0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Üdvözlök mindenkit! Segítséget szeretnék kérni tőled(tőletek). Elsősorban,köszönöm a munkásságod Bezke! Fel szeretném rakni a romodat de nem vagyok tisztába egy-két dologgal. Letöltöttem a hozzávalókat a sammi oldaláról az alap romot és az xda-rol a kernelt. 1. kérdésem: Az alap romot feltehetem 2.2.1-re (doc 9.9.5)? 2. kérdésem: Vagy kell hozzá egy 2.3.3 rom? 3. kérdésem: Szeretnék tiszta lappal indulni,tehát csak ami a romodba található programok vannak csak azok legyenek fent az sgs-en,ezt hogyan tudom elérni? Válaszodat(válaszotokat) előre is köszönöm!
nekem nincs semmi problémám vele nekem maps-se akad be meg semmi. és a téma is szuper!
skippy!mi ez a kép?
Nekem bizony minden launcherrel akadozik.
Amúgy lehet lagfixet kapcsolni ennél a kernelnél, amit Bezke ajánlott?
Uhh...tényleg, én is elég hülyén raktam fel, a ROM az NEE a Kernel meg XEE...xD
Lenne egy szigorúan elméleti kérdésem. Mi történne, ha mondjuk a CF helyett visszatenném a Supercurio voodoo-t miközben megtartanám Bezke ROM-ját?
Nyugodtan, de a lagfixet a biztonság kedvéért kapcsold kiiiiii.
Örülök, hogy személyesen az alkotó válaszolt. Köszi! Azért pontosítanék. Tehát ha visszateszem ezt You are not allowed to view links. Register or Login akkor Minden ok lehet, csak ne kapcsoljam be a lagfixet!!?? Mert az mit csinálhat?