2024, 11 26, 14:52:09

Szerző Téma: [ROM] Bezke Ginger InnOvaTioN v5.2 XXJVS auto ext4 10 lockscreen 2011.09.23.  (Megtekintve 342460 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető _t0Mi_

• PDA: Samsung i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: XWJVB Bezke 1.0
Re: Bezke Roms -GINGERBREAD XWJVB 1.0 Wipe OnAir 2011.04.21.
« Reply #375 Dátum: 2011, 04 24, 17:48:34 »
Igen, nekem is ilyen! (Leszámítva azt a feneket..)

Én felfigyeltem még egy hibára! Ha telefonálok, és leteszem, eltűnik a kép, majd újra felugrik. Nem tudom, mitől lehet, de elég idegesítő!

bezke

• Vendég
« Reply #376 Dátum: 2011, 04 24, 17:52:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login

Én felfigyeltem még egy hibára! Ha telefonálok, és leteszem, eltűnik a kép, majd újra felugrik. Nem tudom, mitől lehet, de elég idegesítő!

Kész a full fekete tárcsázó, szerintem vagányabb lett.  majd feltöltöm. Amúgy én magam is felfigyeltem több hibára is, a legfőbb amit a magyar virtusom takar hogy könnyen besértődöm, és fel...a az agyam, ha órákon át szenvedek valamivel, nem lesz tökélete /olyan nincs/ és könnyelműen megszólnak érte.

A dialer update hamarosan az 1. hsz-ből letölthető.

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic & Google
  • PDA: NOTE 10+
« Reply #377 Dátum: 2011, 04 24, 17:53:49 »

Nekem olyat nem csinál, de ehhez nem nagyon tudok jó hátteret választani, mert csak a sötéten látszik jól mindig. :hmm:

Nem elérhető Poc-OK

• Portál szerkesztő
  • Navigáció / Navigation: iGo, Sygic
  • PDA: Xiaomi Redmi Note 4G/ iPhone 5 / LG G3S / SGS / i8000 / SG3 / HTC One 7
« Reply #378 Dátum: 2011, 04 24, 17:59:17 »
Kész a full fekete tárcsázó, szerintem vagányabb lett.  majd feltöltöm. Amúgy én magam is felfigyeltem több hibára is, a legfőbb amit a magyar virtusom takar hogy könnyen besértődöm, és fel...a az agyam, ha órákon át szenvedek valamivel, nem lesz tökélete /olyan nincs/ és könnyelműen megszólnak érte.

Nem is várja tőled senki szerintem hogy tökéleteset alkoss... nagyon nehéz ezt így... mi szeretünk és megbecsüljük a munkádat... (legalábbis én mindenképpen mert nem értek a romfőzéshez)

És ha írok is esetleg hibáról azt csak építőjelleggel teszem, nem megszólás vagy kritizálás!

Szval csak így tovább Bezke! Jó vagy!  :ok: :ok:
"Amikor bejött az élet, én rögtön kimentem!"

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #379 Dátum: 2011, 04 24, 17:59:24 »

Ne sértődj meg! Mi szívesen teszteljük, mert jó a cucc! :taps: Ezek olyan apróságok, ami csak használat során derül ki, hogy zavaró. Pl. nekem tegnap a motoron, mikor félreálltam és vissza akartam hívni valakit és a verőfényben, ezzel a háttérrel képtelen voltam látni a számokat. Mindeddig semmi bajom nem volt vele, de azóta zavar. Ennyi. Egyébként mi sem bizonyítja jobban, hogy jó, amit csinálsz, hogy itt dumálunk róla és használjuk közben. Én akkor is szívesen használnám, ha fizetni kéne érte, mert ügyesnek tartalak! Csak így tovább! :taps:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #380 Dátum: 2011, 04 24, 18:03:48 »

S kérlek vedd poénnak, mert annak szánom ezt a jó kis mondást! "Aki k..vának áll, ne visítson, mikor b.sszák!" :D :D

Nem elérhető Swenk

• PDA: I9070 Advance
  • PDA ROM: KITKAT Carbon rom
« Reply #381 Dátum: 2011, 04 24, 18:04:33 »

Ezt nálam is csinálta Juwe romon. Szóval nem biztos, hogy a főzésben lenne gond, úgy gondolom .

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #382 Dátum: 2011, 04 24, 18:43:52 »

Ezt nálam is csinálta Juwe romon. Szóval nem biztos, hogy a főzésben lenne gond, úgy gondolom .
Mint mondtam, nekem semmi ilyesmi nincs. Gyakorlatilag azt vettem észre így több napi intenzív használat során, hogy ha elő is fordul valami gebasz, az leginkább attól van, hogy még az SPB Shell nincs a helyzet magaslatán. Ha átváltok bármilyen más romra, akkor megy, mint az álom. :taps: De én nem váltok át. :D

Nem elérhető _t0Mi_

« Reply #383 Dátum: 2011, 04 24, 19:18:46 »
Bezke bocsánatot kérek, ha esetleg megbántottalak! Én is csak építő jelleggel írtam a hibákról, igazából ez olyan csodás munka, hogy én még ha tudnék is androidot programozni, akkor se tudnék közel sem ilyen jót készíteni! Az ilyen emberek viszik az országot előre, mint Te! :) Én csak azt szeretném, hogy a már így is tökéletes romod még tökéletesebb legyen! És hidd el, szívesen segítenék, ha tudnék..

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #384 Dátum: 2011, 04 24, 19:27:58 »
Bezke bocsánatot kérek, ha esetleg megbántottalak! Én is csak építő jelleggel írtam a hibákról, igazából ez olyan csodás munka, hogy én még ha tudnék is androidot programozni, akkor se tudnék közel sem ilyen jót készíteni! Az ilyen emberek viszik az országot előre, mint Te! :) Én csak azt szeretném, hogy a már így is tökéletes romod még tökéletesebb legyen! És hidd el, szívesen segítenék, ha tudnék..
Meggyőződésem, h mi azzal segítünk a legtöbbet, ha nyúzzuk és leírjuk az észrevételeinket. Nyilván felnőtt ember az alkotó is. A legnagyobb világcégek is úgy tesztelnek, h kiadják az variációkat és a "több szem többet lát" alapon a felhasználói tapasztalatokból merítve csinálnak egyre jobbat. Lásd pl. a Samsung mindig a skandinávoknál debütál. ;)
Szóval Bezke! Melózz csak, jó úton jársz! S szerintem nyugodtan tegyél ki egy "támogató" linket annyit minimum megérdemelsz, mint bármelyik XDA-s! :ok: :taps: Ha pár eurót tudtam küldeni Supercurio-nak(Trianon ellenére! >:(), Akkor neked pláne járna!! :D

Nem elérhető oldman

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: I9100 - CM10.1-121223 Spitya
« Reply #385 Dátum: 2011, 04 24, 19:54:35 »
Sziasztok!

Ma tettem fel a legfrissebb Bezke ROM-ot, kisebb nagyobb kalandok árán, de végül sikerült! Eddig nagyon tetszik, remélem elégedettebb leszek vele mint az eddigi Darky 9.5-el (többször rebootolt a telkóm alatta).

Két apró észrevétel részemről:

A fel-le "görgethető alkalmazáslistában" két aprócska hibát látok: HangOutasítás és Hang\nrögzítő

A "Hang-Outasítás" nevében az "O" helyén egy téglalap, a "Hang-\nrögzítő" nevében pedig egy plusz \n karakter jelenik meg, előbbi valami nem odavaló karakter, utóbbi pedig egy Unix/Linux újsor karakter.

A "Szoftver frissítése" elnevezésű hack a nyitó posztban még nincs helyesen nevezve (jelenleg is szolgáltatások frissítése olvasható ott), esetleg jó lenne kijavítani, ne szívjon vele más is (mint én is).

Még1x köszönet a munkádért!
oldman

Nem elérhető oldman

« Reply #386 Dátum: 2011, 04 24, 20:04:54 »
Bocs, az előző postomat már nem tudom módosítani...

Az ext4 alkalmazás közvetlen telepítést követően nem csinálta meg az ext4 konverziót, csak simán bejött a cwm menüje.

A sokadik reboot után ismét elindítva, viszont már szépen dolgozik.
oldman

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #387 Dátum: 2011, 04 24, 20:14:30 »
Köszi Bezke!! Ez most is gyors volt!! :ok:

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #388 Dátum: 2011, 04 24, 20:20:03 »
Sziasztok!
A "Szoftver frissítése" elnevezésű hack a nyitó posztban még nincs helyesen nevezve (jelenleg is szolgáltatások frissítése olvasható ott), esetleg jó lenne kijavítani, ne szívjon vele más is (mint én is).

Még1x köszönet a munkádért!
Bocsi mi a zűrzavar a nyitó posztban? Én nézem, de nem látom. A JVB-ben van?

Nem elérhető oldman

« Reply #389 Dátum: 2011, 04 24, 20:27:23 »
Bocsi mi a zűrzavar a nyitó posztban? Én nézem, de nem látom. A JVB-ben van?

Ebben a blokkban, a bold karakteres részt kellene kijavítani "Szoftver frissítés" -re:

3, Az okosok szerint van egy módszer a jobb akksi érdekében: Beállítások-Programok-Alkalmazások kezelése- Mind- itt kikeresed a szolgáltatások frissítését és törlöd az adatait. Ez által leáll és az Android Op. rendszer fogyasztása az 1/5-re csökken.
oldman

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #390 Dátum: 2011, 04 24, 20:33:16 »
Ebben a blokkban, a bold karakteres részt kellene kijavítani "Szoftver frissítés" -re:

3, Az okosok szerint van egy módszer a jobb akksi érdekében: Beállítások-Programok-Alkalmazások kezelése- Mind- itt kikeresed a szolgáltatások frissítését és törlöd az adatait. Ez által leáll és az Android Op. rendszer fogyasztása az 1/5-re csökken.
Így igaz! Valóban! :ok: :D De Te ezzel hol szívtál? Találtál ilyen alkalmazást is és törölted az adatait? :D

bezke

• Vendég
« Reply #391 Dátum: 2011, 04 24, 20:40:11 »

Szoftver frissítése az aminek törölni kell minden újraindítás után az adatait és elvileg az android rendszer kevesebben fog pörögni.

Más: Donation hivatkozás hozzáadva. Ha valakinek tetszik a romom és ... Szóval szeretem a sört... ;)

Nem elérhető oldman

« Reply #392 Dátum: 2011, 04 24, 20:41:03 »
De Te ezzel hol szívtál? Találtál ilyen alkalmazást is és törölted az adatait? :D

Ott szívtam vele, hogy nem találtam a megadott néven alkalmazást. Pár hozzászólással előbb (04.21 12:38 dátummal) Poc-OK viszont leírta, hogy helyesen "Szoftver frissítése" a neve!  Piros és kék nyíl..."

Én csak kértem, hogy módosítsátok a kezdő posztban is ezt az elírást.
:-)
oldman

bezke

• Vendég
« Reply #393 Dátum: 2011, 04 24, 20:44:20 »
Ott szívtam vele, hogy nem találtam a megadott néven alkalmazást. Pár hozzászólással előbb (04.21 12:38 dátummal) Poc-OK viszont leírta, hogy helyesen "Szoftver frissítése" a neve!  Piros és kék nyíl..."

Én csak kértem, hogy módosítsátok a kezdő posztban is ezt az elírást.
:-)

Már megtörtént. Másodpercekkel késtél.  :shock: :taps: ;)

Nem elérhető Szkita

• Support-ER
« Reply #394 Dátum: 2011, 04 24, 20:50:19 »

Más: Donation hivatkozás hozzáadva. Ha valakinek tetszik a romom és ... Szóval szeretem a sört... ;)

Boldog Húsvétot és további jó munkát Testvér! :D Én most épp rozét iszok! Szóval egészségedre!

Nem elérhető macisajt

• Navigáció / Navigation: S8+ beépített.
  • PDA: Samsung Galaxy S8+
  • PDA ROM: Gyári T-mobile, nincs rootolva.
« Reply #395 Dátum: 2011, 04 24, 21:33:40 »
Sziasztok.

Szeretném feltenni ezt a rom-ot eddig a profilomban szereplő van fent.
A kérdésem az lenne a samfirmware-n 3fajta jvb rom is van na én most melyiket töltsem le???

Előre is köszi a választ

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #396 Dátum: 2011, 04 24, 21:46:43 »
Sziasztok.

Szeretném feltenni ezt a rom-ot eddig a profilomban szereplő van fent.
A kérdésem az lenne a samfirmware-n 3fajta jvb rom is van na én most melyiket töltsem le???

Előre is köszi a választ
legutolsó...XEE csc

Nem elérhető _t0Mi_

« Reply #397 Dátum: 2011, 04 24, 22:28:58 »
Én asszem a középső romot töltöttem le, a lényeg, hogy 3 fájlos volt.. Nem hinném, hogy más számítana.. Jaja, nekem NEE CSC-s.. Ugye nem csesztem el? :D

Nem elérhető uboot47

• Navigáció / Navigation: Ájgó
  • PDA: Galaxy s
  • PDA ROM: I9000 Bezke Ginger 2.5 - XXJVO
« Reply #398 Dátum: 2011, 04 25, 07:59:00 »
A segítségetek szeretném kérni,kicsit elakadtam.
Felraktam az alap rom-ot a leírás szerint(PDA_I9000XWJVB - PHONE_I9000XXJVK - CSC_I9000NEEJV3).
Eddig minden ok.
A 4.ponttól nem ment                                                                                                                                                      """"     4, Töltsd le a CF root kernelt innen majd tedd fel odinnal /auto reboot pipát vedd ki
                5, Most elvileg download módban maradtál. Akksi ki-be majd recovery.
                6, recovery módban Install zip from sd card........
                7, Reboot.   ------ és kész.
"""
megcsináltam a lépéseket,az odin szerint minden rendben, de recovery módban az install zip-nél az monda hogy nincs ilyen file.
Valakinek valami ötlete mit ronthattam el?
"A telefon névjegye"(PDA)szerint a kernelverzióm:2.6.35.7-I9000XWJVB-CL118186root@DELL102#2

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #399 Dátum: 2011, 04 25, 08:59:59 »
A segítségetek szeretném kérni,kicsit elakadtam.
Felraktam az alap rom-ot a leírás szerint(PDA_I9000XWJVB - PHONE_I9000XXJVK - CSC_I9000NEEJV3).
Eddig minden ok.
A 4.ponttól nem ment                                                                                                                                                      """"     4, Töltsd le a CF root kernelt innen majd tedd fel odinnal /auto reboot pipát vedd ki
                5, Most elvileg download módban maradtál. Akksi ki-be majd recovery.
                6, recovery módban Install zip from sd card........
                7, Reboot.   ------ és kész.
"""
megcsináltam a lépéseket,az odin szerint minden rendben, de recovery módban az install zip-nél az monda hogy nincs ilyen file.
Valakinek valami ötlete mit ronthattam el?
"A telefon névjegye"(PDA)szerint a kernelverzióm:2.6.35.7-I9000XWJVB-CL118186root@DELL102#2

De ugye Bezke témáját feltetted a belső sd-re az alaprom telepítése után, majd átnevezted install.zip -re? ;)