Nekem dudálsz kisautó?
Lehet hogy több romot raktam fel Mr. Okostojás. Azt írom amit tapasztalok. Azért mert felraksz egy romot, kiprobálsz 3 alkalmazást, aztán örülsz hogy a valamelyik benchmark proggy milyen szépet mutat, még nem tesztelsz alaposan, bár ahogy látom hogyan szopjátok itt egymás farkát úgytűnik ez van itt.
Akadnak hibák itt-ott. Nincs tökéletes én is tudom. Pont ezért hogy itt mindenki csak "jókat" ír, az is nonszensz.
Én arra keresek megoldást hogy vas alapból a "gyári" (persze ez nem igaz, mert már minden mókolt) app-okkal menjen jól. Szóval ne gyertek nekem azzal hogy "tegyé fel másik brózert hülye gyerek... mit számít nekeed milyen van a rombaaaaaa"
Eldurran az agyatok, olyan okos itt egy-két ember!
Értékelem az erőfeszítést és tisztában vagyok vele, mennyi munka van egy ilyen rom összeállítással. De szerintem Bezke-nek volt már tudás/verzió szempontból jobb munkája.
S ha most már igazán úgy vagytok vele hogy mekkora keöcsög vagyok, mert lemertem írni a véleményem, akkor Ti meg gondolkodjatok el azon hogy mekkora sux egy forum akkor, ha csak mindíg "jókat szabad írni, mert elveri ám a kezedet a moderátor bácsi és/vagy a többiek egyből lehülyézneeeek" történés van.
(akinek nem inge ne vegye magára)
Nagyon rövid leszek és lényegre törő!
1: Minden romban van hiba, tökéletes nincs, ahogy ember sem!
2: mindenki kinyilvaníthatja a Rommal kapcsolatos negatív vagy pozitív észrevételeit, viszont itt jönne a lényeg! Nem mindegy, hogy milyen stílusban!!!
Lehet normálisan is, amit talán a szerző sokkal inkább építő kritikának venne, és rajta lenne a hibának a megoldásán.
viszont, ha így ebben a formában ilyen stílusban mondjuk el véleményünket, akkor az építő kritika helyett, inkább romboló lesz.
Példa:
1: Főnököd: oda megy hozzád, ránéz a munkádra, és azt mondja hogy
! - > ennek hatására tuti, hogy a földbe döngölnéd, és elküldenéd hidegebb éghajlatokra.
2:Főnök: nézze! amennyiben, ezt és ezt kicsit másképp alakítja, nagyon ütős munkát hajtana végre. - > elgondolkozol rajta, hogy hátha igaza van...
Remélem érthető...