje

• PDA: Samsung Galaxy Note II
  • PDA ROM: ??? jb
jvq- jvr ben ha deodexeled a romot akkor sajna ilyen lesz a böngészö ,nem igazán van rá megoldás, nem bezke hibája, a többiben is ilyen,használd a skyfiret sokkal jobb mint a gyári, és tudja mindazokat amit az is tud,

nekem idáig amugy a gyári böngészö jött be idáig a legkevésbé, nemtudom miért ragaszkodtok hozzá ennyire.

Limahl!
Az a fránya helyesírás... Téged nem zavar?

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Limahl!
Az a fránya helyesírás... Téged nem zavar?

igazad van majd jobban figyelek.

csak megint felidegesitettek >:(

Nem elérhető benceje

igazad van majd jobban figyelek.

csak megint felidegesitettek >:(

Türelem! Köszönöm...

Nem elérhető Pracli

• Pracli Ubuntu
  • Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: Bezke Innovation 5.1 + DarkCore 4.0
Re: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v2 XXJVR 10 Lockscreen OnAir 2011.08.23.
« Reply #4387 Dátum: 2011, 08 28, 08:14:55 »
Sziasztok! Ezidáig direkt nem írtam semmit hajtèpôs vitákra, mert nem akartam szítani a tüzet. Most is csak annyit szeretnèk hozzáfûzni, hogy igazán beláthatná egybkèt ember, hogy semmi èrtelme ilyen hozzászólásokkal terhelni a fórumot. Az egybdolog, hogy èppen ideges valamièrt, de nem kell fikázni. Aki meg hasonló módon válaszol ezekre az sem használnsenkinek, hisz a fórum nem erre lett kitalálva. Felesleges rárakni mèg1 meg mèg1 lapáttal. Egy kis önkontroll nem árt, sôt kötelezô, hogy legyen.

Ezzel a hozzászólásommal a közjót szeretnèm szolgálni. Igaz jelenleg nem Bezke romom van fent, de követem az esemènyeket ès elèg durva dolgok folynak itt.
Szóval egy szó mint száz gondolkodj mielôtt ìrsz ès feleslegesen ne koptasd az ujjaidat.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető tomidoki

• Hajvarázs - Professzionális termékek
  • Navigáció / Navigation: Waze, Igo
  • PDA: Galaxy S/ Galaxy SIII
  • PDA ROM: Gamerz 6.3/Slim V11

Nagyon rövid leszek és lényegre törő!

1: Minden romban van hiba, tökéletes nincs, ahogy ember sem!
2: mindenki kinyilvaníthatja a Rommal kapcsolatos negatív vagy pozitív észrevételeit, viszont itt jönne a lényeg! Nem mindegy, hogy milyen stílusban!!!

Lehet normálisan is, amit talán a szerző sokkal inkább építő kritikának venne, és rajta lenne a hibának a megoldásán.

viszont, ha így ebben a formában ilyen stílusban mondjuk el véleményünket, akkor az építő kritika helyett, inkább romboló lesz.

Példa:
1: Főnököd: oda megy hozzád, ránéz a munkádra, és azt mondja hogy  censored ! - > ennek hatására tuti, hogy a földbe döngölnéd, és elküldenéd hidegebb éghajlatokra.

2:Főnök: nézze! amennyiben, ezt és ezt kicsit másképp alakítja, nagyon ütős munkát hajtana végre. - > elgondolkozol rajta, hogy hátha igaza van...

Remélem érthető...
You are not allowed to view links. Register or Login  - Professzionális termékek

Nem elérhető benceje

Nagyon rövid leszek és lényegre törő!

1: Minden romban van hiba, tökéletes nincs, ahogy ember sem!
2: mindenki kinyilvaníthatja a Rommal kapcsolatos negatív vagy pozitív észrevételeit, viszont itt jönne a lényeg! Nem mindegy, hogy milyen stílusban!!!

Lehet normálisan is, amit talán a szerző sokkal inkább építő kritikának venne, és rajta lenne a hibának a megoldásán.

viszont, ha így ebben a formában ilyen stílusban mondjuk el véleményünket, akkor az építő kritika helyett, inkább romboló lesz.

Példa:
1: Főnököd: oda megy hozzád, ránéz a munkádra, és azt mondja hogy  censored ! - > ennek hatására tuti, hogy a földbe döngölnéd, és elküldenéd hidegebb éghajlatokra.

2:Főnök: nézze! amennyiben, ezt és ezt kicsit másképp alakítja, nagyon ütős munkát hajtana végre. - > elgondolkozol rajta, hogy hátha igaza van...

Remélem érthető...

+1

Lacus_

• Vendég
Tegnap már lett szólva hogy fejezzétek be a vitát és a különböző nem idevaló véleményeket és megnyilvánulásokat :hmm: >:(

Utolsó figyelmeztetés, mert be lesz zárva a topik ha nem fejezitek be
>:( >:(

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
Napsugaras jó reggelt kívánok minden kedves Fórumtársamnak! Régebben, amikor még Mio pna-m volt, és a wince 5-6 szépségeit kóstolgattuk lelkes törzstagja voltam egy fórumnak, a neve MIOFAN. Ott az volt a szokás, hogy az ilyen viták kialakulásakor a Moderátor azonnal áttette a hsz-t a "Dühöngő" c. topikba. Ott aztán mindenki kedvére anyázhatott, lehetett vitázni,veszekedni is, elég tág, de azért normális keretek között. Tettük ezt azért, hogy azoknak, akik a témában érdeklődnek, segítségre, információra, megoldásokra kíváncsiak, ne kelljen hosszú, fölösleges hsz-ok között tallózni. Esetleg? :)

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
Tegnap már lett szólva hogy fejezzétek be a vitát és a különböző nem idevaló véleményeket és megnyilvánulásokat :hmm: >:(

Utolsó figyelmeztetés, mert be lesz zárva a topik ha nem fejezitek be
>:( >:(
Köszönöm.

Nem elérhető gomboc-artur

• PDA: galaxy s IV i9505 galaxy tab2 7"
  • PDA ROM: mkf
még mindig szo...k a locksreen menü-vel csak az edt tweaks-ben találom máshol is kellene lennie ??

ga

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
még mindig szo...k a locksreen menü-vel csak az edt tweaks-ben találom máshol is kellene lennie ??

ga

igen

a beállitásoknál

Nem elérhető ZΛGΣ

• ALAPÍTÓ TAG
    • Elitnet
  • PDA: Galaxy S III
  • PDA ROM: crDroid
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY!

1.) BECSÜLJÉTEK MEG AZT, HA VALAKI A KÖZÖSSÉG SZÁMÁRA IS ELÉRHETŐVÉ TESZI A MUNKÁJÁT!

2.) KÉRJÜK A TISZTELT FÓRUMOZÓKAT, HOGY TOVÁBBRA IS TARTSÁTOK SZEM ELŐTT EGYMÁS MEGBECSÜLÉSÉT, TISZTELETÉT, LEGYETEK ELŐZÉKENYEK, SEGÍTŐKÉSZEK.

3.) HA VALAKI FOLYTATJA A VITÁT, NE SZÁMÍTSON ARRA, HOGY HOLNAP IS BE TUD LÉPNI A FÓRUMRA.
A TOVÁBBIAKBAN MINDEN HOZZÁSZÓLÁS TÖRÖLVE LESZ, AMI OKTALAN VITÁRA AD OKOT, SÉRTŐ, BECSMÉRLŐ, ÉS NEM KAPCSOLÓDIK SZOROSAN A TÉMÁHOZ.

4.) KÉTSZER NEM FOGUNK SZÓLNI, HA VALAKINEK EZ A KÖZEG NEM FELEL MEG, AZ TÖRÖLVE LESZ A FÓRUMRÓL.

TOVÁBBI JÓ FÓRUMOZÁST KÍVÁNUNK MINDENKINEK! ;)

bezke

• Vendég

ga

Az EDT-t felejtsd el. Sajna véletlenül bennehagytam  a romban, de sebaj jön a v3 némi framevork.jar javírással /még mielőtt kérdezné valaki, igen én javítottam egy xda-s sráccal közösen  :p :p :p / és nálam így jobb valamivel a böngésző is.
Upload 2-3 napon belül. /no wipe lesz, de érdemes nyomni egy fr.-t/

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Az EDT-t felejtsd el. Sajna véletlenül bennehagytam  a romban, de sebaj jön a v3 némi framevork.jar javírással /még mielőtt kérdezné valaki, igen én javítottam egy xda-s sráccal közösen  :p :p :p / és nálam így jobb valamivel a böngésző is.
Upload 2-3 napon belül. /no wipe lesz, de érdemes nyomni egy fr.-t/

köszönjük,

de remélem a többi dolog bent marad mert így nagyon kafa :ok:

Nem elérhető nyomos

• Sir. Smoka. Lot
  • Navigáció / Navigation: Aura
  • PDA: I9100, P3110
  • PDA ROM: Omega V18, Paranoid Android 2.99
Szép jó reggelt mindenkinek!
Megtenné valaki, hogy a v2-ből a Gmail.apk-t belinkeli nekem? Hétvége van, ráérek kipróbálni megint egy pár romot, viszont a Launcherpro gmail widgete, nem hajlandó működni, csak a Bezke v2-n :D
Most reggel feldobtam egy chameleont, de azon sem megy.

Mit gondoltok, ha a V2-ből belinkelt Gmail.apk fog e működni más romon?
No pánik, hétfőn már megint ezzel (v2) fogom kezdeni a hetet, de a hétvége a próbálkozások ideje:D
Köszi
"Dont Drink And Drive, Just Smoke And Fly"

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
Szép jó reggelt mindenkinek!
Megtenné valaki, hogy a v2-ből a Gmail.apk-t belinkeli nekem? Hétvége van, ráérek kipróbálni megint egy pár romot, viszont a Launcherpro gmail widgete, nem hajlandó működni, csak a Bezke v2-n :D
Most reggel feldobtam egy chameleont, de azon sem megy.

Mit gondoltok, ha a V2-ből belinkelt Gmail.apk fog e működni más romon?
No pánik, hétfőn már megint ezzel (v2) fogom kezdeni a hetet, de a hétvége a próbálkozások ideje:D
Köszi