0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Hamarosan kész az első Gingerbread romom.Ez zöld és sárga színű lesz, JV1-re épül és garantáltan nem rosszabb mint a most elérhető 2.3 -ak.
Vigyél bele egy kis marketinget! Garantáltan JOBB mint a most elérhető 2.3-ak.
Köszi, de ne ma nettel van baj... azaz nem csak azzal....., elvileg kész egy béta-béta de még vannak bajok.
UPLOADING--Very beta de nincs hiba benne..... kisebb témázgatásokra szorul még.Mint azt észre fogjátok venni részben az ultibread-re, a gyári JV1-re, darky romokra, és bezke témára épül,. Deodexelt, stb.........ja a felső akksi és többi ikon zöld színű. teszteljétek, garantáltan a legjobb ginger rom eddig.Letölltési link hamarosan az 1. hsz-ben.
Benne van a samus zenelejátszó? Nem szaggat a bt-os zenehallgatás?Megint visszaraktam a darkyt, mert élvezhetetlen a zenehallgatás mindegyik GB rommal.
nálam jó:-)
Bár a zerogingerB2-vel nincs gondom, ezt mindenképp megkóstolom! Köszi.
ha azt mondod hogy nem szaggat a zeroval st bt-on a zene bongeszes vagy barmi kozben, nem eszem egy hetig csokit... nalam mindegyik szaggat mint a csuda.
Épp most szivárog lefelé... már alig várom! Rondzsy kedvéért pedig képeket is gyártok, ha a ShootMe! hajlandó elindulni!
Épp most kúszott fel CWM-ből... de ezen a soron jót röhögtem:"Removing the crap you installed before..." Az élet apró örömei...Amúgy nagyon jónak tűnik, sokezer köszönet érte! Nem tudom, de rondzsytól biztos megijedt a ShootMe!, és hajlandó volt elindulni, úgyhogy nemsokára "Ich bringe einige Bilder mit" Egyelőre nem fedeztem fel semmilyen hibát, nálam a médiakeresés is jól lefutott, bár a Swype-bilót én sem szeretem, úgyhogy szerintem feltelepítem erre is a jól bevált & hőn szeretett Smart Keyboard-omat!
Past,Ich warte mehrere bilder.Wann werden kommen?
Ijesztő vagyok. Egyébként nem tudom mit mondtál, angolos vagyok. De köszi előre is.
Én is... inkább. Angolul 10 éve, németül csak 4 éve tolom.