0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
ha valaki a továbbiakban a rebootra panaszkodik1. győződjön meg róla, hogy a settingsben beállította az sms vagy más alkalmazást a lockscreenhez2. írja le melyik lockon tapasztaljaSent from my GT-I9000 using Tapatalk
Hello, 1. OK2. Four Tabés mai is csinálta nekem az újraindulásokat, igaz nem sűrűn ... de gyorsan váltok lockot és kiderül
Bezke, Nálad műxik a BLN?
Nos én a 3.1-nél próbáltam, pont kaptam 1 sms-t z kivilant, és ki is lőttem, mert én nem szeretem. Én jelenleg full letisztult sgs-t használok /BaReBoNe/ nincs feltéve semmi extra progi.
Pont most akartam kérdezni, hogy valaki próbálta e már Szóval?
Emberek a BLN control - Pro v0.10.18 működik! Akinek kell:-------------------- A beállitásokrol tudnál valamit mondani mert nekem semmit nem csinél igaz még sosem asználtam .
Ez pörög új jó talán jobb mindenesetre rosszabb nem lett szal hajrá
A beállitásokrol tudnál valamit mondani mert nekem semmit nem csinél igaz még sosem asználtam .
Nekem olyan problémám lenne, hogy sokszor lefagy. A plants vs zombie-t el sem tudom indítani mert mindig lefagy. Illetve a böngészőnél is lefagy. Mindent a leírás szerint raktam fel. Többször is megpróbáltam, de mindig lefagy ezeken a részeken.
Én igazából a Miui-t használom, és azzal sosem volt még restart. Nem tom mi a baj.
Mióta nem a Four Tabot használom azóta víg élet Nem volt reboot (gyorsan lekopogom )Köszi a ROModat Király
Én is beállitottam de ha az üzeneteket huzom el ujraindul bemegyek a lockscren menübe setting hogy teszem hozzá az üzeneteket?
Ne tedd hozzá szerintem, épp azt feszegetjük, hogy lehet, hogy az a ludas. vagy nerm. (merthogy a 2.4-ben még nem volt benne a 4tab lockscreen, de újraindult)
Ott akkor gebasz van nála a nova 2 is simán megy pedig az aztán zabálja a raamot
a nova 2 nekem is megy. de a plants vs zombie nem meg a böngészőnél is beakad elég gyakran.
Mondom én hogy nagy gebasz van nálad nekem mindig a NOVA 2 volt a teszt ha azzal ujraindult akkor nem is érdekelt az a rom de itt még több a ram ha kilépek belölle mint elötte és simán fut ez biztos
Valaki elmondaná nekem,hogy ezt a bln pro-t,hogy kell beállítani,hogy működjön. Engedélyeztem az appon belül a bln-t,de pl ha volt egy nem fogadott hívásom,akkor nem villogtak a ledek.